FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Din nou despre Adrian Ilie

«123»
fcsteaua.ro20.01.2008 11:24

In cele ce urmeaza voi incerca sa dreg busuiocul in problema lipsei de incredere pe care am manifestat-o pana mai zilele trecute, in capacitatea de a transfera jucatori de valoare a lui Adrian Ilie.

Desi am pus esuarea unor transferuri pe seama faptului ca Becali nu dispunea de banii necesari pentru cumpararea unor atacanti peste nivelul valoric al celor pe care ii avem, am facut aluzie si la lipsa de vocatie a impresarului.

Poate ca acest lucru nu s-ar fi intamplat, daca o anumita echipa din tara nu ar fi reusit sa faca mai multe transferuri, pe care presa sportiva le-a anuntat cu mare tam-tam. Asta in timp ce pe seama Stelei, fara transferuri notabile pana la acea data, se faceau glume nesarate.

In mod sigur nu i-as fi adus in discutie numele, daca nici presa rauvoitoare nu ar fi pus presiune pe manager si nu l-ar fi ironizat, dar mai ales daca nu as fi crezut ca e bine ca intreg lotul sa fie prezent de la prima zi de pregatire, pentru a nu exista restantieri la acest capitol.

Trebuie sa recunosc ca nu toate numele vehiculate prin presa, de care eu m-am folosit, au fost tinte ale impresarului Adrian Ilie. Au fost presupuneri ale presei, inventii, motivate de lipsa de comunicare referitoare la pistele pe care impresarul se afla. Sfanta tacere in privinta secretului profesional a demonstrat ca Ilie e un profesionist veritabil.

Tacerea lui amestecata cu imbarligarile gazetarilor sportivi au semanat confuzie, neincredere vizavi de promisiunile facute de Becali & co dupa terminarea primei parti a campionatului. E drept ca nici noi nu am avut suficient de multa rabdare si ca am judecat situatia dupa mai vechile tipare ale lui Gigi. Care promitea, promitea, promitea, dar praful si pulberea se alegeau de promisiunile lui.

L-am socotit pe Ilie, inca de cand s-a alaturat echipei de conducere, un tip sobru, serios, care isi cunoaste meseria si pune pasiune in ceea ce face. Iata ca astazi, dupa cautari si negocieri care ii subliniaza meritul profesional, Adrian Ilie ii aduce in curtea Stelei pe Dairo si Jose "Pepe" Moreno si pe Andres Mendoza, trei atacanti sud-americani de valoare. Asta dupa ce la inceputul anului, Habib Habibou, o tanara speranta, semnase cu Steaua.

Cineva a demonstrat ca stie sa-si faca treaba cu pricepere, cu profesionalism. Sa-i recunoastem meritele si sa-i acordam increderea cuvenita.

Virgil

MoWeed20.01.2008 11:42

Nu trebuie sa zicem din prima ca sunt succese? Cati dintre voi i-ati vazut jucand(si aici ma refer la meciuri nu cele mai tari faze puse pe youtube)

A reusit Ilie transferurile astea (daca nu apare iar un impediment si pica) dar raman la parerea ca e pus acolo cam de decor. Credeti ca daca nu era ciobanu de acord sa-i ia se rezolva ceva?

Oricum trebuie sa-i recunoastem meritele dar sa nu uitam ca a avut si gherlele lui(Armenteros care vezi-Doamne s-a suparat de ce scria presa, Pinto si cine stie cati altii mai sunt de care nu s-a aflat)

Lucas20.01.2008 11:43

Stai putin Virgil. Sa-i vedem semnand si dupa asta ii vom putea admolesta in cor pe mamelucii care tot in cor l-au facut cu ou si cu otet pe Adi Ilie in ultimile saptamani.

