Multi se cearta pe tema unei "Cele mai bune prajituri!" Spune-ti parerea in acest subiect.Mie personal imi plac cele cu cacao dar parerile se pare ca sunt diferite.Tie? Ce preajituri iti plac
Multi se cearta pe tema unei "Cele mai bune prajituri!" Spune-ti parerea in acest subiect.Mie personal imi plac cele cu cacao dar parerile se pare ca sunt diferite.Tie? Ce preajituri iti plac
weed brownies:))
![]()
Cele cu cacao. Dar daca ar fi sa aleg intre una cu cacao de 3,4,5 lei si una cu fructe gratis, moca.. as alege`o pe`a doua.
Eu le prefer pe cele cu fructe. :tongue:
ciocolata bate frisca si fructele...
ciocolata bate frisca si fructele...
Io mananc tort cu frisca acu si e bun. hmmm ce gustos.
Eu mi-as da o mana pentru :un ecler,un cremes si un choix-la-creme.
Prostii astia de aici nu stiu sa faca prajituri. ![]()
cu fructe.... e de ajuns ca traiesc in tara asta de cacao...si prajiturile sa fie la fel? ![]()
Tin minte cand eram mic ca imi facea mamaie..sharlota daia :X...mi-e dor de vremurile alea
mie imi facea placinta cu dovleac bah ![]()
Eu imi aduc aminte,ca facea masa prietenului meu cel mai bun,ciocolata de casa si niste prajituri asa cu budinca,ii zicea Raffaello.
Prajiturile cu nuca, by far. Nu imi plac prajiturile cu fructe, bleah. Baclavalele (pot fi incadrate la prajituri cu nuca) iar sunt buuuuuuuuune
Tartele cu fructe bat DE DEPARTE orice alt fel de prajituri.
Daca nu e de frisca nu gust. :biggrin: I hate chocolate!
Prostii astia de aici nu stiu sa faca prajituri.![]()
Eu stiu ! Chiar in weekend-ul ce-a trecut am facut "Shanticler" Yamy,Yamy (aseara nu mai aveam nimic dintr-o tava plina
)
Alta prajitura care-mi place si pe care am preparat-o e "Tiramisu"
Nu-mi plac prajiturile cu fructe sau cu frisca din abundenta ..In rest,pap orice prajitura
Stiu ca aveam parca vreo 13 ani..si am vazut pe acasa:)) pe aia de face reclama la unt de lemn de la bunica....adica pe bunica..
cum facea pricomigdale...parca..sau ceva de genul asta...si nu stiu ce rahat am uitat sa pun ...ca dupa ce le-am scos din cuptor erau un fel de stafide lipite de tava pe care le-am razuit si am mancat asa..si ...ca sa vezi..chiar erau bune ![]()
Tartele cu fructe bat DE DEPARTE orice alt fel de prajituri.
Pardon, mini-tartele cu fructe is the shit!
Ciocolata si fructele , da mai buna ciocolata ![]()
Bai benzina, astea nu-s bune ca strica dintii si ingrasa! Mai bine am vorbi aici si despre iaurturi si alte d'astea ... lactoase.
Eu am descoperit mai nou ZUZU / lapte batut proaspat
(2% grasime, ambalaj din carton movaliu). Nu stiu ce au pus astia in el dar "sta ca nou" in figider si 2 saptamani - nu am mai avut curaj sa-l beau si l-am dat la pisicile blocului :laugh: . Nu scrie nimic de chimicale pe eticheta - deci nu are! Traiasca E-urile si conservantii naturali!
PS. Ma duc sa le caut ca de doua zile nu le-am mai vazut! Va tin la curent.
lasa-ma ca ma chinui de o luna sa intru serios intr-o cura de slabire si ma tot corup prietenii la bautura:D dar de azi GATA :sad2:
Lasa bah ca eu am 120 Kg si tot subtirel ma consider! e pacat sa slabesti ... ai "investit" o gramada de bani in burta aia :laugh: Zi mah daca este ok sa vb si despre iaurturi cu fructe, aici pe topic? :laugh:
LE. Nu te lasa foamea deloc in pace!!! Eu am mancat deja 2 ciorbe si-o ceafa
:D (DE REGIM ...ASA) steag1
mda...ar fi o treaba in regula sa vorbim despre haleala ![]()
gata mah vorbim ... dar doar despre d'astea usoare: iaurturi, salate, peste si pui. Ca ne pica greu la stomac si ne ingasam de la statul pe sait ![]()
Fie vorba intre noi..in ultimele 3 saptamani am reusit performanta..sa nu fac absolut NIMIC...am stat pe acelasi scaun pe care stau si acum..si am mancat si am baut pana m-a apucat alaltaieri durerea de ficat... ![]()