FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lideru' lu' peste

«1234»
vlad7502.03.2008 22:38
mi-a placut tipu pe care il filmau in pauza care scuipa direct spre camera:))atitudine fata de kanal D:))

@rez,acel suporter era foarte bine crescut.Dupa cum ai remarcat nu scuipa pe jos sau prin tribuna ci scuipa in kanal.Direct in kanal!Sunt ferm convins ca daca il apuca burta tot in kanal isi facea nevoile.

hypno02.03.2008 22:39

am jucat fotbal ... cel putin prima repriza. Cu sau fara penalty Steaua a meritat clar sa castige si cand spun clar ma refer la diferenta de cel putin 2 goluri ... Pacat ca inca avem mentalitatea de 2 lei de a scoate atacantu, a baga fundasu si a baga curu in poarta ... nu ca n-ar fi buna in unele cazuri, dar nu se face asta in minutu 60 ... Una peste alta, chefereu joaca mai bine decat alte echipe din Liga lu jan patrunjel mitica, dar nu merita sa joace in CL.

Sper ca echipa noastra sa inmulteasca minutele in care va juca fotbalul pe care l-am vazut in prima repriza, pentru ca ala se cheama fotbal.

Forza Steaua !

enjoy02.03.2008 22:40

bravo Steaua, bravo baieti! astept anuntul ca muresan e la spital! sa-l spele de jegul pe care-l are in tot ce face. mana lui Dumnezeu sa fie cu noi intotdeauna! iar chibitii plini de prostie (a se citi comentatorii nominalizati si altii ca ei) sa moara de inima rea. ma simt rasplatit pentru increderea pe care am avut-o; sper ca toti stelistii sunt mandrii de noua echipa. si mai sper sa creasca in continuare! HAIDE Steaua!

Fifty02.03.2008 22:49

Si iaca asa mai invatza si oltenii fotbal ,totdeauna superiori Forza Steaua

Assassin02.03.2008 22:58

Declaratie foarte de bun-simt a lui Fabbiani ("Steaua a castigat pe merit, arbitrii pot comite si ei greseli, e omenesc"). In schimb, Trica a fost de un jegoism' rar intalnit, incepuse la un moment dat sa schelalaie ca au fost 3 penalty-uri. Cat despre Muresan, prea ii ajunsesera fumurile la nas, in ciuda falsei modestii pe care a afisat-o la mai toate posturile TV in decursu' acestei saptamani. Chiar daca am o parere proasta despre Andone (un lingau pupincurist, la fel ca si Rednic), m-a suprins ca a recunoscut valoarea Stelei. La fel de surprins am ramas in urma declaratiei lui Becali: CFR joaca fotbal. Iata dc ma bucur de aceasta victorie ca si cum am fi castigat campionatu': tre'sa le reamintim (din cand in cand) multora ca singura campioana din Romania e Steaua, Steaua si numa' Steaua.

A fost poa' cel mai frumos meci al acestui campionat si una din cele mai bune reprize ale Stelei din ultimii ani (ma refer la prima repriza, desigur). Insa de cand a intrat Culio ala, ne-au cam calarit. Aici a gresit Andone nebangandu-l titular (Dubarbier a fost cam petarda), desi s-a justificat prin faptu' ca respectivu' jucator fusese titular si in etapa anterioara, da' si in Cupa Romaniei.

Lacatus a intuit perfect slabiciunea CFR-ului data de prestanta lui Dorsin (parca): acolo, pe partea stanga a adversarilor nostri s-au desfasurat cele mai multe atacuri ale noastre.

Cat despre Dica, Andone l-a tinut in frau (f. rau pentru. noi ca a facut asta), insa a subestimat valoarea lui Dayro, da' mai ales a lui Mendoza. Cea mai mare supriza a acestui meci este ca Lovin a facut, nu unu', ci doua driblinguri la rand ;) Apararea cam nesigura, as prefera un cuplu Radoi-Rada, Ghionea inca n-are meciuri in picioare, iar Goian... sa nu uitam cam cate gafe/cartonase galbene/rosii a facut in ultimu' an juma'. Chiar daca a venit de la Rapid, Rada si-a facut treaba, cu mici exceptii, cu atat mai mult de apreciat daca ne uitam de la ce echipa a venit. Oricum, peste unii care atunci cand vin la noi urla ca au tinut cu Steaua inca din scutece...

