FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O țigãnie

«123»
alexblaja11.01.2008 21:58
PS: Poti sa-l crezi pe Lacatus ca Badoi nu s-a antrenat bine dar la fel de bine poti sa-l crezi si pe Badoi ca Gigi face jocurile.

Faptul ca Gigi face jocurile este deja ceva arhicunoscut. Am inteles de la altii mai avizati decat mine in acest domeniu ca nu avem ce face in situatia lui Gigi, care este patron cu acte in regula la Steaua. Nu se poate protesta impotriva lui, nu se poate actiona pe cale legala, nu se poate face nimic, mai ales ca se pare ca nu are CINE! Asta e o alta discutie, pe care am abordat-o in alte articole si nu mai vreau sa vorbesc despre asta pentru ca duce la certuri intre noi, care nu-l ajuta decat tot pe Clarc Ghebãl!

Eu aici vorbeam EXCLUSIV de comportamentul lui Badoi, care este o tiganie!

danimarcu11.01.2008 22:22

@alex,@fedora- amandoi aveti cate un pic de dreptate!

Badoi nu trebuia sa lungeasca atat de mult discutia asta,desi frustrarea lui era mare...

Totusi,eu zic ca nu a fost tratat bine la Steaua,se vedea asta de la o posta...

Ceva e putred in vestiarul Stelei,si asta nu e bine!

@Alex - aminteste-ti ca si Neaga a vorbit urat de Hagi dupa ce acesta a parasit banca Stelei,dar niciodata cand acesta era antrenor...

Ce este Neaga?Banuiesc ca tot tigan,nu?

FortuneTeller11.01.2008 22:43

Unul din putinele lucruri normale facute de Becali de cand e patron a fost sa-l expedieze pe Badoi in alta parte, sa mai manance salariu de pomana si de la altii.

alexblaja11.01.2008 23:02
Ce este Neaga?Banuiesc ca tot tigan,nu?

Eu nu am spus ca Badoi este tigan, ci ca declaratiile lui sunt o tiganie. Asta ca sa clarificam lucrurile, ca pe urma iar apar acuzatii de rasism. Parca totusi la Neaga nu au fost asa de vehemente acuzele...

Inca o chestie: de ce n-a zis nimic Badoi de Jijiot? Ok, Lacatus e un sclav al lui Jiji, dar de ce nu zici mai Badoi nimic de Jiji? Asta este un alt aspect care arata ca de fapt Badoi vroia niste publicitate gratuita. Aici cred ca a invatat de Razvanel Mucescu si de la tacso, Mi.Lucescu.

danimarcu11.01.2008 23:26
Inca o chestie: de ce n-a zis nimic Badoi de Jijiot?

Poate pentru a nu-l jigni pe cel ce l-a platit degeaba cateva luni...! :wink:

Frate @alex ,nu ma intelege gresit.Eu stiu ca ai dreptatea ta,te respect foarte mult pentru opiniile tale,dar cred ca problema e mai profunda...

Acum e Badoi,dar sunt sigur ca pe viitor vor mai fi si altii care vor divulga lucruri urate din interior!

Nu ii iau apararea acestui individ,intrucat nu-mi aduc aminte sa fi facut ceva pentru Steaua!Dar trebuie sa extragem doza aia de adevar care exista in fiecare "scandal" ,si vom vedea ca lucrurile nu sunt tocmai pe un fagas normal!...

Piece of Mind11.01.2008 23:28
Unul din putinele lucruri normale facute de Becali de cand e patron a fost sa-l expedieze pe Badoi in alta parte, sa mai manance salariu de pomana si de la altii.

Trebuie sa fim onesti si sa recunoastem ca lui Badoi nu i s-a dat absolut nici o sansa. Nu poti spune ca daca l-ai bagat in echipa un meci in care din varii motive fotbalistul nu a confirmat, se cheama ca i-ai dat o sansa. Sunt altii la Steaua care sunt zero barat de "n" meciuri incoace (Nicolita e primul exemplu care imi vine in minte, talonat indeaproape de Vali Badea), dar care au postul batut in cuie. Greseala a fost insa ca l-am adus in vara de la Rapid, desi era limpede ca un jucator aflat la final de cariera, care mai vine si de la rivala de moarte, nu se va putea integra la Steaua.

