FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din nou despre Adrian Ilie

«123»
axl20.01.2008 17:58

Intradevar, venirea in Ghencea a celor doi noi atacanti (doar de doi sunt sigur) e de bun augur si-i face cinste lui Ilie dar trebuie sa avem in minte si compartimentul median unde, dupa parerea mea, stam prost spre foarte prost.

Perioada transferurilor inca nu s-a incheiat si eu unul imi doresc din tot sufletul ca la inceputul returului sa avem o echipa tanara, puternica si promitatoare si sa zic, cu rusine in suflet, "Ilie? Jos palaria!".

zloty20.01.2008 18:36

cei care zic ca Ilie nu e un bun manager si ca Meme e peste el sasi aduca aminte de primi ani ai lui Meme la Steaua cand era de forma la echipa, Ilie e nou in meseria asta si am toaate sperantzele ca va deveni din ce in ce mai bun

danimarcu20.01.2008 18:50
Ai puterea, simtul raspunderii sau macar discernamantul de a-ti argumenta opiniile? Esti iute

la manie si greu de cap. Cand descrii scene scabroase gen "Ilie linge fundul stapanului" dovedesti ca ai si-o imaginatie bolnava, asta daca nu cumva poti dovedi aceasta afirmatie.

Nu compara exprimarea unui agramat cu o greseala de tehnoredactare!

Banuiesc acum ca esti fan MM Stoica. Nu m-ar mira.

Imaginatie bolnava am,recunosc,tocmai de aceea comunic cu unul ca tine!

Referitor la greseala,nu,nu e o greseala de tehnoredactare.Era asa doar daca "l" si "n" erau asezate una langa alta pe tastatura.Sau ,ma rog,poate la tastatura ta chiar sunt asezate in felul asta...

Ce dovezi vrei despre Adi,nu iti ajunge comportamentul sau vis-a-vis de cioban?Un pic de decenta nu i-ar strica nici lui,chiar daca se numeste Adrian Ilie!

Si nu sunt nici fan Meme Stoica,as dori din inima sa fiu fan Adi Ilie-managerul,dar ma indoiesc ca va reusi in functia asta.Nu m-as mira sa aflam peste un timp ca in spatele actualelor transferuri,altii (vezi mafiotii Becali)au avut merite...

ANTIgigi20.01.2008 18:53
Intradevar, venirea in Ghencea a celor doi noi atacanti (doar de doi sunt sigur) e de bun augur si-i face cinste lui Ilie dar trebuie sa avem in minte si compartimentul median unde, dupa parerea mea, stam prost spre foarte prost.

Perioada transferurilor inca nu s-a incheiat si eu unul imi doresc din tot sufletul ca la inceputul returului sa avem o echipa tanara, puternica si promitatoare si sa zic, cu rusine in suflet, "Ilie? Jos palaria!".

Ai dreptate la capitolul mijlocul terenului. Cu floare din nou rasarita (Plesan) nu se face primavara. Inca 2 jucatori cu profil ofensiv la mijloc, in special pe lateral ar fi un lucru pozitiv. Pe mine altceva ma mira la aceste transferuri si anume comportamentul urban al inaintasilor. Din ce s-a scris in presa se pare ca doi dintre ei au un joc bun nu doar pe teren ci si ce in cluburile de noapte. Se pare ca ciobanului i-a cam scapat din vedere acest aspect, tocmai lui, pocaitul secolului, cel care afirma peste tot ca nu tolereaza indisciplina si "afacerile" nocturne.

Virgil20.01.2008 20:02
Nu m-as mira sa aflam peste un timp ca in spatele actualelor transferuri,altii (vezi mafiotii Becali)au avut merite...

Verii Becali? Nicio sansa. Ei nu se baga decat la transferuri de peste 5 milioane de euro. Ca sa le fie comisionul gras.

Meritele sunt in mod sigur ale lui Ilie. Poate si ale altora care si-au dat acordul (Lacatus, Gigi Becali).

