FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din nou despre Adrian Ilie

«123»
w3bmaster21.01.2008 16:07

Macar sunt internationali

In nijte nationale asa amarate cum ar fi Columbia si Peru ..... alti iau jucatori liberi de contract dar internationali in cer

Cat despre mijlocas sper sa vina mai e timp 3 saptamani.

Daca ar avea Adi mana libera ar face si mai multe da e limitat de Jiji

Forza Steaua

FortuneTeller21.01.2008 18:22

Mare entuziasm, mare!! Problema e ca achizitiile acestea nu neaparat rezolva chestiunile de fond la Steaua. Problema reala la Steaua a fost mijlocul terenului, cam din mandatul lui Oli noi nu mai avem decat terci la mijloc. Poti sa-l pui si pe Van Basten sau Drogba in atac, daca nu au pase ei vor fi la nivelul lui Neaga. Nu mai intelegeti gresit, banuiesc ca cei 3 + Habibou sunt mai buni decat Iacob sau Badea, dar chiar si asa, fara pase bune Steaua va juca la fel ca in tur. Este mai de valoare revenirea lui Radoi, nu ca fotbalist ci ca lider, decat venirea lui Pepe si Mendoza. In sfarsit, cei 3 trebuie sa dovedeasca nu neaparat in campionat (unde Gigi are deja o "strategie"!), ci in Europa ca sunt super-achizitii. Si inca un lucru, genul acesta de management, de tip haiducesc, cu tunuri si transferuri bomba nu sunt decat ceaiuri de tei pentru un pacient cu pneumonie. Lipsesc in continuare echipele satelit viabile, cu jucatori tineri gata sa faca pasul la echipa mare. Lipsesc multe altele si in general totul se face ca la lautari, dupa ureche, ca reactie la ce fac altii in campionat, la ce spune oracolul, verii, etc. Oricum ar fi insa, succes tuturor celor care poarta tricoul stelist.

Sburatoru21.01.2008 19:18

pancu la Steaua....muhahaahaaaaaaa:))))....si cu asta s-a dus Steaua mea de tot:)...nu ca nu s-ar fi dus de cand cu tigania facuta lui Hagi....va urez distractie placuta la jocurile Stelei si numai goluri frumoase ale lui pancu pe Ghencea...servus, eu ma duc sa vad un meci din premier;)

radutheodor21.01.2008 22:38
Mare entuziasm, mare!! Problema e ca achizitiile acestea nu neaparat rezolva chestiunile de fond la Steaua. Problema reala la Steaua a fost mijlocul terenului, cam din mandatul lui Oli noi nu mai avem decat terci la mijloc. Poti sa-l pui si pe Van Basten sau Drogba in atac, daca nu au pase ei vor fi la nivelul lui Neaga.

Salut. Aici nu sunt de acord. Daca il iei pe Inzaghi, da, aluia daca nu ii dai o pasa buna din care sa plece el 2cm din offside ... nu face nimic ... omu sta undeva la fix fanta de lumina in spatele ultimului fundas si asteapta tot meciu niste devieri dubioase ... sau respingeri la faze fixe, etc, cu alte cuvinte omu joaca din PLASAMENT (ca si Drogba)

Daca te uiti insa pe filmuletele cu Dayro, amicu coboara mereu la 30m de poarta adversa, isi ia mingea si apoi ravagii frate. Deci eu inca, sincer, nu-mi revin dupa ce le-a facut lu Nesta si Cannavaro ... si ma crucesc ca a reusit Steaua o asemenea achizitie.

Cat despre Mendoza, la fel, s-a spus despre el ca poate juca si mijlocas stanga, ceea ce inseamna ca astia doi nu sunt doar mijlocasi de careu, sa astepte acolo de pomana pasa decisiva.

Asa ca eu nu as vedea atat de problematica treaba asta cu pasele. (sunt o gramada de echipe la nivel inalt care joaca cu 2 mijlocasi la inchidere, iar de atac se ocupa pe benzi si atacantii). Problema la Steaua e mijlocas stanga si dreapta, nu aia centrali ... pai sa avem si noi un robinho robben c Ronaldo Messi fara numa fara numar si putem sa jucam cu 40 de inchizatori ...

punkRipper8722.01.2008 17:21
1. N conteaza cate sute de mii de euro iei prietene. Asta se cheama frustrare. E clasica fraza a romanului frustrat: "da ba eu ma imbat muci si ma duc la lucru ba, da eu lucrez pe 100 de euro pe luna, nu iau sute de mii de euro ca mercenarii aia jegosi"

2. Stiu jucatori care au stat din betie in betie si din club in club si joaca exceptional. Unul dintre ei e Mutu.

3. Carlos si Bostina au fost sunt si vor ramane doua zdrente de jucatori, buni sa ajute Steaua II sa promoveze in Liga a 2-a si atat. Nu i-a stricat bautura, ci antitalentul fotbalistic. Pe portarul Andrey l-a stricat bautura, de exemplu?

