FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Dan Petrescu, tu mai iubești Steaua?

«123»
fcsteaua.ro28.01.2008 20:20

Giovanni (sic!) Becali vrea sã-l aducã pe Dan Petrescu, cel degrabã pupãtoriu de steag vișiniu, antrenor la Steaua în locul lui Marius Lãcãtuș. Așa zice cel puțin o anumitã parte a presei, a cãrei marcã este antonimã cuvântului "contra". În cotidianul sportiv și știrile trustului respectiv știrea a fost aruncatã ca o pastilã, dar ochiul format al cititorului-telespectator știe deja sã discearnã cum începe o mânãrie: se aruncã pastila și se observã ce reacții urmeazã. Cel mai recent caz a fost cel al "transferului" lui Pancu la Steaua.

Dacã informația este adevãratã este foarte grav, pentru cã înseamnã cã puterea lui G.B. (Giovanni Becali de data asta, nu Gigi Becali) în cadrul Stelei crește. Dupã înlãturarea lui Lãcãtuș va urma mai mult ca sigur îndepãrtarea lui Adrian Ilie, pentru cã, nu-i așa, marele impresar nu-și va putea face treaba cum vrea el. Se va alege praful de megaproiectul lui Ilie, care meritã de altfel toate laudele. (se pare cã A.I. s-a trezit din somn și încearcã sã miște ceva – lucru demn de toatã aprecierea noastrã). Sã nu uitãm cã pe unde a trecut, marele om de fotbal G.B. a distrus totul. Ne vom afunda din nou în mocirla din care încã nu am ieșit.

Dacã informația nu este adevãratã este de asemenea foarte grav,pentru cã asistãm la o încercare de manipulare care-l implicã și pe Dan Petrescu. Dacã știrea este fabricatã atunci normal ar fi ca nominalizații Giovanni Becali și Dan Petrescu sã spunã primul cã nu s-a gândit la așa ceva, iar al doilea cã nu îi urmãrește în niciun caz locul lui Lãcãtuș. Dacã de la G.B. nu am nici o pretenție, de la D.P. am, pentru eu sper cã sãrutul Vișinei Putrede nu i-a distrus și sufletul.

Oricum, un proverb românesc spune: nu iese fum fãrã foc. Dacã informația este adevãratã, avem o problemã, pentru cã vom asista la terfelirea celui mai mare simbol Stelist. Dacã știrea este fabricatã, atunci se pune întrebarea cine are interesul sã tulbure apele la Steaua și cum de a decãzut atât de mult Dan Petrescu încât sã-și lase numele asociat cu o încercare de manipulare împotriva echipei pe care spune cã o iubește ?

alexblaja

1on28.01.2008 20:39
Dacã informația nu este adevãratã este de asemenea foarte grav,pentru cã asistãm la o încercare de manipulare care-l implicã și pe Dan Petrescu. Dacã știrea este fabricatã atunci normal ar fi ca nominalizații Giovanni Becali și Dan Petrescu sã spunã primul cã nu s-a gândit la așa ceva, iar al doilea cã nu îi urmãrește în niciun caz locul lui Lãcãtuș. Dacã de la G.B. nu am nici o pretenție, de la D.P. am, pentru eu sper cã sãrutul Vișinei Putrede nu i-a distrus și sufletul.

Pãrerea mea, cã "știrea" este o mare porcãrie fabricatã de niște minți cu o foarte bogatã imaginație și cu o poftã pantagruelicã în a mânca rahat, un rahat ca și ziarul în ale cãrui pagini se gãstește "știrea". Când Lãcãtuș a fost pus antrenor de Jiji, miticã Dragomir a spus cã acesta va rezista în funcție cel puțin pânã la alegerile prezidențiale din 2009. ªi aici eu sunt de acord cu corleone.

Privitor la citatul pe care l-am scos, o sã îmi exprim opinia parafrazând pe cineva de aici (nu mai țin minte cine da' mi-a plãcut): "Dacã cineva zice cã mama e curvã, eu trebuie sã-i arãt cartea de muncã a mamei, ca sã-i demonstrez cã ea de fapt e inginer?!"

LARI28.01.2008 21:19

Fapt: Dan Petrescu a afirmat de multe ori ca si-ar dori sa antreneze Steaua. A spus chiar ca ii pare rau ca nu ne-a preluat dupa demiterea incredibila a lui Zenga.

