A fi stelist nu inseamna a fi sovin,xenofob,infatuat.
A fi stelist nu inseamna a nu fi sovin, xenofob sau infatuat totodata. Asa ca afirmatia ta e egala cu zero, ai aruncat-o ca sa-i inflamezi pe stelistii care sunt sovini, xenofobi si mandri.
P.S. - o sa imi dau si eu cu parera despre articol in cateva cuvinte, ca sa fiu on-topic, despre felul in care e formulat - ca vad ca asta e musai.
Cand aud "infatuare", ma gandesc la pascani, muresan si Iancu. Au inceput sa imprumute din disperarea provenita din neputinta, disperare specifica julestenilor. Adica atunci cand sunt un pic pe val (si prin achizitionarea de fluierasi - cine e contrar acestei idei e clar ca vrea sa se afirme iar ca fiind atotstiutorul forumului, luand pozitii contra de fiecare data - cautatorii de noduri in papura sunt la post, observ eu), atunci cand sunt pe val, respectivii isi iau nasul la purtare, aruncand cuvinte grele impotriva Stelei. Deci, mie - suporterului stelist infatuat ce sunt, normal ca imi vine sa ii iau la tinta. Daca dadeau in jijii, ma durea in cot, imi place cand ala e luat la 'sto. Numai ca respectivele personaje ironizeaza Steaua - prin ironiile venite de pe un piedestal efemer la adresa a ceea ce au iubesc, dau si in mine. Si raspund cum pot, in acest caz ratiunea imi e afectata serios de "infatuarea" de acum vestita.
Partea a doua - modul de exprimare. Ca un fin critic ce sunt - si observ cu bucurie ca muulti dintre colegii mei de forum sunt la fel de fini critici ca si mine
- ma declar PRO. Ajungem la punctul unde ma declar sovin. Ce are de-a face faptul ca cefereul este finantat de catre un ungur si ca originile clubului tot din semintia asta se trag?! Cateva argumente personale:
1)discutie avuta in particular cu un coleg de forum care nu e de acord cu sovinismul si care traieste in Cluj. Pe scurt, in discutia respectiva colegul meu a spus ca acea natie are o rautate nativa. La care as adauga parsivenia, tendinta de a se arata civilizati in public si de fata cu altii - dar nu o sa stiti niciodatat ce gandesc cu adevarat, va asigur!
2)dese dati in care prieteni de-ai mei s-au simtit umiliti in momentele in care au ramas in inferioritate numerica in grupul "mixt" din care faceau parte. Astea le-am spus pentru ca , vazand cata lume isi arata admiratia fata de etnicii maghiar, nu vad de ce eu nu mi-as arata ... ura (intr-un mod mascat, ca sa nu fiu luat la tinta de cei 3-4 Gigi-contra).
Pe scurt, articolul este scris pentru toti stelistii; exista stelisti sovini care au aceleasi conceptii si acelasi mod "oribil" de exprimare, stelisti care maine or sa isi scuipe plamanii pe Flamaropol spre deosebire de "atot dreptii". Carcotiti, baieti, carcotiti!