FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FK Zeta 2 - 1 (1 - 1)

«123»
fcsteaua.ro13.02.2008 10:08

Steaua a obtinut astazi dupa amiaza o noua victorie in cadrul perioadei de pregatire. Cu un "11" apropiat celui dat ca posibil "11" de start de redactia noastra in avancronica meciului:

1 Robinson Zapata - 4 Pawel Golanski, 3 Dorin Goian, 24 Sorin Ghionea, 13 Ifeany Emeghara - 16 Banel Nicolita, 8 Ovidiu Petre, 27 Dayro Moreno, 29 Andres Mendoza - 10 Nicolae Dica (cap), 22 Pepe Moreno,

ros-albastrii au fost condusi cu 1-0 inca din minutul 5, cand Dalac a transformat penalty-ul obtinut de Novovic, in urma unui fault facut de Zapata in suprafata de pedeapsa.

In minutul 12 muntenegrenii inscriu din nou, dar golul este anulat pentru fault in atac.

Steaua continua sa construiasca atacuri consistente, insa apararea celor de la Zeta, bine organizata, face fata cu brio.

In minutul 28, Igumanovici intra in coma dupã o ciocnire cu Dorin Goian si este transportat cu salvarea la spital.

Steaua continua sa ameninte poarta lui Ivanovic, si in minutele de prelungiri ale primei reprize Dica egaleaza dintr-un penalty, acordat de arbitru ca urmare a unui fault in careul de 16 metri, asupra lui Pepe.

Pauza dintre reprize aduce vesti bune in privinta lui Igumanovic, care iese din coma.

In repriza secunda Steaua combina frumos si ameninta des poarta muntenegrenilor. Drept urmare, in minutul 86, Romeo Surdu inscrie cu capul, pe spate, dupa centrarea lui Mihaita Nesu. Steaua - FK Zeta 2-1. Este primul gol al atacantului stelist in aceasta campanie de pregatire si vine ca o incununare a evolutiilor bune ale acestuia in pregatiri.

Minutul 87: Lovin este faultat foarte dur de Lukas, in propria jumatate si primeste ingrijiri medicale pe teren.

Min. 90, meciul se incheie cu victoria Stelei. Este a sasea victorie consecutiva si Steaua arata ca o echipa perfect echilibrata.

In ciuda aparentelor de dinainte de inceperea meciului, cand se miza pe o victorie facila, ros-albastrii s-au intrebuintat serios.

Au mai jucat: Cernea (46'), Surdu, Lovin si Plesan (toti trei din min. 58), Nesu, Neaga si Badea (toti din min. 70), Petre Marin, Baciu si Rada (toti din min. 81)

Urmatorul meci va avea loc doua zile mai tarziu, adversarii Stelei urmand sa fie japonezii de la Jeff United.

DelPiero1013.02.2008 10:19

Lovin?Sper ca nu,chiar daca nici pe Ovidiu Petre nu-l sufar,mai bine el decat Lovin!Iar Nesu e titular doar ca-i Eme accidentat!

Virgil13.02.2008 10:26

@ DelPiero10

Ai dreptate, Ovidiu trebuie sa fie prima optiune. Dar vad ca redactorii au fost receptivi si l-au inlocuit deja pe Lovin cu Ovidiu. :)

Maniosu_steaua13.02.2008 11:46

Stie cineva sa-mi spuna daca vreun post TV da meciul Steaua-fk zeta ? Astept raspuns

:steag_steaua_ro:

st_194713.02.2008 11:50

Victorie pentru Andrei !

Hai Steaua

AmuntBoy13.02.2008 11:52

nu cred ca este live-TV pe nicaieri

din Turcia nu s-au dat meciuri pana acum

doar din Cipru ..

CaTaLiNsm StElIsTu13.02.2008 12:03

Se preconizeaza o noua victorie:D.....Ramane de vazut in ce stil.Eu sper sa dovedim o data in plus ca suntem pregatiti din toate punctele de vedere pentru"razboiul"ce va incepe in 23.Forza Steaua!!! :steagcruce:

steaua_gloria13.02.2008 12:34

Ar trebui sa castigam usor si detasat... :steagcruce:

SzabiStelistu13.02.2008 13:05

eu cred ca si plesan era bun in locul lui Ovidiu,dar Laca stie mai bine :D...oricum sper la o victorie!!!:DFORzzA Steaua!!!

DelPiero1013.02.2008 13:08
Ar trebui sa castigam usor si detasat... :steagcruce:

Eu stiu...FK Zeta,campioana si liderul campionatului muntenegrean!Sarbi si astia!Cu sarbii nu a fost niciodata usor,nici macar in amicale!Eu sper doar sa vad o formula cat mai apropiata de ceea cea standard!Reinceperea campionatului bate la usa...

Khalid13.02.2008 13:13

Ca de obicei, meciul e transmis de sport.ro.

P.S: Sper :biggrin: .