Fapt: Dan Petrescu a afirmat ca niciodata nu se va autopropune in locul unui fost coleg si prieten de-al sau, declaratie oferita dupa episodul sutului in *oaie pe care cici jegali i l-a dat lui Hagi.

Fapt: presa sportiva din Romania e plina, zi de zi, de zvonuri si de atzatzari la scandal. Daca Dan Petrescu ar scoate un sunet referitor la acest zvon, subiectul "antrenor la Steaua" ar lua foc, indiferent de ce ar zice Bursucul. Sunt convins ca Dan Petrescu va incerca sa evite un scandal, fapt ce i-ar destabiliza echipa.

Daca Steaua va juca excelent in amicale si in prima etapa din 2008 si ar face doar o remiza cu CFR in Templu (Doamne fereste!), refuz sa cred ca l-ar demite pe Lacatus. Sunt convins de acest lucru de la episodul Neaga, "25"-ul fiind pastrat la echipa la insistentele Fiarei noastre dragi si a lui Adrian Ilie, ceea ce este un semn de normalitate. Ma mir ca cici mai traieste!

Sunt convins ca Dan Petrescu va ajunge in cele din urma sa antreneze si Steaua. Momentan insa, Lacatus nu i-a dat motive de demitere lui Becali, iar acesta din urma nu va risca un nou scandal de proportii cu presa si suporterii doar la un sfat al verilor sai. Personal, am convingerea ca jegali e doar o maimutza oligrofena, nu e si stupid.

FORZA Laca!!!

MoWeed28.01.2008 22:04

O fi ciobanul vinovat de multe dar nu cred ca ar face asa ceva mai ales intr-un an electoral in care spera sa intre in Parlament..... probabil e o inventie de presa

CaTaLiNsm StElIsTu29.01.2008 03:47

Dupa show-ul cu Hagi asta ne-ar mai lipsi sa fie si Lacatus alungat pe usa din dos pentru a se face "jocurile"cuiva....

N-am nimic cu Dan Petrescu insa eu n-am sa pot sa uit niciodata cum a sarutat"presul"visiniu si la dus la piept,unde a batut cu putere.

Dane...din respect pentru noi,te rugam,ramai unde esti...

vlad7529.01.2008 06:30
Dupa show-ul cu Hagi asta ne-ar mai lipsi sa fie si Lacatus alungat pe usa din dos pentru a se face "jocurile"cuiva....

N-am nimic cu Dan Petrescu insa eu n-am sa pot sa uit niciodata cum a sarutat"presul"visiniu si la dus la piept,unde a batut cu putere.

Dane...din respect pentru noi,te rugam,ramai unde esti...

A pupat si presul, a zis si ca cea mai frumoasa galerie (???) o are rapidul.Asta dupa un meci in Ghencea.Personal,il consider un pupincurist.

eddie the 'ead29.01.2008 07:01

Personal,il consider un pupincurist.

Si un isteric paranoic. Face echipa perfecta cu MM. Dar nu cred in zvonul asta.

Gica Chioru29.01.2008 08:25

1.Dan Petrescu este stelist. Fiu de ofiter superior, a parcurs toate etapele, pitici, juniori, echipa mare la clubul Armatei. A facut mare performanta la Steaua si la echipa Nationala. A facut performanta si in Italia si Anglia. L-am iubit pe Dan Petrescu.

2.I-as putea ierta "pupatura" pusa pe jegul rapedist dar n-am sa-l iert niciodata pentru ca s-a batut cu pumnul in piept dupa aceea. Inaintea lui Dan a pupat steagul jegos Giovani Becali, imi aduc perfect de bine aminte felul in care l-a invitat pe Dan sa-l urmeze, deci daca s-ar fi limitat la pupatura i-o treceam cu vederea...

3.Dupa ce a plecat de la jeguri Dan a dat o sumedenie de declaratii prin care a incercat sa se scuze, desi nu a fost niciodata explicit, nu ma intereseaza, acel gest m-a durut atunci si ma doare si astazi. Sigur, afectiunea ce i-o purtam ne poate face sa-i trecem cu vederea o ratacire de antrenor tanar ce a simtit la acel moment ca aceea este "marea sansa".

