buli2buli si turcu_alex10 doi baieti seriosi cu capul pe umeri si skill la fifa
buli2buli si turcu_alex10 doi baieti seriosi cu capul pe umeri si skill la fifa
turcu_alex10
Hai si a 3'a oara...^^
@turcu85: ai postat o data, era suficient !
PS A treia oara s-ar putea sa nu mai fie cu noroc ![]()
wanksta_ciumi
rusu_andrey2005 .... macar am incercat ... daca nu ... astept sezonul viitor
oricum voiam sal prind pe jeleu in Liga a doua ...
cozo1983
rusu,god si jeleu nu ar trebui pentru faptul ca s-au retras si exista riscul sa se retraga iar;god si jeleu POATE merita o sansa pentru ca s-au retras la finalul campionatului,deci n-au incurcat mai nimic
god,Sorin simuleac,rusu Andrey,joaca in campionatul lui god,deci nu respecta conditiile
zmarius_88
a,si jeleu apare in campionatul lui god,deci P@
)
Vad ca unii sunt chiar cu capu'. Fratilor, jucati in alte parti, luati-va adio de la FcS !
ioane nu lasa toti copii din campionatele lu` god sa se inscrie aici.
De inscris se pot inscrie, noi intervenim de la testari
)
Cu god cred ca am lamurit problema in privat: ramanem prieteni, dar cu tot regretul nu-l putem primi la testari decat atunci cand nu va mai juca in alta parte !
Cat despre actualele inscrieri, prioritate vor avea userii vechi FcS care au facut cerere, mai ales ca sunt unii care nu au jucat vreodata in campionat !
YM: drlv85
@drlv: pe tine parca te-am mai vazut intr-un film ![]()
Hehe...artileria veche
) ^^
@drlv: pe tine parca te-am mai vazut intr-un film![]()
pkt ca n`o sa ma mai vezi si de acu in altele ![]()
Te gandesti sa te muti cu cioaca colo jos, sau ce ?
)
pai eu joc in mai multe campionate din lipsa de ocupatie
Altfel m-as plictisi.Si asa ma plictisesc .
In rest indeplinesc absolut toate conditiile . Cu toate ca m-am retras ... nu-mi programasem sa ma retrag. A fost o decizie de moment pe care am regretat-o de a doua zi, dar nu am putut sa-mi retrag cuvintele pentru ca nu-mi sta in fire.
Astept sa ma testati se sper sa ma primiti si sa traim fericiti pana la adanci batraneti.(sau pana retrogradez de tot).
@bubutza: Observ ca nici tu nu intelegi nimic. Tu joci in multe campionate din lipsa de ocupatie, altii nu joaca nici macar intr-unul pentru ca timpul nu le permite. Ideea noastra este sa dam o sansa sa joace userilor vechi si seriosi ai FcSteaua, nu tuturor copiiilor care stau pe google si cauta campionate in care sa se umfle in pene. Peste 5-6-10-20 de ani, cand vei avea si tu un job, vei castiga si tu un ban, vei face si altceva decat sa joci in n'shpe campionate de fifa imi vei da dreptate.
am inteles ce vrei sa spui . cat despre " nu tuturor copiiilor care stau pe google si cauta campionate in care sa se umfle in pene "
ma refeream ca ma plictisesc deoarece chiar nu am ce face cat stau la pc, mai vad un film cv... altceva nam idee. nu sunt un "distrus" care joaca fifa pentru a ma lauda ca sunt "cel mai tare din parcare" desi nu-mi place sa pierd. joc fiindca imi place , de placere . Daca nu-mi mai place nu mai joc. Sunt un mare pasionat de fotbal nu numai de fifa, si-mi place sa mai schimb o vorba dupa vreun meci sau intre mai multe precum si in viata de zi cu zi.
cand nu o sa-mi mai permita timpul nu am sa mai joc . deci ma bucur cat mai pot.
asta este . ne mai auzim.
PS : NU vreau sa fiu inteles gresit.Am vrut sa ma inscriu si am postat si acum cu buna intentie nu cu chef de cearta .poate voi fi testat totusi .(slabe sanse)
Nici nu poate fi vorba de cearta. Lucrurile sunt totusi simple: hai sa ii lasam si pe cei care fac parte de ani buni din forumul asta si totusi nu au apucat sa joace vreodata in campionatul de fifa !
cum zici tu . dar ar fi foarte bine pentru voi daca s-ar inscrie numai useri cu peste 500 posturi. cei cu un singur post nu stiu cat de vechi sunt pe site.(sau stiu dar e secret).
oricum va las in pace
chiar daca as fi vrut sa joc !(f mult
)
Distractie placuta !
a***@***
@bubutza: iar nu intelegi.. vechimea si respectul pe un forum nu se castiga prin numar de posturi. Daca stau 2 zile pe toate sectiunile pun pariu ca bag 3-400 de posturi, sau 500, vorba ta. Asta nu inseamna totusi nimic.
Cat despre userii cu un singur post, si-ala special pentru inscrieri, este clar din capul locului ca au sanse reduse, daca nu chiar minuscule, sa fie acceptati.