FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

O țigãnie

«123»
steaua_gloria11.01.2008 12:42
a avut sansa sa joace ,a jucat ca o cizma ,a fost folosit si ca fundas si ca mijlocas dreapta si a jucat prost pe amandoua, e jucator cu experientza a fost adus sa joace cand e nevoie de el nu sa se astepte sa prinda el un meci de zile mari

Da asa e a jucat prost , insa o sa-l vedeti voi la Poli si o sa vedeti ca e un jucator bun, tocmai datorita ca acolo e un grup unit , nu ca la Steaua. Asa era si la rapid.

DelPiero1011.01.2008 12:50

@Fedora,fiecare cu parerea lui,insa eu cred ca Badoi nu are dreptate...in plus,ce a aratat Badoi la Steaua?A jucat totusi si cateva meciuri ca titular,si nu era in stare sa dea o pasa mai acatarii...

fedora11.01.2008 13:05

Chiar si daca ar fi cum spui tu, are tot dreptul sa confirme ce stie toata lumea ca se intampla la Steaua.

steaua_gloria11.01.2008 13:16
Chiar si daca ar fi cum spui tu, are tot dreptul sa confirme ce stie toata lumea ca se intampla la Steaua.

In sfarsit unul care e de acord cu mine. Bravo!

1on11.01.2008 13:37

Bãdoi a fost luat în bãtaie de joc. De toți. Nu înțeleg cu ce au ieșit în evidențã Surdu, Iacob, Nicolițã, Croitoru, Neșu fațã de Bãdoi. Când a venit m-am bucurat cã vom avea dupã mult timp, de la Florentin Dumitru, un om care sã dea centrãri la milimetru. Ce or fi vãzut Hagi și Lãcãtuș la Nicolițã și n-au vãzut la Bãdoi, nu pot sã înțeleg.

danciu1911.01.2008 14:05
Bãdoi a fost luat în bãtaie de joc. De toți. Nu înțeleg cu ce au ieșit în evidențã Surdu, Iacob, Nicolițã, Croitoru, Neșu fațã de Bãdoi. Când a venit m-am bucurat cã vom avea dupã mult timp, de la Florentin Dumitru, un om care sã dea centrãri la milimetru. Ce or fi vãzut Hagi și Lãcãtuș la Nicolițã și n-au vãzut la Bãdoi, nu pot sã înțeleg.

Daca si badoi e fotbalist,eu sunt extraterestru.......................................

AdrianUltras2511.01.2008 14:20

1on

3 antrenori au trecut in acest an pe la Steaua si nici unul nu l-a bagat pe badoi in echipa.

de ce?

oare sunt toti 3 prosti si orbi sa nu vada calitatile lui badoi?

sa fim seriosi!

badoi a avut sanse si de fiecare data a dezamagit.

becalii l-a impus in echipa in meciul cu slavia praga si din cauza lui s-au luat cele 2 goluri.(de pe partea lui au plecat centrarile de gol)

badoi a fost adus de cioban la sfatul lui piti.

nu are valoare de Steaua.

ma bucur ca a plecat!

st_194711.01.2008 15:13

Badoi nu a jucat nimic nici la lebede in sezonul 2006-2007.Varsta a inceput sa se vada..

Darackna11.01.2008 15:23

Badoi la frumoasa varsta care o are putea sa se apuce de crescut nepoti nu de jucat fotbal...nu are valoare de Steaua..parerea mea ;)

steaua_gloria11.01.2008 15:26

Alex Blaja , ma scuzi da articolul asta e de tot kktu. Ataci un om nevinovat.

CaTaLiNsm StElIsTu11.01.2008 16:00

Impresia mea este ca toti cei care ii iau apararea lui Badoi si spun ca el ar fi defapt un jucator bun,cu mari calitati,nu au urmarit meciurile Stelei in care el a evoluat...Nu Neaga nimeni cine a fost el la Rapid,dar haideti sa ne uitam ce a facut de cand a venit la Steaua...a' vesnica scuza "nu a jucat pentru a putea demonstra ce poate"....hilar...un jucator de valoare se vede de cand pune piciorul pe minge pana la ideea de joc...iar Badoi n-a dovedit in nici una din acestea ca ar fi o" comoara acoperita de praf".Si nu dau alt exemplu decat Zaharia,care si el la fel ca si Badoi,a sters in cea mai mare parte praful de pe bancile de rezerve,dar care atunci cand a intrat a aratat ceva,chiar daca nu a facut-o de fiecare data cand a intrat.Si am mai auzit scuza cu"voi cum v-ati fi simtit daca erati injurati de toata lumea"...si vin iar si i-l dau exemplu pe Zaharia,care a spre deosebire de Badoi a fost favoritul lui Jiji nu troaca de porci.si totusi Dorel a confirmat...

