FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu douã viteze în plus

«123»
alexmk1708.02.2008 08:48

Mai astia, cu amicalul cefere-Dnepr si viteza slaba a ucrainienilor! Pai si astia au avut jucatori convocati pe la nationale! Dnepr, nu looserii ailalti!

De viteza jocului din timpul lu' Protasov, va aduc aminte meciul cu Rosenborg, din Ghencea, cand trebuia sa fie usor 6-0, dar cand ratezi nonsalant, fotbalul te pedepseste! Ca si meciul cu javrele din Ghencea, cand, in loc sa vie 7-0 la pauza, a fost doar 2-1, cu gol norocos javresc si apoi 2-2, cu acelasi bulan javresc! Atunci trebuia sa fie 11-1, usor, cu Dinamo!

Apropo, daca poate cineva sa faca un topic intre echipa ultima a lui Pitzi si urmatoarea care a castigat titlul din 2004! Se induce ideea, de catre niste lingai incuristi de pitzi, ca echipa care a castigat titlurile, a jucat in UEFA, semifinale si Champions, e opera lui Pitzi! Eu imi aduc aminte de : Pompiliu Stoica, Mitrita, Aliuta, Nanu, Falemi, Dinita, Fl. Dumitru si alti piticandri de astia, care nu prea mai erau in echipa care a facut acele performante!

ssinpadureacualune08.02.2008 08:58

Sunt de acord cu formatia ta,insa trebuie sa te gandesti,ca unul din mijloc va cadea in favoarea lui Nicolita.Si mai imi este frica sa nu cumva si al doilea sa cada in locul lui Surdu sau Neaga,indiferent ce au aratat ei in pregatiri.Daca ar juca cu echipa asa cum ai dat-o zapata--golanski--Ghionea--Goian--emeghara--plesan--ov Petre--Dayro--Dica--mendoza--pepe sunt sigur ca putem bate orice echipa.

AndyQ08.02.2008 09:44

@ alexmk17

Daca o luam cu trebuia sa fie(scuza oricarui fotbalist/antrenor/presedinte de club incapabil, sau a oricalui looser de clasa din societatea noastra) o sa ajungem sa credem ca si in UCL trebuia sa fie 4-0 la Madrid, 5-0 la Lyon pentru echipele gazde s.a.m.d.

Trebuia nu-i deloc egal cu realitatea de atunci. Asa ca speculatiile de genu` asta nu-si au rostu. Ce-am vrut eu sa invoc e faptul ca toata lumea lauda abilitatile extraordinare ale lui Protasov, un antrenor care n-a castigat nimic important de cand face meseria asta, dar care e laudat pentru jocul echipe. Faptul ca lasa jucatorii sa joace ce stiu ei, din placere, cum a facut si la Steaua(cand a avut 4 meciuri consecutive in care Steaua nici macar nu a marcat vreun gol), imi vine greu sa cred ca vorbim despte un alde Arsene Wenger al fotbalului est-european...

Astea-s doar teorii, care trebuie demonstrate, ceea ce Protasov inca n-a facut: nu a demonstrat teoria.

AmuntBoy08.02.2008 09:53
Faptul ca lasa jucatorii sa joace ce stiu ei, din placere, cum a facut si la Steaua(cand a avut 4 meciuri consecutive in care Steaua nici macar nu a marcat vreun gol),

eu am preferat meciurile alea 4 fara gol marcat de care zici tu ...

decat cele jenante ale lui Oli cand am castigat 4 la rand cu 1-0 , cand marcam din pasa fundasului si apoi trageam de timp tot meciul ca o echipa de 2 lei cu FC Arges cu Poli Iasi si cu cine mai vrei tu

makaan08.02.2008 10:51

Un articol optimist,dar un pic cam nerealist...Nu prea cred ca avem sanse sa scapam de Nicolita din primul 11...