Nu stiu daca vom juca/trata toate meciurile viitoare in aceeasi maniera. Totu' depinde de Constanta lui Mendoza si absenta lui Banel ;) Si inca ceva, meciu' urmator tre'sa o bage in poarta si Pepe Moreno.

sexu2302.03.2008 23:03
mi-a placut tipu pe care il filmau in pauza care scuipa direct spre camera:))atitudine fata de kanal D:))

hahahahahahahahahaah SI MIE MI A PLACUT ALA CARE FLEGMA CU O VESELIE ANIMALICA DIRECT PE OBIECTIVUL CAMEREI

PS Comentariu tipic pentru Baleanu . Auzi cica la Goian " greu de tras o concluzie" dupa ce reluarea arata clar cot in barba

Inca ceva. Nici Dica nu a simulat atunci cand a luat galben. Tot pe reluare se vede ca jucatorul de la CJ i a dat cu cotul in barbie de jos in sus.

w3bmaster02.03.2008 23:11

Ce seara Ce seara Ce seara intr-o peluza magica

Super meci super atmosera is in al 9 cer e timpu sa aratam cine e sefu :D

Luam campionatu ....

swamp02.03.2008 23:18
stiu ca postez offtopic dar nu stiu unde sa postez. am facut niste filmulete la meci, care au iesit foarte reusite si as vrea sa le pun pe site, dar am vazut ca daca sunt format 3gp nu pot :(..asa este? dak da spuneti-mi va rog un convertor bun din 3gp in avi sau mpeg

xilisoft

Tudor_BOSS02.03.2008 23:49

Fratilor insfarsit JOACA Steaua,sudamericanii nostri au facut diferenta.Chiar daca a fost 11m la Semedo(cea ce nu cred) am fost peste ei! Cu nesimtitul de trica fara comentarii.P.S;Atmosfera la stadion super tare dar sa nu uitam de acum incolo incepe greul(sper sa castigam campionatul chiar daca mai sunt 8 pct, vezi BARSA) :thumbup::steagcruce:

Daemien03.03.2008 00:05

comentariul lui Zapata la partida... (consider ca e cel mai elegant dintre toate comentariile post-partida de pana acum)

asa sa ne ajute Dumnezeu de jucatori!!

http://www.sport.ro/stiri/28463/Fotbal-Int...fost-fault.html

ultras_sud03.03.2008 00:12

De trica aveam o parere buna dar ce a facut el in seara asta ma face sa il urasc cel mai mult posibil si sunt sigur ca toti care au fost in acaesta seara la meci il urasc!!! **** trica

Singur03.03.2008 00:30

stiti ce nu inteleg eu...?cazul Rada ...deci a fost unul dintre cei mai buni oameni in tur pentru Steaua si acum ...ce sa intamplat..?

flore03.03.2008 00:35

sal 4 all eu sunt din alba dar acum sunt in cj la faculta si am in seara asta am fost la golul 2 in fata la restarurantul unde se aduna suporteri lui CFR si cand am vazut am uralat de bucurie si chit ca eram singur ma-m simtit atat de bine cand am vazut cum o echipa adevarata a scos din cap unor asa zisi campioni fotbalul ce tot atata declarati de la ei habar nu au sa joace in europa nu stiu nimic nu zic cate o data mai joca si e fotbal de calitate dar asta este cate o data dar in rest nu se pot compara cu o echipa adevarat cum este Steaua Bucuresti !!! BV BAIETI

ghindoi03.03.2008 00:39

dar credeti ca mai coteaza cate penalty uri au fost si nu s au acordat, tot ce conteaza e ca s au luat cele 3 puncte necesare, s a vazut un joc frumos cum nu am mai vazut de mult si sa facut spectacol. din partea mea aia de la CJ puteau sa acuze ca nu li s au acordat si 20.000 de penalty uri, atata timp cat pe tabela scria 3-1 pentru Steaua, putin mai conta.