Nu e simptomatic felul in care baleiem dintr-o extrema in alta cu o usurinta vecina cu inconstienta? Ieri il injuram, azi il adulam. Ne lipseste cumpatarea, echilibrul, simtul raspunderii si in fond, se pare si cel mai elementar simt al realitatii. Suntem usor sugestionabili si avem creierele imaculate de la atat spalatura prestata de mijloacele media. Faptul ca CFR tranfera jucatori la kilogram si ca presa insira un adevarat sir al lui Fibonacci enumerand transferurile ratate ale Stelei, a fost suficient incat sa desfiintam pe unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Stelei. Iar asta, desi Ilie n-a facut decat sa arate sobrietate, seriozitate, echilibru si seriozitate.

Dupa plecarea shizofrenicului de MM, daca cineva ar putea sa-i puna o botnita caricaturii din Pipera, mai ca Steaua ar arata a club normal.

P.S. Intr-o pauza competitionala pigmentata de elucubratiile "coposeilor utecisti", "militienilor" sau ale lui "Nu-mai-pot-de-grija-Stelei Muresan", Steaua e singurul club care n-a facut vocalize!

Asta care a postat primul e un bun exponent al celor despre care va vorbeam.

1uLy4Nn20.01.2008 12:29

pentru mine Adrian Ilie ramane decat un jucator bun...atat :steag_steaua_ro:

Lucas20.01.2008 12:54
pentru mine Adrian Ilie ramane decat un jucator bun...atat :steag_steaua_ro:

Pentru tine prioritara este o lectie de gramatica limbii romane si dupa asta sa-ti dai cu parerea...si atat.

dragos_drlsteaua20.01.2008 13:01

Sa nu ne pripim, in sensu ca face un transfer si gata, e mare manager. Nu. Asteptam sa vina si celelalte doua promisiuni, Pepe Moreno si Dayro Moreno si, cel mai important, asteptam sa confirme macar unul din cei 3! Eu unul sincer as fi multumit! Doar daca se va intampla asa, atunci am sa incetez sa-l mai privesc pe Adi ca pe un jucator si voi vorbi despre managerul Adi Ilie.

Bun venit Mendoza!!!

sisu_stelistul20.01.2008 13:04

NUsh de ce suporterii Stelei nu a avut incredere in Adrian Ilie. Nu va uitati la CFR Cluj ce transferuri au facut. Cei de la Cluj le-au facut fiindca nu aveau echipa, dar noi aveam doar de cateva piese care sa completeze lotul Stelei. Perioada de transferuri tine mult asa ca orice Steaua are timp pentru a alege jucatori de certa valoare . Sunt mandru ca il avem pe Adi in clubul Steaua . Cu cat mai multe legende in club cu atat suntem mai mandrii.!!!

think_again20.01.2008 13:11

nu avetzi ce comenta despre Adi Ilie pentru ca a facut 3 transeruri importante si armenteros ar putea sosi si el la bucuresty deci Becali nu e doar laudaros a si facut transferuri si eu zic ca el o sa faca din Steaua o echipa care o sa ajunga cel putzin in primavara Champions League asta daca nu cumva va trece pana dupa sferturi ceea ce e destul de greu de crezut dar nimeni nu credea ca Steaua o sa fie la un pas de finala UEFA si iata ca a fost doar ghinionul si lipsa de concentrare a facut ca Steaua sa nu ajunga acolo!!!

stelistu_620.01.2008 13:18

Ar trebui sa asteptam sa vedem ce stiu acesti 3 sud-americani, iar apoi sa vorbim.

Eu cred motto-ul lui Adi Ilie ar fi urmatoarea: Cine rade la urma, rade mai bine, ceva de genu...

danimarcu20.01.2008 13:53
Stai putin Virgil. Sa-i vedem semnand si dupa asta ii vom putea admolesta in cor pe mamelucii care tot in cor l-au facut cu ou si cu otet pe Adi Ilie in ultimile saptamani.

Cred ca ai vrut sa spui "admonesta",asta ca sa continuam lectia de gramatica pe care le-o tii doar celor care au alta opinie decat tine...

Ilie este impresar,nu manager.Ca fotbalist am tot respectul pentru el,ca impresar promite,dar ca manager este zero barat!Nu o sa imi schimb parerea despre el,indiferent cati jucatori vin la Steaua,atata vreme cat ii linge dosul stapanului sau de cate ori are ocazia!

