FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lideru' lu' peste

«1234»
Dani200502.03.2008 21:51

Baleanu se poate lua de mana cu aia de la national si sa se duca tare.Niste comentatori de rahat care trebuie sa-si dea ei cu parerea imediat,ba chiar sa insiste pe aceste pareri ale lor,in loc sa comenteze decat strictul necesar.

Cat despre meci,mi-a placut Steaua cam pana in min 70,ultimele 20 de minute amintind de meciul de pe Riverside.Bineinteles m-au impresionat Mendoza si Dayro,2 jucatori de certa valoare...

flo220302.03.2008 21:54

cata ura au pe ei pentru Steaua toti dobitocii astia: chilotzea, ivanovici, cartianu, filloti, stucan si lista este mai lunga dar nu m-am obosit sa le retin numele. dar cei enumerati sunt cap de tabel. sa le *** fetzele !

iaco_gos02.03.2008 21:55

salut acum am venit si eu de la meci felicitari Steaua pentru victorie Dayro de departe omul meciului,sincer nu ma asteptam sa zic asta dar Lovin a jucat bine,a avut unele ezitari dar a alergat si a facut niste recuperari excelente.....in alta ordine de idei vreau sa mai subliniez ceva am avut bilet la P1 am stat 1h sa intru nu se poate asa ceva,cei de la bgs sunt mai rau ca jandarmii niste imbecili nu ne lasau sa intram s-a pus unu in poarta ca sa ne intimideze sa ne dam mai in spate ,l-a batut pe un copil degeaba ca la injurat nu se poate asa ceva cine e el sa sare asa la bataie.NU se poate ca la o peluza sa fie decat 3 intrari treb ca liderii de galerie sa vb cu Argaseala sa faca ceva dupa faza cu biletele ca le iau bisnitarii mai stai si 2h sa intrii

Inca un lucru de care sunt dezamagit S-A CANTAT FOARTE PUTIN mai ales in peluza nu ma asteptam

Inca odata felicitari Steaua

colaps02.03.2008 21:58

te contrazic autorule (nu am vazut semnatura ta), baleanu e un rapidist notoriu, nu i-am uitat mizeriile din sfertul de UEFA...

strezahuzum02.03.2008 21:59

Baieti, hai sa o spunem verde : CFR a avut un penalty neacordat. Da, asa este. Dar Trica nu trebuia sa ia un cartonas rosu pentru cot in gura aplicat lui Goian ? S-a gresit si pentru Steaua, dar si pentru CFR !!

Am fost peste "super-echipa" cheferista cam la toate capitolele. Posesie, ocazii, lupta, etc.

De ce cand se greseste pentru CFR e "greseala omeneasca" iar pentru Steaua nu ? Multa .. neata infectilor de Cartianu & Baleanu ! Unghia in gat si urlati de durere, imi place sa va vad asa !

Virgil02.03.2008 22:05
te contrazic autorule (nu am vazut semnatura ta), baleanu e un rapidist notoriu, nu i-am uitat mizeriile din sfertul de UEFA...

Corect. Baleanu e rapidist. Sustinator al culorilor alb-visiniu. Prin ricoseu ceferist.

1on02.03.2008 22:06

Joc fantastic, atmosfera la fel, Mureșan e un mare dobitoc, m**e kefere coljivaroji, Mendoza și Dayro cei mai bun... și Golanski

Totuși, cam nașpa forma lu Zapata. Nu mai e la fel de sigur ca-n tur, vezi sãritura pe sub minge, penalty-u nedat la Semedo (prima intervenție nereușitã a lu Zapata de genu ãsta de când a venit la Steaua).

