FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Credem in Steaua!

«123»
bodanelu22.02.2008 18:46

@Virgil.. ai luat foc cam rau. endorama a si zis in postul lui ca nu ii aparti cuvintele acelea si ca sunt preluate de pe alt forum

Virgil22.02.2008 18:58

@ bodanelu

Si atunci de ce le-a pus? Doar ca sa produca agitatie? Cuvinte ca acelea gasesti pe orice forum antistelist. Sunt doar accente de ura ale unor minti intunecate. Nu cred ca a fost foarte inspirat.

makaan22.02.2008 19:43

Mama frate...dinamuistii astia au o putere de convingere fantastica!Sunt la fel de buni ca musulmanii;iti convertesc oamenii si-i intorc impotriva ta :)))

Frate endorama,stii ceva...ca tot era un topic pe site despre sarbi,croati,bosniaci si crimele lor in razboi,asa e si la noi in Liga I: toti am comis "atrocitati" fotbalistice :tongue: ,dar sa nu uitam cine au inceput primii... si se mai si exagereaza pe alocuri,ca doar era un site cu caracter militienesc banuiesc eu,site-ul de unde ai luat acest "adevar rusinos"; Hai mai,ma lasi... aproape ca era sa sufar.

Lucas22.02.2008 19:43

Cata otrava poate sa aiba acest individ "endorama" in el!

Mai rar mi-a fost sa vad un personaj in care frustrarea sa fiarba atat de furibund. Starea acestui individ este vecina cu patologia. Este lesne sa ni-l imaginan salivand in fata unui monitor de computer intr-o camera mica, intunecoasa si umeda, cu ochii injectati si impaienjeniti de ura. Rautatea din el l-a facut sa astearna pe ecran acest lung exposeu al suferintei sale organice, al umilintei continuie, al deznadejdii metafizice.

Iti uram, fara sperante de insanatosire, o calatorie cat mai sprincenata in lumea fotbalului alaturi de aceasta echipa mizera si imunda numita Dinamo-militia-securitatea Bucuresti

Sictir javro!

Astristul22.02.2008 20:00
@endorama foarte multa minciuna in comentariul respectiv.

Comentariile postate de endorama (ca sunt mai multe, dar adunate intr-unul singur) le vad zilnic pe ProSport postate de javre, sau anti-miticii din provincie. Daca sunteti atenti tot ce scrie acolo este o jignire totala la tot ceea ce inseamna Steaua, Stelistii, Eroii din teren si performantele Stelei.

Un fel de hotii striga hotii, cand noi cu totii stim cine a facut cele mai multe blaturi si inainte si dupa Revolutie!

:steag_steaua_ro:

Virgil22.02.2008 20:12

Continui pe acelasi ton. Eu sunt de parere ca de Becali e doar gura. In incercarea de a face fata atacurilor venite dinspre Cluj. El, dupa cum s-a vazut, nu e suficient de abil incat sa nu faca lucrurile la vedere. Si in fond ce blat a facut motivand financiar diverse echipe pentru ca sa-si joace cinstit sansele in fata contracandidatelor Stelei?

Stii cum se spune, "tac si fac". Ei, astia au fost mai mereu conducatorii lui Dinamo si de curand cei ai CFR-ului. Apoi butoanele Stelei sunt cei 4 jucatori de culoare transferati recent si cei 3 fost accidentati reveniti. Spune-mi daca e grav sa folosesti aceste "butoane".

Te rog sa te opresti aici. Nu faci decat sa inflamezi spiritele.

adynezu22.02.2008 20:20

endorama probabil priveste acum cu sufletul la gura meciul javrelor cu admiratorii lor din piatra :)

danimarcu22.02.2008 20:52

pentru noi,fiecare meci va fi o finala,pentru ca trebuie sa castigam aproape tot daca vrem sa terminam in fata Clujului.Duminica e prima finala,meciul de la Iasi, e neaparat sa-l castigam,dar mai important este de vazut daca jocul nostru ne permite sa speram...

Va fi foarte greu... dar daca vom reusi, va fi cu atat mai mare reusita.