Asa ca inainte de a ne "admolesta",uita-te in gura lui Ilie si ai sa constati ca-i pute rau de tot din pozitia de manager...

steaua forever tm20.01.2008 13:56

Ilie e prea "soft" pentru aceasta meserie; i-ar trebui langa el unu mai infigaret; apropo, a plecat vreun roman (scouter, impresar, director sportiv, director tehnic) la cupa africii ? consider ca poti aduce jucatori buni pe bani putin de acolo :steagcruce:

bad_joke20.01.2008 14:02

Eu nu am auzit de jucatori astia,nu am cum sa-mi dau cu parerea,in primu rand sa semneze si pormaSA COMFIRME,eu pana acuma am mare incredere in HABIBOU,am vazut ca pustiu are calitati(pustiu,parca eu as avea mai mult ca el):)),ma rog jongleriile lui m-au impresionat,si tin minte ca si la Elton m-a impresionat controlu mingi de la inceput,eu zic ca e jucator bunicel,care poate sa comfirme,am un dubiu in privinta lui Moreno,care nu a comfirmat la Kiev.

Sa speram ca mai vine soarele si pe strada noastra si sa auzim numai de bine!Forza Steaua! fular-campionii

1on20.01.2008 14:18

TOTUªI, sã nu ne facem iluzii ca sã nu avem deziluzii. Sã vedem cum s-or prezenta jucãtorii pe teren, și dupã aia.

Bundy20.01.2008 14:28

Inca o data, cat de mult manipuleaza presa sportiva, astia pot face orice. Erau gata-gata sa-l bage pe Adi in gura suporterilor inainte sa demonstreze saracul de ce este in stare in materie de tarnsferuri. Cel mai bine ar fi ca fcsteaua.ro sa devina, daca este cu putinta o sursa sigura de informatii corecte, de stiri adevarate, neinfluentata de nimeni si nimic ca sa nu ne mai lasam manipulati de toti gsp-istii Pro TV-istii, etc. Cand vezi vreo stire din asta"bomba" despre Steaua sau vreun articol cu tenta de orice fel sa poti intra pe fcsteaua.ro sa compari si dupa aia sa-ti faci o parere personala. Altfel riscam sa ajungem maimutzoii unor alti maimutzoi dar care detin trusturi media.

steaua_gloria20.01.2008 14:35
Adrian Ilie ii aduce in curtea Stelei pe Dairo si Jose "Pepe" Moreno si pe Andres Mendoza, trei atacanti sud-americani de valoare.

<span class="blueboldtext">Virgil</span>

.

Esti sigur ca vin toti?

alexmk1720.01.2008 14:35

Mai baieti! Eu v-am spus sa asteptam si sa vedem jucatorii in tricoul Stelei, semnand contractul si apoi sa incercam sa ne dam cu parerea! Si apoi sa-i vedem pe teren in echipa Stelei si vom decide daca sunt buni sau nu! Nu va mai luati dupa presa! Steaua a ratat 40 (patruzeci) de transferuri in ianuarie! Si eu care credeam ca in teren intra 11! Presa cauta si foloseste Steaua, pentru ca DOAR Steaua vinde! Ce vreti? Sa scrie de javre, ciori sau unguri?? Hai sa fim seriosi!

In Romania, Europa, Lume, Univers exista doar un nume: Steaua!

I-am auzit pe unii ca de ce nu spune Steaua pe cine vrea! E ca si cum te-ai duce sa cumperi un pamant care are petrol sub el si te dai mare ca il cumperi si ca e ieftin! Sa vezi atunci rechini!

Ca au transferat ungurii 30 de straini e treaba lor! Eu pot spune doar atat: BISERICUTE in echipa! Sa vedeti ce implozie va fi la kefere! Sa vezi cum or sa se manance intre ei! Tot ce mai trebuie facut este ca un calic ordinar, care finanteaza Steaua si are si mustata, sa bage zanzania intre ei: BANUL!