1uLy4Nn02.03.2008 22:09

stiu ca postez offtopic dar nu stiu unde sa postez. am facut niste filmulete la meci, care au iesit foarte reusite si as vrea sa le pun pe site, dar am vazut ca daca sunt format 3gp nu pot :(..asa este? dak da spuneti-mi va rog un convertor bun din 3gp in avi sau mpeg

morosanu'02.03.2008 22:10

editia trecuta am jucat la Bistrita ,am avut3!!! penalty-uri dar nu am facut atata gura ca si nesimtitii astia... poi ei ar trebui sa taca din gura ca daca facem un calcul si scadem puncte: de la Bistrita(11 m gratuit),giulesti( off-side),etc,etc nu raman de recuperat prea multe puncte... NU MA MAI INTERESEAZA CUM CASTIGAM,GOL CU MANA,DIN OFF-SIDE,IN MIN 98,NU MAI CONTEAZA!!! tot ce conteaza e sa batem! bravo baieti,bravo Laca!

diego_cj02.03.2008 22:11

[quote name='strezahuzum' date='Mar 2 2008, 09:59 PM'

De ce cand se greseste pentru CFR e "greseala omeneasca" iar pentru Steaua nu ? Multa .. neata infectilor de Cartianu & Baleanu ! Unghia in gat si urlati de durere, imi place sa va vad asa !

Bravo baietzi.. dar parca am suferit prea mult.. penalty clar la Semedo.. la al doilea ma indoiesc.. Cadu deja era pregatit sa cada.. si ce arbitru da vreodata penalty, cand cel care deposedeaza atinge mingea... oricum CuFuRitzii mai au mult pana sa se planga.. atat le doresc ca la finalul campionatului toate greselile in favoarea lor sa fie egale cu cele in defavoarea lor.. nu prind nici locul 2 atunci..

KanalD -- penibil de la imputzitul de cioroi deghizat Baleanu pana la banner-ul cu Mutu care a fost disperant..

Hai Steaua! Hai ca se poate...

Joga Bonito02.03.2008 22:13

Cum e voie buna si veselie, si toti jucatorii au jucat perfect, e timpul sa-mi bag coada.

Sunt curios cum o sa fie notele, de fapt stiu: 8-9 pe linie :biggrin: . Faceti o comparatie cu cele de saptamana trecuta. Socant, stiu. Si sunt aceasi jucatori, acelasi antrenor, doar gazonul difera si nu in ultimul timp: norocul.

De prin minutul 80' am avut o senzatie de deja vu: episodul Middlesborough si meciul de pe Lia cu Rapid, cand pur si simplu numaram secundele...

Inchei cu o observatie personala, ce s-a vazut prin ochiul meu de simplu suporter, nu am fost o echipa scurta. Liniile noastre au fost raspandite pe 70-80m, in schimb ce Clujul a fost o echipa compacta. Puteau sa profite de asta, dar s-au speriat inexplicabil.

Mandru ca sunt stelist!

Eram mai mandru dc nu castiga Steaua asta-seara, oare cati se pot lauda cu asta? :wink:

cornel-cluj02.03.2008 22:13

Mi-e o greata incomensurabila sa vad o jigodie ordinara ca slinosul asta de muresan plangand pe la toate televiziunile ce conspiratie exista impotriva kakatului de echipa pe care o conduce. Chiar imi vine sa-i sparg fata aia buhaita si ciumata! de ce nu si-a dat demisia dupa gravele erori de arbitraj din tur? Atunci erau "simple erori umane"! Acum, dupa doua erori ale lui Tudor (sunt de acord ca au fost 2 penalty-uri), gata!, e conspiratie,unelteste capitala impotriva CFR-ului! Cata nesimtire! As vrea sa facem un inventar al greselilor comise de arbitrii in tur in favoarea CFR-ului, sa-l semnam cat mai multi suporteri stelisti si sa-l trimitem la presa si la sediul CFR, cu titlul: "De ce nu te-ai retras atunci?"

Mama lui de gunoi buhait!!! Cat sunt eu de clujean, dar il urasc pe jegul asta ordinar din tot sufletul! S-o trezit cine sa vorbeasca de conspiratii.......

P.S. Cand apare cronica meciului?