@Virgil:adevarat,dar cred ca o puteai spune mai bine decat atat!... :biggrin:

bla bla bla...sa vina echipele din Europa sa se antreneze cu public ,in GHENAcea. ???

@endorama -Ghena in loc de Ghencea...

Ai luat postul de pe un site de frustrati,si nu inteleg de ce trebuie sa ne poluezi site-ul cu astfel de ineptii?...

piturca200222.02.2008 20:57
adica Becali este cel care "raspunde atacurilor venite de la Cluj"????? nu e cumva invers? scuza-ma dar nu pot decat sa rad cand citesc fraza asta..

cum adica agit spiritele? pai Daffyduck ne enerva intr-o vreme pe toti cu negarea meritelor lui Protasov, cu elogiile la adresa lui Oli si nimeni nu-i zicea sa se opreasca.

in fine no, poate ai dreptate ca nu are rost sa ma obosesc sa mai scriu lucruri de genul asta ca din raspunsurile pe care le-am citit, vad ca numai incuiati sunt pe aici...

endorama esti unul din acei asa zisi stelisti la care as bate zi si noaptea si nu m-as satura mars

comore22.02.2008 21:13

Da, e adevarat, nu endorama a scris acel comentariu despre blaturile facute de Steaua. El a scris asta:

endorama on 9 November, 2007 2:37 am mda…. din pacate Becali va alege un alt plan: ce va contine elemente de genul: 1.000.000 la Muntele Athos si 20 de calugari care sa se roage ca adversarii sa cada in fund pe teren in sincron asa cum au cazut Rada si Nesu la golul Seviliei….

Becali a avut un rol deosebit in scoaterea Stelei si a intregului fotbal romanesc de sub conducerea unor oameni care vedeau fotbalul doar ca o modalitate de a face bani.

dar acum Becali e o frana in fata modernizarii clubului. pur si simplu nu are mentalitatea necesara pentru a implementa un plan de genul celui care il sugerezi.

un om care alunga strainii de la echipa pe motiv ca vrea sa castige LC cu o echipa formata doar din romani n-are cum sa realizeze lucruri de genul celor pe care le scrii aici.

nu vezi ca si acum, in loc sa aduca un antrenor serios (apropos, asta ai uitat sa mentionezi in planul tau) il aduce pe Lacatus….

in fine no, eu deja incep din ce in ce mai mult sa tin cu CFR-ul si sa-mi fie Steaua indiferenta.

Virgil22.02.2008 21:21

Am apreciat comentariile utilizatorului endorama ca fiind pe langa subiectul propus in topic. In plus contineau o mare doza de frustrare si o indiferenta totala fata de Steaua si de spiritul Stelist. Mai mult, erau impotriva echipei pe care o iubim. Ca atare, in deplina conformitate cu regulamentul, le-am sters.

Orice incercare de a continua pe aceeasi tema, va fi sanctionata conform regulamentului.

calinel22.02.2008 21:34

e un lucru de prost gust sa intri pe un forum si sa scrii lucruri care nu sunt legate de topicul forumului

topicul acestui forum nu se numeste "injura Steaua cu lamentatii frustrate ros-albe"

Garrincha22.02.2008 22:01

Fratilor, Endorama este genul de frustrat din provincie(prin aceasta expresie nu vreau sa aduc jignire oamenilor din provincie), care tine cu CFR Cluj doar ca sa-si rasfranga frustrarea asupra Bucurestiului. Daca e adevarat ca a comparat Ghencea cu o ghena, rusine sa-i fie; Acest gen de suporteri nu fac cinste nici unei echipe, ei sunt doar rodul unei frustrari care nu are nici o legatura cu fotbalul.

MoWeed22.02.2008 22:04

Un comentariu asemanator vad zilnic pe prosport scris de un frustrat dinam0-vist....este rodul frustrarii unora cand vad performantele Stelei...

hypno23.02.2008 00:16

Off topic.

Se tot vorbea zilele astea de blaturile ce vor fi in acest retur. Ei iata adevaratii blatisti unde erau ... ati vazut Dinamo-Ceahlaul ?

