FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Dino Eze la Steaua!

«123»
LeoKinG15.01.2008 20:05

Mi lipsesc Fred si Barney ca Dino a venit ;)

alexzeu15.01.2008 20:08
tu nu intelegi ca principalul vizat e cel care se afla acolo sus ?

jucatorii nu au nici o vina ...

pai si dak principalul vizat e acolo sus cum spui tu ...de ce dati in jucatori ? ...ce vina au ei ca isi doresc sa evolueze pentru noi ?? pentru suporteri ?? .....vedeti ca nu ganditi logic...vreti sa dati in oier si jigniti fotbalisti ...sa va fie rusine....cu ce a gresit baiatul asta ???care nici nu a jucat ....p oier il doar in spatele palatului ca il spurcati voi pe Eze ....:| ....

SSK15.01.2008 20:39
Ronaldinho te dribleaza

Beckham stie sa centreze,

Astia doi de fuzioneaza

Tot nu fac cat Dino Eze... ;-)

:D Foarte tare!

Si eu sunt de parere ca trebuie sa asteptam. Orice jucator are sansa lui. Astept insa, in continuare, marile transferuri.

SzabiStelistu15.01.2008 20:45

deci...am auzit ca seaua a cumparat inca un jucator d la Jiul Petrosani....deci astea sunt BOBMELE?????din DIVIZIA B din Romania????SA-TI FIE RUSINE Becali!!!!VREM PE AMENTEROS!!!!

zloty15.01.2008 21:16
deci...am auzit ca seaua a cumparat inca un jucator d la Jiul Petrosani....deci astea sunt BOBMELE?????din DIVIZIA B din Romania????SA-TI FIE RUSINE Becali!!!!VREM PE AMENTEROS!!!!

vrei pe armenteros?? l-ai vazut vreodata jucand??ca sa-l vrei??

vlad7515.01.2008 21:21

SA-TI FIE RUSINE Becali!VREAU PE LINSDAY LOHAN si pe SCARLETT JOHANSON!LA pachet sau separat,whatever!

amarel15.01.2008 21:36

II preferam pe fratii PLATONOV, IN SPECIAL MIJLOCASUL, era f. rapid si chiar cred ca e mult peste EZE asta .( mersi weezer ca mi-ai amintit numele lui )si mult mai ieftin !!

Alerga cat Banel , dar avea si tehnica !

SSK15.01.2008 22:23

Scarlett, desigur! :P

Steauaforever3315.01.2008 22:45

si il cheama Abuzatoaie.......... :-) am auzit de el. e de perspectiva :-)

pai daca il cheama ..........oaie, cred ca e de-al casei

sanatate :-)

Bundy15.01.2008 22:52

Cumva vroiati unu cu nume "frumos" , exotic gen Javi Moreno, Armenteros, Sanchez, Santos, alea? Pai de unde atata? Eu cred ca fobalistii adevarati, de care are Steaua nevoie nu trebuie sa vina neaparat din America de Sud, ca oricum nu vin in Romania decat petardele lor si asta pe bani buni , ci pot veni de oriunde si pe oricat daca sunt atent monitorizati si dc se pricepe cineva cat de cat la transferuri. Eze poate sa fie bun, chiar foarte bun daca nu il scoate Surdu din echipa:))

Kustic16.01.2008 05:54

da si surdu poate fi bun chiar foarte bun!!! pentru ca si surdu a primit aceeasi atentie ca si eze din partea lui Adi si Laca...

amandoi sunt buni pentru ca sunt tineri... si surdu stie cu mingia numa ca mai are de lucrat!!! eric la fel stie cu mingea dar trebe sa il joace !!! eze va alerga mult pentru Steaua... sper doar sa stie si ceva cu mingea!!!

as fi totusi incantat sa inceapa Steaua returu fara Iacob interen!!! adica inca un atacant!!!!

cu tot respectul pentru Badea!!! si la centru pe cine jucam ??? doar ov Petre si Lovin?? ca plesan pana se reface ....

axl16.01.2008 08:52
Prefer un jucator ca Dino Eze,care isi va da viatza pe teren pentru Steaua

Exact aceeasi parere o am si eu, mai ales ca Dino Eze, in ultimele 28 de meciuri jucate pentru Steaua, si-a dat, pur si simplu, viata pe teren.

alexmk1716.01.2008 10:00

Bai desteptilor!

