Ce treaba are magaru`,unde bea oile apa !?! :laugh: :laugh: :laugh:
de un finantator :laugh: :laugh:
Ce treaba are magaru`,unde bea oile apa !?! :laugh: :laugh: :laugh:
de un finantator :laugh: :laugh:
"Lumea este guvernata mai mult de aparente decat de realitati, asa ca este la fel de necesar sa pari a sti ceva, pe cat este a sti efectiv acel lucru."
Daniel Webster
Noi suntem rapidisti din tata-n fiu, in afara de fiul meu, care e stelist. (Nicolae Vacaroiu)"
" Se simte lipsa lui MM.Era un PLIANT excelent intre noi si patron ! " -Mirel Radoi
![]()
"Patriotism is your conviction that this country is superior to all others because you were born in it." George Bernard 1925 Nobel Prize for Literature
"Inteleptul nu intreaba niciodata care sunt principiile celuilalt.
Actiunile sale vor vorbi in numele sau."
Seneca
,,Cultura poate lovi si pe prosti,dar ea nu-i afecteaza;cel mult ii deranjeaza."
(N.Iorga)
"Parerea mea ca, dac-o fi sa ma convoaca, poate dau si-un gol" - Claudiu Raducanu.
:biggrin:
" Cel slab se ascunde in spatele unui nume. Cel puternic si-l creeaza "
,,Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic."
(Despre indatoriri-CICERO)
In viata, daca nu te multumesti cu putin, primesti de regula mai mult. (William Somerset Maugham)
Dacã mã încred în Dumnezeu și El existã, câștig infinit. Dacã mã încred în Dumnezeu și El nu existã, nu pierd nimic. Dacã nu am încredere în Dumnezeu și El existã, pierd infinit. Dacã nu am încredere în Dumnezeu și El nu existã, iarãși nicio pierdere.
Blaise Pascal
,,Trebuie sa te faci sclavul filozofiei ca sa ai parte de adevarata libertate".
(Epicur)
Un om care nu are simțul istoriei este asemeni unui om care nu are ochi sau urechi.
Adolf Hitler - Mein Kampf
Proverb mexican :
'Suntem prea departe de Dumnezeu si prea aproape de America'
In fiecare zi exista cate-un fraier care se da jos din pat si pleaca de-acasa. Totul e sa-ti iasa in cale. (Corneliu Papura)
Aproape ca e mai bine sa minti cu originalitate decit sa repeti adevarul spus de altul. (Dostoievski)
"Eppur si muove..." - Galileo Galilei
I-am zis lui Gheorghe Stefan ce mi-a spus si mie tata: "Fereste-te de barbatul care are amanta mai urata ca nevasta".
(Dumitru Dragomir)"
Dacã tu trãiești, Dumnezeu va trãi cu tine. Dacã tu refuzi sã-ți asumi riscurile, El se va întoarce în Cerul Lui Îndepãrtat.
Paulo Coelho
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former" - Albert Einstein
,,Oamenii mari sunt meteori care se mistuie pentru a lumina universul."
(Napoleon Bonaparte)
,,Cine refuza placerile pure ale activitatii cinstite nu mai poate simti decat placerile teribile ale viciului".
(Ch. Baudelaire)
Când a murit pe Cruce, Iisus avea treizeci și trei de ani. Tinerețea nu ne poate servi drept scuzã!!!
Sfântul Josemaria Escriva
Bai, nu va-ngramaditi toti in partea aia, ca se rastoarna terenul cu voi.
(Constantin Teasca)