"Centralul" Ivan a condus asearã pentru a 11-a oarã un meci din prima ligã, patru dintre acestea fiind partide ale lui Dinamo. Roș-albii au cîștigat de fiecare datã. ". Nu l-a eliminat pe Bratu in prima repriza desi o merita din plin pentru lovirea adversarului in figura cand jocul era oprit.

Steaua se cearta cu chefereu care o sa faca blaturi mai mari, dar Dinamo joaca tare.

Forza Steaua si sa credem in Steaua. Vom castiga corect pe teren.

CaTaLiNsm StElIsTu23.02.2008 04:35

off topic

baieti...vad mai sus comentarii despre postul lui endorama....da nu vad postul lui endorama...inteleg ca e 6dimineata dar m-am uitat cu atentie si nu-l gasesc,vroiam sa vad si eu ce a scris de a-ti luat foc asa tare toti.Sau a fost sters?

dee23.02.2008 06:13

@Catalin & co

Endorama a facut ieri o demonstratie a blaturilor sau a tentativelor de blat comise de Steaua in ultimul timp, cu exemplificari. ( bine, in opinia lui). A facut o comparatie a jocului slab prestat de anumiti jucatori, cu declaratiile patronului clubului respectiv la care activau si transferul lor ulterior. S-a axat in principal pe anumite cazuri : Farul,FC Vaslui, Poli,FC Buzau ( cazul Bunica), CFR Cluj ( cazul Anca, Surdu) etc. La un moment dat, datorita numarului mare de exemplificari, a reiesit ca Gigi "a cumparat" jucatori de la jumatate din echipele din Liga 1, sau cel putin eu asa am inteles ;)) Oricum, interesant post, pacat ca l-a scris intr-o maniera mult prea incisiva si s-au aprins spiritele.

Era pana la urma "Steaua vazuta din exterior", trebuie sa acceptam si parerile contra si sa le combatem, decent.

gabiloves23.02.2008 06:34

important sa ajungem in Liga campionilor...nu o sa ne mai intalnim cu acesti ani....avem deja 30 partide in Champions League....cate au Dinamo si rapid?

eu spun ca Steaua va termina pe locul doi....poate este mai bine...va mai investi ciobanul cateva milioane la vara...vreau sa vad o Barcelona...Manchester...Chelsea ..Liverpool..ac Milan la Bucuresti

Virgil23.02.2008 07:07

@ Dee & co

Imi pare rau sa ti-o spun, dar nu ai observat un lucru esential. Comentariile lui erau off topic. Nu mai spun ca erau lipsite de obiectivitate si incriminau Steaua ca pe echipa care a obtinut performanta folosindu-se aproape in exclusivitate de blaturi.

Asta in contextul in care a recunoscut ca e oradean si tine si cu CFR, dupa ce a mintit ca e constantean. Poate ca e clujean si ca tine numai cu CFR, dar asta nu ar fi avut nicio importanta, atata timp cat ar fi fost on topic si nu ar fi starnit atatea valuri cu opinii copiate de pe site-uri antisteliste si pastate aici.

Inca un articol sabotat. In aceste conditii ma intreb daca e oportun ca redactorii site-ului sa mai scrie. De fiecare data vine cate un ratacit care tulbura apele.

Have a nice day.

bodanelu23.02.2008 07:33

@dee comentariul postat de endorama (nu era scris de el si doar preluat de pe prosport) exemplifica doar unele meciuri cheie ca sa le zic asa, cele care le-au produs lor extreme frustrari. De ce nu analizeaza meciurile noastre in care am pierdut puncte cu Pandurii, U Cluj etc (meciuri mai recente) si au fost destule in trecut. Daca imi amintesc eu bine, chiar in perioada Zenga am facut un egal la bacau si parca am luat bataie de la Laca in meciul cu Piatra neamt, meciuri care erau sa ne coste titlul

laur_2323.02.2008 08:37

comentariul acestui endorama a starnit atatea valuri deoarece ''dansul'' s-a ascuns in spatele unor presupuse fragmente dintr-un anumit articol( puteau la fel de bine sa fie cuvintele lui, dar nu acest aspect este relevant...) ca sa-si revarse pe acest site STELIST nemarginita frustrare si imensul complex de inferioritate pe care le poseda toti acei antistelisti dornici de a fi si ei in prim-plan...