Imi pare bine insa ca Badoi a declarat ce a declarat. In acest moment, nici un jucator normal la cap nu ar putea alege Steaua, cunoscand faptul ca pentru a se transfera ulterior i s-ar putea cere sa inapoieze banii care i se datorau contractual (doar nu credeti varianta sclavului imputit de Argaseala!!!!)

Imi e realmente sila de ce a putut ajunge acest club astazi, suntem efectiv de rasul lumii!

"Sic transit gloria mundi..."

carbone11.01.2008 23:41

instigari la violenta.

in primul rand, nu e corect ce spui. rada se duela cu un alt jucator...Dica erau pe acelasi picior de egalitate.

badoi nu putea sa comenteze relatia sa cu Lacatus, de frica, de bun simt, sau pentru ca lumea asta asa e facuta...nu avea cum sa comenteze, erau un grup...o echipa. adevarul e ca nu poti sa iti ataci antrenorul cat timp esti acolo,...dar dupa ce pleci tb sa spui lumii. eu nu il condamn pe badoi. si-au cam batut joc de el.pacat

carbone11.01.2008 23:45

cati ani ai tu mai baiatule??

ai auzit de Daniel Balan? ala a mancat salariu degeba vreo 5 ani,..alex Piturca, sau alti agarici d'astia care doar s-au pozat cu tricoul Stelei. badoi e valoare pe langa Baciu sau lovinel, SA FIM SERIOSI

FortuneTeller12.01.2008 04:42
Trebuie sa fim onesti si sa recunoastem ca lui Badoi nu i s-a dat absolut nici o sansa. Nu poti spune ca daca l-ai bagat in echipa un meci in care din varii motive fotbalistul nu a confirmat, se cheama ca i-ai dat o sansa.

Hmmm.... N-au fost multe, dar au fost destule meciuri pentru ca un fotbalist de valoare sa arate ca merita sa ramana pe teren. Nicolita nu o fi mai bun decat Badoi, dar macar e mai tanar. Oricum cinstit si onest pana la capat nici Banel si nici Badoi nu sunt extrem de valorosi, dar daca ar fi jucati cum trebuie ei ar putea fi un atu pentru echipa. Problema e ca nu au fost jucati cum trebuie, poate si din cauza ca echipa nu se invarte in jurul lor si au fost siliti sa umple alte "gauri", dar si noi ii dorim sa fie ceva gen Robben si nu e cazul.

@Carbone

Baietas, am mai multi ani decat as vrea... Balan a fost rupt 2 ani si aia a fost tot. Alex Piturca era baiatu' lu' tata, Lovin al lui Oli si sigur ca au mai fost multi altii. Dar tot nu inteleg ce scuza are Badoi? L-au scos Balan, Piti jr sau LovinBlajin din echipa? Sau l-a durut in pix de pregatire daca nu avea postul de titular asigurat ca la Rapid? Macar putea sa amane declaratiile alea de superstar neinteles pana va confirma la Timisoara.

st_klaus12.01.2008 08:00

Nu stiu de ce sunteti surprinsi...la nervi se spun multe, mai ales cand esti tratat ca un nimic...problema e ca in ce a spus Badoi exista si un adevar...

Sunteti contrariati,uimiti chiar de faptul ca Lacatus este considerat antrenor"secund"...de ce?aduceti-va aminte d perioada petrecuta d Laca in Ghencea ca presedinte, sau ce functie ocupa el;ce facea?ce zicea?cine il baga in seama?cum a plecat?credeti ca din postura de antrenor are mai multa libertate?mai multa putere d decizie?nu stiu...insa cum spunea mai inainte cineva in vestiarul Stelei se intampla ceva ciudat...

