asa scrie pe gsp si prosport. ca se negociaza cu Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si ca deocamdata antrenor i Munti. Voi ce zice-ti? :lol:
asa scrie pe gsp si prosport. ca se negociaza cu Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si ca deocamdata antrenor i Munti. Voi ce zice-ti? :lol:
Interimar e Titi Dumitriu.
am auzit si au ca Titi Dumitriu i antrenor de pe realitatea TV
Asta numai la Steaua se poate intampla ?
Idiotul de berbecali s-a folosit de suporteri.
Asa, mai duceti-va si mai injurati !
Zenga a plecat!!!
cum draqu se poate intampla asa ceva?? cu 3 etape inainte de final?
cine ne-o fi blestemat cu oierul asta?? unul mai dobitoc nici ca se putea! e asa de redus...doare prostia lui!
acu pe bune daca prostia are durea, Becali s-ar tavali pe jos de dureri!! :x
Bai baieti cu chestia asta sunt facut praf si pulbere. In vara cu 3 zile inainte de campionat l-a dat pe Piturca afara acum cu 3 etape pana la final pe Zenga.
il va pune pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] si daca doamne fereste nu ia campionatu' il da afara si zice ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e singurul vinovat, el si cu poporul stelist care l-a dorit atat de mult.
Concluzie: Becali mare prost mai esti! Las/ne tat mai bine si tu ca Steaua a dus-o mult mai bine fara tine.
berbecali a vazut ca suporterii au inceput sa-l injure si pentru a ne inchide gura il demite pe Zenga si spune ca il aduce pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]....
nu urmareste decat sa arate ca face, chipurile, ce-si doresc suporterii si spera sa revenim la postura de sclavi si el de stapan absolut....
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]...sa nu care cumva sa musti momeala oierului....
valabil si pentru suporterii Stelei...
Bai. ce dracu se-ntapla frate acolo??? De la etapa la etapa suntem subiect de critica si misto pentru ceilalti!!! Mai sunt 3 etape si noi dam antrenorul afara, batem suporterii, gonim jucatori de la achipa......Offff...ce balamuc! O sa ajungem ca aia de la Craiova, si aia n-au ajuns bine!!!!
Nu vreau sa ma dau mare erou, dar pe la inceputul campionatului eu am spus intr-un comentariu facut unui articol ca am visat ca Steaua juca cu Timisoara in ultima etapa cu Dumitriu pe banca si ca Titi yi ruga pe jucatori sa dea totul pentru a cistiga titlul. Am cistigat cu 3 2 si titlul a venit in Ghencea, dar jucatorii parca nu se bucurau asa cum ar fi trebuit.
Cine nu crede, il rog sa intre in arhiva/comentarii/Eliminati din cupa (14 10 2004) vezi primul comentariu, semnat Adi.
Cine nu vrea sa caute in arhiva yi prezint comentariul:
Am avut un vis
Asta noapte am avut un vis foarte interesant. Se facea ca jucam la Timisoara intr-un meci decisiv pentru titlu. Intersant e ca antrenor principal era Dumitru Dumitriu!!! El le cerea jucatorilor sa cishtige acel meci, pentru ca acel meci putea aduce titlu in Ghencea. Pina la urma Steaua a cishtigat cu 3 2 meciul si totodata si titlu. Da parca nu era acea bucurie intre jucatori care ar fi trebuit sa fie.
Chiar mi-a dat de gindit acest vis. Si sa sa stitzi ca nu e o varianta de neglijat venirea lui Titi pe banca. Da de ce nu se bucurau jucatorii??
Din pacate in vis nu se spunea nimic de Cupa UEFA:))
comentariu facut de Adi - 14-10-2004
Sa luam macar campionatul si apoi este vreme de razboaie cu ...
Triasca oieru` ajuns rege...un rege mic cu minte si mai putina...o sa mai pierdem un titlu pe bune si altii o sa sa faca eventul pe blaturi...si tot noi suntem fraierii...
Triasca Old McFart
P.S.: Gigi,sa te fereasca bodyguarzii de furia suporterilor,ca Dumnezeu sigur nu te va apara!!!