Lasati jucatorii de la Jiul in pace! Aia sunt jucatori adusi pentru echipa a doua, sa creasca sa ajunga la echipa 1! Pai Arsenal ia jucatori de la Groningen, Genk, Mouscron sau echipe de astea de doi lei si joaca la echipa de rezerve! Pai Toure sau Diaby sau Sagna sau chiar Cesc Fabregas de la juniorii Barcei, tot de la echipe de astea de doi lei vin! Dar trebuie avut grija cu ei si bagati sa joace ca sa creasca!

E adevarat ca mai si dau bani pe un Rosicky sau Eduardo sau Walcott! Zeci de milioane! Dar asta e altceva!

De Eze asta nu ma pot exprima pentru ca l-am vazut prea putin! Nu e chiar slab, dar sa vedem! Timpul decide!

Cred ca mai bun e Djapka de la Pandurii! Are si fler si sut si centrare si chiar tehnica! Ala e chiar bunicel! E cam fundas stanga, deci daca la anul pleaca P.Marin era bun acolo!

De transferuri sa nu ne mai pronuntam dupa speculatiile din presa! Pentru ca nu prea suntem cretini! Articole de genul: "Steaua a rata 30 de jucatori!" nu ma pot convinge ca o echipa vrea 30 de jucatori intr-o luna si i-a ratat pe toti! Astept ziua de maine sa vad ce jucatori mai transferam din ziare!

Vom comenta de transferuri, doar cand vom vedea jucatorii semnand si cu tricoul Stelei in cadru' oficial stelist! Si nu pe plaja de la munte sau in vijelia din calmul Saharei!

Alex88pl16.01.2008 13:23

daca o sa continuam asa...s-ar putea sa prindem locul 4...cu asemenea bombe fasaite o sa facem o echipa numai buna pentru Liga II.si acum alta bomba...caramian ala??!??ia Jiji toate buturile din Romania.

elias_custura16.01.2008 18:38

Eu sunt multumit de jocul bun facut de CFR in tur ca poate se vor mai trezi cei din conducerea Stelei(in special cioby) si vor aduce macar 1-2 jucatori de valoare pe langa multi altii(din pacate)

Steauaforever3316.01.2008 19:13
......sa il aduci pe Eze/ cacareze, ....

dino zece care-i si intrece :biggrin: :biggrin:

1uLy4Nn16.01.2008 19:46

lasati mai baiatul in pace.....nu a apucat nici macar un antrenament la Steaua si voi il luati la misto..faceti asa si pe stadion si o sa vedeti cata dare de inima o sa mai aiba baiatul pe teren...asteptati sa il vedeti la joc si apoi vorbiti

metuzu16.01.2008 19:48
Zicea cineva de cel mai bun jucator al Buzaului.....fratele meu ala este Claudiu Ionescu. Daca il ia pe ala Steaua si nu se accidenteaza ne-am realizat.

Aici, sunt intru totul de acord cu tine !! Eu ma asteptam sa-l ia Steaua !! Am vazut vreo 3 meciuri de-ale Buzaului si m-a impresionat !

Dar ochiul ager al experimentatului Adi "cobra" e ocupat prin Columbia dupa atacanti care dau un gol la 4 meciuei si care costa mai puytin de 500.000 !!

DanStan16.01.2008 20:11

Daca Steaua ar fi transferat pana acum numai supervalori in fiecare iarna poate as fi inteles aceste reactii. Cam astea au fost principalele transferuri in ultimii ani :

iarna 2002-2003 : Rachita (Litex, ultimele 6 luni de contract)

iarna 2003-2004 : Dica (Arges), D. Munteanu (Wolfsburg, ultimele 6 luni de contract), Paduret (Sportul)

iarna 2004-2005 : Nicolita (Pooli Tim), Goian, Baciu, Lovin (Bacau - 'pretenu' Seche)

iarna 2005-2006 : Carlos (Boavista), Cristocea (Farul), Ochirosii (Dunarea Galati)

iarna 2006 - 2007 : Croitoru (Vaslui), Andrey, Elton

Cand citesc povestile din presa imi vine sa rad. Un club care a transferat doar jucatori de la echipe de mana a doua in ultimii 5 ani are pretentia sa ia mari valori in 2008 ? Oieru' face exact ce stie mai bine : ia jucatori ieftini de la echipe de jumatatea clasamentului si spera ca acestia sa ajunga precum Dica sau Goian 'si sa-i scoata la vanzare' la un pret de 5-10 ori mai mare decat suma platita pentru a-i aduce in Ghencea.

