FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Jef United 2 - 1 (2 - 0)

«123»
fcsteaua.ro14.02.2008 22:12

Steaua a incheiat stagiul de pregatire al iernii cu o nou victorie si, cel mai important, neinvinsa in niciuna dintre cele opt partide.

Cele sapte succese ale ros-albastrilor le dau dau antrenorului Marius Lacatus si jucatorilor mare incredere pentru returul de campionat, in care isi propun sa obtina titlul de campioni.

Partida cu Jef United (2-1) a fost rezolvata inca din minutul 20, cand ros-albastrii inscrisesera deja de doua ori, prin capitanul Dica si Florin Lovin.

De asemenea, este demna de laudat daruirea jucatorilor care au intrat in repriza, cum ar fi Neaga, Petre Marin, Badea sau Surdu, care au facut o partida foarte buna.

Partea secunda a meciului a adus si revenirea capitanului Mirel Radoi, care a evoluat in ultimele 30 de minute si spera sa fi pus capat ghinioanelor de pana acum.

Peste mai putin de 10 zile, ros-albastrii vor debuta in returul sezonului, intr-o partida foarte importanta, pe terenul celor de la Iasi, iar rezultatele bune din pregatiri si atmosfera buna de la echipa vor juca un rol important in obtinerea unei victorii foarte importante.

Pana atunci, Steaua pleaca in aceasta seara spre Bucuresti, urmand sa decoleze de pe aeroportul din Antalya la ora 21:30.

SteauaFC.com

MoWeed14.02.2008 22:16

Se pare ca s-a cristalizat aceasta formula de titulari probabil asa va juca Lacatus si la Iasi

Sa speram ca va fi o victorie dar mai important e ca jocul prestat sa fie in viteza....Pacat ca momentan doar sud-americanii pot face combinatii in viteza dar probabil cu timpul se vor obisnui si jucatorii nostri mai vechi....

ionutz8914.02.2008 22:29

bate Steaua ca 3-0 , goluri : pepe, Dica si si.. surdu*:D

*asta dak nimereste poarta......., , îi rupem pe astia, si ne pregatim de meciul ca Iasi.........

In orice caz un singur lucru vreau: SA NU SE ACCIDENTEZE NICI UN JUCATOR , în rest spre mai bine

:steagcruce::steagcruce::steagcruce:

MoWeed14.02.2008 22:48

Acu vad ca unii il vad pe Surdu golgheter... :biggrin:

Astristul14.02.2008 23:26

Pentru cine nu stie (inclusiv pentru autorul articolului) echipa se numeste JEF United Ichihara, nu Jeff! :rolleyes:

forzateaua

Echipa a terminat sezonul pe locul 13/18 in J-League 1, iar acum se pregateste de inceperea noului sezon in Japonia. Vedetele echipei sunt brazilianul Reinaldo (atacant), japonezul Maki (atacant) si coreanul Park Jong-Jin (mijlocas)!

De-a lungul timpului, aceasta echipa a fost antrenata si de un roman, Nicolae Zamfir, in sezonul 1999-2000. Tot la aceasta echipa au jucat Gabi Popescu si Cosmin Olaroiu, adica un fost jucator, respectiv antrenor al Stelei! :wink:

:steagcruce:

1on15.02.2008 00:25

A jucat Gabi Popescu la Steaua?

mario_one15.02.2008 06:06

dak ii batem si pe astia de la united inseamna ca o sa avem o echipa valoroasa.Nu stiu de ce plesan nu este titular,ar fi ceva normal,e tehnic fata de de mascotele de Lovin si Ovidiu Petre.trebuia sa il vindeti pe Lovin ca am sa mor de inima din cauza lui cu vreascurile si tehnica lui ,nu stiu ce mai cauta....si cand vad ca mai da si declaratii din alea nebune ma apuca durerile de cap.Pai cum sa dea atacantii gol ,dak ei joaca numai defensiv si nu pot face nici un dribling.mai bine lasa locul pentru altii .

Virgil15.02.2008 06:20

@ Astristul

Ce mi-e Jeff, ce mi-e Jef? In toate ziarele de sport din Romania, pe site-uri, inclusiv pe cel oficial scrie Jeff United. Iar pe site-ul Ligii Nationale din Japonia, scrie Jef United Chiba, nu Ichihara.

Crezi ca intereseaza foarte tare pe cineva? Si ce mare lucru ca a terminat pe 13 si nu pe 14? Pricipalul a fost transmis. Si anume, ca a terminat campionatul trecut in doilea pluton valoric (locurile 10-18) din J-League Division 1.