Lucas20.01.2008 20:20
Imaginatie bolnava am,recunosc,tocmai de aceea comunic cu unul ca tine!

Referitor la greseala,nu,nu e o greseala de tehnoredactare.Era asa doar daca "l" si "n" erau asezate una langa alta pe tastatura.Sau ,ma rog,poate la tastatura ta chiar sunt asezate in felul asta...

Ce dovezi vrei despre Adi,nu iti ajunge comportamentul sau vis-a-vis de cioban?Un pic de decenta nu i-ar strica nici lui,chiar daca se numeste Adrian Ilie!

Si nu sunt nici fan Meme Stoica,as dori din inima sa fiu fan Adi Ilie-managerul,dar ma indoiesc ca va reusi in functia asta.Nu m-as mira sa aflam peste un timp ca in spatele actualelor transferuri,altii (vezi mafiotii Becali)au avut merite...

OK. Te indemn la cumpatare. Sa avem rabdare. Mai les in aceste vremuri tulburi la Steaua, avem nevoie de multa rabdare.

steaua_gloria20.01.2008 20:22

Au venit doi... urmeaza cireasa din varf(sper sa nu lipseasca).

stelis220.01.2008 21:37

coe suntetzi belea!pana nu demult(1-2spt in urma)cu totzii(inclusiv io)il admonestam pe a.Ilie

acum te trezesti tu sa zici ca vezi doamne presa e de vina ca la mancat de c..at.ai demnitatea si recunoaste:ne-am inselat in privinta lui Adrian Ilie!acum ramane sa vedem daca ne-am inselat spunand ca nu e bun,sau spunand ca e bun!!

narcis_n20.01.2008 21:40

stie cineva de unde pot cumpara o portavoce? una mica, nu imi trebuie ceva sofisticat. astept raspuns urgent, va multumesc

andyro20.01.2008 21:43
Stai putin Virgil. Sa-i vedem semnand si dupa asta ii vom putea admolesta in cor pe mamelucii care tot in cor l-au facut cu ou si cu otet pe Adi Ilie in ultimile saptamani.

Nu e simptomatic felul in care baleiem dintr-o extrema in alta cu o usurinta vecina cu inconstienta? Ieri il injuram, azi il adulam. Ne lipseste cumpatarea, echilibrul, simtul raspunderii si in fond, se pare si cel mai elementar simt al realitatii. Suntem usor sugestionabili si avem creierele imaculate de la atat spalatura prestata de mijloacele media. Faptul ca CFR tranfera jucatori la kilogram si ca presa insira un adevarat sir al lui Fibonacci enumerand transferurile ratate ale Stelei, a fost suficient incat sa desfiintam pe unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Stelei. Iar asta, desi Ilie n-a facut decat sa arate sobrietate, seriozitate, echilibru si seriozitate.

Dupa plecarea shizofrenicului de MM, daca cineva ar putea sa-i puna o botnita caricaturii din Pipera, mai ca Steaua ar arata a club normal.

P.S. Intr-o pauza competitionala pigmentata de elucubratiile "coposeilor utecisti", "militienilor" sau ale lui "Nu-mai-pot-de-grija-Stelei Muresan", Steaua e singurul club care n-a facut vocalize!

Asta care a postat primul e un bun exponent al celor despre care va vorbeam.

Intr-adevar, singura persoana pe care ai putea-o "admolesta" tu e un mameluc.

CFR jucatori la kilogram ? Steaua n-a facut vocalize ? (asta ca sa iti citez textul tau, vocalizele inseamna cu totul altceva; stiu, eroare de tehnoredactare).

Da, am luat un peruan de 29 de ani, dat afara din cantomentul nationalei unde a adus curve si bautura. INCREDIBIL !!

Ce am mai cumparat ? Ah, stai, IMPRUMUTAT in columbian decent de 27 de ani. Decent pentru ca faptul ca a dat 3 goluri pe an la Dinamo Kiev si 5 goluri pe an la Independiente. IMPRESIONANT, cum l-am putut judeca gresit pe Adrian Ilie ?