eu cred ca e ceva psihic in ultimul timp la Steaua, cum sunt in avantaj, cum se baga cu fundul in poarta si se zbat ca pestele pe uscat sa tina de rezultat, dar in fine, daca functioneaza mereu nu mai conteaza!

azi, dupa parerea mea, s a vazut cine a fost mai bun, cu toate ca deja se stia. :steagcruce:

star03.03.2008 02:28

Cind mai acum un an un jucator bulgar l-a facut tigan pe Trica am fost, trebuie sa recunosc, putin contrariat si chiar suparat. M-a gindeam, vezi bine, ca iar au bulgarii ce au cu noi, romanii. Dar vazind atitudinea lui Trica, cel care dupa propriile spuse a petrecut 5 ani minunati in Ghencea, injurind ca la usa cortului atit spectatorii stelisti cit mai ales antrenorul echipei Steaua mi-am dat seama cita dreptate avea bulgarul.

Tot acum am inteles de ce avea nevoie Andone si de un roman veritabil in echipa de start alaturi de cei 10 straini , si mai apoi, chiar daca in repriza secunda Trica a somat, de ce trebuia sa-l tina in teren. Pai cine sa injure in cea mai pura limba romaneasca tot ce misca sau nu pe stadionul Steaua, de la spectatori, arbitri, antrenori pina la nocturna, gazon si soarta strimba. daca nu el, Trica, cel care a reusit sa-i infurie si pe bulgaroi care chiar daca au ceafa groasa (vorba poetului nu a mea) se pare ca nici ei nu prea suporta injuraturile rumanului.

Din punctul meu de vedere in acesta seara Trica a trecut cu success maxim un examen al vietii, cel de neam prost. ESTE.

FortuneTeller03.03.2008 05:07

Ne imbatam cu apa chioara... Steaua a dovedit ca are cativa jucatori de valoare dar nu are mijloc, si nici nu stie jocul defensiv intr-o formula fara 8 jucatori de aparare. CFR a aratat ca de fapt initialele inseamna Clujeni Fara Rusine, caci sa te prezinti in halul ala si sa pretinzi ca trebuia sa faci macar egal e jalnic. In LC vor manca batai in mod egal, caci echipe precum Sevilla sau Arsenal ar face ravagii cu defensiva Stelei sau cu sub-mediocrii de la Cluj. Un singur plus pentru Steaua: daca va invata jocul defensiv in aceasta formula, unul bazat pe spiritul lui Radoi la mijloc si cu cuplul GG in spate, atunci putem spera la un joc modern si implicit la ceva succes in Europa. pentru CFR totul e fumigena, numai un maldar de nume spaniole, portugheze, dar fara valoare. Andone incearca sa vanda aceasi imagine din timpul sau de jucator: cica de valoare dar rebel. In realitate e o nulitate plata care va sfarsi inapoi in Cipru sau Malta, iar memoria il va pastra drept omul fara chiloti si fara nume.

Yoyoyoi03.03.2008 05:36

nu cred ca ne putem gandi deja la titlu. Distanta este, totusi, mare. Dar ne putem bucura ca am jucat fotbal adevarat, fotbal de care n-am mai vazut la Steaua de multa vreme :thumbup:

Kustic03.03.2008 06:11

liderul lu peste:))) mahh sa stiti si voi ca daca Steaua bate Barcelona asta nu inseamna ca, daca Steaua ar juca in spania ar fi campioana!!!

Trica este un taran.. a lovit un coleg de-al lui doar joaca la nationala impreuna(cu toate ca si goia si-o cam cauta, era cat pe ce sa il trosneasca si berbecu de fabiani)! la fazele alea 2 ar fi trebuit sa fie penalti pentru CFR!!

IN rest, un meci frumos!! disputat la maxim... speram la o victorie in fata pandurilor!!