Fratilor este momentul sa vina [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cu riscul de a piede campionatul dar acum este sansa lui haideti la Marriott la 20:00 sa il cerem pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] cred ca merita o sansa
SUNATIVA TOTI PRIETENI SI HAIDETI LA Marriott TOTI FRATIOR
Il aduce pe [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] numai sa inchida gura suporterilor si ca sa il descrediteze...Nu il aduce ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e bun antreonr sau ca poate ajuta echipa...nici gand McFart are minte putina...
Ce sa faca saracu' [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] acum??? Oricum daca ar venii trebuie sa negocieze mult conditiile cu Becali!!
Nu vreau sa ma dau mare erou, dar pe la inceputul campionatului eu am spus intr-un comentariu facut unui articol ca am visat ca Steaua juca cu Timisoara in ultima etapa cu Dumitriu pe banca si ca Titi yi ruga pe jucatori sa dea totul pentru a cistiga titlul. Am cistigat cu 3 2 si titlul a venit in Ghencea, dar jucatorii parca nu se bucurau asa cum ar fi trebuit.Cine nu crede, il rog sa intre in arhiva/comentarii/Eliminati din cupa (14 10 2004) vezi primul comentariu, semnat Adi.
Cine nu vrea sa caute in arhiva yi prezint comentariul:
Am avut un vis
Asta noapte am avut un vis foarte interesant. Se facea ca jucam la Timisoara intr-un meci decisiv pentru titlu. Intersant e ca antrenor principal era Dumitru Dumitriu!!! El le cerea jucatorilor sa cishtige acel meci, pentru ca acel meci putea aduce titlu in Ghencea. Pina la urma Steaua a cishtigat cu 3 2 meciul si totodata si titlu. Da parca nu era acea bucurie intre jucatori care ar fi trebuit sa fie.
Chiar mi-a dat de gindit acest vis. Si sa sa stitzi ca nu e o varianta de neglijat venirea lui Titi pe banca. Da de ce nu se bucurau jucatorii??
Din pacate in vis nu se spunea nimic de Cupa UEFA:))
comentariu facut de Adi - 14-10-2004
Nici nu a fost nevoie sa caut in arhiva, numai citind cateva randuri si mi-am adus aminte... Ma inspaimanti!!! pentru previziuni nu pentru altceva...
:lol: :lol:
cat despre schimbare: [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] merita sa fie dar imediat dupa terminarea campionatului. Acum nu trebuie sa vina in Ghencea pentru ca risca mult prea mult. Aceste 3 etape daca vor fi castigate si luam titlul inseamna ca nu aveam nevoie de antrenor in acest an... si ca Zenga nu a facut jocul Stelei, el doar la mentinut la nivelul Piturca.
Cum o vrea Dumnezeu!
Hai sa va spun si eu o previziune de-a mea, chiar daca sunt destul de mic in forumul asta!!! [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] NU SE VA INTELEGE CU Becali.....Nu va refuza postul de antrenor dar nu-i dau mai mult de un sezon, asta doar daca se va schimba nea Jiji! Nu cred ca ar accepta sa fie papitoiul lui Jiji....
GRESITI AMARNIC IL VRETI PE Laca DE 5 ANI SI ACUM SUNTETI NISTE FRICOSI STATI IN CASA SI Gigi FACE CE VREA SE PISE PE NOI SCUZE DAR ASTA ESTE ADEVARUL HAIDETI SA SCHIMBAM SI NOI O DATA CEVA
GANDITIVA BINE DAR ACUM ESTE MOMENTUL HAIDETI LA Marriott LA 20:00 SI NU IUTATI SUNATI-VA TOTI PRIETENI DACA STAM IN CASA SI VB PE NET NU FACEM NIMIC VA ROG SA VA GANDITI BINE
PENTRU [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]
Pot si eu sa dau o previziune chiar daca sunt destul de mic in forumul asta???? [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu va ramane mult la Steaua pentru ca nu e genul "pupincurist" al lui Becali!! Cand va incepe iar patronul cu fel si fel de observatii, pe cine sa bage, cum si de ce......Laca, fiind stiut ca este un caracter tare, nu va mai fi de acord sa continue!!! Eu ii dau maxim 1 an, si nu ca nu as vrea mai mult, pentru ca daca nici Laca nu e stelist......
