Felicitari Steaua, un joc bun, darz, barbateste dar uneori "babeste". Atitudine pozitiva in principiu dar dupa marcarea golului 2 retragerea nejustificata in aparare, de fapt cam asta este tactica noastra cand avem avantaj, oricum aceiasi mentalitate obosita si perimata este inca prezenta, mai ingrijorator Lacatus o incurajeaza si concepe tactica echipei in baza ei.
Apararea nu mai spun, in principiu este depasita trebuie regandita si impunerea unui cuplu stabil si sigur trebuie sa fie preocuparea principala defensiva a lui Lacatus, faptul ca nu avem un cuplu stabil in defensiva este una din cauzele apararii noastre "bulevard".
Mijlocul pare a fi un castig, desi nu a aratat in meciul de astazi, chiar daca am fost "sus" tot nu am fost superiori la mijloc, tot am pierdut multe mingii si ca asejare multi jucatorii nu stiu unde sa stea. Avem un joc bazat pe extreme la mijloc, fara o tactica bazata pe penetrare si cel mai dureros de aici jocul nostru se rupe,- se intarzie mult faza de constructie prin pase laterale, driblinguri si preluari inutie, fie prin centrari lungi, imprecise care angajeaza varfurile noastre (de obicei prost plasate).
La general, jocul Stelei este unul anemic, fara Constanta, fara coodnonare permanenta, cu zvacniri si impulsionari individuale de scurta durata. Este inca un joc care abunda in greseli, intr-o lipsa de concentrare si cel mai grav la nivelul jucatorilor atitudinea lipseste, uneori se cred pe alee in parc nicidecum pe teren.
sincer nu vad in aceasta partida o schimbare in jocul Stelei, este doar o partida buna facuta, dupa care vor urma aceleasi partide enervante, plictisitoare, fara viziune si fara consistenta.
Ce ma ingrijoreaza enorm este ca "sarbatorim" o victorie (obtiunuta cu chiu si vai) de o importanta capitala, ca pe castigarea capmionatului in fata unei echipe pe care noi o consideram nula si fara valoare.
Forza Steaua !