FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua 8 - 2 Progym

«123»
Stanici02.02.2008 09:18

Acum plec spre patinoar.. mumu celor care pot veni dar le e lene.

dee02.02.2008 12:47
8-2, victorie categorica pentru stelisti, pacat pentru tribunele JENANT de goale!
Tz3pI02.02.2008 15:01

Da, o victorie categorica, speram ca in partidele urmatoare sa fie cat mai multi prezenti. Hai Steaua, Hai Armata !!!

yo_marius02.02.2008 15:22
8-2, victorie categorica pentru stelisti, pacat pentru tribunele JENANT de goale!

dar o nota mare pentru atmosfera......la care eu n-am contribuit cu nimic :|

Hok3y02.02.2008 16:10

sper sa fie mult mai multi in play-off

as vrea un play-off ( cel mai bun din 7) Steaua vs Sport Club :)

FORZZA Steaua :steag_steaua_ro:

yo_marius02.02.2008 17:20

Clasament:

1. Steaua 42 puncte

2. HC Csikszereda 38 puncte - un meci mai putin

3. Sport Club 36 puncte – un meci mai putin

4. Progym Gheorgheni 1 punct

Etapa a patra a Superligii:

Steaua – Progym 6-2 si 8-2

HC Csikszereda – Sport Club 1-2

prosport

Hok3y02.02.2008 19:38

HC Csikszereda – Sport Club 1-2 meciu 2: 3-6 sau 2-6 numai stiu exact ....mi-a zis cineva

#2302.02.2008 20:44

Etapa a patra a Superligii:

HC Csikszereda – Sport Club 1-2

HC Csikszereda – Sport Club 2-6 (1-0, 0-4, 1-2)

Clasament:

1. Steaua 42 puncte

2. Sport Club 39 puncte

3. HC Csikszereda 38 puncte

4. Progym 1 punct

Etapa a cincea a Superligii:

12 februarie Sport Club - Steaua

Progym - HC Csikszereda

(prosport)

Noi mai avem in deplasare cu SC (2 meciuri) si acasa cu HC (2 meciuri). Daca batem cate un meci pe fiecare, cred ca terminam campionatul pe primul loc si vom juca mai multe meciuri la Bucuresti in finala (cel mai bun din 7)

floroflores02.02.2008 21:03

pentru CRETINII CARE STAU ACASA SI NU VIN LA HOCKEY...avem 2 meciuri DEOSEBIT de IMPORTANTE in ultima etapa...cu HC,sa intram in finala...TREBUIE SA VENIM CAT MAI MULTI...sunt dispus sa vb cu cei din AISS sa facem ceva...afise postere,sa stie toti care iubesc Steaua...SUNT CAPITALE CELE 2 MECIURI...sunteti IDIOTI??? de ce nu mai umplem patinoarul ca acum cativa ani??? PRIETENI ROS_ALBASTRII aceasta ECHIPA MERITA SUSTINUTA NECONDITIONAT pentru DARUIREA EI SI pentru SATIISFACTIILE SI BUCURIILE PE CARE NI LE_A ADUS. INTELEGETI???

1uLy4Nn02.02.2008 21:25

pe 17-18 februarie se joaca park nu?

iti spun eo dc nu se mai umple patinoarul. nu se mai umple deoarece ai nostri lideri de galerie nu se intereseaza de acest sport. inainte domnul mustata venea la fiecare meci si venea si galeria(stia sa organizeze), ieri nu am vazut niciun lider actual pe patinoar...pacat

punkRipper8702.02.2008 21:32
pentru CRETINII CARE STAU ACASA SI NU VIN LA HOCKEY...avem 2 meciuri DEOSEBIT de IMPORTANTE in ultima etapa...cu HC,sa intram in finala...TREBUIE SA VENIM CAT MAI MULTI...sunt dispus sa vb cu cei din AISS sa facem ceva...afise postere,sa stie toti care iubesc Steaua...SUNT CAPITALE CELE 2 MECIURI...sunteti IDIOTI??? de ce nu mai umplem patinoarul ca acum cativa ani??? PRIETENI ROS_ALBASTRII aceasta ECHIPA MERITA SUSTINUTA NECONDITIONAT pentru DARUIREA EI SI pentru SATIISFACTIILE SI BUCURIILE PE CARE NI LE_A ADUS. INTELEGETI???

Daca nu venim la hokey acuma ,gata suntem cretini este?Masoara-tzi vorbele,oamenii mai au si probleme.

floroflores02.02.2008 22:16

Sper sa nu mai ai probleme PUNK&RIPPER si la meciul cu HC...poate intelegi ca TREBUIE SA FACEM CEVA sa aducem publicul nostru ros-albastru la patinoar...imi vine greu sa cred ca au probleme in aceeasi zi 3000 de oameni potentiali prezenti la meciuri,nu crezi??? TREZITI-VA ODATA!!!

Nu trebuie sa aduca oameni niciun lider actual sau neactual de galerie...cei care sunt ros-albastrii TREBUIE savina pentru ca ECHIPA NOASTRA are nevoie de NOI...NE_AM BUCURAT IMPREUNA LA FINALE CAND AM CASTIGAT...si doar la finale am fost multi...ACUM ECHIPA ARE NEVOIE DE NOI...sunt valori destul de echilibrate...VENITI LA MECIURILE CU h.c. ...INELEGETI TOTI,PRIETENI ROS ALBASTRII...o CETATE PE CARE N_O VOR CUCERI NICIODATA!!! HAIDETI SA UMPLEM PATINOARUL !!! O IUBIRE ROS-ALBASTRA,pentru CAMPIOANA NOASTRA!!! ALE RAGGAZZI ROSSO-BLU...

robson03.02.2008 05:14
Sper sa nu mai ai probleme PUNK&RIPPER si la meciul cu HC...poate intelegi ca TREBUIE SA FACEM CEVA sa aducem publicul nostru ros-albastru la patinoar...imi vine greu sa cred ca au probleme in aceeasi zi 3000 de oameni potentiali prezenti la meciuri,nu crezi??? TREZITI-VA ODATA!!!

