@ virgil
Foarte tare, domnule! Ma refer la raspunsul pentru astristul, fara a fi malitios.
@ virgil
Foarte tare, domnule! Ma refer la raspunsul pentru astristul, fara a fi malitios.
Felicitari echipei pentru modul in care a tratat meciurile amicale.
noemy ca stelista nu voi critica pe nimeni,eu cred ca Laca osa faca treaba buna jucatori au luat ,rautatea lui si determinarea .cred ca o sa facem treaba buna,anul asta.Si osa luam campionatul.
probabil, eu am zis cum vad eu situatia contestatarilor lu' Dica, oricum cine il vedea deja inlocuit la echipa dupa 1 meci fara el e clar ca nu are treaba cu fenomenul Steaua, cat bine a facut Dica si de cate ori ne-a facut fericiti ar fi mare marlanie din partea noastra sa uitam ... eu l-am contestat doar cand era cu gandul la transferurii peste hotare si juca parca era din plastelina:)).Oricum am incredere pentru retur... Forza Steaua/ Vinci per noi!!!!
Nu stiu daca ma insel sau nu dar Dica poate sa joace cateva luni la superlativ, sa fie omul nr.1 pentru Steaua iar dupa poate avea o perioada mai putin buna, sa-ti Para ca nu are ce sa mai spuna pe teren. Cred ca problema lui este perioada aceea de 2-3 luni care intervine periodic in care nu joaca mai nimic, dar daca avea mai multa Constanta in evolutii...nu mai era de mult la noi.![]()
Daca jucam asa si in campionat putem sa luam campionatu`. ![]()
Daca jucam asa si in campionat putem sa luam campionatu`.
Felicitari echipei pentru modul in care a tratat meciurile amicale.
am citit an cotidianul gsp. un articol an care suporteri rapidisti au ars ,tricourile Stelei urat din partea lor .Asta denota ,buna crestere si bun simt asa ce va nu se face la nici o e chipa.
Felicitari echipei pentru modul in care a tratat meciurile amicale.am citit an cotidianul gsp. un articol an care suporteri rapidisti au ars ,tricourile Stelei urat din partea lor .Asta denota ,buna crestere si bun simt asa ce va nu se face la nici o e chipa.
regret ce s-a antamplat la sfarsit de campionat nu vreau sa critic dar de ce trebuie sa sufere jucatori si suporteri, pentru ce face Becali ne distruge simbolul de Steaua si ca stelista plange sufletul din mine