Ce ai acum cu Radoi si Munteanu? Nu sunt jucatori buni, nici o problema, poate vor sa vina la Dinamo.
Ce ai acum cu Radoi si Munteanu? Nu sunt jucatori buni, nici o problema, poate vor sa vina la Dinamo.
Stai linistit reddog... Radoi vine la Dinamo numai ca sa bata Dinamo!!!
S-a vazut la stiri, [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu vine in Ghencea. Ciobanul e decis sa faca ce vrea el si nu il va aduce. Nu se pune problema sa vina cineva in astea trei etape, ramane Dumitriu.
Eu nu sunt asa de sigur ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e varianta optima pentru Steaua... Am prins si eu vremurile in care Laca juca la Steaua si isi dadea sufletul pentru noi (jucator mai apropiat de suporteri nu cred ca a mai avut Steaua vreodata...), dar ca antrenor nu a rupt gura targului... Asa ca.. 8O
Oricum, desi nu Zenga e principalul vinovat pentru ce s-a intamplat si nu trebuia deci dat afara, poate ca plecarea lui va linisti putin lucrurile. Poate socul asta ii va trezi pe ai nostri si isi vor reveni ! SPERANTA MOARE ULTIMA !!!
PS Cuvintele lui Zenga "Nu imi pare rau ca am fost demis, imi pare rau ca las fanii tristi. Iubesc Steaua si voi ramane mereu suporterul ei !" merita puse in rama...
1. Daca idiotul l-a demis pe Zenga ca sa nu-i mai dea prima de obiectiv ?
2. Cu Dumitru antrenor secund (deci titular), sa inteleg ca Banel trece pe banca ? :-)
PS: una dintre cele mai triste zile din viata mea de suporter Steaua ! :cry:
Adevaru e ca noi nici nu mai stim pe cine sa dam vina: pe jj ca a vindut pe Neaga, pe Walter ca nu poate sa faca echipa sa joace din nou, pe jucatori ca nu vor sa joace, pe noroc ca ne ocoleste de ceva vreme, pe terenul prost, pe banii lui jj, pe lotul restrins, pe lipsa de valoare, pe arbitri, pe Dinamo, pe doru viorel ursu, pe MM, pe suporteri. Fiecare vine o parere nou despre vinovatii in cazul Steaua. Au ajuns unii sa dea vina pe Litu, care are 19 ani, si care este unicul care mai da cu capul in minge si mai incearca sa o bage in ate, au ajuns unii sa dea vina pe suporteri ca au scandat "[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]". Trebuie sa faci ceva cind de la inceputul turului nu am vazut nici un meci, inafara de victoria cu Dinamo, in care sa vad ca echipa joaca, joaca bine si sa simt si eu ceva satisfactie...
Evenimentele de ieri si azi cel putin au dovedit ca suporterii conteaza pentru echipa asta, conducerea si jucatorii se tem de furia suporterilor, iar suporterii au un cuvint de spus cind vine vorba de Steaua. Chiar daca nu vom avea rezultate cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pe banca, chiar daca el nu este cel mai bun antrenor din tara, NOI IL VREM si cu asta basta. Daca va fi sa murim, sa murim pe mina noastra, nu pe mina unuia care da telefoane ca sa afle pe cine sa puie antrenor la Steaua. A ajuns un patron echipa sa-l sune pe antrenorul, pe care l-a dat afara, ca sa afle pe cine sa puna antrenor la echipa :lol: :lol:
P.S. totusi asta demonstreaza autoritatea pe care a avuto si o are Piturca in fata lui Gigi, autoritate ca i-a lipsit lui Zenga
Eu cred ca Zenga trebuia sa plece pentru ca el deja era cu gandul la echipa unde urma sa plece la vara si neglija pe Steaua.N-ati vazut ce formule aiurea de joc a folosit in ultimele meciuri?Cu HANDICAPATUL ala de Litu titular.Nici macar nu stiu de ce unora de pe Forum le place de ala.Cu Nicolita care fuge mult si prost si nu da o centrare buna.L-a scos pe Dinita care jucase bine.Trebuia sa-i bage titulari pe Dumitru si Bostina ca sunt singurii care mai stiu sa dribleze.ARRIVEDERCI Zenga!
P.S.:Steaua nu are cum sa piarda campionatul pentru ca are numai meciuri cu echipe "fara obiectiv"!Forza TZITZI!
Nu am nimik cu Radoi si Munteanu,ei sunt jucatori valorosi dar pacat ca il ling in cur atata pe oier.
Dumitrtu va fi titular in astea 3 meciuri iar Banel care este mai in forma decat el va sta pe banca si astfel se va face o mare nedreptate.
Stai linistit reddog... Radoi vine la Dinamo numai ca sa bata Dinamo!!!
