FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Oficial: Dino Eze la Steaua!

«123»
stelis215.01.2008 07:39

mishto strategie n-am ce zice....se vand jucatori buni si se aduc nonvalori(vezi surdu,acu dino eze) macar sa privim partea plina a paharului.dupa ce o sa vanda tot ce prinde cred ca sheepfucker-ul isi va lua bagajele si bashti'!app cei interesati despre transferurile Stelei sunt rugati sa acceseze:www.times.ro vedeti ca undeva in dreapta sub rubrica ZiarulDeMaine e un articol intitulat Adrian Ilie:"tocmai...bla bla" citi-l si spune-ti-va parerea(mi se pare ca puteti lasa comm fara sa aveti cont)

AlexV15.01.2008 08:48

Cred ca e un jucator ok. Problema e ca dino e de profil defensiv si asta e singurul compartiment unde ne descurcam. La Steaua e nevoie de mijlocasi ofensivi si de atacanti.

Goro_Steaua15.01.2008 09:29

Dino Eze e mijlocas central, dar la Buzau a jucat mai mult fundas stanga, post pe care se descurca cel mai bine. Eu sunt bucuros ca a venit la noi ca avem nevoie de un fundas stanga, ca mie nu mi s-au parut foarte grozave evolutiile lui Emegara din turul campionatului.

Virgil15.01.2008 09:50

Dino Eze? Al doilea nigerian in lotul Stelei. Cariera de fotbalist al lui Dino a inceput in 2004, in Bulgaria. La Stara Zagora. Dupa 1 an si un pic s-a transferat la Lokomotiv Plovdiv (2005- 2006). Tot in tara vecina de la sud.

Sezonul 2006-2007 l-a gasit la Dinamo Bucuresti, unde nu a jucat niciun meci oficial si de unde, in acelasi sezon, s-a transferat la UTA.

Povestea continua. Sezonul actual l-a inceput la Buzau unde dintr-o data se pare ca a devenit un mare nume. Altfel nu cred ca Stefan Stoica, fostul secund al lui Protasov la Steaua si actualul antrenor principal la Gloria, ar fi avut tupeul sa-i ceara in locul lui, pe Croitoru si Cristocea. S-a intalnit hotul cu prostul?

Poate fi folosit fundas stanga si mijlocas stanga si central.

Cred ca s-a comis o mare eroare cu aducerea acestui jucator. Sa renunti la Zaharia si sa il aduci pe Eze/ cacareze, consider ca e o impietate. Ha ha. Marele transfer facut de Gigi. Acest "Jean-Michel Aulas" al Romaniei...

Wigh15.01.2008 10:12

De ce nu se face schimb de echipe?;;) Jucatorii gloriei la Steaua si cei ai Stelei la ei ;;) ma gandeam sa nu postez acest comentariu poate il citeste ciobanu( dak stie) si pune in aplicare

MoWeed15.01.2008 10:16

parca noua fundasi ne trebuie.....sau asta va fi reprofilat in unul din cei 2-3 atacanti de care zicea presa?

radusor15.01.2008 11:08

nu e ma fundas...il baga Stefan Stoica fundas ca nu avea altii..el e tehnic, are viziune, e clar jucator de mijlocu terenului. si are 120000 salariu/an(se interesa cineva mai sus)

Living_Dead_Stripper15.01.2008 11:43

Ronaldinho te dribleaza

Beckham stie sa centreze,

Astia doi de fuzioneaza

Tot nu fac cat Dino Eze... ;-)

w3bmaster15.01.2008 12:44

Gata ne-am scos nu am nimic cu baiatu ?

Da unde e atacantu ala de valoare sau un mijlocas bun ?

Vai de noi

Piece of Mind15.01.2008 13:05

O singura intrebare: who the **** is Dino Eze?????

il_scorpio15.01.2008 13:32

Sunt din Buzau am urmarit toate meciurile pe care Gloria le-a jucat in campionat + ca am fost la meciurile de pregatire de dinainte de inceperea sezonului.

E praf oameni buni...praf rau de tot....si mai e si ceva in genul lui Surdu sperios ca un iepure ..ii este frica de orice duel. Ne-am ars cu asta.... singura lui calitate este ca mai are din gand in cand cate un bulan nesimtit si de-aia unora li se pare bun.

Ca sa spun acum o faza amuzanta intr-un meci de pregatire Gloria-Ramnicu-Sarat Eze era talonat de un jucator advers. Taranul a dat cu piciorul pe langa minge vrand sa dea cu calcaiul migea fiind de fapt atinsa de jucatorul advers. Aproape toti cei 200-300 spectatori il aplaudau frenetic in timp ce eu cu prietenii mei ne cocosam de ras.....oamenilor E PRAFFFFF RAU DE TOT!

