FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Cfr Cluj 3 - 1

«1234»
Deliric103.03.2008 11:55

Golanski- mi`a placut mult e un fundasi tehnic cum nu am mai vazut de mult la Steaua ,un minus pentru el ca sa luat gol de pe partea lui .(cred ca ar da mai mult randament ca mijlocasi )

Mendoza- cum bine a zis cineva "TUN" pacat ca nu a venit mai devreme la Steaua ...

Zapata- a avut momentu lui de magie cand a scos mingea de pe linia porti in ultimul moment

J. Moreno- sa zbatut mult , nu a dat gol dar sunt sigur ca sezonu viitor va fi golgheteru campionatului.

D. Moreno- magician!

Ovidiu Petre- muncitor dar cand ajunge mingea la el incetineste faza...

Lovin- idem Ov. Petre ,(ma impresionat cum alerga in minutele de prelungire).

Goian- sa batut tot meciu cu atacanti CFR-ului.

Radoi- dupa cum a inceput meciu nu credeam ca il prinde min 20 pe teren...dar a jucat bine .

Emeghara- mi`a placut intodeauna jucatoru asta !

Dica- a dat drumu la minge bine ...

Ghionea- a fost mai mult la ingramadeala ...

Nesu- rezerva utila intra bine in teren .

Nicolita- merita sa fie titular ..la buzau

raducelbun03.03.2008 12:02

Sper ca Lacatus sa ramana cu picioarele pe pamant, sa mentina ceea ce a facut bun in acest meci si, mai ales, sa vada ceea ce nu a functionat bine aseara, adica aparaea care a fost usor depasita chiar si in conditiile in care CFR nu a pus prea multe probleme ofensive. Au fost cateva faze in care pur si simplu nu imi venea sa cred cum trec aia prin apararea noastra. Ma ingrijoreaza forma lui Goian dar si aportul defensiv al lui Golanski.

makaan03.03.2008 12:16
Care ar fi problema daca vine un tata cu fiu cu o punga de seminte si privesc un spectacol??? care e problema ca isi ia un stegulet de 3 lei de la intrare? daca are o culoare mai"nedefinita" a pielii nu poate fi un suporter normal? da sunt si huligani, dar sunt si cei cu acea culoare mai alba a pielii.

mergi in deplasari , urla , manifesta-te cum vrei... daca altul nu are steag de 10m si nu racneste tot meciul asta nu inseamna ca nu poate fi suporter, daca mananca seminte sau fumeaza o tigare la fel nu inseamna e degeaba!

Problema e moartea spectacolului din tribune colega...aseara am asistat la un spectacol grotesc in tribune numit "trambitele Ierihonului"...E dezolant ca ne indreptam spre genul de suporteri americani,cu seminte,palarii ridicole,si ioc steaguri sau banere

bodanelu03.03.2008 12:41

Toate goarnele in teren sau indesate pe gat!!!!

Catalyn0703.03.2008 12:48
Nicolita- merita sa fie titular ..la buzau

=)))))))))))

MoWeed03.03.2008 12:51

La Buzau parca e dino eze titular pe partea lui Banel....nu stiu daca ar fi titular acolo...

Verssace03.03.2008 13:04

S-a vazut clar ca suntem cei mai tari !! incredibil ce achizitii a putut sa faca Cobra !! niste transferuri f reusite in aceasta iarna care si-au aratat valoarea pe teren nu ca Fabianni inafara acestuia!! Daca va fii arhiplin stadionul mereu , sunt convins ca nu are cine sa ne stea in cale , trebuie sa fim mereu alaturi de ei ! sincer am ramas fara respiratie cand a dat gol CFR dar am revenit minunat ! SA SPERAM CA ASA VA FII MEREU STADIONUL !

Bundy03.03.2008 13:05

Super meci, super atmosfera, super Steaua!!! Asta e pentru Laca...Pacat insa de gornarii aia, nu mai merge, trebuie sa-i oprim, oare nu poate sa le spuna cei din jur sa si le bage pe gat?(App, la golul doi, mi s-a parut ca Lovin a deviat pe spate, nu Dica, el era in spatele lui Dayro.) Oricum, acasa rupem tot, e clar, trebuie sa jucam mai bine in deplasare, daca vrem sa facem minuni.

schumy03.03.2008 13:09

Bun meciul pana la un anumit punct. Pacat ca ne-am retras in aparare prea devreme, dar totusi a fost buna tactica pentru ca i-am fortat sa lase spatii in aparare. In momentul de fata cred ca mai trebuie lucrat putin la aparare ( nu stiu ce se intampla, dar parca nu mai e apararea de alta data ). La mijloc se pare ca s-au mai rezolvat din probleme, o data cu intrarea lui Dayro. Atacul a devenit punctul forte dupa ce in tur eram 0.