Asta nu prea am inteles-o, Sorine...fii mai explicit.
Nu am nimik cu Radoi si Munteanu,ei sunt jucatori valorosi dar pacat ca il ling in cur atata pe oier.
Cred ca te inseli in privinta lui Dorinel Munteanu. El normal ca nu il ataca pe cioban, pentru ca pana la urma este patronul lui ! In plus, Dorinel a trait prea mult in Germania ca sa-si permita sa inceapa sa dea sfaturi la TV despre ce ar trebui facut la Steaua. El isi vede de evolutiile lui (oricum bune !) si cel mult incearca sa-i impulsioneze pe ceilalti jucatori.
Cat despre Radoi, se intelege si in cazul lui de ce nu-l ataca pe "nasu'". Doar ca si Radoi este un jucator care a aratat ca moare pe teren, asa ca nu trebuie sa-l facem o tinta nici pe el.
In general, nu jucatorii sunt cei care trebuie blamati ! Nu toti, in orice caz ! Si in nici un caz Radoi si Dorinel !!
Cum naiba sa se ridice jucatorii impotriva mainii care ii hraneste? Nu au ei nici o vina la urma urmei.
eu propun sa mergem cu totii sambata la Stadion si sa incurajam echipa... Trebuie facut un banner de multumire pentru Zenga, trebuie incurajata echipa si veti vedea ca 9 puncte sunt ale noastre. Dumitriu impune mai mult respect macar prin varsta. El va face treaba buna in aceste 3 etape. GG a gresit mult pana acum dar poate aceasta decizie nu e chiar asa de rea. Poate ca Zenga nu a stiut sa aranjeze atacul. Poate nu are idee de joc clara atunci cand jucam cu echipe care isi pun autocarul in poarta.
Poate ca Zenga nu a stiut sa aranjeze atacul. Poate nu are idee de joc clara atunci cand jucam cu echipe care isi pun autocarul in poarta.
aici mi-ai fost simpatic!cu cine sa faca echipa?cu astia 12-13 jucatori ramasi in lot?Steaua n-are nici un atacant adevarat in lot,cine sa dea golurile?gnomii de Dinita si Cristea? ![]()
![]()
mijlocasi si fundasii?sunt obositi,d-abia stau in ghete,unii,altii sunt ca si cum n-ar fi!
oierul a demonstrat inca o data,e un cretin care n-are nici in clin si nici in mineca cu managementul,sa demiti antrenorul cu trei etape inainte de final e o imbecilitate crasa,oricum pleca la finalul campionatului,Zenga a facut ce a putut cu lotul actual!trebuie stimat pentru perioada sa la Steaua,pentru realizari!Steaua de azi e o imagine trista!pacat!
sunt cu Zenga
va multzumim ca la meciul cu CFR ati strigat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].va multumim ca la meciul cu National ati strigat [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].Acum oierul va asculta si vi-l da pe TziTzi.Nici vorba de [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color].Au aparut 3-4 meciuri proaste si v-ati grabit sa datzi vina pe Zenga.Nu e el de vina ci Jiji care s-a bagat peste el la fiecare meci in alcatuirea echipei.Cristea si Dica au fost tzinutzi in teren la cererea lui Jiji.
iar voi in loc sa va ajutatzi echipa la rau si sa strigatzi Forza Steaua mai tare ca oricand vretzi sa batetzi jucatorii in vestiare.RUSHINE!
RUSHINE sa-i fie celui care a tavalit fularul cu Steaua pe jos si l-a lovit cu picioarele in fatza camerei de luat vederi.Asta e o atitudine inacceptabila pentru un suporter stelist.Voi cei care ati strigat impotriva Stelei, care ati huiduit la ultimele 3-4 meciuri...din cauza voastra Steaua nu ishi revine, din cauza voastra Zenga nu mai e.
Dumnezeu sa ajute Steaua pentru ca EL e singurul care mai poate schimba ceva!
FORZA Steaua!Dumnezeu SA NE AJUTE SA LUAM 22! :x
Eu zic ca Zenga si-a facut bine treaba si chiar imi doream sa continuam cu el la ce aparare si chiar si ce atac am avut (pana in retur).
Zenga a avut o problema: rezistenta la stres
Becali l-a tot frecat cu primul 11. Asta nu e nimic insa.
Zenga a comis-o acum cativa ani cu o doza la un party alaturi de Raluca Sandu. De aici a inceput presiunea din partea POLITIEI (oare cine e clubul lor?). Anchetele au tot fost tergiversate ca sa-l tina pe Zenga in tensiune. Antena 1 s-a grabit sa popularizeze sincopa lui Zenga de acum 3 ani.
Stres a insemnat si atitudinea suporterilor. (Apropo in astea ultime etape tre sa facem pe Ghencea si la Brasov o atmosfera infernala ca la meciul ca Valencia si sa nu fluieram nimic la echipa noastra! sanse sunt!)