The Flyer08.02.2008 11:50

ca avem cel putin o viteza in plus,se vede de la o posta!ca revine Banel,e o problema,precum si neutilizarea lui golansky!nu stiu ce cauta polonezul pe banca,e o nebuloasa!

si astept sa explodeze Dayro!mie nu mi se pare,chiar cred ca pustiul asta va face ravagii atunci cind isi va da drumul la joc!si nu cred sa mai dureze mult pina se va intimpla asta,aseara,cel putin,m-a incintat!cu el tre' sa lucreze Laca si sa-l lase sa-si faca de cap la mijloc!

ps:sincer,am spus si aseara,surdu e in crestere de forma si sper s-o tina asa pentru a nu-mi mai da motive sa-i iau familia la colindat!

ps2:Neaga a inceput sa ma enerveze!sincer!!!!

ps3:da domn'e,Banel e vai-soarta lui si Radoi e terminat ca fotbalist,plus ca sta si prost cu "pisicul" dupa atitea accidentari!

makaan08.02.2008 12:12

Totusi foarte bine punctat ca avem de trecut de multe "autobaze" in retur,si ca in sfarsit se intrevad executii care ar putea sa ne castige multe astfel de meciuri...Stranierii nu se rusineaza sa suteze din afara careului mare,si asta e super!!

Cum spunea cineva de pe forum,nu mai stiu exact la ce articol:"de cand nu ati mai vazut goluri din astea din afara careului?"

AndyQ08.02.2008 13:05
decat cele jenante ale lui Oli cand am castigat 4 la rand cu 1-0 , cand marcam din pasa fundasului si apoi trageam de timp tot meciul ca o echipa de 2 lei cu FC Arges cu Poli Iasi si cu cine mai vrei tu

Da de alea castigate la scor precum cele cu Betis si Kiev nu zici nimic? Sau alea au fost greseli, nu? N-a avut Olaroiu niciun merit, sau poate are Protasov vre`un merit la meciurile alea, nu?

Tin sa-ti aduc aminte ca in alea 4 meciuri Steaua nu a jucat nimic, nu ca ar fi avut echipa lui Protasov 30 de ocazii clare de gol.

sorineatza08.02.2008 13:49

Steaua a zdrobit dinamu la handbal !!!!!

forzateaua

bighi2008.02.2008 13:54
Din pacate,aceasta echipa se misca bine doar din cauza faptului ca cele doua pecingini-ratoi si mailat- au alte treburi acum.dupa ce aceste doua specimene se vor intoarce...vai s'amar de capul nostru

din pacate tu esti varza...

bad_joke08.02.2008 14:19

Mi-a placut la acest articol cum ai trecut in paranteza GOLANSKI ,in sfarsit cineva ii recunoste valoarea certa a polonezului,si eu sunt de parere car trebui jucat cu 2 straini Emeghara si Golanski,sunt sigur ca daca faceti un sondaj va arata acest cuplu pe benzi,avem ceva potential,dar ne mai trebuia cel putin un mijlocas ofensiv,ca sa aratam ca o echipa cu pretentie la titlu.Acum astept meciurile oficiale,cine zice ca amicalurile nu conteaza se inseala,conteaza enorm pentru MORALUL ECHIPEI

baraJa08.02.2008 14:32

@w3bmaster : sunt permisi 5 jucatori extracomunitari, iar din cunostintele mele Mendoza are si pasaport italian asa ca este considerat comunitar!

iov08.02.2008 15:00

offtopic

Astept meciul cu CFR sa-i enumar familia lu' Fabbiani!!

AndyQ08.02.2008 15:09
Astept meciul cu CFR sa-i enumar familia lu' Fabbiani!!

si sa-i coboram o tura de sfinti din cer...

fansteaua4608.02.2008 15:10

Jucam aproape perfect !

enjoy08.02.2008 15:28

una peste alta majoritatea opiniilor mi se par de bun simt. as spune insa ca nu sunt fair cei ce jignesc, cei ce lovesc pe la spate in unii jucatori. am convingerea ca daca Mirel sau Banel nu vor da satisfactie Laca va lua masurile cuvenite. despre Protasov numai de bine dar am ratat doua trofee pe care le-am avut in mina. ramine de rezolvat totusi o problema-al 12-lea jucator; sud-americanii au nevoie de el ca de aer si, nu numai ei ci, intreaga echipa.faceti ceva pentru asta! haide Steaua!

