Declaratie foarte de bun-simt a lui Fabbiani ("Steaua a castigat pe merit, arbitrii pot comite si ei greseli, e omenesc"). In schimb, Trica a fost de un jegoism' rar intalnit, incepuse la un moment dat sa schelalaie ca au fost 3 penalty-uri. Cat despre Muresan, prea ii ajunsesera fumurile la nas, in ciuda falsei modestii pe care a afisat-o la mai toate posturile TV in decursu' acestei saptamani. Chiar daca am o parere proasta despre Andone (un lingau pupincurist, la fel ca si Rednic), m-a suprins ca a recunoscut valoarea Stelei. La fel de surprins am ramas in urma declaratiei lui Becali: CFR joaca fotbal. Iata dc ma bucur de aceasta victorie ca si cum am fi castigat campionatu': tre'sa le reamintim (din cand in cand) multora ca singura campioana din Romania e Steaua, Steaua si numa' Steaua.
A fost poa' cel mai frumos meci al acestui campionat si una din cele mai bune reprize ale Stelei din ultimii ani (ma refer la prima repriza, desigur). Insa de cand a intrat Culio ala, ne-au cam calarit. Aici a gresit Andone nebangandu-l titular (Dubarbier a fost cam petarda), desi s-a justificat prin faptu' ca respectivu' jucator fusese titular si in etapa anterioara, da' si in Cupa Romaniei.
Lacatus a intuit perfect slabiciunea CFR-ului data de prestanta lui Dorsin (parca): acolo, pe partea stanga a adversarilor nostri s-au desfasurat cele mai multe atacuri ale noastre.
Cat despre Dica, Andone l-a tinut in frau (f. rau pentru. noi ca a facut asta), insa a subestimat valoarea lui Dayro, da' mai ales a lui Mendoza. Cea mai mare supriza a acestui meci este ca Lovin a facut, nu unu', ci doua driblinguri la rand
Apararea cam nesigura, as prefera un cuplu Radoi-Rada, Ghionea inca n-are meciuri in picioare, iar Goian... sa nu uitam cam cate gafe/cartonase galbene/rosii a facut in ultimu' an juma'. Chiar daca a venit de la Rapid, Rada si-a facut treaba, cu mici exceptii, cu atat mai mult de apreciat daca ne uitam de la ce echipa a venit. Oricum, peste unii care atunci cand vin la noi urla ca au tinut cu Steaua inca din scutece...
Nu stiu daca vom juca/trata toate meciurile viitoare in aceeasi maniera. Totu' depinde de Constanta lui Mendoza si absenta lui Banel
Si inca ceva, meciu' urmator tre'sa o bage in poarta si Pepe Moreno.