Si eu mi-as dori ca toate echipele sa joace pe teren! Absolut toate!
Si eu mi-as dori ca toate echipele sa joace pe teren! Absolut toate!
Degeaba ne dorim numai noi...Poate ar trebui sa intram noi in teren. :roll:
De ce nu... Reddog, cred ca e o idee buna.. Mai slab decat Dica, Cristea sau Fl Petre nici unul dintr noi nu poate juca... Cel putin in momentul de fata...
Ideea e ca Poli Timisoara ne uraste pe noi. Ei ii considera pe Dinamo inamicul public numarul 1. Acum intelegi ce vreau sa spun? Intelegi ingrijorarea mea? Toata ziua prin Timisoara circula sintagma ca "mai bine Steaua decat Dinamo".
E psosibil sa fie sa fie asa cum spui + ca Olaroiu, Caramarin, Coman au pierdut un titlu in ultima etapa in favoarea lui Dinamo, si poate ar vrea sa-si ia revansa, dar parerea mea e ca pe cei de la Balkann yi doare in cot cine cistiga campionatu in Rominia anul acesta, ei vor ca Poli sa cisitge tot inclusiv cu Steaua ![]()
P.S. La acel meci Craiova-National, cind National a pierdut titlul, in favoare lui Dinamo, ma gindeam si eu ca data fiind rivalitatea dintre Craiova si Dinamo titlul va ajunge in cotroceni; si intradevar oltenii asta vroiau, dar ce folos daca Netoiu si jucatorii aveau alte interese, urmau sa ajunga din vara la Dinamo. Acum la Steaua-Poli, timisorenii pot avea alte interese, cum ar fi cel financiar asa ca....nu se stie. Vorba aia "Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din tirg"
Se pare ca in cursa pentrupreluarea postului de antrenor a mai ramas Dan Petrescu si [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Olaroiu l-a refuzat pe cioban. El nu a refuzat Steaua ci pe GG. iata ce spune GSP-ul:
"Olaroiu a refuzat
Radu Bichiș
Demiterea lui Walter Zenga de la Steaua l-a plasat pe antrenorul lui Poli Timisoara, Cosmin Olaroiu, in postura de favorit la preluarea bancii tehnice din Ghencea. Joi seara, Becali l-a sunat pe Oli, caruia i-a propus să preia din vară Steaua, insă s-a lovit de refuzul tehnicianului. Mai mult, Olaroiu i-a asigurat pe Emil Rosianu si Toni Doboș că nu va parasi Timisoara, indiferent de conditiile financiare oferite de Becali.
Antrenorul banățenilor a confirmat ieri că nu va pleca de la Poli. "Nu puteam să dezamagesc 40.000 de oameni care mi-au scandat numele. Pentru mine, contează enorm suportul lor. Nu puteam să le intorc spatele timisorenilor, dar nici celor de la Balkan, care au investit enorm la Poli", a motivat Oli. Surse autorizate pretind că un rol in decizia sa l-au jucat si cei 5 jucatori adusi de el pe Bega, Marius Popa, Caramarin, Gigel Coman, Ovidiu Petre si Cinu. În plus, Olaroiu are contract cu Poli pe 3 sezoane. "Nu cred că un antrenor se limitează la un contract. Totusi, Oli a dovedit că e un antrenor cu caracter si iși va continua munca incepută la Timisoara", a spus si Toni Dobos consilierul lui Poli."
Se pare ca Olaroiu e un antrenor care nu vrea sa fie sicanat tot timpul de rautatile si paranoia lui gg.
eu ma bucur ca a plecat Zenga,cam tarziu dar asta e!ii multumim pentru ce a facut dar asta e trecutul,in prezent nu a mai facut nimic pentru Steaua!
ma bucur ca antrenor acum e Titi Dumitriu,asta pentru ca e un om calm si nu poate transmite jucatorilor nervi si tensiune,asa cum facea Zenga! e stelist si un antrenor bun(nu destul de bun pentru Steaua dar e antrnor doar pentru 3 etape)!si oricum eu cred ca de fapt el e folosit ca si paravan si ca de fapt echipa o face Piturca(asta pentru ca in ultimul timp a devenit un adevarat consilier pentru Becali)!asa ca Steaua va reveni la echipa pe care o stiam,va marca mai mult va face spectacol si nu se va mai apara in valuri dupa ce marcheaza!
fanatico,tu stii ce vorbesti draga?