Ce conteaza ca Aditza nu vede ca n-avem mijlocasi laterali, ca ratam trasnferuri importante cu explicatii penibile, ca abereaza despre cele 12 puncte din CL, ca nu pierde nici un prilej de a-i pupa mainile (si nu numai) ciobanasului, noi avem o problema cu "schizofrenicul" (apropo, asta e forma corecta) de MM.

danimarcu20.01.2008 21:49
Verii Becali? Nicio sansa. Ei nu se baga decat la transferuri de peste 5 milioane de euro. Ca sa le fie comisionul gras.

Meritele sunt in mod sigur ale lui Ilie. Poate si ale altora care si-au dat acordul (Lacatus, Gigi Becali).

Probabil ca ai dreptate!

Totusi, cred ca mai trebuie sa asteptam sa vedem daca e vorba de merit,sau de vina...

colaps20.01.2008 22:54

pacat ca multi dintre noi au mushcat orbeshte fasaitele petardelor din presa noastra "sportiva" si s-au aruncat apoi cu invective pe Adi Ilie... el este atat de atipic pentru mediul fotbalistic romanesc, in pimul rand prin discretie.. aparanetele inseala sau poate ca trebuie sa ne dezobisnuim de sindromul Meme Stoica

neli21.01.2008 07:22

trebuie sa recunosc ca si eu am fost cam ..... cu semnul intrebarii in suflet, mi-era frica ca nu face Adi i. nimic si azi maine incepe campionatul , avem de recuperat mult, succes pentru. toti si mai ales pentru. noii veniti

radutheodor21.01.2008 08:28

@Lucas, danimarcu, andyro: va lipsesc? Din cauza ca nu mai sunt eu pe aici, va atacati intre voi? Calm ...

andyro21.01.2008 08:37
Si cand credeam ca in zilele noastre gradinilie zoologice sunt imprejmuite, iata ca se mai strecoara cate unul pe burta care sa sperie maimutele cu fata lui, dar mai ales cu mintea lui putina.

Stiu baietas, frustrarea e mare. Joc de glezne.

MoWeed21.01.2008 08:39

bah voi vorbiti ca si cum deja ar juca super achizitiile. Asteptati sa-i vedeti la munca din cate am auzit au o viata extrasportiva execrabila ratand cateva transferuri in Europa din aceasta cauza.

Nu ma mai pronuntati dupa ce vedeti cateva faze pe youtube.....

radutheodor21.01.2008 09:05
bah voi vorbiti ca si cum deja ar juca super achizitiile. Asteptati sa-i vedeti la munca din cate am auzit au o viata extrasportiva execrabila ratand cateva transferuri in Europa din aceasta cauza.

Nu ma mai pronuntati dupa ce vedeti cateva faze pe youtube.....

Da tu ce fel de viata ai mah? Oi fi tu cel mai mare meserias ...

Macar sa joace ei ca "violatorii" de la Manchester United, ca Adriano sau Ronaldo, ca Malouda care era pozat la curve dupa ce ne batea pe noi cu 3-0 la Bucuresti ... voi nu aveti capacitatea intelectuala de a distinge intre viata personala si activitatea fotbalistica. Atunci cand o sa doarma beat in terenul de fotbal, 10 meciuri la rand, o sa fie o problema.

Ca exemplu, daca dupa meciul de la Arsenal, Zapata se ducea se imbata, se droga si mai facea si un viol, nu era problema mea, ca suporter, ci poate problema mea ca si cetatean. Din punctul meu de vedere, ei trebuie sa faca ce trebuie pe terenul de fotbal, ca sunt suporter, nu sunt ingerul lor pazitor ...

Vai de capu vostru de "sfinti" si "judecatori" ... cand va aud cum transati sentinte pe aici, as jura ca in Romania bautura e interzisa si nu ati fost in viata voastra la o petrecere si ca va culcati la 18:00 putin dupa gaini si asa mai departe ...