4. Este cunoscut ca in ziua de azi, foarte putini mai sunt fotbalistii care nu se imbata, nu participa la orgii, nu au o viata extrasportiva dezorodonata. E deajuns sa-ti amintesc d-astia gen Mutu, Lobont si Contra nu ma mai complic cu exemple din Anglia si Spania. Nu poti cere unor copii care au sarit scoala, care stau in cantonamente de la 15 ani, care la 20 de ani castiga 500.000 de euro pe an, nu le poti cere sa ramana rationali ... la varsta lor fac probleme si oamenii normali si educati, d-apoi ei ... noi in primul rand nu avem nici o putere sa-i judecam, dar daca tot suntem "ingeri" si o facem, datoria noastra este sa-i judecam NUMAI din punct de vedere fotbalistic

5. E corect sa spui ca sunt super achizitii, pentru ca nu poti compara un schiop ca V Iacob sau un retard ca Neaga sau un antifotbalist ca Vali Badea cu cineva care e considerat pustiul minune al Columbiei si care a urinat pe Nesta si Cannavaro in amicalul cu Italia ... as vrea si eu sa fi baut Neaga si sa fi stat la curve si sa le faca fundasilor de la Arsenal si Sevilla asa ceva ...

6. Va rog eu mult, nu incepeti cu isteriile demne de jegosii aia de la sport.ro. Dupa primele doua meciuri in care nu marcheaza nu incepeti sa-i faceti bananieri, betivi, sa incepeti ca Gigi Becali cu "diavolu prin discoteci" si alte mizerii ...

P.S.: arata-mi si mie te rog un filmulet pe youtube cu Bostina super jucator ... sa vad si eu cum facea jaloane din Nesta si Cannavaro si apoi cum l-a stricat bautura ...

In primul rand ca "marele" Mutu sau mai corect numele lui nu are ce cauta pe un site al suporterilor stelisti.Nu am sa vorbesc detaliat despre aceasta parere.In al doilea rand,domnule,pana una alta "pustiul minune"vine in primu rand pentru bani;)nu din dragoste enorma pentru Steaua si e in regula sa-l adulezi pe el si pe altzii ca el(slava domnului sunt destui)daca esti adeptul unei astfel de mentalitatzi.

Neaga,asa cum e el a demonstrat cel putzin din punctu meu de vedere ca nu este unul dintre cei ahtiatzi dupa bani si ca pune suflet pentru echipa lui.Trece printr-o eclipsa de forma,totzi trecem fotablisti sau nu.

Bostina din punct de vedere al nivelului tehnic este peste f multzi jucatori romani,nu discut despre mutarea lui la dinamu.Totusi,a se vedea conditziile in care a facut acest pas.

Cat acestia te incantau in Ghencea si nu numai de ce nu i-ai contestat?De ce dupa meciu cu Standard nu ai scris aici despre anti-talentul lui Badea?De ce dupa meciu cu cainii de anul asta nu ai scris aici cum un "retard"le-a infipt-o cainilor?De ce pe vremea cand Bostina facea jeloane (e drept nu cu Cannavaro sau Nesta)cu F.Petre si trimitea centrare dupa centratre in careul dinamovist nu te-ai trezit sa-l critici? De Iacob nici nu ma mai apuc sa te intreb:-j...

Si daca tot ai o admiratzie pentru "mari jucatori"si "mari caractere"gen Mutu,lobontz etc,cred ca in deplasarile din anii trecutzi de pe ST.cel mare si giulesti te simtzeai cu adevarat onorat de cate ori personaje ca acestea strigau cat ii tzineau plamanii un M*** Steaua din suflet:).

Vreau ca Neaga sa ramana ca si Iacob sau Badea,nu am incredere in mercenari pentru ca acestia mai devreme sau mai tarziu tradeaza pentru bani.

bafta!

«123»