FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FK Zeta 2 - 1 (1 - 1)

«123»
c.ronaldo1713.02.2008 18:18

@tazonne

Vezi ca daca nu te tii de cuvant ma supar :(

PS: Surdu :) Da, surdu..

MoWeed13.02.2008 18:19

A dat si Romica gol...cam tarziu tinand cont ca a venit de juma de an dar sa speram ca va mai da si in meciuri oficiale...caci din pacate sansele sa nu-l mai vedem sunt mici...

Joga Bonito13.02.2008 18:20

Bah baieti, e groasa treaba dc Romica a dat golul victoriei. Poate sa insemne 2 lucruri:

1. Steaua a jucat penal, baietii au prins o zi proasta si Surdu a iesit omul meciului.

2. Baietii s-au vorbit intre ei sa joace slab, sa ii dea toate mingile lui Surdu, poate-poate da si el un gol, si le ofera oligofrenul prima dubla.

Is curios ce eurogol a dat Romica, cine stie poate il vedem 3 zile non-stop la CNN. Dc e asa ii fac o euro-felatie la ziaristul respectiv ce a scris articolul respectiv (sau ziaristei, mai bine sa fie ziarista :laugh: )...

tazonne13.02.2008 18:29
@tazonne

Vezi ca daca nu te tii de cuvant ma supar :(

PS: Surdu :) Da, surdu..

:D Diresct cu siretele lu surdu de la ghete ma spanzur dc iese golgeter:))

novac13.02.2008 18:36
Bah baieti, e groasa treaba dc Romica a dat golul victoriei. Poate sa insemne 3 lucruri:

1. Steaua a jucat penal, baietii au prins o zi proasta si Surdu a iesit omul meciului.

2. Baietii s-au vorbit intre ei sa joace slab, sa ii dea toate mingile lui Surdu,...

3. Sau poate ca Surdu a nimerit-o in poarta, nu? Din a doua, treia, n'spea incercare ... oricum o face pe nervii nostri. Veci nu iese fotbalist din baietica asta ... stii cum este, Paraschiv este fundas si mai da goluri ... sa nu ne grabim.

Asta trebuie vandut pe la dinamu acum, ca-i golgeter si are o revenire de forma fenomenala :D

steaua_gloria13.02.2008 18:58

Pana la urma cine a marcat ? Surdu si mai cine?

Raul198813.02.2008 19:01

@Gloria_Steaua

Surdu si Dica din penalti

ANTIgigi13.02.2008 23:40

E doar un gol intr-un meci amical. Sa-l vedem in cele oficiale cum se descurca mai ales acasa cand probabil ca va mai fi fluierat. Ramane de vazut. Timpul le va rezolva pe toate...

stelist_sic8614.02.2008 00:35

doamne ajuta sa mearg si surdu ca altfel nu cred ca joaca 2 meciuri la Steaua libertate pentru suporteri!

CELINEE14.02.2008 09:31
@Gloria_Steaua

Surdu si Dica din penalti

Bine spus.pentru mine nu au chiar asa de mare valoare golurile lor :)))))))

laur_2314.02.2008 15:42

Suntem pe drumul cel bun!

Sper sa nu-l apuce iar istericalele pe ''iluminat''...

Dar ce spun eu...deja a inceput...iar o sa avem o perioada ''fructuoasa''!

Prin tot ceea ce face ne trage in jos...pot sa vina si Ronaldinho, Gerrard etc, in acest fel, cu ''prezicerile'' lui n-avem nici o sansa!!!

Doamne!....sper atat de mult sa ma-nsel!!!

milovan djilas15.02.2008 08:50

Bai fratilor, mai terminati odata cu mistourile la adresa lui Surdu, in pana mea! Ce naiba, chiar Surdu reprezinta intruchiparea tuturor problemelor de la Steaua? Bun, a jucat penal in tur, dar e om si el, iar pentru un tanar fotbalist, sa fii fluierat la fiecare atingere de minge, de parca tu si numai tu ai fi cuiul lui Pepelea, e prea mult si are un efect demoralizant naucitor.

Isi mai aduce careva aminte de primele meciuri ale lui Claudiu Raducanu la noi? Daca nu, va amintesc eu: rata atat de mult, din pozitii incredibile, incat colegii evitau sa ii paseze. Totusi, Piturca a avut incredere in el, l-a mai bagat si a explodat la Galati (5-4 pentru noi), iar dupa aia a dat o groaza de goluri foarte utile pentru noi.

Pentru cine nu isi mai aminteste, dar tine minte in schimb aberatiile cu bloc-notes-ul sau alte asemenea aiureli, Claudiu Raducanu a marcat ambele goluri in dubla cu Southampton (1-1 si 1-0, intr-o vreme in care echipele romanesti aveau mari probleme si cu alde Avenir Beggen sau Hamrun Spartans) si in Ghencea i-a egalat pe Liverpool!!!!!!!!!

Poate ca Romeo Surdu nu va deveni niciodata vreun mare fotbalist. Insa eu, ca stelist (si stati linistiti, nu am pretentia ca as fi vreun etalon de suporter) ma simt efectiv jugnit cand Surdu este fluierat din clipa in care i se vede mutra pe teren, de la incalzire.

Sa mai asteptam putin, mai ales ca el nici nu e genul de jucator indolent si nesimtit!

laur_2315.02.2008 12:18

ai dreptate cu Surdu!!!

sa mai asteptam..poate isi va reveni!

nici eu nu cred ca aia e valoarea lui..altfel nu inteleg cum de juca la Cluj intr-o maniera si la noi cu totul altceva...

insa e greu...cand esti fluierat vehement!...cu sau fara motiv!

SSK15.02.2008 14:38

Surdu a fost fluierat nu pentru ca juca catastrofal, ci pentru ca lumea stia ca este in echipa doar pentru ca asa vrea Becali! Au jucat si altii prost, dar nu erau bagati cu japca in primul 11.

Pe de alta parte, eu cred ca in retur lumea va reveni la sentimente mai bune. Se vede ca Surdu isi da silinta si uneori chiar reuseste cate ceva, drept pentru care cel putin la inceput ma astept sa nu fie fluierat. Mai ales ca probabil nici nu va mai fi titular.

«123»