SSK08.02.2008 17:11

Da, si eu stiu ca echipa "mea" este un pic nerealista, mai ales ca in mod cert Nicolita va fi titular. Deci e posibil ca Mendoza sa sara din schema.

Andy, Protasov a adus in curtea Stelei un stil de joc pe care eu nu il mai vazusem la Steaua de multi, multi ani de zile. Mi-aduc aminte ca la meciul cu Dinamo (incheiat FOARTE nedrept 2-2) eu la 2-0, cand Steaua era un adevarat tavalug, mai ramasese sa arunce Dinu prosopul, eram efectiv entuziasmat! Cum entuziasmat am fost si-n deplasarea de la Doria, cand 0-0 a fost din nou un scor nedrept. Nu contest ca Protasov sta prost la rezultate, dar Steaua a avut niste meciuri memorabil cu el la timona.

Acum, ramane sa vedem cum se descurca Laca cu ce are. Amicalele arata bine, dar in meciurile oficiale va fi mai greu. Eu zic ca batem la Iasi, insa sa vedem ce facem cu Clujul acasa. Daca ii batem si pe ei, atunci ne putem gandi serios la titlu. In aceasta pauza, suntem echipa care s-a intarit cel mai mult, CFR avand insa avantajul ca ei aveau deja un prim 11 mai valoros decat al nostru.

FortuneTeller08.02.2008 18:04

Cateva comentarii se impun aici. In primul rand Lacatus nu primeste atentia pe care o merita. El a primit a de la management + patronat altceva decat ii trebuia, a primit 6 atacanti si 0 mijlocasi, in loc de 4 mijlocasi si 2 atacanti. In aceste conditii improvizatiile antrenorului sunt mai importante decat sa tina linistea in vestiar, iar faptul ca Steaua marcheaza din suturi de la distanta este o schimbare tactica mai mult decat necesara. Daca acest lucru va continua, atunci Steaua va fi mai putin dependenta de acel varf de careu atat de ravnit in trecutul nu prea indepartat. Apoi Mirel Radoi este si el nedreptatit, nici el nu primeste exact respectul meritat pentru rolul lui in echipa. Prea multi il judeca prin prisma jocului din teren, dar Mirel este mai important pentru Steaua din calitatea de lider de echipa. Sunt multi care critica puterea lui in vestiar, dar daca aceasta atitudine se margineste la co-echipieri si nu la antrenori sau manageri, atunci el este un plus important iar o echipa mare are absoluta nevoie de un astfel de lider. In fine, Nicolita! Banel este un gen de fotbalist limitat de tehnica dar care poate provoca mari dezechilibre tactice pe teren DACA este folosit cum trebuie. Daca va fi pus sa alerge in jumatatea de teren adversa si nu va avea nevoie sa depaseasca de unul singur cate 2-3 jucatori, atunci el va face ravagii. In perioada recenta adversarii Stelei au "plantat" paznici la Dica si Nicolita, iar asta a taiat tot jocul ofensiv. O data cu noile achizitii insa, rolul lui Dica si al mijlocasilor defensivi ar trebui sa scada, deci teoretic Banel ar trebui sa aiba acel suport necesar si inclin sa cred ca jocul sau va arata mult mai bine.

leynad7208.02.2008 19:07
Jucam aproape perfect !

Nici tu n-ai vazut prea mult fotbal la viata ta...

"Aproape perfect", auzi la el !

Suntem un neam de poeti, e clar...

Dany's08.02.2008 19:48

Oricum mai bine decat anul trecut,''e clar''

AndyQ09.02.2008 08:44
Acum, ramane sa vedem cum se descurca Laca cu ce are. Amicalele arata bine, dar in meciurile oficiale va fi mai greu. Eu zic ca batem la Iasi, insa sa vedem ce facem cu Clujul acasa. Daca ii batem si pe ei, atunci ne putem gandi serios la titlu. In aceasta pauza, suntem echipa care s-a intarit cel mai mult, CFR avand insa avantajul ca ei aveau deja un prim 11 mai valoros decat al nostru.

