Venirile rapidiștilor cu ștate vechi la Steaua trebuie sã înceteze! Riscãm sã ne infectãm de frustrarea tipicã lor, riscãm ca spiritul roș-albastru sã înceteze sã existe și pe teren, nu numai la oficialã! Ce bine cã n-am dat totuși Vrabia din mânã pe Cioara de pe gard, ce bine cã nu s-a materializat transferul Neaga contra Buga!
Mã surprinde profund ,,conflictul" dintre Bãdoi și Lãcãtuș. De ce nu a spus nimic Bãdoi pânã acum? De ce nu a declarat nimic presei? Un fost coechipier al lui, la Rapid și Steaua, Ionuț Rada, a convocat o conferințã de presã dupã altercația pe care a avut-o cu Dicã, pentru a-și expune punctul de vedere, unul de bun-simț. Omul a încercat sã aplaneze conflictul, iar Lãcã, la rândul lui, a declarat cã rivalitãțile sunt bune pentru jocul echipei. Nu știu ce s-a întâmplat în continuare între Dicã și Rada, care sunt relațiile între ei în prezent. De ce oare nu știu? Pentru cã nu au dat motive presei sã mai scrie despre conflictul lor și chiar dacã nu se suportã unul pe altul, noi nu o sã știm decât peste ani, în articole cu ,,dezvãluiri" despre Steaua.
Rada a lãsat țigãnia la locul ei de baștinã, stadionul de sub pod. Bãdoi nu a scãpat de ea, o are impregnatã în comportament. Dacã este un tip atât de cinstit și dacã a fost nedreptãțit de antrenor, de ce a tãcut și nu a spus de mai demult: ,,Lãcãtuș e un antrenor secund!". Ce i se putea întâmpla, nu ar mai fi fost inclus în lot? Zice cã oricum acest lucru se întâmpla, și încã premeditat! Care sã fie atunci motivele tãcerii lui? Am fost unul dintre cei care l-au apreciat pe Bãdoi, mi-au plãcut calmul și profesionalismul lui. De aceea m-am bucurat când a venit la Steaua. Se pare cã a uitat de aceste lucruri și, dupã cum spunea, a venit la Steaua doar pentru bani. Curios, și Zapata a fãcut același lucru și acum spune de câte ori are ocazia cã iubește roșul și albastrul!
alexblaja