FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lideru' lu' peste

«1234»
MoWeed03.03.2008 14:09

@greenyes

Totusi a fost cel mai frumos meci al Stelei de la Protasov incoace(cel putin pana in minutul 60). Si am batut liderul Romaniei dupa ce in prima repriza am facut ce am vrut cu ei(pacat de ratari) nu putem zice ca a fost un meci slab.Da, este adevarat ca nu a fost prea buna retragerea aia numai ca atata timp cat au castigat cred ca putem fi macar optimisti. Gandeste-te ce s-ar fi zis daca nu ne retrageam in aparare si ne ardeau franarii pe contra-atac...

Suntem inca la inceput sa nu uitam ca in afara de Dica toti atacantii de ieri au fost nou-veniti am increderea ca o sa vedem meciuri si mai bune.

Cat despre acea triere sunt complet de acord cu tine multi dintre cei care se dau mari stelisti nici macar nu stiu care e echipa de la Sevilia tin cu Steaua ca a avut cele mai bune rezultate.

greenyes03.03.2008 14:42
@greenyes

Suntem inca la inceput sa nu uitam ca in afara de Dica toti atacantii de ieri au fost nou-veniti am increderea ca o sa vedem meciuri si mai bune.

Cu siguranta a fost un meci bun, dar din pacate jocul care ne a incantat pe toti aseara a durat doar 60 de minute. Problema e ca Steaua nu s a retras fortata fiind de jocul super bun prestat de adversar, ci s a retras ca s a retras. SI la fel am facut in multe alte meciuri, unele chiar de trista amintire. Si cum am scris si in primul post, majoritatea celor care au pierdut semifinala au jucat si aseara,plis si alte mecirui ce au avut acelasi scenariu, dar se pare ca nu au invatat nimic din esecurile precedente!!!!!

Daca echipa adversa pune o asa mare presiune incat esti OBLIGAT sa te retragi doar tampit sa fii sa le reprosezi ca s au retras. Dar la noi, si nu numai la Steaua, noi ne retragem ca ne retragem. Macar de am da impresia ca stim ce facem, dar noi pur si simplu ne retragem si ne aparam ca disperatii, si daca pierdem incepem sa dam vina pe ghinion, pe nu stiu ce faze tampite, pe arbitri....etc......deeee...atitdine de campioni.....

Oricum Steaua e pe drumul cel bun.

P.S. Steaua e Steaua, trebuie sa fie cea mai buna iar noi suporterii nu ar trebuie niciodata sa fim multumiti cu jumatati de masura, mai ales in fata unor adversari mai slabi ca noi. Mai usor cu exaltarile dupa un meci bun si imediat cu injuraturile dupa meciuri mai putin reusite, asta e MAREA problema a "suporterilor".

milovan djilas03.03.2008 17:02

Super Steaua! In sfarsit un meci ca lumea, in sfarsit jucatori: Mendoza si Dayro Moreno de creatie!

Parerea mea este ca si Jose Moreno, chiar daca inca nu a rupt gura targului, este un atacant cam ceva in genul lui Camataru, care chiar daca nu se vede tot timpul, pune o mare presiune pe fundasii adversi, tot timpul. Ceea ce nu prea era cazul lui Badea sau Iacob (cu tot respectul pentru lucrurile bune facute de cei doi pentru Steaua).

Si inca ceva: sunt in extaz ca nu au primit penalty-uri artificialii de cacao! Cum spunea cineva pe aici as fi fost bucuros daca ar fi primit si inca o boaba din offside.

Asta pentru ca si ei au furat destul cu arbitri si nu numai. Echipele mici depun o rezistenta suspect de subtirica cu imbecilii.

Numai bine, Forza Steaua!

Ovidiu_IASHI_Steaua03.03.2008 20:11

Mi-e foarte freu sa recunosc insa cei ce zic ca Steaua n'a jucat decat 60 de minute au dreptate! Sper din tot sufletul ca astfel de retrageri , baricadari .. facute la presiune fara judecata ..sa nu mai aiba loc! NU as vrea sa ma gandesc ce s'ar fi intamplat daca doamne fereste altul era rezultatul la ocazia aia mare din final! Laca-tot respectul...dar ai grija :-s

IN rest FORZA Steaua

mircea_zion03.03.2008 20:54

Intradevar a fost un meci frumos , Dayro moreno a facut si putin spectacol cu driblingul asa numit "bicicleta" si cu acel calcai din repriza a doua , mendoza a jucat superb , am avut si putina incredere cu adevaratu' capitan' in teren care zic eu ca ne-a ajutat foarte mult moral , si ne ajuta atunci cand Mirel este in teren , imi pare rau de Dica nu l-am vazut stralucind aseara dar a avut cateva miscari care a ajutat la 1-2 si la alte pase , verticalizari , a fost totul ok , dar parca nu a fost atmosfera de Champions League cand se auzea un singur glas in cor Steaua - victorie, acum se auzeau si acele goarne tampite care ne surzeau pe toti..