comore23.02.2008 08:48
comore tu esti unul din asa zisii stelisti pe care nu numai i-as bate non-stop dar i-as si calca pe cap pana o sa le vina mintea decat 6 milioane de oameni ca tine mai bine 30 de mii de stelisti si ultrasi adevarati

Nu inteleg care e problema ta. Nu am facut decat sa arat tuturor, printr-un comentariu copiat de pe un alt site si scris de endorama, cu ce echipa tine de fapt acesta, pentru a nu fi nicio indoiala. Stai calm, nu ma cunosti, nu vei ajunge vreodata sa ma cunosti, varsa-ti furia pe altii care merita. Iar daca nu ai inteles ce am scris eu, nu mai comenta. Inca o data, eu nu am facut decat sa copiez un comment al utilizatorului endorama de pe un alt site si sa-l postez aici.

Virgil23.02.2008 10:11

@ comore

E in regula. Chiar asa ai facut. Pot sa confirm. Nu cred ca merita sa te consumi, pentru ca nu a citit atent postul tau.

comore23.02.2008 10:25

Multumesc Virgil. Dupa ce ma "lupt" pe toate blogurile cu toti cei care jignesc Steaua, ma trezesc injurata pe acest site, chiar de un stelist. E adevarat ca nu prea postez aici, prefer sa fiu injurata de cfristi si dinamovisti.:D Iar pe endorama il citesc regulat si nicio clipa nu mi-a trecut prin cap ca e stelist.

Virgil23.02.2008 10:28

Quod erat demonstrandum. Precizarea comorei vine sa sublinieze ca e posibil ca endorama sa fie antistelist. Un fel de "lup in blana de oaie".

Trageti voi concluziile:

un comentariu pe care l-am citit undeva si care desi nu imi place, contine extrem de mult adevar.... atat de mult incat daca voi avea senzatia ca atitudinea asta continua, eu imi voi dori sa fim retrogradati in B, numai sa simt odata ca meciurile pe care le castigam le castigam pe bune. sper ca moderatorii site-ului sa nu fie atat de inchisi la minte incat sa stearga comentariul meu doar fiindca contine adevaruri care nu ne plac.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

a existat UN MOMENT ZERO ! dupa care s-a spus STOP jocurilor de culise.E R O N A T ! CLUBUL Steaua Bucuresti a ramas cu aceleasi "OBICEIURI" de a "CUMPARA" echipele adverse sau o parte din jucatorii adversi ,iar in unele cazuri ARBITRII :in frunte cu cel care s-a antrenat in echipamentul Stelei MARIAN SALOMIR (voi reveni cu amanunte ). Acum vreau sa ma refer DOAR la cateva exemple de JUCATORI CUMPARATI :

-Curca + Gurita (Farul),in meciurile din campionatele 2004,2005,2006 au mimat fotbalul si au fost retrogradati la echipa a 2a + CEA MAI MARE AMENDA DIN ISTORIA FOTBALULUI DIN Romania(15.000 euro),de catre PATRONUL CLUBULUI(dl.Bosanceanu) unde cei 2 joaca,adica fratilor,ce dovada mai buna doriti ? .Apropo' ,Curca si astazi este pe banca de rezerve, verdict NONCOMBAT ! Gurita....ghiciti la ce club s-a transferat ?A jucat pe valoare pentru acel club,sau a fost doar ? Pariu ca nu stiti ....

-Meciul Vaslugi(pardon, Vaslui)-Steaua. Era ultima etapa.Meci decisiv !! egalitate de puncte cu rapid 3 jucatori NONCOMBAT acuzati de PATRONUL CLUBULUI.(Dl. PORUMBOIU) : Badea,Panait,Hutan....ce dovada mai doriti ? Imediat dupa meci Steaua i-a cumparat pe Badea si Panait,cu modesta suma de 1.400.000 euro. Chiar asa mare valoare au cei doi ? nu domnilor,ASTA A FOST PRETUL TRADARII,al NONcombatului.Panait a jucat vreo 23 de minute la echipa Steaua,dupa care s-a intors la Vaslui.

