Stie cineva cu cat sa terminat meciul?
DACA NU E 1-1 SCOR FINAL MA SPANZUR:)))
2-1 !!! in sfarsit al nostru Surdu dupa ce a scapat singur cu portarul si si-a prelungit mingea prea tare, a reusit sa inscrie in alta faza un gol cu capul !!!
min 86 - GOOOOL Steaua. Eurogol Surdu care a reluat superb cu capul o centrare venitã de la Neșu.
da voi unde vedeti meciul mai???si noua nici nu ne ziceti.........??????
"Min.73 Plesan paseaza extraordinar si Surdu ramane singur cu portarul celor de la Zeta insa isi face mingea prea lunga si suteaza in unul dintre adversari prosport
oleee oleeeee, astazi vrem victorieeeee, ai auzit surduleeeee, oleeee oleeeeee (i hate when i'm right)
cica s-a terminat 2-1 pentru Steaua(tot prosport)
P.S. nu te spanzura...
eu pe steliri.ro ma uit, cred ca e si pe prosport.ro
Da, s-a terminat 2-1 pentru noi, a marcat Surdu golul 2.
RIP! D`zeu sa`l ierte! ![]()
PS: Eurogol? damn!!
da voi unde vedeti meciul mai???si noua nici nu ne ziceti.........??????
pe site-ul oficial al clubului !!! "livetext"
2-1 pentru noi. A dat Surdu gol ( nu, nu te mint
chiar a dat surdu )
nici chiar asa...a fost worlwidegoal!!!...dar ce zic eu aici a fost holedamnuniversegoal!!!!
romicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa surdulicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa noul idol al tribunelor (cam goale) din Antalya!!!!
Plm ...Io m-am chinuit sa urmaresc pe sport.ro dar rahatii astia dadeau live text din20in20de minute...numai m-am enervat......
Felicitari Steaua....imi era frica ca blestemul acesta al echipelor mici de care ne impiedicam mai mereu va lovi iar...incepusem sa-mi fac griji.....
Forza Steaua!
Pot sa pun pariu ca daca se antreneaza cu seriozitate si isi canalizeaza toata energia si concentrarea spre terenul de fotbal Romeo Surdu va ajunge un fotbalist la fel de complet ca Romica Bunica.
Lasand gluma la o parte, ma bucur ca a inscris. Vorba aia, daca pana si Surdu a inceput sa inscrie...
Stam bine.
Vorba aia, daca pana si Surdu a inceput sa inscrie...Stam bine.
...Ca bine zici...Si sincer cred cu putere ca vom castiga si campionatul...Nu am vazut cum a jucat Steaua azi insa m-am uitat din cand in cand la meciul Clujului,dar sa stiti ca nu impresioneaza cu nimic......
Deci avem toate atuurile sa speram intr-un campionat adjudecat la fine.
Ma doare burta de la atata ras .. ce glume bune facute pe seama lui Romeo Surdu [ :X ]
ps: in loc de glume despre surdu , mai bine ne-am face griji pentru prezenta noastra in finala de la hochey .
Din cate am vazut,comentariul de pe site-ul oficial arata ca Steaua a dominat clar!Dar totusi,Surdu??? :laugh: ![]()
Lume ... adunati-va sa va minunati ... a dat gol Surdu ! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Ce-ai patit mai Surdulica ? Sa-l controleze careva la pasaport, nu cred ca a fost adevaratul Surdu pe teren !
Pot sa pun pariu ca daca se antreneaza cu seriozitate si isi canalizeaza toata energia si concentrarea spre terenul de fotbal Romeo Surdu va ajunge un fotbalist la fel de complet ca Romica Bunica.
Il cunosti pe bunica?Nu stii ce a facut el in viata sa de fotbalist.A dat goluri de te crucesti in trecutul sau la gloria.
Victoriile aduc victorii.E bine!
In legatura cu Surdu vreau sa zic ceva.
In vara, cand baiatul a refuzat sa isi prelungeasca contractul cu CFR, a fost exclus din echipa si a fost nevoit sa se antreneze singur. Asta si faptul ca a fost folosit pe posturi diferite fata de ceea era obijnuit, cred eu, a facut ca Surdu sa joace ca o cizma tot turul.
Acum baiatul a facut pregatire cum trebuie, e folosit si pe pozitia lui si da randament.
Zic doar ca poate merita baiatul o sansa.
Echipa merge bine.
Sa speram ca o sa fie bine in continuare!
Lume ... adunati-va sa va minunati ... a dat gol Surdu ! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Ce-ai patit mai Surdulica ? Sa-l controleze careva la pasaport, nu cred ca a fost adevaratul Surdu pe teren !
I-am vazut eu pasaportu si era Surdu Romeo.Culmea e ca nu m-am minunat ca a dat gol,ma tot intrebam cand o sa o faca.
Ne va fi un jucator util crede-ma.Aveti incredere in el si incetati sa il mai huiduiti.
Numai bine!
...Ca bine zici...Si sincer cred cu putere ca vom castiga si campionatul...Nu am vazut cum a jucat Steaua azi insa m-am uitat din cand in cand la meciul Clujului,dar sa stiti ca nu impresioneaza cu nimic......
Deci avem toate atuurile sa speram intr-un campionat adjudecat la fine.
Sincer ma bucur pentru Surdu am vazut ca si in Cipru a incercat cat a putut sa faca un joc cat mai bun si ce ma mai bucura e ca noile acizitii par sa se fi adaptat deja si au si marcat in Cipru ceea ce e foarte bine.
In ceea ce priveste titlul nu sunt asa sigura nu pentru ca nu am putea (Steaua intotdeauna poate) ci pentru ca toata lumea stie ca un titlu se mai joaca si pe sub masa, iar astia de la CFR au declarat din cate am vazut ca nu vor mai repeta greseala de a nu se implica, plus ca nici in urma declaratiilor lui Becali nu cred ca stam prea bine. Toti vor depunctarea Stelei pentru ca intotdeauna ea reprezinta un pericol si e bine pentru ceilalti sa fie anihilata prin orice mijloace.
Toate bune! Forzza Steaua si tine-o tot asa!
RIP! D`zeu sa`l ierte!
ASTA E , MAI ALES CA A DAT ROMICA GOL.... NU MA MAI SPANZUR ASTEPT SA IASA GOLGETER SI DUP-AIA PUN STREANGU DE GAT:)))
A dat gol Surdu,sincer nu ma mira,asteptam insa caeasta clipa,mi-a placut cand juca la CFR si speram ca poate o sa-si revina,sper ca acest gol sa-i dea incredere si sa evolueze mai bine decat a facut-o pana acuma!
nu a fost 3-1 cum am prevazut eu dar este bine si 2-1. Laca ii acorda multa sansa lui Surdu si acesta incepe sa marcheze
)..nu ma luati in seama :steag_steaua_ro:
a mai spus cineva mai sus... e mare hemoragie de poante cu Romeo Surdu pe aici si ma distrez de nu mai pot ! Pontosilor, caterincosilor ! Nici nu vreau sa ma gandesc cum va pocni imaginatia in voi la golurile 2, 3, etc. Sa nu uitati cumva sa va prezentati la meciul cu CFR si sa il fluierati cum trebuie, ca nu cumva sa-si ia nasul la purtare. Mama lui ...