4.Dan Petrescu este antrenor de fotbal, Lacatus, nu! din pacate. Pentru binele echipei ar fi foarte potrivita o astfel de schimbare.

Cazorla29.01.2008 09:05
1.Dan Petrescu este stelist. Fiu de ofiter superior, a parcurs toate etapele, pitici, juniori, echipa mare la clubul Armatei. A facut mare performanta la Steaua si la echipa Nationala. A facut performanta si in Italia si Anglia. L-am iubit pe Dan Petrescu.

2.I-as putea ierta "pupatura" pusa pe jegul rapedist dar n-am sa-l iert niciodata pentru ca s-a batut cu pumnul in piept dupa aceea. Inaintea lui Dan a pupat steagul jegos Giovani Becali, imi aduc perfect de bine aminte felul in care l-a invitat pe Dan sa-l urmeze, deci daca s-ar fi limitat la pupatura i-o treceam cu vederea...

3.Dupa ce a plecat de la jeguri Dan a dat o sumedenie de declaratii prin care a incercat sa se scuze, desi nu a fost niciodata explicit, nu ma intereseaza, acel gest m-a durut atunci si ma doare si astazi. Sigur, afectiunea ce i-o purtam ne poate face sa-i trecem cu vederea o ratacire de antrenor tanar ce a simtit la acel moment ca aceea este "marea sansa".

4.Dan Petrescu este antrenor de fotbal, Lacatus, nu! din pacate. Pentru binele echipei ar fi foarte potrivita o astfel de schimbare.

Gica, du-te tare cu afirmatia ca Petrescu e antrenor iar Lacatus nu , cred ca esti sef de galerie la Urziceni . :biggrin:

ssinpadureacualune29.01.2008 09:21

NICIODATA nu se va intampla asa ceva.Ar fi apogeul,ar fi umilinta suprema si cea din urma provocare pentru spiritul stelist,daca mai exista.Daca pana acum ne-am kkt pe noi in tot ceea ce s-a incercat,daca (din tot sufletul sper ca nu) ne vom confrunta cu aceasta situatie trebuie sa reactionam cum nu am facut-o pana acum.

In momentul in care ai pupat acel steag,constient fiind de importanta faptului (nu ca Iordanescu care nu realiza) ai sters tot ce ai facut la Steaua.Totul a disparut,niciodata sa nu vi in Ghencea sclavule.ESTI O MIZERIE!!!!!!!!!!!

makaan29.01.2008 09:22

O fi Dan Petrescu stelist in acte si la pedigree, dar tine si de caracterul omului... si ce daca tac-su e ofiter superior? Asta demonstreaza doar ca a fost bagat pe felie fara ca el sa faca eforturi prea mari,si probabil i s-a parut normal ca echipa sa-l propulseze,ca de ,"tata e ofiter superior, si daca ma enervati va zic". De asta probabil nici nu a dezvoltat un simt al loialitatii...E o curva jegoasa(parerea mea), care isi urmareste doar interesele si ambitiile sale, neavand vreo treaba cu loialitatile... Eu personal imi doresc din suflet sa nu ajunga in veci si pururi la Steaua, ca nu incepe si nu se termina antrenoratul la Petrescu!

P.S. Asta e la fel de stelist ca si rapanul ala de MM... si cine zice ca parsivitatea asta de MM e stelist nu stie ce vorbeste!

amache29.01.2008 09:34

Dan Petrescu a fost si va ramane un STELIST 100% fularsteaua2 Lacatus trebuie lasat la echipa are multe de demonstrat nu va mai luaty atata dupa presa asta de doi lei MEREU SUPERIORI

IlDottore29.01.2008 10:00

Dan Petrescu este idolul copilariei mele,in curtea scolii jucam cu nr 2...cand m-am apucat de fotbal toata lumea se batea pe nr 10...eu am spus simplu vreau nr 2!A pupat steagul...a dus pumnul la inima...asta denota lipsa de caracter?O Doamne ce judecatori ne-am facut noi...cum cantarim noi cu ale noastre talere stelismul..rapidismul si alte alea...haidetzi sa fim seriosi...omu in sufletul lui este stelist,nascut,crescut in Ghencea...nu fabricati ca altii!Sa intelegem si noi cum sta treaba si jocurile astea de culise nenorocite din fotbalul nostru murdar si manjit...sa nu uitam ca si Lacatus a facut afirmatii de genu cand eram mic eram caine...asa ca circumstante atenunate exista....inca nu am crescut un caracter gen Maldini sau familia lui!Asa ca Dan Petrescu in ciuda incidentului nefericit este si va fi un mare stelist...care a tinut sus steagul ros-albastru nu cel visiniu...!

novac29.01.2008 10:55
..........