Toate astea inseamna o presiune si un stres enorm pe capul unui om care urma sa se mai si casatoreasca.
Mai bine ca nu e el antrenor in etapele astea 3. Poate revine dupa :wink:
PS: Daca Zenga a fost si santajat de politisti/procurori si deliberat a adoptat o tactica proasta la echipa pentru a le face pe plac blatistilor?
Poate ca Zenga nu a stiut sa aranjeze atacul. Poate nu are idee de joc clara atunci cand jucam cu echipe care isi pun autocarul in poarta.
aici mi-ai fost simpatic!cu cine sa faca echipa?cu astia 12-13 jucatori ramasi in lot?Steaua n-are nici un atacant adevarat in lot,cine sa dea golurile?gnomii de Dinita si Cristea?
mijlocasi si fundasii?sunt obositi,d-abia stau in ghete,unii,altii sunt ca si cum n-ar fi!
oierul a demonstrat inca o data,e un cretin care n-are nici in clin si nici in mineca cu managementul,sa demiti antrenorul cu trei etape inainte de final e o imbecilitate crasa,oricum pleca la finalul campionatului,Zenga a facut ce a putut cu lotul actual!trebuie stimat pentru perioada sa la Steaua,pentru realizari!Steaua de azi e o imagine trista!pacat!
Te vei convinge in urmatoarele etape ca Steaua poate sa marcheze si cu acesti atacanti. Vei vedea. Ce Cristea juca la Bacau alaturi de Neaga? Sau Dinita la Sportu tot cu Neaga juca? sau erau toti alaturi de Oprita??? Echipa sa fim seriosi nu era asezata bine... Si asta se va vedea inca de la meciul cu Bacaul... Am curaj sa fac pariu.
Si eu fac pariu, dar nu numai pe meciul cu Bacaul, ci si pe cel cu Brasovul si cu Poli Tm. Pun mult pe 9 puncte. Doar e evident, nu? Cu ce echipe jucati...nu aveti cum sa pierdeti chiar daca ati juca cu lotul celor de la CS Otopeni...
Sper si eu sa castigam 9 puncte din 9. Tocmai am aflat ca Otelul va juca contra lui Dinamo cu rezervele! Am eliminat si meciul acesta. Raman meciurile cu Craiova si FC Arges(Dinamo2 si 3). Cred ca este clar ca nu ne permitem pasi gresiti.
Iar Steaua 2, adica Bacaul va juca tot degeaba cu titularii, va fi doar de ochii lumii. Ultima voastra etapa va fi atat de dificila incat puteti trimite si echipa a treia, daca aveti asa ceva. Mai bine menajati-va jucatorii pentru Liga Campionilor, ca cei de la Poli nu va vor incurca...
Iar Steaua 2, adica Bacaul va juca tot degeaba cu titularii, va fi doar de ochii lumii. Ultima voastra etapa va fi atat de dificila incat puteti trimite si echipa a treia, daca aveti asa ceva. Mai bine menajati-va jucatorii pentru Liga Campionilor, ca cei de la Poli nu va vor incurca...
Poate ne spui si noua de ce no sa ne puna probleme? Parerea mea si a mai multor stelisti e ca cu Poli e cel mai greu meci. Straniu: Esti mai sigur decit noi ca vom lua campionatul ![]()
Intradevar, poate, noi stelistii, ne facem probleme degeaba???????????? :?: ![]()
![]()
![]()
Ideea e ca Poli Timisoara ne uraste pe noi. Ei ii considera pe Dinamo inamicul public numarul 1. Acum intelegi ce vreau sa spun? Intelegi ingrijorarea mea? Toata ziua prin Timisoara circula sintagma ca "mai bine Steaua decat Dinamo".
Degeaba va uraste pe voi. Eu vreau sa joace tare, sa se bata pentru fiecare minge, sa fie un meci de care pe care si sa castigam in minutul 90... :wink:
Da, Sorine, tu vrei si inca putini ca si tine. Asta nu inseamna ca si ei vor :!:
eu zic ca cel putin Olaroiu vrea...
Vei vedea ca nu e chiar asa... Meciul cu national parca l-ati vazut si pe asta blat... si nu a fost... incepeti sa ganditi toti suporterii alb-rosii ca Borcea. nu e bine... :!: :idea: :o
Nu am spus ca va fi blat, dar sincer asa ma gandeam ca va fi. Din moment ce in Cupa lucrurile nu decursesera tocmai normal, nu ma asteptam ca Nationalul sa joace pe bune, ajutandu-ne pe noi in mod indirect. Dar se pare ca a facut-o. Cinste lor. As vrea sa se joace toate meciurile asa pana in ultima etapa.