Bai.. cea mai buna mancare e BEREA. Eu dixit!
Bai.. cea mai buna mancare e BEREA. Eu dixit!
lasa-ma ca ma chinui de o luna sa intru serios intr-o cura de slabire si ma tot corup prietenii la bautura:D dar de azi GATA :sad2:
il iei pe Novac 'tovaras de suferinta' si slabiti impreuna. Cred ca ar fi mai usor pentru voi sa tineti o cura in paralel, sa va intreceti
) Indiferent de dieta, raport zilnic pe site! ![]()
mda..invara am slabit 36 de kg ...da m-am ingrasat 10 la loc..si tre sa le dau jos
36 in vara??? ![]()
eu vreau vreo 3 kg si nu-s in stare
) ia-ma pe mine "tovaras de suferinta" si impartaseste-mi secretul.
hmmm, transformam topicul asta in mancaruri vs. cure
slabit.. ingrasat.. dar de tutun cum ma las???
(
Tocmai am pus 15 grame.. vai, cum le dau jos. Haai, maaa:))
Tocmai am pus 15 grame..
felicitari ![]()
mai ai de pus inca 15kg, hai ca poti ![]()
Tocmai am pus 15 grame.. vai, cum le dau jos. Haai, maaa:))
Bai Stanici, pe tine te "tinem aici" ca ai imagine de mancacios. Ne mai faci pofta ... aoleuuu ce foame mieeee!
slabit.. ingrasat.. dar de tutun cum ma las???(
Cand afli anunta-ma si pe mine...
mama...deci...4 luni am trait cu cate 6 litri de apa plata pe zi si o singura masa la ora 15 30....a fost ingrozitor ...fara alcool
(
slabit.. ingrasat.. dar de tutun cum ma las???(
Folositi si voi delea la care le face reclama la TV.Delea care iti dau senzatia de tutun.
Am primit o "comanda speciala" de la nevasta unui bun prieten (mai este si insarcinata
) cum ca la dulce vrea galusti(e?) cu prune. Musai! si ca tortul de mere sau alte d'astea ... sunt ... pepsi!
Bag telefon la mama si rasp: nu se poate ... ca nu-i sezon!
Sun inapoi la fata sa-i iexplic ... maraituri ... ca cica's bune si din borcan(compot) ... iar la mama sa o informez ca cica astea murate's bune ... cica nu!
<<PLM!>>
Am fost la vanatoare si am prins un kil si ceva de "prune import" ... vreo suta si ceva de mii (vechi)/kg. Nu am nimic cu ele dar parca's facute pe calculator, lucitoare si rotunde ... rau. Dus aseara la mama ... mancat (ea nu eu) 3pcs si cica merg .... dar tot mai bune's alea din toamna.
Acu' asteptam rezultatul muncii!
PS. Pisicile traiesc bine-merci, am verificat azi (refresh la frigider) ... rezistent iaurtu' ala.
Eu cand eram mai mic , mie imi place caii !
Probabil ca ai copilarit prin 1944-45 ... ca atunci a fost la moda fripturica de cal!
old school
Mama ce foame mi s-a facut cand citeam postarile voastre...... =P~ , mai ales alea cu friptura de cal ![]()
Trebuie sa ma laud ...in 2 saptamani am slabit 8 kg....
....
Da ma si fata aia cica s-a ingrasat vreo 4 ... de la salatele cu maioneza! ![]()
Am niste pulpe dezosate in frigider, astept sa vina un amic cu niste bere si LSD si incepe distractia!
Mi-am facut mici azi... imi era pofta ![]()
Pfff, ce am piscat azi un meniu "snack" cu vreo 2 snitele cat palma. ![]()
Tin minte cand eram mic ca imi facea mamaie..sharlota daia :X...mi-e dor de vremurile alea
Voua cand erati mici bunicii va faceau dulciuri....mie imi faceau vant!! :laugh:
mamaliga cu branza à la maramures
un pastrav pe gratar
si o sticla de vin alb dulce grasa de cotnari.
TRAIASCA Romania
Cele cu fructe imi plac mie. Eu nu prea am fost adeptul produsului Cacao
mah, zilele astea eu zic sa ne reprofilam pe inghetate.
personal eu prefer cele cu aroma de vanilie si capsuni.