Asa ca sugerez sa faceti remarci mai pertinente si sa ne raportam strict la un anumit episod nu la tot"serialul"jucatorului,sa ne raportam la stelistul Bafoi nu rapidistul Badoi...iar stelistul Badoi a fost un mare zero barat.

Cu Dumnezeu inainte!.........

1on11.01.2008 16:57

@danciu19, AdrianUltras25, darackna, catalinsm

În primul rând, nu pricep de ce un jucãtor la 31 de ani e considerat terminat. Anul trecut în varã, Bãdoi avea 31 de ani, adicã aceeași vârstã pe care o avea și Petre Marin când a venit în Ghencea. ªi Petre Marin a jucat 3 ani la rând ceas, fiind printre cei mai constanți jucãtori din perioada 2004-2007. ªi 2 ani diferențã de vârstã între Bãdoi și Zaharia nu este atât de mult.

În al doilea rând, Tudor Octavian spunea într-un articol din GSP din 27 noiembrie 2007 cã: "Între Nicolițã și Bãdoi, asemãnãrile sînt mai multe și mai semnificative ca deosebirile. Cea mai importantã asemãnare e la constanțã. Dacã nu joacã, i-ai terminat. I-ai lovit în ce au ei mai durabil, în dîrzenie. În structura sufleteascã. Nicolițã și Bãdoi sînt mecanisme speciale care, scoase din prizã nu se odihnesc, ci se deterioreazã. Nu știu ce gîndesc ceilalți fotbaliști aduși parcã spre a li se repeta tot timpul cã n-au valoare de Steaua, dar nu-i nevoie de mai mult ca sã distrugi niște psihologii." (http://blogsport.ro/opinii/2007/11/27/Steaua-a-cumparat-multi-fotbalisti-doar-ca-sa-i-strice/). (Problema e cã Nicolițã sãracu nu mai cred cã mai poate la 23 de ani sã învețe sã preia o minge dintr-o singurã atingere, sã paseze din prima, sã șuteze, sã loveascã mingea cu capul, sã centreze, sã dribleze dacã nu a învãțat pânã la 18-19-20 de ani. Forma lui maximã e asta pe care a arãtat-o sezonul ãsta.) ªi în categoria celor doi se integrazã și Petre Marin. A fost și el în aceeași situația cu Bãdoi când a venit Protasov și cantonamentul din varã a fãcut vãrsat de vânt, nu s-a mai putut pregãti, în locul lui a fost introdus Neșu care a jucat foarte bine în toamna lui 2005. În iarna aia se zvonea tot așa prin presã cã vrea sã plece și cã ar fi vrut sã-l ia Hagi la Timișoara. Norocul lui Petricã a fost cã Neșu a început sã joace bezmetic (la fel cum joacã și acum), revenind iar în prima echipã pentru aproape 2 ani.

În al treilea rând, vina lui Bãdoi la golurile luate la Praga este minimã. Primul a venit într-a devãr, dupã o centrare de pe partea dreaptã, dar de pe partea dreaptã de la mijlocul terenului (acolo unde ar fi trebuit sã fie, probabil Nicolițã). Goian a sãrit pe sub mingea care a cãzut în mijlocul careului și Rada fugea ca "mãgãrușul" între atacanții cehi. La al doilea gol, centrarea a plecat chiar de lângã el, dar Cristocea a fãcut marcaj larg la cel care a dat golul cu latul, nestingherit de nimeni. ªi oricum, Bãdoi e mijlocaș, jucãtor de atac, nu fundaș.