Zicea cineva de cel mai bun jucator al Buzaului.....fratele meu ala este Claudiu Ionescu. Daca il ia pe ala Steaua si nu se accidenteaza ne-am realizat. Ala dribleaza intr-un meci la Gloria mai mult decat toti aia de la Steaua intr-un campionat intreg. Plus pase extraordinare, stopuri impecabile si suturi excelente din lovitura libera( ma rog sa nu inteleaga cineva ca e vreun Ronaldinho ca am mai primit replici acide cand apreciam unii jucatori, dar la capitolul tehnica in afara de Elton nu a mai avut Steaua de mult jucator ca asta)!

eusunt15.01.2008 13:46

:steag_steaua_ro:

Atata prostie in gandirea unora de nu are sens sa mai vorbesc....

Bai apucatilor aveti una si buna RAZBOI cu GG si ganditi totul stramb.

Ce ne trebuia Eze?Simplu ca buna ziua... ce avem pe stanga?Cine?Pai fundas Emee si mijlocas acest eze care are si profil fundas stanga si mijlocas stanga iar Eme fundas stanga si profil ofensiv deci o sa avem pe stanga doi oameni care vor face impreuna faza defensiva si ofensiva pe stanga...

Ce atata taraboi

steaua_gloria15.01.2008 13:52

Eze e un jucator f bun. Tineti minte asta.O sa vedeti mai incolo :wink:

White_R15.01.2008 14:10

Da, toti cand vin la Steaua sunt foarte buni si se misca bine si-s sperante si bla bla bal ,dar de cand a venit ciobanul patron la Steaua cel mai tare jucator da maxim 12 goluri pe sezon .Super-strashnik ...Si toti apreciaza mediocritatea ..ca ala e bun ..ca ala nu trebuie sa dea goluri ca e fundas, ajung 3 pe cariera...A ajuns sa se aprecieze ca un jucator de Steaua poate si pasa sau da gol cu capu ..Jenibil !

zloty15.01.2008 14:50

dupa eze viine si abuzatoaie , transferurile de 5 stele nu sau oprit ,maine cine stie cine va veni

dI@bL015.01.2008 15:09
sen-za-ti-o-nal!!!

Dino Eze frate!!!!

DINOOOOOOOOOOOOO EZZZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

dino eze??

hai mha.....chiar e dino eze???omg....

ar face un cuplu excelent cu romica surdulica in schimbul 3 de la fabrica de la Mizil.....in rest....mai nimic...

care fabrica din mizil ? aia de armament ? :)

Azazello15.01.2008 15:32

Nu am mai postat nimic de ceva vreme, rezumandu-ma sa citesc articolele si sa "frunzaresc" comentariile ....

Din pacate sunt dezamagit de reactia multora dintre voi care aruncati cu noroi intr-un jucator care nu a apucat sa evoleze niciun minut pentru Steaua, sa demonstreze ce poate. Aceeasi dezamagire ma incearca vazand pe multi cat sunt de ipocriti, aparandu-i acum pe Croitoru, Cristocea si chiar Zaharia, jucatori in care aruncau cu pietre la finalul lui 2007. De ce nu i-ati aparat atunci..la un 0-0 cu Pandurii sau un 1-1 cu Buzaul? Nu, atunci ati aruncat cu vorbe grele...iar acum sunteti aparatorii dreptatii.

Si v-ati gasit o noua tinta : Dino Eze, care repet nu a jucat inca niciun minut la Steaua !

Suporterii Stelei s-au diluat atat mental cat si sufleteste.

Va salut !

micodo15.01.2008 15:46

Cine mai e si Pioneze asta?

dax4715.01.2008 16:17

Prea tare. Ne facem echipa africana :D Sa aiba Banel concurenta si sa nu se simta discriminat. :))

Cele mai tari transferuri ! Jiji, esti da fest ! Sa nu cumva sa saracesti tataie de la atatia bani investiti in asemnea transferuri. Ar tb sa te lansezi in Stand Up Comedy, ca oricum esti f haios in tot ce faci si in tot ce zici. Noapte buna forever, Jiji !

Harald15.01.2008 16:34
Nu am mai postat nimic de ceva vreme, rezumandu-ma sa citesc articolele si sa "frunzaresc" comentariile ....

