am luat gol 2-1
am luat gol 2-1
vad ca balaj deja a inceput sa isi faca treaba ![]()
O fi zis ca daca da penalty se interpreteaza. Eterna frica a arbitrilor romani, care in loc sa judece momentul creeaza scenarii......
7 din 7 !!!!!!!
asta-i cifra MAGICA a STELUTEI !!!
Probabil ca daca am fi fost condusi cu 2-0 ar fi dat. In niciun caz daca ar fi fost 2-1 pentru ei sau 2-2. Zdreanta naibii zdreanta... Taran frustrat!
E posibil ca decizia lui sa fi fost cu bataie lunga, in atentia conducatorilor contracandidatelor Stelei la titlu. Un fel de vezi Doamne, el nu favorizeaza Steaua nici in meciurile amicale.
Totusi, la descultii astia ar fi trebuit sa le aplicam 4-1 sau 5-1. Scorul de 2-1 suna ciudat... Cred ca o echipa de Liga II din Romania ne-ar fi pus mai mari probleme.
Dar ce stiu eu? Poate baietii au jucat numai 20 de minute, cand au observat cum sta treaba si-au zis in gandul lor: "Varza japonezii, hai sa o lasam mai moale, sa nu ne accidenteze tzaranii astia." Desigur, e un scenariu improbabil, doar sunt profesionisti. ![]()
Felicitari baietilor pentru felul in care au abordat toate meciurile reusind de fiecare data sa se impuna fara probleme,zic eu...Asta insemna ca nivelul lor moral si nu numai este ridicat,iar ca in campionat i-si vor face datoria castigand toate meciurile.Singura mea nemultumire este aceea ca nici intr-un meci Laca nu i-a folosit ca fundasi centrali pe Rada si Ghionea...nu contest certa valoare a lui Goian,insa in unele situati am avut impresia ca Goe din prea mare dorinta mai greseste uneori,iar astfel vedeam si noi daca acest cuplu de fundasui centrali(Rada si Ghionea)da un randament mai bun,astfel existand si o concurenta pe postul lui Goe,care nu pare amenintat deloc de Rada,jucator care zic eu ca merita mai multa incredere.
Forza Steaua!
MEREU INVINGATORI!!!
Traim intr-o lume nebuna. A dat Lovin gol.
Senzatie golul lui Dica ! Ramane un mare jucator ! ![]()
Senzatie golul lui Dica ! Ramane un mare jucator !![]()
Perfect calculat, extraordinar executat!
Unde sunteti voi, contestatari ai lui Dica, de acum o saptamana care ati spus ca echipa merge mai bine fara el?
Unde sunteti voi, contestatari ai lui Dica, de acum o saptamana care ati spus ca echipa merge mai bine fara el?
Poate suna penal , dar io l-am sustinut intotdeauna spre cl
Indraznesc sa zic ca golul lui Dica e cel mai tare din amicale! Chiar mai frumos decat al lui Mendoza. Oricum, TREBUIE neaparat sa confirme echipa noastra incepand de saptamana viitoare...
nu neaaparat merge mai bn echipa fara el, dar pana sa se incheie per de transf. era disperat sa nu se accidenteze, nu punea"osu" la munca.... acum cred ca se vede diferenta
@tazonne
Cred ca se referea la faptul ca dupa ultimul amical din Cipru(cand oricum se inchisese deja perioada de transferari in Vest) a aparut o avalansa de posturi a diferitor useri care sustineau ca echipa se misca mult mai bine fara Dica.
Felicitari baietilor pentru felul in care au abordat toate meciurile reusind de fiecare data sa se impuna fara probleme,zic eu...Asta insemna ca nivelul lor moral si nu numai este ridicat,iar ca in campionat i-si vor face datoria castigand toate meciurile.Singura mea nemultumire este aceea ca nici intr-un meci Laca nu i-a folosit ca fundasi centrali pe Rada si Ghionea...nu contest certa valoare a lui Goian,insa in unele situati am avut impresia ca Goe din prea mare dorinta mai greseste uneori,iar astfel vedeam si noi daca acest cuplu de fundasui centrali(Rada si Ghionea)da un randament mai bun,astfel existand si o concurenta pe postul lui Goe,care nu pare amenintat deloc de Rada,jucator care zic eu ca merita mai multa incredere.Forza Steaua!