A devenit o obisnuinta pentru cei dati afara sau care nu au loc in Ghencea sa arunce cu noroi in culorile echipei, vezi Thereau,acum vreo 2 zile era dornic sa ajunga la Steaua unde, zicea el s-a simtit f bine si a fost respectat, azi insa se plange d faptul ca echipa e in criza financiara si nu mai vrea sa auda d Steaua...

Hmmm...

adi_steaua12.01.2008 08:11

Becali tocmai a confirmat ce a spus Badoi si anume ca Lacatus e antrenor SECUND la Steaua. Becali a declarat ca numai el stie de cate ori l-a titularizat pe Badoi in echipa!!!

In privinta randamentului lui Badoi, cu cumva antrenorul e de vina cand un jucator nu joaca nimic, desi la fosta echipa a fost unul dintre cei mai buni si constanti din Liga 1????

Da, recunosc...nu-l mai plac pe Lacatus. Da recunosc e simbolul Stelei. Dar nu pot sa-l respect atat timp cat a acceptat compromisul de a veni la Steaua desi STIA foarte bine ca e pus antrenor doar pentru a calma spiritele in relatia suporteri-patron si nu pentru ca cineva l-a considerat mare antrenor. Dovada sta declaratia ciobanului cand l-a facut papagal.

Stiti care este vorba ce-a mai des rostita de Stelisti? v-o spun eu, dar trebuie s-o stiti si voi: Nu stiu frate...dar cat timp va fi ciobanul acolo nu ma mai intereseaza nimic...parca ma uit resemnat cum se stinge...

Discutiile aici sunt inutile, cine vine, cine pleaca...etc. Problema de fond este Gigi Becali! Facem ceva?

novac12.01.2008 08:31
Da, recunosc...nu-l mai plac pe Lacatus. Da recunosc e simbolul Stelei. Dar nu pot sa-l respect .....

daa mah, asa este! Laca este de vina ca nu i-a combinat femeia si a lasat-o sa-l suga, pe asta subpodarul, de energie si dorinta de joc.

Cat despre: "... desi STIA foarte bine ca e pus antrenor doar pentru ..." mai bine faceai referire la experienta cu Hagi. Din asta fii tu sigur ca a tras Laca toate concluziile ce trebuiau trase. Asa, tu dezgropi cadavre de mult uitate....

"Stii care este vorba ce-a mai des rostita de Stelisti?" Lasaneee, lasaneee!

Noua ne place Marius si respectam ce a facut el pentru Steaua!

Harald12.01.2008 10:26
voi chiar nu intelegeti.

nu e vorba daca e sau nu e de Steaua e vorba despre comportamentu la care sunt supusi jucatorii. aici ma refer la Becali. de aia nu mai vine si nici nu vai mai veni nimeni la Steaua.

aici si noi trebuie sa ne numaram. cand il huiduim pe surdu pe Petre Iacob etc etc

ii speriem si ramanem tot noi cu buza umflata.

cate dreptate ai...

Cris0712.01.2008 11:06

Eu zic ca nai dreptate in privinta lu badoi...nul apreciez deloc...dar cand era la Steaua nu putea sa declare asemenea lucruri pentru ca 1.sigur nu mai prindea nici un meci ...2.ajungea la Steaua 2 sau ce stiu eu unde si facea Becali cumva sa nu mai poata juca el la alte echipe din Liga 1,nu stiu cn ar fi in stare sa declare ce fel d om este patronu lui atunci cnd joaca la echipa respectiva.Oricum toti antrenori de la Steaua de anul asta au fost antrenori secunzi deci a avut dreptate! PS:Surdu ramane in echipa iar zaharia este tratat ca un om al strazi :(...Becali face totu si el strica echipa :((:((

milovan djilas13.01.2008 11:18

@alexmk17

Bravo, domnule! Un comentariu scris bestial asa cum, pe mine cel putin, m-ai obisnuit

«123»