Recunosc ca trebuia acordat UN penalty, nu doua, dar cotul pe care l-a luat Goian in gura? La faza aia "marele" comentator nu mai vedea bine, nu se mai putea pronunta, desi s-a vazut clar mana ridicata si cotul in figura! Asta este! Cum mai zicea cineva pe aici, Muresean spunea ca se mai intampla greseli de arbitru cand se gresea in favoarea lor, acum... si-a schimbat parerea. Sa-i fie de bine, sa plece daca nu rezista presiunii! El ce credea, ca poate sa castige campionatul asa usor?!? Nici nu-l va castiga!!!

Sper ca in continuare sa evoluam, pentru ca Steaua poate muuuuult mai multe!

PS: cred ca sunteti putin cam rai cu Banel. A facut multe lucruri bune pentru Steaua, dar se pare ca banu l-a stricat. Nu mai joaca nimic de ceva timp. Poate postura asta de rezerva il va trezi. Vom vedea! fular-campionii

MoWeed03.03.2008 13:13

@schumy

Totusi sa nu uitam ca sezonul trecut nu a fost asa de criticat desi jocul lui a fost infect. Nu putem sa-l tinem vesnic titular cand reuseste maxim 2 centrari decente pe meci. Ii apreciez daruirea din pacate nu e de ajuns tre sa mai si stie cu mingia....

laur_2303.03.2008 13:19

Bravo Steaua!

Bravo baietilor!!! care au jucat admirabil aseara, nu toti au reusit un meci extraordinar, insa daruirea si curajul cu care au jucat nu te pot lasa indiferent...

E o satisfactie enorma ca am invins aceasta echipa de increzuti , fanfaronari si diletanti !!!

Chiar daca, cum am mai spus, niciodata nu-mi vor fi la fel de ''simpatici'' ca d si r...e bine ca le-am mai scos un pic fotbalul din cap acestor ceferisti...

Titlul e inca departe, dar-inca o data- e bine ca le-am mai taiat avantul, ;aveau impresia ca li se cuvine totul!!!

schumy03.03.2008 13:26
@schumy

Totusi sa nu uitam ca sezonul trecut nu a fost asa de criticat desi jocul lui a fost infect. Nu putem sa-l tinem vesnic titular cand reuseste maxim 2 centrari decente pe meci. Ii apreciez daruirea din pacate nu e de ajuns tre sa mai si stie cu mingia....

Exact! Asa este, de aceea zic ca pozitia de rezerva i se potriveste cel mai bine in acest moment!

Am uitat ceva: nu puteam sa cred ca Lovin e in stare sa alerge asa! Pai de ce mama lui de jucator nu joaca asa mereu? Sa alerge pana moare acolo.

Si inca ceva: chiar sunt curios daca la meciul urmator, Dica fiind suspendat, Laca va juca cu Plesan sau cu Banel. Sper ca va alege prima varianta.

alexandra_superSTELISTA03.03.2008 13:33

Bravo!!!! :thumbup:

Tineti-o tot asa! Super meciul! Mi-ati inseninat toata saptamana( si aveam nevoie de asa ceva) ! :tongue:

Cat despre Nicolita- sa nu uitam ce a facut pana acum pentru echipa! Asta e, a gresit, nu trebuie sa-i fie luat capul!

Inca o data felicitari Lacatus, jucatorilor si suporterilor care au fost pe stadion! fular-campionii

barbubobby03.03.2008 13:43

Subscriu ideii conform careia calitatea suporterului stelist care vine la stadion este intr-o dramatica scadere. Cu siguranta punctul culminant este reprezentat de spectacolul realizat aseara de trompetistii din tribune. Imi vine greu sa imi imaginez ca exista macar o persoana (cu IQ pozitiv) care sa considere ca suflatul intr-o trompeta de 2 lei poate contribui la spectacolul tribunei. O sa ajungem in curand sa avem atmosfera a la Dynamo Kyev..... si credeti-ma nu vrem asta.

Champion's Heart03.03.2008 13:52

Super Meci!!! Super Echipa.. Sincer nu credeam ca o sa zic acest lucru curand...Atitudine si respect...Un antrenor extraordinar, fiara Lacatus...O atmosfera superba si o minunatie de victorie. Prezenta sufletului echipei se simte!!! Wellcome back Radoi!! :steagcruce:

Felicitari baieti!! Suntem mandrii e voi!!! Te Iubim Laca!!!

