FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 8 - 2 Progym

«123»
floroflores03.02.2008 16:42

Haide baieti...deja am dat alarma la majoritatea prietenilor mei sa vina la meciurile cu hc...inca o data fac un apel cordial la toti prietenii ros albastrii sa vina sa sustina echipa noastra...

Prieteni ros-albastrii ne intalnim deci la il nostro Ice pallace...C'mon red blue army!!!

LanDSharK04.02.2008 10:52
o sa incercam sa updatam aici pe site situatia de hochei.clasamente,meciuri viitoare etc.poate asa nu vom mai auzi scuza "n-am stiut frate cand e meciu' ca veneam!!".

sa stii ca din pacate asa se intampla.prea putini stiu cand joaca Steaua la hochei pentru ca sportu e foarte putin mediatizat in Romania.la TV vezi doar : "Azi, Steaua a jucat la hochei cu ..." cel putin in zona noastra ca banuiesc ca la unguri e pe primu loc.daca reusiti sa updatati situatia la hochei eu zic ca ar trebui sa creasca numarul suporterilor care vin la patinoarcel putin asa sper. PACE ! :)

:steagcruce: :steag_steaua_ro:

makaan04.02.2008 14:01

Subscriu la faza aia cu "du-te Dica,du-te!".... Bai fratilor sunteti cretini? Asta nici macar de caterinca nu e buna...Ala care striga asta nu face decat sa jigneasca hocheistii... e ca si cum pe tine te-ar chema "Ion" si pe tine te striga un prost "ba George"...

In rest sa speram ca o sa vina mult mai multi la meciul cu Cicsereda de acasa de la noi... FORZZA Steaua!!

«123»