Il Soldatino02.03.2008 22:13

prietene, fa si tu un cometariu legat de meci si lasa-ma si pe mine macar o data sa ma bucur fara a fi nevoit sa ma explic fata de unii useri care au o problema legata de altceva in afara de meci sau jocul favoritilor.

Asa cum userii mai vechi stiu, uneori e greu sa administrezi articolele pentru ca paginile se incarca greu cand exista multi vizitatori pe site. In alta ordine de idei, daca ai sti si alte amanunte de Baleanu si simpatiile sale poate ca ai fi ceva mai rezervat. Pentru tine (se pare ca te preocupa subiectul) sa stii ca nu este greu sa tii cu Rapid intr-un meci impotriva Stelai daca tii cu Dinamo. Inainte de a fi dinamovist sau rapidist, Baleanu este antistelist...

colaps02.03.2008 22:14

cred ca a existat intotdeauna o atitudine anti-Becali prin presa, care acum s-a transformat incet incet intr-o atitudine anti-Steaua.. toata lumea din rpesa vrea sa vada ingenuncheata Steaua pentru a-l vedea pe Becali invins.. evident ca la noi nu se stie face o diferenta inntre iesirile nesabuite ale unui om si un lub, o entitate cu mult peste ce inseamna doar patronul ei.. o asa isterie ca in ultimele saptamani nu mi-a fost dat sa vad, lipsa de profesionalism si comentarii, stiri absolut tendentioase...

o greseala omeneasca a lui Tudor transformata acum in motivul infrangerii cehereului... Milan a pierdut o calificare in finala CL in fata barcelonei acum cativa ani cand merk i-a anulat un gol valabil ca lumina zielei lui shevchenko, dar deh, lui berlusconi nu i-a trimis nimeni sms-uri de incurajare...

arbitrii au gresit (nu e vina doar a lui Tudor) nu nuami la Semedo, dar si la cotul pe care l-a luat Goian de la fabiani. Tudor a gresit cand i-a dat galben lui Dica pentru simulare, cadu a ridicat cotul si l-a lovit la faza aceea, daca o mai tineti minte, kanal d a avut o scapare si a arat o reluare cat se poate de buna..

una peste alta am fost cu cel putin doua clase peste ei, si victoria este fara dubii..

p.s. soldatino, nu o lua chiar asa de in serios, imi inchipui ca e nebuneala mare pe site, cat despre individul ala nu mai stiu absolut nimic mai mult si nici nu vreau sa mai stiu...

morosanu'02.03.2008 22:15
Mi-am amintit ceva.In timp ce Bale(anul) isi dadea cu parerea un operator din Kanal ne prezenta un suporter care spala de zor la lentilele camerei!Cu flegme ,evident!

PS Bale(anule) esti un distrus!

baleANUS

stelis202.03.2008 22:17

sincer,de mult nu s'a mai intamplat ca jocul din teren sa fie peste comentariu .de data asta asa a fost.un meci frumos(se vede ca ne'au invadat strainii) ocazii la ambele porti,echipa mai buna a castigat.Intradevar la Semedo a fost penalty,asta e,nu cred ca a fost vre'o intentie cat de mica din partea lui todor pur si simplu n'a vazut.iar la a doua faza s'a fazut clar ca a atins minmgea nici vb de penalty!sper ca meciu cu Dinamo n'o sa'l comenteze tot maimutoii astia

ceea ce ma nemultumeshte e ca marcam doar din faz fixe.nici nu'mi m'ai amintesc vde cand n'am mai vazut un gol de la 20m dat de Steaua!

bravo baieti!o victorie muncita si meritata!

INTOTDEAUNA SUPERIORI!!!!

DwL02.03.2008 22:18

Eu zic ca Steaua in aparare scartie de cand Rada nu mai joaca titular nu mai este acea aparare de anul trecut Rada zic ca ar trebuie sa joace TITULAR

De la meciu cu Dinamo nu am mai simtit asa mare bucurie BV BAIETI BV

raul stelistu02.03.2008 22:21

Imi vine sa-mi dau pumni in cap cand ma gandesc cate puncte am pierdut cu niste desculti(Iasi.Cluj,Buzau si altii).Inca mai sper in titlu.