Alin B.03.03.2008 14:04

Superb am jucat ! Dar sunt dezamagit... nu mai are loc Banel. mi-a placut de la Cluj dorsin. L-au luat la misto Golanski si Mendoza.Golanski e cel mai tehnic fundas din Liga 1 dupa parerea mea, urmat de Emeghara :)

Super GOLO GOLANSKI !!!

MooxuLeTz`03.03.2008 14:52
Super meci, super atmosfera, super Steaua!!! Asta e pentru Laca...Pacat insa de gornarii aia, nu mai merge, trebuie sa-i oprim, oare nu poate sa le spuna cei din jur sa si le bage pe gat?(App, la golul doi, mi s-a parut ca Lovin a deviat pe spate, nu Dica, el era in spatele lui Dayro.) Oricum, acasa rupem tot, e clar, trebuie sa jucam mai bine in deplasare, daca vrem sa facem minuni.

aia cu goarnele lor au si ei rostul lor...dar nu stiu ei sa le foloseasca ei fac mereu si mereu pe parcursul jocului alea se dau si ele cand avem o lovitura periculoasa libera sau mai stiu eu ce dar aia sunt disperati fac pe tot parcursul meciului

ANTIgigi03.03.2008 15:13

N-ar fi rau daca in curand cineva binevoitor ar putea sa faca rost de meci si sa il puna la dispozitie pe site. Asta asa......ca pentru colectie, pentru o zi de duminica in care vrei sa te relaxezi si sa vezi probabil cel mai bun meci al Stelei de la acel 4-1 cu d.i.n.a.m.o. Kiev...

tazonne03.03.2008 16:53
Chiar nu am nici o problema cu tatii care isi aduc copii pe stadion,ba chiar ma bucura nespus chiar si cand vad doamne sau domnisoare.Nu e nici o problema,nu la aspectul asta m-am referit.Si apropo,numai huligani nu sunt aia care au "acea culoare a pielii"=)),recunosc un pic cam deplasata expresia.

Unde vroiam eu sa ajung e ca "lumea buna" si dak vrei,prin lume buna eu inteleg si ma refer la vechii suporteri ai Stelei,de dinainte de cioban au renuntat sa mai vina pe stadion scarbiti de circul ieftin iar locul lor a fost luat de suporterii fani Gigi Becali si nu are rost sa ma contrazici aici si poate ca Steaua e din ce in ce mai iubita numai ca pe mine nu ma incalzeste cu nimik asta.

Ti-o spune unu care de la 13 ani lua bani de la maicasa din portofel si pleca de aksa,mergea 5 ore cu trenu ca sa ajunga in Bucuresti sa ii vada pe ai lui.De 5 ani locuiesc aici si nu am pierdut nici un meci numai ca regresul in materie de calitate a suporterului stelist e evident.Poate ca ar trebui sa fie si pentru tine daca vii meci de meci.Dar ai o alta parere,nici o problema,o respect.

Numai bine!!!

asta e cu totul altceva si ai perfecta drepate... eu credeam ca te referi la ce am spus in postul anterior...

Numai bine si tie :thumbsup:

t-rex03.03.2008 17:47

Dupa acest meci au inceput sa se clarifice o serie de lucruri. In primul rind echipa joaca mai bine fara Nicolita...,poate fi mai util lui Fane Stoica la Buzau. Doi: Dica joaca din ce in ce mai slab...cred ca este pus in inferioritate de jocul sud-americanilor. Trei: trebuie gasit (sau adus) un mijlocas tehnic si rapid care sa transmita repede mingea celor din fata...poate ar trebui incercati Plesan ?, Bicfalvi ?....stiu eu ?...Ce parere aveti ?

AdrianUltras2503.03.2008 18:25

**** trica!

ros-albastru4ever03.03.2008 18:39

Daca vom trata meciurile cu aceeasi seriozitate si in continuare,nu avem adversar!Acum mai trebuie sa speram ca se va mai incurca Chefereul si rrapidu si vom iesi campioni :)...FORTA Steaua :steagcruce:fularultrasfular-campionii

t-rex03.03.2008 19:10

sper ca Poli Tim-Urziceni sa se termine egal...

armin03.03.2008 19:26

Culmea placerii: Sa bei 3 sticle de Ursus si sa vezi cum Steaua da 3 goluri CFR-ului :P

steauany03.03.2008 19:41

Despre meci..... nimic, scorul conteaza. Multumiri celor care au fost pe stadion, in primul rand pentru atitudinea adoptata. Au dovedit ca pot sustine echipa fara sa comita acte reprobabile, acte care sunt sigur s-ar fi rasfrint asupra echipei, in primul rand, si care ar fi afectat iubitorii Stelei. Iar cei care au platit mai mult pentru a viziona meciul la fata locului, a meritat. Nu?

«1234»