Gica, la nr 4. ai doua mari greseli "Dan Petrescu este antrenor de fotbal, Lacatus, nu! din pacate" - sunt doar presupunerile tale, nu ai date deci nu poti afirma ca unul este si celalalt nu.

"Pentru binele echipei ar fi foarte potrivita o astfel de schimbare" - binele echipei in acest moment este sa fie liniste, jucatorii sa se pregateasca bine si sa incepem returul asta in forta. Despre schimbari vom discuta la vara, daca va fi cazul. Eu cred ca Marius va face o treaba buna iar la vara vom face pregatirea tot cu el pe banca, adica va proba ca este antrenor. Ca de fapt asta este problema in litigiu, nu? Noi, la ce valoare avem ar trebui sa avem antrenori cu pedigree blabla, nu Marius. Astea parca-s declaratiile lui cici, care anunta ca l-a adus pe x ca sa fie liniste...

Restul, (punctele 1.2.3.) - esti ok, am aceiasi parere, Dan Petrescu a facut multe pentru Steaua ca sa nu-i trec cu vederea incidentul. Spiritele sunt inflamate acum pentru ca Dan este antrenorul Urziceniului care in toamna asta ne-a cam tras-o, lucru pentru care vinovatul principal, daca este sa-l cautam, este oierul care ne-a tinut din scandal in scandal. Daca Dan Petrescu ar fi fost in continuare antrenor in Polonia discutia asta nu ar exista si toata lumea ar injura in cor jurnalizdele si mamele sclavilor gspisti. Este doar o stire fabricata, atat.

DelPiero1029.01.2008 11:46

Tot respectul pentru pentru fotbalistul si antrenorul Dan Petrecu,dar asupra omului Dan Petrecu am mari indoieli...

SuperSteaua29.01.2008 11:59
Fapt: Dan Petrescu a afirmat de multe ori ca si-ar dori sa antreneze Steaua. A spus chiar ca ii pare rau ca nu ne-a preluat dupa demiterea incredibila a lui Zenga.

Poate voiai sã scrii "realitate". În contextul ãsta "fapt" e un romglezism.

Am de 100 de ori mai multã încredere în Lãcãtuș decât în Dan Pupã-Steag.

steaua_gloria29.01.2008 12:01

E o stire care vrea sa intoxice totul .Nimic nu e adevarat, sunt sigur.

1uLy4Nn29.01.2008 12:04

oare cand a fost fals? cand a pupat steagul celor de sub pod sau cand a spus ca isi doreste la Steaua?..sincer eu nu ii doresc venirea in Ghengea

cat despre Giovani Becali ........nu am cuvinte

Bundy29.01.2008 12:08

Daca il schimba si pe Laca ne provoaca cum nu a mai facut-o pana acum. Dar mai bine sa nu ajungem acolo, n-am dreptate? :) E clar manipulare asta cu Petrescu in locul lui Laca; cred ca ciobanul/scarba de var-su vor sa vada cum reactionam: punem botul si facem scandal si oarecum intram in jocul asta " ma suparati, pot oricand sa-l schimb" sau chiar se pregateste Petrescu si au incercat si ei marea stelista cu dejtu nespalat.

