FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu douã viteze în plus

«123»
tudor1109.02.2008 14:05

Adevarul e ca strainii Stelei sun t buni dar si CFrR trebuie bagata in seamna. Dar nu intzeleg, del Piero, ce ai cu Ov Petre(un inchizator destul de bun ) si cu nicolitza forzateauafular-campionii :steag_steaua_ro: apropo salut tuturor . sunt nou paici

mNiosu09.02.2008 15:30
Strainii nostri sunt mai buni decat strainii CFR-ului!Pe noi ne strica alde Lov,Surdu,Nicolita...

Cu Surdu si Nicolita nu sunte de acord ca mai misca ceva (Surdu ma refer acuma in stagiul de pregatire cand e de nereconoscut si sper sa o tina pe un drum ascendent pentru binele lui si al echipei si implicit al nostru).Insa sunt de parere ca: "Folosirea excesiva de Lovin si Badea dauneaza grav atacului!!!" :laugh: Baietii astia 2 sunt sunt praf iar daca la Badea mai sper la ceva ,Lovin.............

Nu vreau sa fiu rau, dar am o mica intrebare, luati-o ca pe un sondaj de opinie! Nu vi s-a parut ca in meciurile in care nu a jucat Dica, ne-am miscat mai rapid? Spun asta pentru ca am urmarit toate cele 5 meciuri din insula Afroditei si parerea mea sincera este ca Dayro este de 2 ori mai bun pe postul lui Dica!

Repet, e o simpla parere ce vrea a fi comentata, nu injurata! Respect!

SUnt complet de accord.Cred ca Dica ar fi trbuit sa plece fiindca avem acum jucatorul perfect sa il inlocuiasca si anume Dayro si ca rezerva pentru el speram la un Neaga "reloaded".Cred ca daca Dica nu pleaca in vara in occident lao echipa cat de cat mare(macar ca Fiorentina) nici nu va pleca iar talentul sau se va irosi si astfel vom pierde un nume mare ce poate fi adaugat listei de jucatori buni ce au jucat la ecipe mari din occident.
greenyes09.02.2008 16:19
Ce si-ar mai putea dori un antrenor?

Un "patron" cu mintea la cap.....din cauza lui au suferit si predecesorii lui, si MIJLOCASI autentici, nu ATACANTI DE VALOARE adaptati ca si MIJLOCASI.

Inca nu am vazut Steaua jucand dar ma gandesc la reactia celor care considera ca Laca are un lot super valoros uitand ca supervalorile sunt puse sa joace pe posturi noi lor; ce o sa zica daca Doamne fereste baietii respectivi or sa aiba mici probleme pe posturile lor???

Sa speram ca or sa dea satisfactie pe posturile noi pe care joaca pentru a scapa de furia celui care imprumuta echipa...ca el nu stie multe...aaam aam aaam baaggaat jdemiii de milioane....goooluri vreau...yo...mijlocas atacant nu conteste.....berbec sau oaie..lapte sa dea, si de 'furia' scrisa sau exprimata verbal de unii dintre 'suporterii' ros albastri.

Pun pariu ca l-am injura si pe Ronaldinho, daca l-ar fi adus Olaroiu sau Becali....

Cand stau si ma gadnesc la Surdu, parca inclin sa ti dau dreptate, imi revin in minte clipele traite de Surdu pe cand il jijinio...era "ignorat" dar Ovidel nu e injurat, apostrofat ca l a adus antrenorul tau de suflet ci e apostrofat ca nu are valoare de Steaua, eu unul asa fac.

Ca e chemat la nationala asta e alta problema, si atletul e chemat la lot impreuna cu atetul pitic, si altii care nu au ce cauta, dar asta nu inseamna ca i face fotbalisti de Nationala. Saracul Mutu, o sa albeasca cand o sa astepte pase de gol de la atleti si pititi!!!