-Eduard Stancioiu juca la Sportul.Era lupta mare intre Steaua,Rapid si Sportul,,eu spun ca STANCIOIU a fost blat la acel meci.A iesit la 16 m si a facut un 11m INUTIL , cu picioarele inainte,desi mai erau langa el vreo 3 fundasi,dar scorul era 1-1 si banii lui Jiji contau. Mai mult decat ONOAREA de a juca cinstit ! Copos a comentat 1 an dupa acel meci,si acum suspina,intrebati-l !!

-va amintesc doar in trecere asa de celebrul 8-1 de la Timisoara,cand Florin BATRANU a luat "rosu"in min.5,intr-o faza penibila.L-a cersit.Restul il stiti de la acel meci.Voi "banatu-i fruncea",nu ati vazut meciul ?

M.Popa,Canu,Caramarin,Olah,G.Coman,Ov.Petre.Acesti jucatori,bunicei,au pus-o de un NONCOMBAT chiar in fieful Stelei in Ghencea.Va amintiti?,la pauza 1-1 gol Mansour.Dar dupa pauza,Poli=CAPRA.Mai exact, jucatorii amintiti.2-1 la final "glorios".Ce s-a intamplat dupa meci ?.Va amintiti ? PATRONUL LOR(Dl Iancu),l-a concediat pe Olaroiu,pentru cateva ore !! hahaha hazliu,banuiesc ca a primit un telefon de la Jiji si l-a potolit.L-a repus pe Oli in functie, seara...Dar pe la pranz acuza echipa de NONCOMBAT.Patronul lor.Retineti ?

-In trecere va mai spun asa ,"ca pret platit",urmatorul an Oli la Steaua,si i-a luat si pe Ov.Petre,G.Coman. Cei care au ramas acolo,la Timisoara "prietenii lui Oli" Canu,Caramarin,Olah,Popa,au facut FIGURATIE in meciul din Ghencea din campionatul 2006-2007

.VA INTREB SI EU....aveti idee de ce in semifinala de cupa nu a jucat decat Canu?Caramarin,Olah,Popa...pauza.Stiti cumva Andrei Cristea de ce nu a jucat in acea semifinala de cupa de pe "giulesti" ? aaaaaa s-au certat,spun ei ! si a fost trimis acasa....PATRONUL LOR a dat ordin ca Poli sa joace fara "TRADATORI" si au batut 1-0 !

-Jula,Coroian,Anca,Stancioiu,Minteuan,SUNT ACUZATI DE CATRE CLUBUL LOR"CFR"Cluj....ca nu si-au jucat corect sansele in meciul cu "faimoasa" Steaua. ASA AU DISTRUS VISUL CLUJENILOR de participare in CH.LEAGUE.E corect domnilor fotbalisti ? De aia era Jiji asa sigur ca bate 3-0 ? avea acesti jucatori "CUMPARATI".As vrea sa vina stelistii sa spuna : da prietene,ai dreptate ,ne-am saturat ! Aveti curaj ?

ACEASTA este Steaua echipa"curata" din Romania.Dar spun eu: ESTE ECHIPA CEA MAI MURDARA DIN Romania,desi s-a bagat in fata o alta echipa din Bucuresti,Dinamo.Dar,cine stie ? poate intr-o zi v-a exista si in Romania "un CALCIOPOLI",ca si in Italia. Nu am mai amintit de alte "lupte" ale razboinicilor.Au fost multe meciuri "tari" cu echipe "satelit" : nr 1= fcm Bacau,mai sunt ,Jiul,Otelul,Pandurii,Sportul,National,Farul,Arges...Timisoara.

-Inainte de a incheia,as vrea sa va spun,voua stelistilor : felicitari Steaua pentru meciurile din Europa,dar acest lucru nu sterge cu buretele meciurile voastre din campionatul intern.Juventus Torino si AC Milan au performante extraordinare in Europa,dar nu au fost "gratiate" pe plan intern.Aceasta-i dovada ca in Italia, justitia CHIAR functioneaza !