P.S.: Pro TV-ul sta capra la stana:)))

victor29.01.2008 12:14

articolul ataca un subiect interesant, dar este scris mai mult cu inima si de aceea judecatile sunt extrem de subiective, sfarsind in adevarate sentinte! ori in fotbal, pana la urma nimeni nu este profet, iar adevarurile dureaza doar pana la meciul urmator!

totusi, daca lasam patima la o parte si judecam fara partinire, intre Hagi, Lacatus si Dan Petrescu, ultimul pare "cel mai antrenor" dintre toti. o astfel de evaluare este evidenta daca urmarim carierele pe banca tehnica ale celor trei, unde, in cazul lui Petrescu, exista un singur esec major: perioada la rapid (vorbesc aici doar strict dpdv al jocului si rezultatelor), care la vremea respectiva a parut o "palarie" nepotrivita pentru el.

la Urziceni Petrescu face o treaba buna, clasarea echipei fiind cu mult peste valoarea lotului. Dan pare mai versat si mai analitic decat Lacatus, care la randul lui pare superior lui Hagi, cel care din pacate nu poate uita ce mare jucator a fost!

nu cred ca e cazul sa mai deschideti un nou front! indiferent de situatie si de parerile unora sau ale altora, antrenorul Lacatus este obligat sa castige in Ghencea cu CFR, este obligat sa vina cel putin pe locul II. nu doar Lacatus, dar nici un alt antrenor nu ar scapa de "ghilotina" daca obiectivul de retur este ratat. nu e vorba de Gigi aici, ci este o lege implacabila a fotbalului de performanta: castigi, deci existi, ai pierdut, te duci in "uitare"! suna cinic dar asta e viata oricarui antrenor!

eu cred ca numirile de antrenor la o echipa cum este Steaua nu ar trebui facute in functie de cat de "stelist" este unul sau altul dintre candidati, ci doar strict dupa criteriile profesionale. totusi Steaua nu este doar o inima mare ros-albastra, ci se vrea si un club profesionist, care doreste sa ramana in elita. iar antrenorul este cheia de bolta a oricarei constructii!

Parerea mea !

laur_2329.01.2008 12:43

o singura remarca:

Dan Petrescu a fost , este si va ramane stelist pentru totdeauna!!!

Si pe mine m-a deranjat la extrem acel incident-cu acea carpa infecta!

Am pus totusi acea situatie pe seama faptului ca a avut un moment de ratacire, acel stadion i-a intunecat tot- mintile, privirea... SI L-AM IERTAT !!!

Asa ca---nu uitati!-avem putini stelisti adevarati, crescuti si formati la noi, ca Dan, Ilie si altii...

Azazello29.01.2008 12:50

Eu as spune asa:

Dane, daca mai iubesti Steaua, lasa-l pe Laca sa continue ! Va veni si randul tau. Daca nu, vei pierde dragostea suporterilor, si asa pusa la indoiala pe umbra unui steag murdar.

cetateandeonoare29.01.2008 13:07

un stelist adevarat nu se vinde niciodata la milogi !!!

victor29.01.2008 13:07

Laca va continua daca va avea rezultate! depinde mai putin de Dan lucrul acesta, cat de Lacatus insusi. el isi va juca la inceputul returului cariera de antrenor, indiferent de ce spunem sau credem noi! este evident pentru toata lumea fotbalului ca Steaua are acum un lot extrem de competitiv pentru Liga I.

mai degraba cred ca noi suporterii putem sa-l ajutam cu adevarat pe Marius intr-un singur fel! asta se va intampla daca reusim sa redevenim al 12-lea jucator al echipei si sa impingem Steaua peste toti adversarii din retur! in mod sigur vor aparea situatii limita cand va fi nevoie de multa vointa si putere de lupta!

daca invinge in primele 5 etape Laca e boier mare! daca pierde vreun joc, sau face mai mult decat un egal (exclus insa cu CFR-ul sau in prima la Iasi) are probleme OBIECTIVE! asta e riscul cand patronatu' investeste si transfera masiv jucatori: antrenorul nu mai are nici o scuza si e OBLIGAT sa invinga!

parafrazand un comentariu celebru: Steaua trebuie sa invinga! Steaua va invinge!

alin-b29.01.2008 13:32
o singura remarca:

Dan Petrescu a fost , este si va ramane stelist pentru totdeauna!!!

Si pe mine m-a deranjat la extrem acel incident-cu acea carpa infecta!

Am pus totusi acea situatie pe seama faptului ca a avut un moment de ratacire, acel stadion i-a intunecat tot- mintile, privirea... SI L-AM IERTAT !!!

Asa ca---nu uitati!-avem putini stelisti adevarati, crescuti si formati la noi, ca Dan, Ilie si altii...

ai drptate

«123»