Sa dea Dumnezeu sa fie bine cu [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] pe banca pentru ca adca nici cu el care va avea tot poporul stelist in spate nu se va purta Gigi cum trebe atunci o sa fie chiar razboi in Ghencea. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e sfant pentru noi,de el nu poti sa te atingi si dupa parerea mea chipul lui ar putea fi lesne pus ca emblema a Stelei.
nu ii inteleg pe aceea care au votat in sondajul gazetei cu Dan Petrescu... sau cu Dumitrescu...
Acolo trebuia sa fie
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ................ 100%
trebuie sa ii multumim lui Zenga ca ne-a adus in primavara.
PENTRU Zenga: te respect in continuare dar trebuia sa il faci pe Becali sa inteleaga ca neaga nu e de dat. Daca nu il pierdeai acum eram campioni demult. Nici blaturile lui borcica nu il opreau pe Neaga.
PENTRU [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]: vremea ta a fost tot timpul pentru ca tu esti cel mai mare STELIST al tuturor timpurilor. Acum ea ne va purta spre glorie...
Forza [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]! PENTRU [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]! PENTRU Steaua! PENTRU GLORIE!
Asa cum am scris in mesajele anterioare Zenga a fost demis pentru ca niste imbecili au reusit sa-i urle lui Jiji dupa meci numele lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Jiji a spus aseara in tmp ce idioti stigau : " o sa le fac pe plac suporterilor maine dimineata"
bucurati-va retardatilor ati reusit sa faceti rau echipei
imaginile au fost difuzate pe prima TV.
Nu era timpu sa schimbe pe Zenga acum pt ca acum chiar nu mai avem nici o sansa la titlu dar ne-am cam obisnuit in ultimu an fara nimic!Asta e inca un an fara nimic da ne-am cam saturat ar fi timpu sa ne cam lase in pace toti de la Steaua!Munti e singuru care pune inima si singuru care merita sa ramana!!!
Asa cum am scris in mesajele anterioare Zenga a fost demis pentru ca niste imbecili au reusit sa-i urle lui Jiji dupa meci numele lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Jiji a spus aseara in tmp ce idioti stigau : " o sa le fac pe plac suporterilor maine dimineata"bucurati-va retardatilor ati reusit sa faceti rau echipei
imaginile au fost difuzate pe prima TV.
Mai nesimtitule, chiar n-ai priceput de ce "idiotii" si "retardatii" strigau [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]?
Zenga a fost demis din prostia lui Jiji!
Respect Zenga!
Echipa tb incurajata pana la final!
e un mare ##### sincer... Zenga a facut o treaba buna la Steaua... de jucatori de ce nu se ia?... ca doar nu poate face Zenga minuni atata timp cat astia joaca ca curu ![]()
sunt cativa (foarteeeeeeeeeee putini) carre JOACA... restul... fac "playback"... asa ca... Zenga afara e o prostie... cum a fost plecarea lu Rica.... cum a fost aruncarea pe usa a lu Hamutovski...
rica a fost dat ca... vai Doamne... a vazut marele "Jiji" un nou Hagi in Cristea... naaa patroane... "marele" Cristea nu face nimic
bravo... esti mare... ai dat un mare jucator afara pentru un pusti care a dat 2 goluri intr-un mare meci si gata... se crede eroul natiunii
.... ar trebui sa dovedeasca faptul ca e bun, nu sa se laude "nea Jiji" cu asta...
eu sper ca totusi... va fi bine, dar... la modul cum gandeste (sau nu gandeste) patronul "Jiji"... sincer... mi-e ca ne vom duce... in jos... ![]()
va salut...
Nu inteleg de ce l-a demis pe Zenga,nu e vina lui ca prostii aia nu vor sa joace cum trebuie.
Este o mare bataie de joc bulangiul ala de jj [utea sa mai astepte 3 etape daca tinea mortis sa il demita.
Titi Dumitriu,Radoi,Munteanu,Dumitru=niste sclavi ai lui jj care au devenit antrenorii unei echipe care este prea mare pentru ei.Cu eceasta decizie oierul s-a umplut de "respect".