Vorba aia: Cu cat sunt mai mari, cu atat fac mai mult zgomot cand cad!

Nu-mi e frica de cefere ci de arbitri la indirecte! Sa speram ca nici astia nu or sa mai fure asa de mult pentru barabrii aia, rupatori de picioare, tibii, genunchi, stomace, gaturi si capete de oameni si care mai sunt si nevinovati!

Ne mai trebuie un mijlocas central-stanga si sa scapam de Lovin! Si cu siguranta vom castiga titlul!

Forza Steaua! Spre 24!

tazonne20.01.2008 15:42
Cred ca ai vrut sa spui "admonesta",asta ca sa continuam lectia de gramatica pe care le-o tii doar celor care au alta opinie decat tine...

Ilie este impresar,nu manager.Ca fotbalist am tot respectul pentru el,ca impresar promite,dar ca manager este zero barat!Nu o sa imi schimb parerea despre el,indiferent cati jucatori vin la Steaua,atata vreme cat ii linge dosul stapanului sau de cate ori are ocazia!

Asa ca inainte de a ne "admolesta",uita-te in gura lui Ilie si ai sa constati ca-i pute rau de tot din pozitia de manager...

In primul rand Adi nu mai este impresar de ceva timp ci numai manager

in al 2-lea rand poate sa il pupe in fund cat vrea el pe Becali, este treaba lui nu a ta , atata timp cat transferurile facute de el sunt bune ce te intereseaza atat de mult?

in al 3-lea rand nu te mai umfla atata in pene si nu mai corecta tu persoanele de pe forum ca oricine poate gresi , nu au facut-o altii cu mult mai multe posturii, drepturii si vechime asa ca mai bn uite-te in ograda ta si tine minte vb: a gresi este omeneste;)

danimarcu20.01.2008 16:03

mah @tazonne,te bagasi ca musca-n lapte!

Nu sunt genul care corecteaza userii pe forum,daca citeai postarea lui @lucas observai ca el era cel care corecta greselilor a doi useri,pe acest topic ,care au pacatuit prin faptul ca nu erau de aceiasi opinie cu el...

Asa ca,daca vrei sa te bagi in seama,citeste tot!

Ilie e manager de forma,baiete,tocmai de-aia ii urez eu sa isi vada mai bine de impresariat...

Un manager nu e pus acolo sa fie manipulat de patron,ci sa coordoneze activitatea dupa un plan gandit de el...

Daca nu ai habar pe ce lume esti,vezi-ti de treaba ta!

MoWeed20.01.2008 16:15

Nu e simptomatic felul in care baleiem dintr-o extrema in alta cu o usurinta vecina cu inconstienta? Ieri il injuram, azi il adulam. Ne lipseste cumpatarea, echilibrul, simtul raspunderii si in fond, se pare si cel mai elementar simt al realitatii. Suntem usor sugestionabili si avem creierele imaculate de la atat spalatura prestata de mijloacele media. Faptul ca CFR tranfera jucatori la kilogram si ca presa insira un adevarat sir al lui Fibonacci enumerand transferurile ratate ale Stelei, a fost suficient incat sa desfiintam pe unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria Stelei. Iar asta, desi Ilie n-a facut decat sa arate sobrietate, seriozitate, echilibru si seriozitate.

Dupa plecarea shizofrenicului de MM, daca cineva ar putea sa-i puna o botnita caricaturii din Pipera, mai ca Steaua ar arata a club normal.

P.S. Intr-o pauza competitionala pigmentata de elucubratiile "coposeilor utecisti", "militienilor" sau ale lui "Nu-mai-pot-de-grija-Stelei Muresan", Steaua e singurul club care n-a facut vocalize!

Deci dupa mentalitatea ta e bine ca jucatorii sunt luati pe finalul perioadei de transferari sa aiba cat mai putin timp de adaptare.Eu de exemplu nu imi schimb parerea cu una cu doua pur si simplu Ilie e pus de decor la Steaua nu are nici o putere adevarata.

