Giovanni (sic!) Becali vrea sã-l aducã pe Dan Petrescu, cel degrabã pupãtoriu de steag vișiniu, antrenor la Steaua în locul lui Marius Lãcãtuș. Așa zice cel puțin o anumitã parte a presei, a cãrei marcã este antonimã cuvântului "contra". În cotidianul sportiv și știrile trustului respectiv știrea a fost aruncatã ca o pastilã, dar ochiul format al cititorului-telespectator știe deja sã discearnã cum începe o mânãrie: se aruncã pastila și se observã ce reacții urmeazã. Cel mai recent caz a fost cel al "transferului" lui Pancu la Steaua.
Dacã informația este adevãratã este foarte grav, pentru cã înseamnã cã puterea lui G.B. (Giovanni Becali de data asta, nu Gigi Becali) în cadrul Stelei crește. Dupã înlãturarea lui Lãcãtuș va urma mai mult ca sigur îndepãrtarea lui Adrian Ilie, pentru cã, nu-i așa, marele impresar nu-și va putea face treaba cum vrea el. Se va alege praful de megaproiectul lui Ilie, care meritã de altfel toate laudele. (se pare cã A.I. s-a trezit din somn și încearcã sã miște ceva – lucru demn de toatã aprecierea noastrã). Sã nu uitãm cã pe unde a trecut, marele om de fotbal G.B. a distrus totul. Ne vom afunda din nou în mocirla din care încã nu am ieșit.
Dacã informația nu este adevãratã este de asemenea foarte grav,pentru cã asistãm la o încercare de manipulare care-l implicã și pe Dan Petrescu. Dacã știrea este fabricatã atunci normal ar fi ca nominalizații Giovanni Becali și Dan Petrescu sã spunã primul cã nu s-a gândit la așa ceva, iar al doilea cã nu îi urmãrește în niciun caz locul lui Lãcãtuș. Dacã de la G.B. nu am nici o pretenție, de la D.P. am, pentru eu sper cã sãrutul Vișinei Putrede nu i-a distrus și sufletul.
Oricum, un proverb românesc spune: nu iese fum fãrã foc. Dacã informația este adevãratã, avem o problemã, pentru cã vom asista la terfelirea celui mai mare simbol Stelist. Dacã știrea este fabricatã, atunci se pune întrebarea cine are interesul sã tulbure apele la Steaua și cum de a decãzut atât de mult Dan Petrescu încât sã-și lase numele asociat cu o încercare de manipulare împotriva echipei pe care spune cã o iubește ?
alexblaja