Horica15.02.2008 08:07

Nici meciu asta nu se televizeaza?

IAMLEGEND15.02.2008 12:20

Plesan TITULAR!!!!!.... In rest sa ne auzim de bine si Steaua VICTORIE!!! Forza Raggazzi

steaua_gloria15.02.2008 13:12

Inca un amical cu o super echipa :laugh: . Sigur batem! :steagcruce: Banuiesc ca nu e la TV...

1uLy4Nn15.02.2008 13:31

nici eu nu cred ca este la TV :( pacat... bate Steaua fara probleme :steag_steaua_ro:

Raul198815.02.2008 15:07

Echipa de start : Robinson Zapata - Pawel Golanski, Dorin Goian, Sorin Ghionea, Dino Eze - Banel Nicolita, Florin Lovin, Mihaita Plesan, Andres Mendoza - Nicolae Dica (cap), Pepe Moreno

forzateaua

yo_marius15.02.2008 15:25

Arbitrul meciului, Cristi Balaj, i-a dat galben lui Lovin!!! Sa-i spuna cineva ca n-o sa fie suspendat pentru meciul cu CFR :biggrin:

gooooooooooool Dica!!! se pare ca e (inca) o bijuterie!!!

tazonne15.02.2008 15:32

Minutul 15: Lovitura libera de la 20 de metri pe partea dreapta pentru Steaua, dupa un fault asupra lui Pepe Moreno. Executa Mendoza, care centreaza in careu, portarul respinge mingea la 16 metri. De acolo, Dica plaseaza o folha seca superba si deschide scorul. Goooooooooooooooooooool Steaua. A marcat Nicolae Dica, cu o executie superba. Steaua - Jef United 1-0 !!!

daca isi revine si Dica spulberam orice adversar in campionat!

Minutul 20: 2-0 pentru Steaua! Lovin inscrie din marginea careului de 6 metri, dupa un corner executat de Dica.

da si Lovin:))) urmeaza surdu:))))

soare4ever15.02.2008 15:38

Ce se intampla la Steaua,miercuri a inscris Surdulica azi Lovin,nu-mi vine sa cred!

flo220315.02.2008 15:40

le-a suflat PEPE in ceafa !

dr.adrian915.02.2008 16:03

urmeaza Banel...

strezahuzum15.02.2008 16:05

Baieti, ceva e suspect aici. Hai treaca-mearga a dat gol Surdu, dar sa mai dea si Lovin gol ?? Ce se petrece acolo ?

tazonne15.02.2008 16:12
Baieti, ceva e suspect aici. Hai treaca-mearga a dat gol Surdu, dar sa mai dea si Lovin gol ?? Ce se petrece acolo ?

sigur e mana necuratului aici... daca o da si Banel gol sau macar o reusi o centrare buna eu zic Jiji sa mai aduci nicte preoti la stadion sa il sfinteasca iar ca e clar ca zdrentele ti-au facut vraji:))))

Astristul15.02.2008 16:17
@ Astristul

Ce mi-e Jeff, ce mi-e Jef? In toate ziarele de sport din Romania, pe site-uri, inclusiv pe cel oficial scrie Jeff United. Iar pe site-ul Ligii Nationale din Japonia, scrie Jef United Chiba, nu Ichihara.

Crezi ca intereseaza foarte tare pe cineva? Si ce mare lucru ca a terminat pe 13 si nu pe 14? Pricipalul a fost transmis. Si anume, ca a terminat campionatul trecut in doilea pluton valoric (locurile 10-18) din J-League Division 1.

Am incercat sa prezint echipa mai bine, atata tot! Si totusi numele echipei e cu un singur F.

MoWeed15.02.2008 16:24

Ce s-o intampla?? Dupa Surdu a dat gol alt strain de fotbal din lotul nostru. Ceva e necurat

vlad stelistu15.02.2008 16:33

Full name: JEF United Ichihara Chiba

Nickname(s): JEF

..........................aja scrie p siteul lor oficial:P

1on15.02.2008 16:39

Haideți mã, cã prea vã mirați cã a dat Lovin gol. Doar a mai dat și în trecut (chiar la debut... sau ãla era E. Baciu?! nu mai țin minte). Un fenomen cu adevãrat interesant ar fi fost dacã ar fi dat gol șutând de la distanțã.

AdrianUltras2515.02.2008 16:46

echipa se misca bine.

sper sa mai dam un gol.Rica daca se poate.

«123»