PS.Toate aceste "FURTURI" facute de Steaua,au fost comise in ultimii 5 ani. Ce am scris aici,nu le-am cules de prin ziare.Nu sunt ziarist.Sunt din Constanta.Am fost la meciul Farul-Dinamo si am vazut multa lume"frustrata",multa lume chiar uraste Dinamo,pentru trecutul ei...dar nu au curajul sa JUDECE Steaua pentru prezentul ei murdar,rusinos.Le dau un sfat ! Sa citeasca ce am scris eu,si sa se mai gandeasca : Steaua ESTE CEA MAI CORUPTA ECHIPA DIN Romania : din 23 de titluri 13 au fost castigate de Valentin ceausescu(normal,doar nu era securitatea mai tare decat familia Ceausescu + MApN).In ultimile 2 campionate castigate de Steaua s-au disputat cele mai GROSOLANE NONCOMBATURI din istoria fotbalului din Romania.

Aceste acuze nu le-am inventat eu...au fost scoase la lumina de catre patronii si conducatorii cluburilor respective,unde activau acei jucatori "vanduti".Credeti ca acei patroni erau atat de prosti incat sa-si murdareasca numele propriului club,cu scandaluri de noncombat ? Credeti ca erau prosti sa-si scada valoarea propriilor jucatori prin scandaluri de noncombat...fara sa aiba un motiv intemeiat ? Eu nu prea cred...dumneavoastra ? Patronii si conducatorii acestor cluburi ar trebui sa constituie punctul de plecare,catre curatenia fotbalului romanesc.

30.11.2007 FC. BuzOIERII-Steaua 1-1 !!!S-a scris o fila importanta din ISTORIA BLATURILOR din Romania :

Echipa Steaua Bucuresti,nu a reusit sa bata o echipa formata din 3 jucatori si 1/2,detaliat,cam asa :

-1)Dino EZE,care nu a stiut ca restul erau BLAT !!!

-2)MINCA(portarul cu sange rapidist )

-3)R.Bunica-saracu' el n-are nicio vina...a vrut sa traga in zid,dar firavul Bicfalvi...s-a ferit sa nu-l loveasca mingea...scuzati-l pe Romica BUNICA(stiti ,bunica era batrana si surda si nu a auzit bine,cand s-a vorbit in vestiar despre BLAT,scuzati-l !)

-1/2,a fost tanarul GUDA...care nici el nu a fost blat...doar ca se uita nedumerit cand l-a schimbat Stoica,de frica sa nu le dea vreo boaba stelistilor...

PS.Bunica nici macar nu a zambit la gol...de bucurat,nici nu poate fi vorba.Stefan Stoica avea o fatza de parca ii murise porcul in cotetz,cu 3 zile inainte de craciun...

Acum ii astept pe smecherii care se prefac ca nu au vazut BLATUL ORDINAR esuat (din 7 buzoieri in careu...nici macar unul nu la tinut pe Dica...si nici pe Lovin),sa vina sa argumenteze,cumva...Daca-mi dau dreptate...bravo lor..sa nu va fie frica,sau rusine de adevar.Eu nu le raspund acestora…RASPUNSUL L-AU PRIMIT IN min 80 DE LA GALERIA Stelei,CARE SCANDAU : Fara BLATURI !!! Fara BLATURI !!!…oare la cine se refereau? La jucatorii buzOIERI care ,la golul lui Dica numarau (in gand) euroii ciobanesti,sau se refereau la jucatorii stelisti,ca nu cumva sa pateasca si anul viitor la fel ca anul asta,sa vina echipele din Europa sa se antreneze cu public ,in GHENAcea. ???

Februarie 2008,afara ger,in palat caldurica,dar si multa prostie : >>stiti ce mi-a spus Piti,cand era antrenor la Steaua ?...>bai Gigi,tu esti fraier ,daca nu faci ARANJAMENTE nu castigi campionatul… !!!!!!!!!!!!! <<

------au urmat 2 campionate(mentionate de mine mai sus),in care Steaua a castigat 2 titluri,defiland prin apararile adverse !!!

------antrenorul Piturca stie,Jiji stie>stiti si voi ,dar va prefaceti,pentru ca doare !

«123»