84ava03.03.2008 06:24
Ne imbatam cu apa chioara... Steaua a dovedit ca are cativa jucatori de valoare dar nu are mijloc, si nici nu stie jocul defensiv intr-o formula fara 8 jucatori de aparare. CFR a aratat ca de fapt initialele inseamna Clujeni Fara Rusine, caci sa te prezinti in halul ala si sa pretinzi ca trebuia sa faci macar egal e jalnic. In LC vor manca batai in mod egal, caci echipe precum Sevilla sau Arsenal ar face ravagii cu defensiva Stelei sau cu sub-mediocrii de la Cluj. Un singur plus pentru Steaua: daca va invata jocul defensiv in aceasta formula, unul bazat pe spiritul lui Radoi la mijloc si cu cuplul GG in spate, atunci putem spera la un joc modern si implicit la ceva succes in Europa. pentru CFR totul e fumigena, numai un maldar de nume spaniole, portugheze, dar fara valoare. Andone incearca sa vanda aceasi imagine din timpul sau de jucator: cica de valoare dar rebel. In realitate e o nulitate plata care va sfarsi inapoi in Cipru sau Malta, iar memoria il va pastra drept omul fara chiloti si fara nume.

Perfect de acord cu tine,dak inainte puteam spune ca nu avea solutii pentru mijloc,acum nu mai e la fel,solutii exista numai ca sunt preferate aceleasi nulitati:Petre si Lovin.Inca odata,sunt genul de om care merg meci de meci la stadion si aseara i-am urmarit in mod special pe cei doi:SUNT 0.NU FAC NIMIK.NU STIU NIMIK.

Nushtiu din incapatanarea cui ei inca isi gasesc locul in prima echipa,ramane de vazut.De data asta le-a iesit fiindca per ansamblu ne-am luptat si am scos un rezultat bun dar vor mai veni meciuri si nulitatile tot titulari vor fi,cred ca stim cu totii ce ne asteapta.

PS: Ghencea nu mai e ce a fost,s-a umplut de samantari si gornetisti si cred ca asta a fost ultimul meu meci la care particip pe stadionul care imi e atat de drag.

Respect Peluza Sud! Viitorul e al vostru!

fedora03.03.2008 08:18

Sa-i spuna cineva lui Lacatus ca nu mai antreneaza UTA!

Am fost jenanti aseara dupa golul de 2-1, am jucat la ciupeala (trademark Dacia Mioveni) cand am fi putut la fel de usor sa mentinem ritmul si sa-i umilim pe clujeni. Pur si simplu pentru ca puteam. Diferenta de valoare era evidenta in favoarea noastra.

Schimbarile de aseara au sugerat ca avem un antrenor de echipa mica. Nu spun prost, nu spun slab, ci doar cu o atitudine de echipa mica. Pana la urma ce era meciul asta? Un meci de orgoliu, in care trebuia sa demonstram ceva. Ar fi trebuit sa primeze jocul total 90 de minute, dovedirea incontestabila a superioritatii noastre 90 de minute, nu niste amarate de 3 puncte pe care oricum le pierdem cu usurinta pe la Iasi, Arad, Buzau sau Targu Jiu.

Atitudine total opusa jucatorului Lacatus, sunt foarte dezamagit.Iar introducerea lui Ghionea chiar a pus capac, se pare ca in sufletul lui Lacatus zace un mic Oli.

Laca, fa tata ordine in aparare, lasa favorurile si cheama-l pe Rada inapoi!

Pentru ca nu ai nici o scuza, ai destui FOTBALISTI la dispozitie acum.

Iar daca il mai bagi pe Nicolita in teren, meriti sa fii blamat (s-a vazut si aseara).

steaua_gloria03.03.2008 11:08

3-1 , toate cele trei goluti steliste marcate din faze fixe. Intr-adevar Clujul a avut un penalty la Semedo , insa se mai intampla ca arbitrii sa greseasca. Mi-a placut foarte mult jocul din prima repriza si intr-adevar , precum spunea si realizatorul acestui articol dupa golul de 2-1 ne-am retras in aparare. Mi-a ingheta inima pe final, dar cand Ovidiu Petre a dat golul 3 m-am linistit. M-a deranjat foarte mult atitudinea lui Trica. A jucat atatia ani la Steaua si acum ne face cum ii vine la gura.

SSK03.03.2008 11:57

Un meci foarte bun al Stelei, per total, aseara, cu 60 de minute absolut superbe, cum personal n-am mai trait de la Steaua - Dinamo 2-2, din vremea lui Protasov.

