Eu nu iau sute de mii de euro pe an pentru a juca fotbal....
1. N conteaza cate sute de mii de euro iei prietene. Asta se cheama frustrare. E clasica fraza a romanului frustrat: "da ba eu ma imbat muci si ma duc la lucru ba, da eu lucrez pe 100 de euro pe luna, nu iau sute de mii de euro ca mercenarii aia jegosi"
2. Stiu jucatori care au stat din betie in betie si din club in club si joaca exceptional. Unul dintre ei e Mutu.
3. Carlos si Bostina au fost sunt si vor ramane doua zdrente de jucatori, buni sa ajute Steaua II sa promoveze in Liga a 2-a si atat. Nu i-a stricat bautura, ci antitalentul fotbalistic. Pe portarul Andrey l-a stricat bautura, de exemplu?
4. Este cunoscut ca in ziua de azi, foarte putini mai sunt fotbalistii care nu se imbata, nu participa la orgii, nu au o viata extrasportiva dezorodonata. E deajuns sa-ti amintesc d-astia gen Mutu, Lobont si Contra nu ma mai complic cu exemple din Anglia si Spania. Nu poti cere unor copii care au sarit scoala, care stau in cantonamente de la 15 ani, care la 20 de ani castiga 500.000 de euro pe an, nu le poti cere sa ramana rationali ... la varsta lor fac probleme si oamenii normali si educati, d-apoi ei ... noi in primul rand nu avem nici o putere sa-i judecam, dar daca tot suntem "ingeri" si o facem, datoria noastra este sa-i judecam NUMAI din punct de vedere fotbalistic
5. E corect sa spui ca sunt super achizitii, pentru ca nu poti compara un schiop ca V Iacob sau un retard ca Neaga sau un antifotbalist ca Vali Badea cu cineva care e considerat pustiul minune al Columbiei si care a urinat pe Nesta si Cannavaro in amicalul cu Italia ... as vrea si eu sa fi baut Neaga si sa fi stat la curve si sa le faca fundasilor de la Arsenal si Sevilla asa ceva ...
6. Va rog eu mult, nu incepeti cu isteriile demne de jegosii aia de la sport.ro. Dupa primele doua meciuri in care nu marcheaza nu incepeti sa-i faceti bananieri, betivi, sa incepeti ca Gigi Becali cu "diavolu prin discoteci" si alte mizerii ...
P.S.: arata-mi si mie te rog un filmulet pe youtube cu Bostina super jucator ... sa vad si eu cum facea jaloane din Nesta si Cannavaro si apoi cum l-a stricat bautura ...