Am fost invitat sa scriu si aici ,
Zic din start ca nu am fost in stare sa citesc chiar tot ce ati postat , darin mare am inteles despre ce e vorba .
In primul rand , nota 10 pentru dee si pentru unele parti din comentariul lui AndrianUltras25
Nu ma leg de istorie si chestii dastea , ca n-are niciun rost
Problema e alta : Hotu' striga hotii !
Sunt de acord cu tragerea la sorti , dar intr-adevar nu e bine nici ca un arbitru fara experienta sa fie la centru la Dinamo-Steaua . Mai bine aducem arbitrii straini pentru derbyurile la care mereu iese scandal .
Anul trecut , CFR a pierdut locul 2 pe jocurile din culise ( sper ca n-ati uitat meciul Stelei de la Urziceni castigat datorita unui penalty) . Anul asta , probabil au inceput si ei sa umble la arbitrii si la adversari ( doar ca o fac in liniste ) . Gigi Becali face greseala ca vorbeste prea mult si asa ii da sansa lui Muresan ( care totusi e mai inteligent decat el ) sa se ia de el si sa castige simpatia oamenilor .
La fel nu se poate pune un arbitru de ex din Cluj sa arbitreze un meci al clujului ...
Lupescu asta tocmai a dat o declaratie foarte aiurea cum ca "nimeni nu s-a plans de arbitrii"
Eu nu tin cu Steaua , nici cu CFR (dar care joaca bine ) , nici cu rapid , nici cu Dinamo . Dar simpatizez pe Unirea Urziceni pentru ca , cu niste jucatori care nu sunt titrati si nu au fite de mari vedete reusesc sa incurce pe toti granzii campionatului . imi place UU pentru ca acolo e Mihai Stoica , pe care-l consider cel mai bun manager de la noi ( de cand a plecat el nu au mai fost adusi fotbalisti buni si ieftini la Steaua )
In orice caz , sunt sigur ca vor fi multe jocuri de culise returul asta , majoritatea facute de Steaua si de CFR
PS : Legat de partea de felul in care e scris articolul , nu am de ce sa comentez . II dau dreptate lui dee , am aceeasi parere cu ea . Dar , eu vad altfel sportul . Sportul este facut ca sa ne bucure si sa creeze pasiuni , dar nu in asemenea hal . Trebuie sa invatam sa ne sustinem echipele favorite in mod civilizat , sa le incurajam pe stadioane in mod civilizat si dupa sa avem puterea sa ne intalnim dupa meciuri si sa ne dam mana unu altuia si sa bem o bere impreuna