P.S.: aseara s-a cantat foarte putin in ambele peluze , si cantecele care s-au cantat s-au repetat de nenumarare ori , bannere oha , steaguri nici atat , ce sa mai vorbim de torte , eu nu inteleg daca cu steagu nu ii dai in cap lu unu si nu are nimik , cu goarna aia ii spargi capu' ..sincer nu inteleg , mi se pare mai periculoasa goarna aia..Forta Steaua!!

Joga Bonito03.03.2008 22:55
Sa-i spuna cineva lui Lacatus ca nu mai antreneaza UTA!

Am fost jenanti aseara dupa golul de 2-1, am jucat la ciupeala (trademark Dacia Mioveni) cand am fi putut la fel de usor sa mentinem ritmul si sa-i umilim pe clujeni. Pur si simplu pentru ca puteam. Diferenta de valoare era evidenta in favoarea noastra.

Schimbarile de aseara au sugerat ca avem un antrenor de echipa mica. Nu spun prost, nu spun slab, ci doar cu o atitudine de echipa mica. Pana la urma ce era meciul asta? Un meci de orgoliu, in care trebuia sa demonstram ceva. Ar fi trebuit sa primeze jocul total 90 de minute, dovedirea incontestabila a superioritatii noastre 90 de minute, nu niste amarate de 3 puncte pe care oricum le pierdem cu usurinta pe la Iasi, Arad, Buzau sau Targu Jiu.

Atitudine total opusa jucatorului Lacatus, sunt foarte dezamagit.Iar introducerea lui Ghionea chiar a pus capac, se pare ca in sufletul lui Lacatus zace un mic Oli.

Laca, fa tata ordine in aparare, lasa favorurile si cheama-l pe Rada inapoi!

Pentru ca nu ai nici o scuza, ai destui FOTBALISTI la dispozitie acum.

Iar daca il mai bagi pe Nicolita in teren, meriti sa fii blamat (s-a vazut si aseara).

Sa traiti domnisoara antrenoare. Nu-si au rostul remarcile tale. Tu sa mergi la stadion, sa-ti sustii echipa favorita si lasa antrenoratul pe seama lui Lacatus.

Poti sa te dai cu parerea, dar nu impui strategii de joc si jucatori si il desfiintezi pe Laca. Poti sa sugerezi in limita bunului-simt, altfel nu te deosebesti de "coloratul" de Trica.

Mandru ca sunt stelist! Alaturi de Laca!

nebunus04.03.2008 10:24

As vrea sa fac o precizare. Comentatorul nu este dinamovist ci rapidist. Credeti-ma ca stiu!

raducelbun04.03.2008 11:18

Cert este ca cincizeci si ceva de minute am jucat foarte bine numai ca datorita euforiei produse de acest joc multi dintre noi suntem tentati sa trecem cu vederea slabiciunule (nu prea multe) pe care le-a aratat echipa. Ma refer aici, in primul rand, la greselile din aparare, faza golului lui Trica si faza primului 11 m, cand apararea noastra a fost "facuta" cu aceeasi schema exact in aceeasi zona - intre Golanski si Goian. Imi pare rau sa spun dar, jocul lui Golanski in aparare si forma sportiva a lui Goian ma ingrijoreaza!

Cat despre retragerea de dupa golul 2, eu o vad pe undeva normala in conditiile in care cele 3 puncte erau vitale pentru Steaua macar in lupta pentru locul 2, sau mai bine zis, in special in lupta pentru locul 2. Ca nu sunt de acord cu astfel de abordari, este cu totul altceva. De fapt s-a si vazut ca din secunda doi de cand s-a sunat retragerea, am fost in mai multe randuri foarte aproape de a fi egalati!!!

«1234»