Nu stiu cum am ajuns sa sustinem cu atata ardoare jucatori fara valoare de Steaua. Daca fiecare ar avea putina cultura fotbalistica, habar de istoria Stelei (la Steaua ajungea doar crema fotbalistica din Romania_90% era valoare fotbalistica restul de 10% pile_copii de comandanti, etc_Ilie Dumitrescu a spus asta) ar realiza, fara a face alte comentarii de prisos raportate la fotbalul de clasa mondiala la care tot aspiram (Mkelele si Essien nu ajuns la nivelul la care sunt DOAR pentru ca RECUPEREAZA) lispa de valaorea a respectivilor.

Forza Laca! Daca Laca o sa ia campionatul poate spune ca si a dat examenul de antrenorat!

Bundy09.02.2008 22:01

La ce aparare, mijloc bunicel si atac mult imbunatatit avem acum, trebuie sa jucam prea prost ca sa nu terminam cel putin pe 2. Daca CFR nu mai fura ca-n codru nu cred ca termina inaintea noastra, fiindca are probleme serioase in aparare.

steaua_cristian10.02.2008 11:05

Forta Steaua!!!!!!!!!!!

spre24

AndyQ10.02.2008 14:30

@ greeneyes

Stii cum e? Daca n-avem altceva mai bun suntem nevoiti sa-i folosim pe astia: Nicolita si Ov. Petre. In ceea ce-l priveste pe Banel, cred ca stim cu totii care-i sunt limitele si faptul ca s-ar descurca mai bine la o olimpiada decat intr-un meci de fotbal. Ov. Petre pare destul de necesar echipe, avand in vedere ca in lipsa unei concurente reale pe postul de inchizator, chiar isi face treaba. La Banel putem vorbi de neputinta, habarnism, necunoasterea A,B,C-ului fotbalistic. Ce e mai rau: faptul ca patronul il vede netransferabil. Daca am aduce un jucator de banda de valoare, sau gandind utopic sa-l urcam pe Golanski cu un compartiment mai sus in locul lui Nicolita, cred ca cel din urma ar intra intr-o relatie de lunga durata cu banca de rezerve.

Chiar m-am uitat la meciurile astea din Cipru si-am observat ca Golanski s-ar potrivi mai bine profilului de jucator de banda decat Banel. Eu as face experimentul asta intr-un meci scoala, da vad ce iese.

MarkCortez10.02.2008 15:32
"pana acum surdu nu a fost bun, acum surdu e bun!!! " daca in tur incetati macar o clipa sa il mai injurati ati fi vazut ca omu are putin talent!! deteminare... isi doreste sa inscrie.. ceea ce nu prea am mai vazut la un jucator roman inafara de Mutu !!!

Kustic, las-o ! Omul nu a fost injurat la prima aparitie in Ghencea, ce mama draku. Ii s-au dat nu stiu cate sanse, dar, precum Carlos, si rabdarea are limite. Poti sa prinzi un meci mai slab..2..dar Surdu NU A JUCAT NIMIC IN PESTE 10 meciuri. Deci ori nu ai vazut nici un meci al Stelei cu Surdu in teren, ori esti f. bun prieten cu el, altfel nu pot sa-mi explic post-ul tau.

SI inca ceva. Vad ca tot va aberati cu modul execrabil in care joaca Lovin. Ca si Ov. Petre, Lovin ESTE MIJLOCAS LA INCHIDERE, el distruge jocul, nu creeaza. Credeti ca i-ati remarca pe Makelele sau Essien sau mai stiu eu ce mijlocas la inchidere de talie mondiala daca nu ar avea langa ei alti mijlocasi OFENSIVI, carora sa le poata pasa ???

Puneti-l pe Mendoza sau Plesan la miloc langa Lovin si o sa vedeti ca o sa fie altceva.