MEREU INVINGATORI!!!
Rada e bun dar doar in Liga 1, in CL nu face fata inca.(v. dubla cu Sevilia). As vrea un cuplu Radoi-Ghionea acum, fiindca Goian mi se pare putin iesit din forma.
Personal cred ca revenirea lui Ghionea e un plus cu P MARE.
Am un respect deosebit pentru acest stelist adevarat, un jucator deosebit,caracter pe masura talentului, atitudine de invingator specifica marilor jucatori din aparare care au adus glorie numelui Steaua ca : Iovan, Bumbescu, Ienei, Belodedici, Prodan, Dobos...si lista e mai mult decat lunga ca sa nu omit pe cineva.
Cu tot respectul pentru Goe, cate gafe sau rosii aiurea a facut Sorin in cariera lui la Steaua?
Judecand dupa rezultatele amicalelor din aceasta iarna si dupa atmosfera existenta in cadrul echipei,se pare ca Laca a reusit sa le transmita jucatorilor doua din sentimentele care l-au facut pe el cel mai iubit jucator stelist din toate timpurile:
-mentalitatea de invingator
-spiritul de camaraderie in vestiar
Astept cu incredere reluarea campionatului.
Cu tot respectul pentru Goe, cate gafe sau rosii aiurea a facut Sorin in cariera lui la Steaua?
legat de intrebarea ta, eu nu`mi aduc aminte decat gresala din meciul cu rapid in Cupa UEFA, cand am luat golul lu` Moldovan. a gresit si Carlos atunci.
in rest, Ghionea e mult mai bun decat Goian, dar amandoi se completeaza reciproc.
Jucatorii transferati de Steaua sunt foarte buni dar eu tot pe Dica il vad orchestrand atacul Stelei. Omu` vede jocul de parca ar fi in tribuna si are panorama.
S-a incheiat cu pregatirile de iarna si din ce-am vazut eu, Steaua e departe rau de contracandidate. Cel putin la meciurile din pregatiri i-am surclasat fara drept de apel la omogenitate, siguranta, viteza de joc si finalizare. Sa nu uitam ca Steaua are cei mai multi jucatori noi in lot, care au fost rulati in pregatiri. 4-5 jucatori veniti in iarna care au avut un timp destul de scurt pentru a se integra in mecanismul echipei si cu toate astea lucrurile au mers bine si putem spera la titlu. CFR si RAPID au avut 1-2 nu veniti...
S-a incheiat cu pregatirile de iarna si din ce-am vazut eu, Steaua e departe rau de contracandidate. Cel putin la meciurile din pregatiri i-am surclasat fara drept de apel la omogenitate, siguranta, viteza de joc si finalizare.
Eu imi aduc aminte de ultimii ani si de concluziile pe care le trageam eu si pe care le trageau altii in timpul si la sfarsitul vreunei perioade de pregatire. Parca nu erau chiar roze. In schimb acum nu se poate sa nu remarc optimismul meu si al altora.
Sunt sigur, dupa cum spuneam si acum o luna, ca vom lua campionatul. Si la fel cum spuneam atunci, singura mea teama e sa nu-l luam apasand, fie si macar mai putin decat ceilalti, pe butoane.
@tazonne
Cred ca se referea la faptul ca dupa ultimul amical din Cipru(cand oricum se inchisese deja perioada de transferari in Vest) a aparut o avalansa de posturi a diferitor useri care sustineau ca echipa se misca mult mai bine fara Dica.
probabil, eu am zis cum vad eu situatia contestatarilor lu' Dica, oricum cine il vedea deja inlocuit la echipa dupa 1 meci fara el e clar ca nu are treaba cu fenomenul Steaua, cat bine a facut Dica si de cate ori ne-a facut fericiti ar fi mare marlanie din partea noastra sa uitam ... eu l-am contestat doar cand era cu gandul la transferurii peste hotare si juca parca era din plastelina:)).
Oricum am incredere pentru retur... Forza Steaua/ Vinci per noi!!!!
ia uite ...a dat impiedicatu; ala de Lovin gol...ne nea Lovin ar trebui sa dai si in timpul meciurilor ca din cauza ta si a lui ov Petre nu avem mijloc si nu dau atacantii nostri goluri,sunteto prea defensivi,va e frica,mai bine out cu voi
La vremuri noi,
Tot Dica, Ghionea si Radoi !