MM schizofrenic cum era, era incomparabil peste Adi Ilie ca manager. Ilie ar trebui sa ramana la impresariat poate ajuta Steaua si asa...

CaTaLiNsm StElIsTu20.01.2008 16:15

Eu am mai spus...Adi nu merita sa fie desconsiderat si acuzat de toate insuccesele pentru ca chiar daca el vrea si poate mai este acolo unul"iluminat"care una zice,alta face.Eu l-am stimat f mult inca de pe vremea cand juca pentru seriozitatea lui...asa a ramas si acum insa ca lucrurile sa iasa bine mai trebuie sa cante si el in struna patronului ca altfel cu Jiji nu ai cum sa te intelegi si eu ii apreciez diplomatia.

Lucas20.01.2008 16:16

Ai puterea, simtul raspunderii sau macar discernamantul de a-ti argumenta opiniile? Esti iute

la manie si greu de cap. Cand descrii scene scabroase gen "Ilie linge fundul stapanului" dovedesti ca ai si-o imaginatie bolnava, asta daca nu cumva poti dovedi aceasta afirmatie.

Nu compara exprimarea unui agramat cu o greseala de tehnoredactare!

Banuiesc acum ca esti fan MM Stoica. Nu m-ar mira.

MoWeed20.01.2008 16:23
Eu am mai spus...Adi nu merita sa fie desconsiderat si acuzat de toate insuccesele pentru ca chiar daca el vrea si poate mai este acolo unul"iluminat"care una zice,alta face.Eu l-am stimat f mult inca de pe vremea cand juca pentru seriozitatea lui...asa a ramas si acum insa ca lucrurile sa iasa bine mai trebuie sa cante si el in struna patronului ca altfel cu Jiji nu ai cum sa te intelegi si eu ii apreciez diplomatia.

Una e sa ii cante din cand in cand in struna oierului si alta e sa fie de acord cu orice tampenie care o declara Jiji. Ilie e un om bogat nu inteleg de ce ar depinde de banii primiti de la Jiji...

Si eu l-am stimat si il respect ca un mare jucator in istoria Stelei insa pur si simplu nu e un bun manager.

movap.sebik20.01.2008 17:20

ce dovedeste acest articol ? dovedeste proasta obisnuinta a noastra, a romanior, de a judeca pripit oamenii...mai bine i-am lasa sa-si faca meseria, iar la sfarsit sa tragem linia, nu dupa nici jumatate de an...

tazonne20.01.2008 17:31
mah @tazonne,te bagasi ca musca-n lapte!

Nu sunt genul care corecteaza userii pe forum,daca citeai postarea lui @lucas observai ca el era cel care corecta greselilor a doi useri,pe acest topic ,care au pacatuit prin faptul ca nu erau de aceiasi opinie cu el...

Asa ca,daca vrei sa te bagi in seama,citeste tot!

Ilie e manager de forma,baiete,tocmai de-aia ii urez eu sa isi vada mai bine de impresariat...

Un manager nu e pus acolo sa fie manipulat de patron,ci sa coordoneze activitatea dupa un plan gandit de el...

Daca nu ai habar pe ce lume esti,vezi-ti de treaba ta!

in primul si in primul si iarasi in primul rand nu am zis ca as avea ceva impotriva faptului ca si-a exprimat opinia, daca citeai si intelegeai ce am vb mai sus vedeai ca m-a deranjat ca l-a corectat gramatica si i-a vb pe un ton superior din aceasta cauza , nu din cauza faptului a ceea ce a zis de Adrian Ilie.

in al 2-lea rand eu cand l-am contrazis( nu corectat) de faptul ca Adi nu mai e impresar de ceva timp si restul ce am mai zis ,la fel mi-am exprimat parerea personala.

in al 3-lea rand nu cred ca am avut placerea sa ne cunoastem si sa ne perimtem sa ne vb cu "mah"

axl20.01.2008 17:49
Va indemn la calm.
«123»