Mare entuziasm, mare!! Problema e ca achizitiile acestea nu neaparat rezolva chestiunile de fond la Steaua. Problema reala la Steaua a fost mijlocul terenului, cam din mandatul lui Oli noi nu mai avem decat terci la mijloc. Poti sa-l pui si pe Van Basten sau Drogba in atac, daca nu au pase ei vor fi la nivelul lui Neaga.
Salut. Aici nu sunt de acord. Daca il iei pe Inzaghi, da, aluia daca nu ii dai o pasa buna din care sa plece el 2cm din offside ... nu face nimic ... omu sta undeva la fix fanta de lumina in spatele ultimului fundas si asteapta tot meciu niste devieri dubioase ... sau respingeri la faze fixe, etc, cu alte cuvinte omu joaca din PLASAMENT (ca si Drogba)
Daca te uiti insa pe filmuletele cu Dayro, amicu coboara mereu la 30m de poarta adversa, isi ia mingea si apoi ravagii frate. Deci eu inca, sincer, nu-mi revin dupa ce le-a facut lu Nesta si Cannavaro ... si ma crucesc ca a reusit Steaua o asemenea achizitie.
Cat despre Mendoza, la fel, s-a spus despre el ca poate juca si mijlocas stanga, ceea ce inseamna ca astia doi nu sunt doar mijlocasi de careu, sa astepte acolo de pomana pasa decisiva.
Asa ca eu nu as vedea atat de problematica treaba asta cu pasele. (sunt o gramada de echipe la nivel inalt care joaca cu 2 mijlocasi la inchidere, iar de atac se ocupa pe benzi si atacantii). Problema la Steaua e mijlocas stanga si dreapta, nu aia centrali ... pai sa avem si noi un robinho robben c Ronaldo Messi fara numa fara numar si putem sa jucam cu 40 de inchizatori ...