Nu stiu pe cine citeaza endorama si de ce considera el ca acel post contine foarte multe adevaruri pentru ca autorul acelui post mananca rahat pe paine,si din ceea ce vad e un pechinez frustrat care incearca sa ia stigmatul blaturilor de pe Dinamo si sa-l arunce pe noi,fiind favorizat de contextul prezentei becaliene la Steaua care se lauda cu butoane,arogante si tot felul de tampenii ilegale zi de zi.
Cu ce e de vina Steaua ca CFR-ul si Vasluiul isi acuza jucatorii de blat? Cu ce e de vina Steaua ca stancioiu se arunca cu picioarele la Banel(iar stancioiu oricum e un portar slab) si acesta obtine penalty? Si mai sunt multe alte exemple de acuzatii nefondate. Cel mai simplu e sa iti acuzi jucatorii ca sa te scuzi ca ai pierdut si sa ii acuzi pe unii de blat,asa pui la indoiala victoria adversarului,dai un subiect de presa si iti dai aere de victima. Iar acesti conducatori care se dau fecioare neprihanite sa nu mai comenteze ca multi jucatori de-ai care au fost acuzati de blat au fost luati inapoi la lot(Gurita,Curca,Panait),daca erau oameni de onoare ii dadeau afara,asa au dat din gura si au mers mai departe.
Ce ar fi vrut pechinezii sa faca Steaua in meciul decisiv cu Poli? Sa ia bataie? Tin minte foarte bine acel meci si doar prima repriza a fost echilibrata,ba chiar tin minte ca Poli a dat gol cam la singura faza din acea repriza. De asemenea la 2-1 ultimul sfert de ora a fost foarte incins si era sa fim egalati de cateva ori asa ca argumentul nu tine.
Jiji a zis atunci inainte de meci ca Oli e un bun antrenor si intr-adevar cand acesta a venit la Steaua si-a luat copii dar daca ne uitam o sa observam ca acestia l-au urmarit oriunde a mers.
Cat despre jucatorii luati si dati inapoi de la Farul,Vaslui si mai nou buzau,acestia sunt produsul "politicii de transferuri" care la noi se face de la o zi la alta,am vazut cu totii cum e,Panait,zaharia,Gurita(si exemple pot si vor continua) sunt buni intr-o zi si a doua zi ciobanul viseaza ca nu sunt buni de Steaua si sunt dati afara. Si asta s-a intamplat si cu Elton,Andrey,ma intreb ei ce meciuri au vandut ca sa vina la Steaua?
Si cea mai tare faza e aia cu victoria timisoarei in semifinala de cupa,pentru ca,nu-i asa,au jucat fara "tradatori",pai la cum s-a prezentat Steaua atunci oricine ne batea,ce naiba,ne-a batut si urziceniul de 2 ori in acest an asa ca din nou argumentul pica.
Chiar vrea acest dinamovist sa cred ca Jiji are creier ca sa stie pe cine sa cumpere ca sa tranteasca meciurile,a stiut sa cumpere exact pe acei baieti de la Vaslui,pe portarul de la sportul,pe anumiti jucatori de la CFR si asa mai departe.
Ceea ce face Jiji,si chiar e innaceptabil ,e creearea unui satelit pentru Steaua in prima Liga si declaratiile absolut imbecile care pateaza imaginea Stelei. El zice inaintea meciului ca ii place nu stiu ce jucator de la adversar si daca acei baieti sunt slabi de inger si chiar pun botul la vrajeala lui Jiji trantesc meciul,insa asta nu inseamna ca Steaua e de vina. Acest act din partea lui Jiji e imoral dar momentan nu e ilegal.
Singurul punct in care catelul frustrat are dreptate e blatul cu buzaul,un blat care nu a fost organizat,ci a fost asteptat,asteptat de Jiji care a crezut ca baietii de la satelit o sa se simta si o sa o lase mai moale,insa nu au fost cu totii informati,inclusiv bunica si a iesit ce a iesit.
Postul dinamovistului e irelevant pentru ca prezinta lucrurile intr-o maniera subiectiva si mai ales nu are probe pentru acuzatiile sale,se bazeaza pe romanescul "se stie ca...". Daca macar jumatate din lucrurile ce sunt scrise acolo sunt adevarate si mai ales dovedite sunt primul care sustin pedepsirea clubului nostru si bagarea la racoare a ciobanului.
Parerea mea e ca ciobanul nu are testicule sa faca un blat,pentru ca stie ce-l paste,asa ca nu cumpara meciuri pentru Steaua ci destabilizeaza echipa adversa prin declaratii admirative la adresa unor jucatori si incurca rivalele la titlu prin indirecte,indirecte care sunt sigur ca sunt practicate si de rivale dar conducatorii acestora sunt mai diplomati spre deosebire de gibonul Becali care tipa in gura mare. Ii dau dreptate lui Jiji intr-o privinta,astazi nu se mai fac blaturi cum cred oamenii,sa cumperi jucatori,ci cumperi arbitri sau mai bine,cumperi tusieri,sau nu,mai bine il cumperi pe lupescu pentru ca nu-i asa el delega arbitrii,si nu-i asa "greseala-i omeneasca".
Stiti vorba aia,"cainii latra,ursul merge",noi sa batem la Iasi si sa nu mai avem accidentari ca ne-am saturat de ele.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.