strezahuzum17.01.2008 10:48

Asa, ca fapt divers, aflati ca Elton ar fi fost pus pe lista de transferuri. Dupa o infrangere, antrenorul lui Al-Nasr a dat vina pe Elton, care "nu face faza defensiva". Dar bineinteles ca Steaua nici nu se gandeste sa-l aduca inapoi. Normal, cand ai in teren vedete ca Surdu, Lovin, Banel Nicolita nu ai nevoie de loseri din astia care dribleaza si paseaza cat restul panaramelor la un loc. Ce sa mai zicem despre faptul ca l-am adus pe Dino Eze, refuzat candva de potai pentru echipa a II-a !!

Noapte buna Ilie ! Ca vad ca de dormit stii sa dormi pe tine.

ros-albastru4ever17.01.2008 15:01
Asa, ca fapt divers, aflati ca Elton ar fi fost pus pe lista de transferuri. Dupa o infrangere, antrenorul lui Al-Nasr a dat vina pe Elton, care "nu face faza defensiva". Dar bineinteles ca Steaua nici nu se gandeste sa-l aduca inapoi. Normal, cand ai in teren vedete ca Surdu, Lovin, Banel Nicolita nu ai nevoie de loseri din astia care dribleaza si paseaza cat restul panaramelor la un loc. Ce sa mai zicem despre faptul ca l-am adus pe Dino Eze, refuzat candva de potai pentru echipa a II-a !!

Noapte buna Ilie ! Ca vad ca de dormit stii sa dormi pe tine.

Mda...la noi e invers...eze e pentru prima echipa si Ilie declara ca dak l-ar aduce pe Elton,ar face-o pentru a intari echipa a 2-a :|...mentalitate ciobaneasca...pacat de Adi Ilie,era un om de onoare,dar s-a molipsit cu virusul numit "oiereasca"...park nici nu a fost fotbalist si a jucat la echipe importante,de nu vede faptu ca Elton e cu muuuuuuullltt peste Surdu,Lovin,Petre,deja clasicele petarde ale Stelei...

CaTaLiNsm StElIsTu18.01.2008 01:12

Stiti ce vreau eu sa intreb...vad ca se vizeaza si se aduc doar atacanti....dar mijlocul,ce facem cu el?!...Locul ala care trebuie sa faca defapt meciul,care practic reprezinta 50%din ecuatia unei partide restul fiind impartite cu cate20%pentru atac si aparare si10%portar....

Ne bazam pe faptul ca revin 2accidentati dupa6luni de spitalizare?...saua stia 2(Radoi si Plesan)ajung la mijloc.Iarasi o sa-l vad pe Nicolita la maraton si pe Lovinel cu Petrica?

Aparare beton avem(Emegara,Goian,Rada,Ghionea,Golansky),mijloc(Radoi?,Plesan?).atac...lipsit de valoare(in paranteza i-am enumerat doar e cei cu valoare de Steaua).pai cu7oameni(+Zapata)restul umpluturi facem noi echipa de CL?...din care5in aparare?Sunt tare curios ce va iesi in retur.................

Pe noii veniti nu i-am pus pentru ca astia sunt doar sperante(n-au impresionat pe unde au jucat asa ca...nimic de valoare)...sper sa nu ramana tot asa...

john_8618.01.2008 01:23

@Catalin

Dino Eze poate evolua pe partea stanga, in mijloc eu personal cred ca ar face echipa buna plesan+o. Petre, iar pe dreapta va ramane Nicolita pana se gaseste alta solutie. sau alta varianta ar fi un 4-1-2-1-2 astfel

Zapata

Emeghara/Golanski-Goian(?)-Ghionea(Rada/Radoi)-Nesu

Radoi

Nicolita-Dino Eze/Neaga/Surdu

Plesan/Dica(?)

iar in atac as prefera 2 dintre cei adusi in aceasta iarna (Habibou, Pepe, Mendosa, Moreno)

MoWeed18.01.2008 08:59

@john_86

Nu fii asa de sigur cu Pepe, Mendosa, Moreno momentan sigur nu e decat Habibou

«123»