Forza Forza campionii

adynezu02.03.2008 22:22

Din tot meciul cel mai mult m'a impresionat reactia lui Lacatus la adresa lui Trica. De 3-4 oameni a fost nevoie sa-l tina. Altfel, cred ca acum jucatorul era cu cativa dinti lipsa. Poate ca Lacatus este mare antrenor, poate este asa-si-asa, poate e un antrenor slab. Asta nu poate sa ne arate decat timpul. Cert e ca e un M.A.R.E. Stelist!

Referitor la rezultat. Dupa primul sfert de ora, desi 0-1, am zis ca Steaua joaca prea bine pentru a pierde meciul. Evident, se putea da penalty la 2-1; probabil se facea 2-2. Chiar credeti ca se mai apara Steaua? :)) Ce gluma!!:)) Ataca de 2x mai puternic decat in prima repriza (care pot sa zic ce e cea mai buna prima repriza din acest sezon). Oricum, a fost o greseala din partea arbitrului (zic eu absolut fara nicio intentie). Arbitrul poate fi acuzat doar de plasament! Acum sincer, cine din voi a vazut Live ca a fost penalty? Eu zic ca nimeni.... Am vazut doar in reluari... Imediat ce Semedo(parca) a atins mingea, ea a trecut sub bratele portarului, si ori a intalnit o denivelare, ori nu stiu cum, dar a sarit putin, si a dat impresia ca a atins Zapata mingea. I se putea intampla oricarui arbitru sa judece gresit faza. Are doar UN unghi din care vede, si doar o SINGURA data.

Gata, prea mult despre arbitraj (nu pot sa ma opresc.... oricum la a 2-a faza discutabila nici vorba de penalty)..

Felicitari Steaua! Poate nu o sa ne aduca aceasta victorie campionatul, insa cu siguranta ne-a adus bucuria jocului prestat. Dayro Moreno si Mendoza au fost absolut fenomenali. Nici Pepe nu trebuie uitat, s-a zbatut mult. Nu e vina lui ca azi jocul a mers cel mai mult pe benzi. Chiar remarca taica'meu, ca Dica nu s-a vazut in joc. Si eu zic ca a avut dreptate. Dar nu s-a vazut pentru ca Mendoza si Dayro au facut treaba si pe benzi, si in centru (suturi, incursiuni, etc).

Multumesc Steaua pentru aceasta seara de vis!

dax4702.03.2008 22:23

Trica e un rahat cu ochi. Sa-i fie rusine, daca stie ce este aia. Se crede mare fotbalist si-si permite mult prea multe decat ar fi permis. Mult prea mare ii este nesimtirea. Multa **** de la toti !

E bine ca am pus la punct acest "lider" la zi din acest moment, dar nu ne permitem sa ne culcam pe lauri, pentru ca inca suntem departe de lider. Recuperarea va fi grea.

Trebuie sa scapam definitiv de banelitza. Asta ne omoara cu zile. E cel mai prost jucator din lot. Trebuie neaparat sa nu mai prinda echipa decat daca toti ceilalti sunt accidentati. Si nu cred ca e doar parerea mea.

Multumim Steaua pentru rezultat dar mai ales pentru spectacol ! Asa va vrem mereu ! La mai bine !

calinel02.03.2008 22:24

am vazut reluarile

la faza cu pepe si cadu nu a fost nimic pepe atinge mingea inainte de al da jos pe cadu se vede clar ca se intinde la minge

la faza cu Semedo nu as fi atit de sigur ca a existat chiar contact iar saritura parca era luata din filmele de actiune

vlad7502.03.2008 22:28

Muresan vrea sa se retraga(???)Se apuca iar de facut clisma la vaci.