EternalK13.02.2008 13:20

17:00

SPECIAL

18:00

Stiri Sport.ro

19:00

Hochei SC Miercurea Ciuc - Steaua (DIRECT)

deci nu :sad2:

victorie

ssinpadureacualune13.02.2008 13:45

Si nu joaca Plesan??Sa fim seriosi...

Zapata--golanski...Ghionea...Goian...emeghara--Ovidiu Petre...plesan--Nicolita...Dica..mendoza--pepe

poate Dica inlocuit cu Dayro

mendoza cu surdu

pepe cu habibou

Ma rog sunt multe formule,insa sunt sigur ca o sa joace 2 inchizatori...Plesan si Ovidiu Petre..

alexmk1713.02.2008 14:44

Mda, am echipa la ora 16:30! Sa vedem daca se mai schimba!

Zapata

Golanski

Ghionea

Goian

Emeghara

Nicolita

Petre

Dayro Moreno

Mendoza

Dica

Pepe

Daca asta e echipa, este cam echipa tip! Banel nu prea are ce cauta, ca Mendoza poate juca acolo!

Radoi in locul lui Ovidel! Si Plesan in locul lui Mendoza (pe locul lui Banel)!

Rezerve pentru campionat ar fi:

Cernea

Habibou

Rada

Nesu

Banel

Ov.Petre

V. Badea

Pe hartie nu e rau, in teren e binisor pana acum! Trebuie sa-i si vedem la treaba serioasa, dar nu prea am emotii mari!

Ne mai trebuie un portar de rezerva si dati Vatca si Cernea! De zburat mai trebuie sa zboare Lovin, Petre Marin (multumim pentru tot), Baciu si mai vedem!

DelPiero1013.02.2008 15:26
Si nu joaca Plesan??Sa fim seriosi...

Zapata--golanski...Ghionea...Goian...emeghara--Ovidiu Petre...plesan--Nicolita...Dica..mendoza--pepe

poate Dica inlocuit cu Dayro

mendoza cu surdu

pepe cu habibou

Ma rog sunt multe formule,insa sunt sigur ca o sa joace 2 inchizatori...Plesan si Ovidiu Petre..

Plesan nu-i inchizator si oricum se pare ca nu face parte din formula-tip pentru retur...

P.S.Ce nasol ca nu transmite nimeni...acum erau mai interesante meciurile... :mellow:

yo_marius13.02.2008 15:26

au aia 1-0... gol din penalty..

wtf?

Bundy13.02.2008 15:33

Exista si o parte buna a faptului ca nu transmit meciul la TV. Prea se uitau toti la noi cum jucam, ce formule folosim, stateau astia de la CFR si nu numai cu ochii pe noi. In Cipru i-a ametit Laca, a folosit 3 echipe si 3 formule de joc:). In Turcia, mergem mai pe burta asa, e bine..

Joga Bonito13.02.2008 15:35

Baiat destept Cristian Costache, ii cam pune la punct pe ziaristii de la sport.ro

Cat despre Steaua, era de asteptam sa facem un pas gresit. Dar mai e de jucat, poate revenim!

P.S.: Astia care aveti tendinte de antrenori de Liga I, abtineti-va... ca o dati in penibil.

AmuntBoy13.02.2008 15:49

asta pare formula de baza pentru meciul cu Poli

sa vedem acum cum se misca in teren ..

vad din comentariul text ca Goian cam gafeaza in spate acolo :(

c.ronaldo1713.02.2008 16:02

Se pare ca un muntenegrean ar fi in coma, dupa un contact cu Goian.

DelPiero1013.02.2008 16:07

E 1-1,Dica dintr-un penalti obtinut de Dayro Moreno...sa speram ca nu vor fi inlocuiti oamneii de baza,trebuie sa batem!Trebuie sa pastram aceeasi linie...a victoriilor!

st_194713.02.2008 16:08

Multa sanatate muntenegreanului care s-a accidentat grav ! BAFTA !

1uLy4Nn13.02.2008 16:11

batem cu 3-1 :P :steag_steaua_ro:

ssinpadureacualune13.02.2008 16:20
Plesan nu-i inchizator si oricum se pare ca nu face parte din formula-tip pentru retur...

P.S.Ce nasol ca nu transmite nimeni...acum erau mai interesante meciurile... :mellow:

Teoretic nici el si nici Ovidiu Petre nu e,nici Lovin,toti sunt mijlocasi centrali,insa de pe vremea lui Pitzurca Steaua joaca cu 2 inchizatori.Si daca pana acum niciunul nu a fost in stare sa contribuie la faza ofensiva,Plesan poate.Insa tot inchizator este chiar daca mai stie sa dea o pasa sau un sut.In cel mai rau caz o sa joace mijlocas stanga.Si chiar daca nu este azi titular sunt sigur ca va fi unul din oamenii de baza in echipa.

CaTaLiNsm StElIsTu13.02.2008 16:46

Stie cineva cu cat sa terminat meciul?

«123»