MoWeed21.01.2008 09:14
Da tu ce fel de viata ai mah? Oi fi tu cel mai mare meserias ...

Macar sa joace ei ca "violatorii" de la Manchester United, ca Adriano sau Ronaldo, ca Malouda care era pozat la curve dupa ce ne batea pe noi cu 3-0 la Bucuresti ... voi nu aveti capacitatea intelectuala de a distinge intre viata personala si activitatea fotbalistica. Atunci cand o sa doarma beat in terenul de fotbal, 10 meciuri la rand, o sa fie o problema.

Ca exemplu, daca dupa meciul de la Arsenal, Zapata se ducea se imbata, se droga si mai facea si un viol, nu era problema mea, ca suporter, ci poate problema mea ca si cetatean. Din punctul meu de vedere, ei trebuie sa faca ce trebuie pe terenul de fotbal, ca sunt suporter, nu sunt ingerul lor pazitor ...

Vai de capu vostru de "sfinti" si "judecatori" ... cand va aud cum transati sentinte pe aici, as jura ca in Romania bautura e interzisa si nu ati fost in viata voastra la o petrecere si ca va culcati la 18:00 putin dupa gaini si asa mai departe ...

Eu nu iau sute de mii de euro pe an pentru a juca fotbal....

Tu nu ai capacitatea intelectuala de a intelege ca o viata extrasportiva tumultoasa afecteaza jucatorul orice s-ar zice. In plm cand vine mahmur la antrenament normal ca nu poate sa inteleaga ce ii cere Lacatus. De exemplu Carlos de ce crezi ca juca asa slab? Pe youtube in filmulete era tare la fel ca astia numai ca toata noaptea era la bautura si femei. De aia juca si Bostina slab in ultimul an la Steaua.

Nu zic ca astia sunt neaparat betivi si curvari insa asa am auzit. Unul din ei e suspendat ca a adus bautura si curve in cantonamentul nationalei.

zloty21.01.2008 09:33

Din cei trei care vin la Steaua doar unu e stiut ca petrecaret, la ceilaltzi doi sunt aduse evenimente singulare din trecut (daca se chinuie lumea gaseste ca mendoza a facut cand avea 20 ani nush ce ) asea ca asteptatzi sai vedem la lucru si dupaia mai vbm , pana atunci nare nici un rost

ps:vad ca Adi Ilie incepe sa se acomodeze cu postul de manager relativ nou pentru el ,ce pot sai urez decat "La mai multe transferuri reusite"

radutheodor21.01.2008 09:41
Eu nu iau sute de mii de euro pe an pentru a juca fotbal....

1. N conteaza cate sute de mii de euro iei prietene. Asta se cheama frustrare. E clasica fraza a romanului frustrat: "da ba eu ma imbat muci si ma duc la lucru ba, da eu lucrez pe 100 de euro pe luna, nu iau sute de mii de euro ca mercenarii aia jegosi"

2. Stiu jucatori care au stat din betie in betie si din club in club si joaca exceptional. Unul dintre ei e Mutu.

3. Carlos si Bostina au fost sunt si vor ramane doua zdrente de jucatori, buni sa ajute Steaua II sa promoveze in Liga a 2-a si atat. Nu i-a stricat bautura, ci antitalentul fotbalistic. Pe portarul Andrey l-a stricat bautura, de exemplu?

4. Este cunoscut ca in ziua de azi, foarte putini mai sunt fotbalistii care nu se imbata, nu participa la orgii, nu au o viata extrasportiva dezorodonata. E deajuns sa-ti amintesc d-astia gen Mutu, Lobont si Contra nu ma mai complic cu exemple din Anglia si Spania. Nu poti cere unor copii care au sarit scoala, care stau in cantonamente de la 15 ani, care la 20 de ani castiga 500.000 de euro pe an, nu le poti cere sa ramana rationali ... la varsta lor fac probleme si oamenii normali si educati, d-apoi ei ... noi in primul rand nu avem nici o putere sa-i judecam, dar daca tot suntem "ingeri" si o facem, datoria noastra este sa-i judecam NUMAI din punct de vedere fotbalistic