Un' te-duci tu Muresane??Of-of,mai-mai!Un te-duci tu ma??????Plang si bocitoarele pe langa tine,of-of,mai-mai.Chiotea,Baleanu si alte babe triste din presa maronie!!!Cum mai gafai tu ma muresene..."Ca cand erai tu" Muresene viu cum mai "mergea" "botoanele",of-of,mai-mai!!Si lasi tu singuri pe Baleanu si Chiotea mai Iuliene,ca ce te mai "iubea" ei ,of-of,mai-mai

...GIE!!!

O doina de jale pentru "marili" om si "ruma^n" Iulica Murusinica!!!

Le reseau pansant02.03.2008 22:29

Felicitari Steaua, un joc bun, darz, barbateste dar uneori "babeste". Atitudine pozitiva in principiu dar dupa marcarea golului 2 retragerea nejustificata in aparare, de fapt cam asta este tactica noastra cand avem avantaj, oricum aceiasi mentalitate obosita si perimata este inca prezenta, mai ingrijorator Lacatus o incurajeaza si concepe tactica echipei in baza ei.

Apararea nu mai spun, in principiu este depasita trebuie regandita si impunerea unui cuplu stabil si sigur trebuie sa fie preocuparea principala defensiva a lui Lacatus, faptul ca nu avem un cuplu stabil in defensiva este una din cauzele apararii noastre "bulevard".

Mijlocul pare a fi un castig, desi nu a aratat in meciul de astazi, chiar daca am fost "sus" tot nu am fost superiori la mijloc, tot am pierdut multe mingii si ca asejare multi jucatorii nu stiu unde sa stea. Avem un joc bazat pe extreme la mijloc, fara o tactica bazata pe penetrare si cel mai dureros de aici jocul nostru se rupe,- se intarzie mult faza de constructie prin pase laterale, driblinguri si preluari inutie, fie prin centrari lungi, imprecise care angajeaza varfurile noastre (de obicei prost plasate).

La general, jocul Stelei este unul anemic, fara Constanta, fara coodnonare permanenta, cu zvacniri si impulsionari individuale de scurta durata. Este inca un joc care abunda in greseli, intr-o lipsa de concentrare si cel mai grav la nivelul jucatorilor atitudinea lipseste, uneori se cred pe alee in parc nicidecum pe teren.

sincer nu vad in aceasta partida o schimbare in jocul Stelei, este doar o partida buna facuta, dupa care vor urma aceleasi partide enervante, plictisitoare, fara viziune si fara consistenta.

Ce ma ingrijoreaza enorm este ca "sarbatorim" o victorie (obtiunuta cu chiu si vai) de o importanta capitala, ca pe castigarea capmionatului in fata unei echipe pe care noi o consideram nula si fara valoare.

Forza Steaua !

rez02.03.2008 22:34
[quote name='strezahuzum' date='Mar 2 2008, 09:59 PM'

Bravo baietzi.. dar parca am suferit prea mult.. penalty clar la Semedo.. la al doilea ma indoiesc.. Cadu deja era pregatit sa cada.. si ce arbitru da vreodata penalty, cand cel care deposedeaza atinge mingea... oricum CuFuRitzii mai au mult pana sa se planga.. atat le doresc ca la finalul campionatului toate greselile in favoarea lor sa fie egale cu cele in defavoarea lor.. nu prind nici locul 2 atunci..

KanalD -- penibil de la imputzitul de cioroi deghizat Baleanu pana la banner-ul cu Mutu care a fost disperant..

Hai Steaua! Hai ca se poate...

mi-a placut tipu pe care il filmau in pauza care scuipa direct spre camera:))atitudine fata de kanal D:))

Andutzu02.03.2008 22:36

BRAVO baietii...niste nenorociti de comentatori..si la kanal,si la sport.ro si la Telesport...pacat de ultimele 20 de min..am stat cu inima la gura..da` totu` e bine cand se termina cu bine..CFR va patzi la fel ca anul trecut..se va ineca ca tziganu` la mal..mi-as dori sa ia Steaua campionatu` in ultima etapa la 1punct diferentza..sa planga toti de ciuda..bravo Steaua!!! :steagcruce:

«1234»