Vorbeste gura fara tine si iti place sa te bagi in seama cu baietii.
Fii mai atenta la cursul lucrurilor si judeca si tu putin.
Nu-ti pui intrebari in legatura cu ce postezi?
Daca te injura cineva?Daca-ti ureaza de bine?
In ce priveste numele antrenorului Stelei din sezonul urmator,puteti fi siguri ca nu va fi decat al unuia fara coloana vertebrala.Pai Gigi abia a prins gust sa faca pe antrenorul.Se duce dracului totul la Steaua.Suporterii,bravii nostri suporteri,pentru asta au iesit in fata cu riscul de a fi maltratati,pentru ca Becali sa-si vada lungul nasului.Dar nu cred ca se va intampla vreodata asa.Pentru ca e mult prea incapatanat.Si nu-l tine nici IQ-ul.
s-ar putea ca istetul de Gigi sa se gandeasca sa-l tina mai departe pe Dumitriu,ca asa e mai usor sa-si arate si el calitatile de antrenor si sa vedem ce o sa facem in cupele europene,cand o sa spele aia cu noi pe jos.
Titi,nu e o solutie.De altfel el e depasit de mult ca antrenor.Ultimele lui echipe,ori au retrogradat,ori s-au zbatut in subsolul clasamentelor.
Dar stiu ca are tupeu,cand se autopropune principal pentru urmatorul sezon.
Nu el a dus echipa in CL in anii '90,ci echipa pe el.Cu baietii pe care-i avea la acea ora trebuia ca Steaua sa fie cel putin semifinalista,dar nici macar de grupe nu treceam.
Concluzia:Titi a fost un antrenor mediocru dar norocos.In prezent e chiar submediocru.
La 5 zile distanță de momentul in care s-a despartit de Walter Zenga, Ciobanul a oferit primele explicatii ale demiterii italianului. "Să stiti că si o parte dintre jucatori au dorit schimbarea antrenorului! Ei mi-au zis că Zenga s-a blocat putin psihic si că nu mai putea face nimic pentru a scoate echipa din starea asta. Cind am auzit asta, am luat decizia de a-l concedia. De-asta am si spus că plecarea lui Walter este in folosul Stelei", a declarat Ciobanul.
Patronul Stelei a spus joia trecuta imediat după ce a oficializat divortul de Zenga, că "dacă nu-l dadeam afară acum, atunci el s-ar fi compromis ca antrenor". Surse apropiate echipei sustin că printre cei care s-ar fi plins de Zenga ar fi fost Radoi si Florentin Dumitru, doi dintre actualii secunzi ai lui Țiti Dumitriu.
dupa gsp/27.05.05/Adrian Florea,Dan Udrea
Daca nu stii despre ce e vorba,taci dracului din gura.Am fost la toate meciurile de CL ale Stelei,disputate in Ghencea.Toata lumea era de acord ca Dumitriu era un antrenor prea mic pentru Steaua acelor timpuri.
Ai fost tu pe 6 decembrie 1995,ora 21:30,pe un ger cumplit,sa incurajezi Steaua in fata lui Juventus Torino?
Nu?Sigur ca nu aveai cum sa vii tocmai din indepartatul Nord in Bucuresti,pentru o partida disputata de Mos Nicolae!Atunci ciocul mic si nu te mai erija tu in "Le stie pe toate"!
"De Mos Nicolae/Juve ia bataie ! Asta era refrenul favorit al galeriei in acel meci in care am rezistat pana la ultimul fluier al arbitrului.
Prostii vorbesti tu pentru ca lotul Stelei la acea ora era :
portari : Gherasim si Stelea.
aparatori : Bucur Bogdan,Csik Tiberiu,Dobos Anton,Panait Aurel,Parvu Ionel,Prodan Daniel
mijlocasi : Filipescu Iulian,Galca Constantin,Ilie Adrian,Militaru Damian,Mitu Marius,Nagy Roland,Raducan Narcis
atacanti : Ilie Sabin,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] Marius,Rosu Laurentiu,Vladoiu Ion.
Aproape toti jucatori internationali,majoritatea plecand ulterior in strainatate.
Cu idiotii nu stau de vorba.