Marius
ce fac clujenii e o reactie in totalitate normala.
orice animal incoltit, care isi simte moartea tot mai aproape, ar face orice ca sa scape.
la fel si cefereul. daca te uiti la turul campionatului ai sa vezi ca rapidul, echipa de pe locul 2, a fost mai putin dezavantajata de arbitrii decat Steaua si chiar mai avantajata.
Ei sunt la 5 puncte de cefere.Noi suntem pe locul 4 la 8 puncte de cefere.
De ce nu zic ceferistii de rapizi sau de Urziceni?
De ce zic de noi?
pentru ca simt cum titlul le scapa printre degete.
In tur, norocul si arbitrii i-au ajutat.
Sa nu crezi ca ei nu sunt constienti de faptul ca din meciurile cu "granzii"(Steaua,Dinamo,rapid,Timisoara,Urziceni) au reusit sa bata acasa doar pe Urziceni(au pierdut puncte cu Steaua,Dinamo si Timisoara) si in deplasare doar pe rapid(la Timisoara au pierdut).
Asa ca aceasta frica ii face sa latre.
La fel cum au facut la sfarsitul sezonului trecut.Au luat bataie fair and square acasa de la Steaua si au vazut ca nu sunt mai buni ca noi dar ca sa se scuze pentru ca au pierdut locul 2 au inceput sa latre.
"ca Steaua ne-a furat ca nu s-a dat Dinamo la o parte"
((
tragic!
noi i-am furat pentru ca Dinamo a refuzat sa faca blat cu ei.
pacat ca nu ziceau de faptul ca balaj(acel probabil-ungur care nu are nimic cu cefereul dar tinde sa ii avantajeze de fiecare data cand ii arbitreaza.ciudat, nu?) practic le-a bagat 3 puncte in buzunar in meciul contra rapidului(a fost furt pe fata.ceva in genul ce facea ionica serea).
tot ce conteaza e ca Steaua a dat bani la Dinamo sa joace corect.
nu conteaza ca ei au dat bani la arbitrii ca sa fure.
Acum simt cutitul cum se apropie(metafora merge mai ales in cazul lui muresan care chiar seamana cu animalul la care ma refeream eu:)) ) si nu stiu cum sa guite mai tare ca sa scape.
Probabil ca vor lua campionatul.
nu am vazut inca hoti care sa inceapa un furt si sa se opreasca la mijlocul drumului mai ales cand e vorba de atatia bani.
De cand a venit si la noi in tara intratul direct in CL, Liga 1 s-a transformat intr-o afacere 100%.
campionatele se cumpara inainte sa inceapa.asa ca imi e greu sa cred ca cefere va abandona mai ales ca au dat deja avansul.iar din cate stiu eu, acesta nu se returneaza.(va explica Mircea Sandu de ce.)
ei latra, asa ca lasati-i sa latre.
muresan si paszkanyi sunt niste nimicuri.
si va zic asta nu pentru ca faca smecherii cu arbitrii.
Va zic asta pentru ca acesti 2 oameni sunt stelisti.
Sunt fani ai clubului Steaua.
iar acum, acesti 2 stelisti, au devenit tradatori si au inceput sa dea in clubul pe care sunt sigur ca pana acum 2-3 ani l-au iubit.
si asta pentru ce?
pentru bani!!!
Fratilor, acesti 2 tradatori nu merita bagati in seama.o sa isi primeasca ei rasplata.
Ei dau acum in Steaua pentru ca stiu ca nu vor mai putea niciodata sa se intoarca aici.au ramas acum doar cu cefereul lor submediocru.
Gigi becaliii e un animal.el ataca fara sa gandeasca.ataca pentru ca ii place sa se dea in spectacol.sunt sigur ca daca la cefere era sef un roman 100% la fel ar fi facut.
nu ii mai bagati in seama pe ceferisti.
lasati-i in pace sa isi arunce frustrarile si sa latre.
baietii trebuie tratati ca o echipa mica iar peste 2 saptamani, pe 2 martie, trebuie zdrobiti in Ghencea la fel ca orice alta echipa mica care calca pe acolo.
si ce daca au platit ca sa iasa campioni?
ia sa le luam noi 4 puncte din 6 sa vedem cine o sa fie mai fericit.