Avantajul lui Lacatus: are la dispozitie poate cel mai valoros lot al Stelei, din ultimii 10 ani. Piturca, Zenga, Protasov, Olaroiu sau Hagi, si-ar fi frecat mainile de bucurie cu o asa insiruire de jucatori.

Printre ei avem jucatori consacrati la Steaua: Radoi, Dica, Ghionea, Goian, Petre Marin, Ov. Petre, si jucatori noi de clasa: Emeghara, Golanski, Plesa, Dayro Moreno, Pepe Moreno, Mendoza. Ce si-ar mai putea dori un antrenor?

Ramane de vazut daca Lacatus o sa dea dovada de mare antrenor si sa-si "configureze" un prim 11 devastator. Pur si simplu, in momentul de fata atat el cat si noi suporterii... nu prea mai avem ce comenta in privinta lotului, decat la capitolul "preferatii patronului", unde ii avem pe Surdu si Nicolita, la care mai adaugam incapatanarea folosirii lui Radoi ca fundas central. Asta-i cea mai mare problema, implicarea lui Jiji, lucruri care pot transforma Steaua intr-o echipa ineficienta si vai de ea...

Kustic09.02.2008 09:26

"pana acum surdu nu a fost bun, acum surdu e bun!!! " daca in tur incetati macar o clipa sa il mai injurati ati fi vazut ca omu are putin talent!! deteminare... isi doreste sa inscrie.. ceea ce nu prea am mai vazut la un jucator roman inafara de Mutu !!!

AndyQ09.02.2008 10:05

@ Kustic

Traim in Romania, se subintelege: Nu conteaza daca e bun sau nu, daca-si doreste sau nu sa joace bine, daca pune suflet sau nu, noi il injuram pentru ca l-a adus patronu`, ca e la moda, nu? La fel si in cazul lui Ov. Petre, nu conteaza ca e printre cei mai buni inchizatori ai Ligii intai, noi il injuram pentru ca l-a adus Olaroiu. Pun pariu ca l-am injura si pe Ronaldinho, daca l-ar fi adus Olaroiu sau Becali....

yo_marius09.02.2008 10:23

eu pun pariu ca nu prea stiti ce inseamna o preluare sau o pasa sau.... asa cum nici surdulica nu stie..

"pana acum surdu nu a fost bun, acum surdu e bun!!! "

ai inteles gresit prietene...pana acum surdulica a fost 0(zero) barat,acum e un 0.5-1 din pricina sud-mericanilor.....te invit sa te uiti putin la cateva meciuri,s observi cum mai bine de jumatate din pasele lui surdulica sunt gresite,sa vezi cum reuseste o preluare din 3-4 incercari,sau cum un dribling ii reuseste doar ca relutat al hazardului....

eu intotdeauna l-am contestat pe surdulica din cauza lipsei de valori,ma doare in **** ca l-a adus iliutza sau jijica.....

danimarcu09.02.2008 12:49

Si eu am criticat mereu lipsa de valoare a lui Surdu,calitatea paselor sale,faptul ca a fost adus de jijinho,etc.Dar,cred ca merita si el o sansa.Daca ii suportam pe Banel si Neaga doar pentru ca pun suflet,de ce sa nu merite si Surdu o sansa?Daca facem o comparatie intre cei trei,am observa ca nu e mare diferente de randament:Banel fuge dar centreaza rar,si foarte rar o centrare ii iasa,Neaga nu face aproape nimic meci de meci,iar Surdu fuge mult,incearca sutul,dar a ramas restantier la precizie.Nu zic ca trebuie sa adunam in echipa toti ratatii de tipul celor trei,dar nici nu-i corect sa judecam cu alta unitate de masura in cazul lui Surdu.

Sa nu uitam si prin cate a trecut Surdu in viata ca sa ajunga aici, pe munca lui si fara a avea o copilarie stralucita(din cate stiu eu a crescut la orfelinat- sper sa nu ma insel).

Sa-i dam o sansa!Nu 10 ca lui Neaga sau 20 ca lui Banel!

«123»