In prima ora, Steaua a jucat excelent, sud-americanii au fost incantatori, iar scorul ar fi putut fi lejer mai mare, noi avand inca 4-5 ocazii clare, pe langa cele 2 goluri. Din pacate, ultima jumatate a fost slaba, ne-am retras si i-am lasat sa se suie pe noi. Cei 3M oricum terminasera benzina, rezervele s-a vazut ce puteau face.

Pe de alta parte, ma surprinde sa vad ce usor ii tratati pe cei de la CFR. Chiar vorbeam aseara cu niste prieteni si toti ziceam ca Clujul are echipa solida si ca nici nu-i de mirare ca bate tot prin campionat. Sincer, nu stiu cum echipe gen Mioveni, Bistrita sau Ceahlaul le-ar putea face fata. Daca au rezistat 1-1 contra unei Stele dezlantuite, inseamna ca nu pot pierde mult alte meciuri.

Tocmai de aceea nu prea trag, personal, mari sperante la titlu. Dar ca orgoliu si incredere in sine, victoria aceasta este foarte importanta. Si pentru noi, si pentru ei.

In rest, penalty clar la Semedo, Trica este un JEG, Lacatus si-a castigat prima mare batalie si ii tin pumnii in celelalte, pentru ca inca mai e de lucru. Suna ciudat, dar Steaua trebuie sa-si vada de aparare, pentru ca atac a dovedit ca are!

sisu_stelistul03.03.2008 13:36

Nu este un articol tocmai bun. Cum poti spune ca am avut mult noroc pe cand noi , in prima repriza am avut poate posesie la minge vreo 70 % si ocazii destul de clare inca cateva. Ai uitat sa pomenesti de presiunea in care Steaua a puso pe echipa din Cluj , saracii de ei nu stiau sa mai treaca de mijloc. Apoi rezultatul nu este unul mincinos. Nush cum poti spune asa ceva dupa cum a jucat Steaua aseara. Eu o singura faza am vazut a celor de la Cluj, pe final in rest doar pana la 20 de metrii de poarta noastra au ajuns. In acest meci Steaua a fost si va fii mereu superioara taranilor de la Cluj!!!

greenyes03.03.2008 13:59

Eu unul nu stiu ce sa inteleg de la reactia unora care ridica in slavi aceasta victorie de parca am fi castigat nu stiu ce cupa; imi este teama ca aceeasi comentatori de pe site desfiintau echipa cand pierdea, dadaeau in jucatori si tot tacamul.

Mai grav e ca sunt unii care i critica pe cei care au capacitatea sa vada dincolo de rezultat. Steaua a jucat fotbal primele 60 de minute dupa care am revazut Steaua pe care toti o blamam de 2 3 ani! Daca asa inteleg majoritatea sa fie suporteri ai echipei Steaua Bucuresti....e grav.

Clujul n ua existat pentru ca nu a fost lasat sa existe timp de 60 de minute dupa care Steaua a tremurat pentru ca NE AM RETRAS!!!! Astia s culmea!!!! Majoritatea dintre ei au pierdut cel mai amar meci din istoria Stelei tocamai pentru ca sa au retras impotriva unor slabani englezi si continua sa aplice "tactica" asta paguboasa!!!!!

Steaua e pe drumul cel bun dar daca o sa inchidem ochii la lacunele existente, ma refer la suportrii Stelei pentru ca Laca da semne ca le are la cunostiinta, o sa ajungem chiar niste oi, care o sa ne bucuram ca ciobanul ne scoate la iarba verde o data pe zi, desi iarba e pe dealuri din belsug si am putea manca in fiecare zi.

Triere printre "stelisti", de la conducere pana la suporteri!!!!

PS ce ai bai cu conducerea am batut CFR ul cu 3 1, ce nu ti ajunge????????

akebono03.03.2008 14:08

buna asta cu trica credeam ca sunt sg care am vazut

si cum s-a bucurat si merita galben si apoi altercatia cu lacutus galben - ROSU

de cot nu mai vb

dedci clar viciere de rezultat in capul prostilor

«1234»