Cat despre V. Badea, parerea mea este ca e un fotbalist bun, dar nu-l duce capu'. Mai din topor asa, mai de la tara.Imi da senzatia ca nu intelege nici o schema si ca tot dupa cum il duce pe el bila face.

vladik11.02.2008 11:56

Bai nea Jiji lasa l mai sa plece pe Dica nu i bloca cariera asa cum ai mai facuto si altor jucatori de ce esti egoist doar ai "bagat mana adanc in buzunar"nu????? ai adus jucatori cum nu se mai putaea mai bine si intr un moment can d credeam ca Steaua are sa apuna daca nu faceai ceva dar sa lasam meritele de oparte ca si asa nu le meriti inca o dat iti spun lasa l mai pe Dica sa mearga si nu mai tine asa la pretul al ca daca nu il lasi sa plaece axcum nu mai ei pe el nix=ci cat ai lua acum asa ca lasa l mai s aplece ma tot repet ca poate ar inteleg Jiji asta despre ce vreau sa ii transmit prin intermediul acestor cuvinte stiu ca el nu cityeste aceste randuri dar opoate ca cineva ii va spune ce a citit pe site si poate merge si in urechile lui aceste cuvinte ma rog lui Dumnezeu Dumnezeu sa l faca sa ma auda si sal laase pe Dica sa plece in strainatate............. :steagcruce:

DelPiero1011.02.2008 12:58

Nu mai pleaca Dica acum nicaieri...unde sa mai plece?

raducelbun12.02.2008 08:40

Poate scapam de Nicolita desi nu cred ca rusii aia despre care vorbea Becali vor da 5 mil pe el. Imbucurator este insa faptul ca patronul nu-l mai "vede" NETEANSFERABIL!!! Iata o schimbare de atitudine pe care o asteptam de mai mult timp si despre care, trebuie sa recunosc, nu credeam ca se va produce atat de repede.

Este drept ca jocul Stelei a crescut dar, consider ca intre meciurile amicale si cele oficiale este o diferenta f. mare mai ales pentru ca in "oficiale" apar unele elemente care nu sunt luate in calcul intr-un amical, cum ar fi: pregatirea meciului, studierea adversarului , "autobuzele" etc. Tocmai de aceea astept cu sufletul la gura meciul de la Iasi!

DelPiero1012.02.2008 09:56

Sa fim seriosi,cine-i prost sa de milioane de dolari pe Banel?Pai el nu face mai mult de 200 de mii de dolari...spre inele Stelei,sper ca acel prost sa se gaseasca totusi! :happy:

elias_custura12.02.2008 21:15

Nu ai cum sa pastrezi un astfel de "11" pe teren constant .........hai sa fim realisti!!! intervine oboseala si doamne fereste!!!!!! accidentari(care au fost cosmarul nostru in campionatele trecute!!) dar avem dreptul de a spera!

raducelbun15.02.2008 08:05

Avand in vedere faptul ca Mendoza, Dica si D. Moreno nu fac bine si faza defensiva, eu cred, ca Nicolita va fi 100% titular. Nu cred ca Lacatus, isi va permite sa renunte la alergatorul Nicolita. Cred ca numai intr-o eventuala formula cu doi inchizatori (Radoi si Ov. Petre) va putea fi scos Nicolita pentru ca in fata lor sa joace D. Moreno, Dica si Mendoza.

bodanelu15.02.2008 08:48

nu-l critit pe Lacatus, dar actuala asezare mi se pare foarte aiurea. exista spatii foarte mari intre inchizator si linia de mijloc ofensiva, asta inseamna ca unuia dintre Dica sau Dayro i se va cere faza defensiva. Si stim foarte bine ca atunci cand il pui pe Dica sa alerge nu mai face nimic, si Daryo nu cred ca e invatat cu faza def.

Plus, partea stanga, unde Mendoza nu face prea bine faza def. Nu stiu cat o sa poata sa faca fata si Emegara sau Nesu acolo.

Zapata

Golanski -- Goian -- Ghionea -- Eme

---------------Ov. Petre-------------------

Nicolita -- Dica -- Dayro -- Mendoza

---------------P. Moreno--------------------

Exista acele spatii goale in triunghiul Eme-Ov. Petre- Mendoza si Golanski-Ov. Petre- Nicolita care o sa fie foarte greu de acoperit.

Intradevar, o sa avem un atac puternic, ofensiv, dar o sa stam prost pe aparare...

«123»