5. E corect sa spui ca sunt super achizitii, pentru ca nu poti compara un schiop ca V Iacob sau un retard ca Neaga sau un antifotbalist ca Vali Badea cu cineva care e considerat pustiul minune al Columbiei si care a urinat pe Nesta si Cannavaro in amicalul cu Italia ... as vrea si eu sa fi baut Neaga si sa fi stat la curve si sa le faca fundasilor de la Arsenal si Sevilla asa ceva ...

6. Va rog eu mult, nu incepeti cu isteriile demne de jegosii aia de la sport.ro. Dupa primele doua meciuri in care nu marcheaza nu incepeti sa-i faceti bananieri, betivi, sa incepeti ca Gigi Becali cu "diavolu prin discoteci" si alte mizerii ...

P.S.: arata-mi si mie te rog un filmulet pe youtube cu Bostina super jucator ... sa vad si eu cum facea jaloane din Nesta si Cannavaro si apoi cum l-a stricat bautura ...

novac21.01.2008 10:29

raduteodor, punctele 1.,2. si 3. = foarte adevarat

4. este cunoscut ca dintotdeauna!!"...." restul corect.

5 si 6, iarasi foarte bine! .

.. niste betivi, drogati si afemeiati. Oameni si ei :D

danimarcu21.01.2008 10:55
@Lucas, danimarcu, andyro: va lipsesc? Din cauza ca nu mai sunt eu pe aici, va atacati intre voi? Calm ...

Nu pot sa spun ca mi-ai lipsit,dar acu',daca ai aparut,fii binevenit! :biggrin:

Adevarul a ceea ce discutam noi aici,probabil ca e pe undeva pe la mijloc...

Despre Ilie,ca manager,putem sa ne dam cu totii cu parerea,pro sau contra.Dar rezultatele sunt cele ce vor vorbi de la sine...Daca jucatorii adusi de el vor confirma,inscriind goluri,e foarte bine,inseamna ca si-a facut treaba.Dar ma indoiesc ca va fi asa,daca nu va fi adus de urgenta un mijlocaj de creatie valoros!

serban2321.01.2008 12:31

Despre Ilie,ca manager,putem sa ne dam cu totii cu parerea,pro sau contra.Dar rezultatele sunt cele ce vor vorbi de la sine...Daca jucatorii adusi de el vor confirma,inscriind goluri,e foarte bine,inseamna ca si-a facut treaba.Dar ma indoiesc ca va fi asa,daca nu va fi adus de urgenta un mijlocaj de creatie valoros!

Cred ca problema nu este legata de ceea ce face Ilie ci de cum il priveste fiecare. Adica...

...daca il privesti ca manager general, ceea ce si este(macar cu titlul), e greu sa-ti faci o parere prea buna avand in vedere cam ce trebuie sa faca un manager al unei firme

...daca in schimb incerci sa-l vezi un pic mai aproape de atributiile lui reale, care ar fi, zic eu , mai apropiate de scouter , poti cu un mic efort sa-l vezi intr-o lumina mai buna.

Concluzia ar fi ca trebuie sa-l judecam prin prisma atributiilor lui reale si nu a functiei, care este doar pe hartie si cred ca doar acolo va si ramane.

Si eu cred ca este departe de a avea calitatile necesare unui manager general, cu toate atributiile aferente acestei functii.

Mergand si mai departe, tind sa cred ca Gigi nici nu are nevoie de oameni cu adevarat competenti , ci de oameni cu calitati "suficiente" incat sa poata fi "stapaniti".

Lucas21.01.2008 12:42

Din nou spun, chiar si in privinta mijlocasului, trebuie sa avem rabdare...rabdare...rabdare...

enjoy21.01.2008 13:43

bravo din toata inima! rabdare...rabdare...rabdare!si fara insulte!ce ziceti?

«123»