Din pacate sunt dezamagit de reactia multora dintre voi care aruncati cu noroi intr-un jucator care nu a apucat sa evoleze niciun minut pentru Steaua, sa demonstreze ce poate. Aceeasi dezamagire ma incearca vazand pe multi cat sunt de ipocriti, aparandu-i acum pe Croitoru, Cristocea si chiar Zaharia, jucatori in care aruncau cu pietre la finalul lui 2007. De ce nu i-ati aparat atunci..la un 0-0 cu Pandurii sau un 1-1 cu Buzaul? Nu, atunci ati aruncat cu vorbe grele...iar acum sunteti aparatorii dreptatii.

Si v-ati gasit o noua tinta : Dino Eze, care repet nu a jucat inca niciun minut la Steaua !

Suporterii Stelei s-au diluat atat mental cat si sufleteste.

Va salut !

tu nu intelegi ca principalul vizat e cel care se afla acolo sus ?

jucatorii nu au nici o vina ...

ionutz_interzis15.01.2008 16:34

Ma uit zilnic la comenatariile voastre si nu prea pot sa cred ce vad!!ma refer la stelistii din Bucuresti!eu sunt din suceava si nu prea am cum sa ajung in Ghencea la fiecare meci.pentru ca nu sunt vreu pui de bisnitar sau afacerist sa imi permit drumul "suceava-Bucuresti".dar credeti`ma pe cuvant ca daca as sta in capitala as fi prezent in tribune la fiecare meci de al Stelei,indiferent daca echipa merge prost ,bine sau f bine!ajung sa cred ca sunteti satui de fotbal ..dar va dau un link sa vedeti ce inseamna sa fii suporter adevarat (

).Si sa fac o paralela intre Liverpool si Steaua...amandoua sunt cele mai iubite echipe din tarile de provenienta.., amandoua au castigat UEFA Champions League sub o alta denimire..amandoua au castigat cele mai multe campionate in tarile de provenienta..amandoua au participat in cupele europene...dar o singura mare diferenta este intre ele..ca suporterii lor pot sa faca ce veti vedea in link...dar ai nostri niciodata( pardon doar cand merge bine echipa si tineti cont ca Liverpool nu are numai momente bune). In final vreau doar sa rog toti stelistii din Bucuresti..mergeti la stadion..pentru echipa care va lauddati ca o iubiti..lasati dusmania fata de Becali..nu lasati ca aceasta dusmanie sa va tina departe de stadion....In alata ordine de idei gandtitiva ca echipa are nevopie de ajutorul publicului..nu sa vada cum au vazut in ultimul meci jucat acasa...1 mie si un autobuz de spectatori!!!! jenibil bai fratilor..!!in fine...

LUPTA Steaua!!!

st_194715.01.2008 17:08

Cam multi mistocari pe aici.Foarte tari glumele unora !.. Prefer un jucator ca Dino Eze,care isi va da viatza pe teren pentru Steaua,decat unul care are mereu tricoul uscat dupa meci ,gen Croitoru.Eze nu vine la noi ca o mare vedeta .Am toata increderea in el ca va confirma.

Hai Steaua.

1uLy4Nn15.01.2008 17:56

alta bomba a explodat in Ghencea :)))...sa-l vedem la munca si disqtam dupa

4_ever_steaua15.01.2008 19:08

ma bucur ca a venit....joaca bine din ce am vazut la buzau...sper sa se mai intareasca Steaua.. :steagcruce: si oricum buzaul nu se compara cu Steaua..dar joaca bine asta:P

radusor15.01.2008 19:37
Sunt din Buzau am urmarit toate meciurile pe care Gloria le-a jucat in campionat + ca am fost la meciurile de pregatire de dinainte de inceperea sezonului.

E praf oameni buni...praf rau de tot.

mai omule, Claudiu ionescu e foarte tehnic, dar e mic de inaltime. Si asa era si Croitoru la Vaslui..si el are si fizic si e pus pe lista de transferuri acum.Dino Eze e chiar bun.Probabil ai vazut faza de care ai amintit si ti-ai facut o conceptie gresita.Ai fost la meciu cu Steaua? Ai vazut cum Ionescu dribla dribla si iar dribla pana ajungea in picioarele lui Lovin?Si ai vazut ce frumos iesea Eze din aparare cu mingea? Asta cand joaca mijlocas e bun, pentru ca are calitatile necesare, e bun pasator, are viziune, e calm. In plus are 23 de ani si acum chiar cred ca e bun, cel putin rezerva face fata la Steaua.Dar da...ne-ar trebui un mijlocas de vreo 3 milioane, si un varf de careu de altfel...dar pana atunci nu fiti nesimtiti cu astia care vin. pan la urma daca nu sunt buni, nu e vina lor, e vina mustaciosilor din conducere.

«123»