Eu am fost la meciul cu Progym, unde marea "galerie" nu avea nicio treaba cu meciul, baietii venisera pentru ca e pauza la fotbal. Apropo, daca mai aud aberatia lui Costi Mocanu, cu "du-te, Dica, du-te" o sa innebunesc. Nu stiam ca "glumetii" o s-o aduca si pe patinoar.

Asa ca eu am alt sfat. Cine nu vine pentru hochei, ci doar pentru ca nu e meci la fotbal, sa stea naibii acasa.

Iar chestia cu "idioti"... E usor sa-ti permiti sa vorbesti asa unor oameni doar pentru ca esti pe forum, ascuns dupa un nickname. Dar acelasi lucru pot sa-l fac si eu. Asa ca, in numele celor care chiar nu au putut veni, desi nu m-am numarat printre ei: prietene, tu esti idiot.

fane_casieru'03.02.2008 06:53

@ALL

Incepeti sa fiti offtopic.

Continuat in privat daca aveti sa va reprosati ceva.

dee03.02.2008 07:22
pentru CRETINII CARE STAU ACASA SI NU VIN LA HOCKEY...

Da , e urat sa vezi tribunele goale, lipsa de interes, insa pe de alta parte, daca nu-ti place in mod deosebit hocheiul te mai duci sa vezi meciurile? Te-ar tenta sa sustii o eventuala echipa de curling a Stelei, sa mergi in mod constant la competitii?

Pana la urma ce e mai important ?

1. cu Steaua orice ar fi!

2. sa intelegi, sa-ti placa ceea ce vezi,sa fii un cunoscator al sportului respectiv si nu in ultimul rand sa-ti incurajezi echipa (Steaua).

Pe mine, sincer, ma deranjeaza "cretinii" ( pot sa-i numesc asa) care merg de exemplu la un meci de baschet si fluiera, vocifereaza, scandeaza impotriva arbitrului atunci cand acesta a luat o decizie impotriva echipei favorite, insa avand dreptate.Nu poti atrage oamenii in tribuna, decat printr-o mediatizare a sportului respectiv , sa-i faci sa-si doreasca sa vina sa urmareasca echipa si nu sa vina doar pentru o "datorie" de ordin moral.

LanDSharK03.02.2008 08:22

da, chiar e pacat ca nu se mai umple patinoarul ca inainte :( ce era mai frumos decat un meci Steaua - miercurea ciuc cu patinoarul FULL si toti stelistii strigau Romania !!!!!!!!!!!!!! :wub: :steag_steaua_ro: sau celebra "afara, afara cu ungurii din tara !!!" steagro dupa ce aflu data la care se disputa meciu` voi face tot posibilu` sa ajung.PACE !

yo_marius03.02.2008 08:32
dupa ce aflu data la care se disputa meciu` voi face tot posibilu` sa ajung.PACE !

o sa incercam sa updatam aici pe site situatia de hochei.clasamente,meciuri viitoare etc.poate asa nu vom mai auzi scuza "n-am stiut frate cand e meciu' ca veneam!!".

JDERUL03.02.2008 09:39

Ce inseamna totusi arbitrii straini! Daca ne arbitrau ai nostri,credeti ca acesta era scorul?

fane_casieru'03.02.2008 11:49
Ce inseamna totusi arbitrii straini! Daca ne arbitrau ai nostri,credeti ca acesta era scorul?

Categoric nu !

11203.02.2008 14:40

Ati jucat cu progym , nu cu cine stie ce echipa

Arbitrii astia nici n-au avut ce sa arbitreze ...si-au luat bani pe ceva ce putea face si Popescu sau Lascar sau chiar si gergely ( cel mai prost arbitru din istoria hocheiul )

Tot cu arbitrii romani i-ati batut cu 5-2 si 10-0 in sezonul regulat

Sunt sigur ca daca terminati pe 3 nu veti mai avea nevoie de arbitrii starini pentru play-off . pentru ce sa mai dati atatia bani la acesti arbitri cand oricum meciul era ca si castigat .

12/13 febr : SportClub M.Ciuc - Steaua

Daca castigati ambele meciuri sunteti in finala si lasati pe SC sa se bata pentru locul 3

Ce reusea sa faca dl Mustata prin 2003-2004 ...va fi greu de inlocuit de altcineva . Era un om extraordinar , l-am cunoscut personal si punea suflet in ceea ce facea

fane_casieru'03.02.2008 14:44

@112

Si vulpea tot asa a spus cand a vazut ca nu ajunge la struguri :biggrin: ...si-asa sunt acrii !!!

novac03.02.2008 14:45

Daca castigati ambele meciuri sunteti in finala si lasati pe SC sa se bata pentru locul 3

vezi ca ai ceva in neregula .... restul textului nu merita evidentiat.

Iar ai dat-o pe tuica si esti leu. Un singur lucru ne-ar interesa de la tine astazi: s-au batut iarasi galeriile celor doua echipe?

Ceva poze de la meci/meciuri?

yo_marius03.02.2008 14:46

parca mai sunt si meciurile cu HC de la Bucuresti.....

Stanici03.02.2008 15:06

Da, mah- trebuie sa batem in cel putin 2 meciuri ca sa mergem in finala. Ideal ar fi sa batem in cel putin 3 din ele, sa avem mai multe meciuri acasa in 4 din 7 :).

fane_casieru'03.02.2008 15:09

Cateva poze:

«123»