În al treilea rând, Zaharia este atacant și poate sã sarã mult mai ușor în ochi decât un mijlocaș (un atacant, dacã intrã pe ultimile 5 minute, poate sã marcheze, dar un mijlocaș dacã intrã tot pe ultimile 5 minute nu prea mai are ce sã facã în atac)

@st 1947: Anul trecut, la Rapid, Bãdoi a jucat 32 de meciuri (din care 30 integrale), a dat 7 goluri (e adevãrat, 5 din penalty) și a fost al treilea pasator din Divizia A (și cel mai bun al Rapidului), cu 10 pase (alãturi de C. Munteanu și dupã Semeghin cu 14 (Oțelul) și Manuel Jose (CFR Cluj) cu 11). (vezi http://www.prosport.ro/usr/main_news/340/10.pdf)

dr.adrian911.01.2008 17:19

voi chiar nu intelegeti.

nu e vorba daca e sau nu e de Steaua e vorba despre comportamentu la care sunt supusi jucatorii. aici ma refer la Becali. de aia nu mai vine si nici nu vai mai veni nimeni la Steaua.

aici si noi trebuie sa ne numaram. cand il huiduim pe surdu pe Petre Iacob etc etc

ii speriem si ramanem tot noi cu buza umflata.

1on11.01.2008 17:24

La orice echipã din lumea asta, dacã un jucãtor joacã prost, în mod sigur nu va fi aclamat de suporteri.

dr.adrian911.01.2008 17:59
La orice echipã din lumea asta, dacã un jucãtor joacã prost, în mod sigur nu va fi aclamat de suporteri.

adevarat dar sa nu chiar exageram. si la orice echipa din lume nu exista chaosul de la afc Becali

crafft11.01.2008 19:18

asta e diferenta intre un jucator"profesionist"deci care vine dupa cascaval si un jucator "non-profesionist"care vine cu sufletul.asta daca tot te intrebi "de ce?"si il mai si apreciai inainte,esti jalnic,data viitoare intreaba-ma pe mine cand iti alegi idoli,eu am fost injurat ca il contestam de la venirea lui in Ghencea...

axl11.01.2008 19:23

Desi nu pare Badoi e si el om, adica are si el sentimente, dureri, frustrari, ambitii, planuri, inima. Si eu unul n-o sa stau acum sa arunc cu noroi intr-un fost fotbalist de la Steaua, fie el toroaba sau nu, doar pentru ca l-a luat gura pe dinainte dupa ce, cred eu, a fost tratat cu c*r*.

tazonne11.01.2008 19:38
Impresia mea este ca toti cei care ii iau apararea lui Badoi si spun ca el ar fi defapt un jucator bun,cu mari calitati,nu au urmarit meciurile Stelei in care el a evoluat...Nu Neaga nimeni cine a fost el la Rapid,dar haideti sa ne uitam ce a facut de cand a venit la Steaua...a' vesnica scuza "nu a jucat pentru a putea demonstra ce poate"....hilar...un jucator de valoare se vede de cand pune piciorul pe minge pana la ideea de joc...iar Badoi n-a dovedit in nici una din acestea ca ar fi o" comoara acoperita de praf"

Mare adevar ai scris... un alt exemplu ar fi Elton , a intrat in acel meci cu FC Arges , a driblat tot ce a putut , a facut spectacol total, a dat si gol... Din prima secunda s-a vazut ca stie fotbal. A avut si Badoi destule sanse , da numai centrari haotice am vazut de la el, asa ca nu are nici o scuza!

(Problema e cã Nicolițã sãracu nu mai cred cã mai poate la 23 de ani sã învețe sã preia o minge dintr-o singurã atingere, sã paseze din prima, sã șuteze, sã loveascã mingea cu capul, sã centreze, sã dribleze dacã nu a învãțat pânã la 18-19-20 de ani. Forma lui maximã e asta pe care a arãtat-o sezonul ãsta.)

Nu te supara dar Nicolita de cand s-a accidentat e terminat , sezonul asta a fost unul dezastruos , numai a alergat ca nebunu , un dribling nu i-a reusit , o preluare , o centare din 100 poate a dat catusi de putin buna .... Nicolita e muncitor , e harnic se vede pe el lucrul asta , dar nu are pic de tehnica , declinul lui a inceput de CCA 1 an si eu nu vad prea bine in sezonul 2008. Sper sa ma insel , sper sa isi revina dar tare mi-e ca e treminat din punct de vedere al jocului...

1on11.01.2008 19:41

@tazonne: Pãi Nicolițã s-a accidentat pe finalul turului. ªi a jucat în majoritatea meciurilor pânã la accidentare.

tazonne11.01.2008 20:28
@tazonne: Pãi Nicolițã s-a accidentat pe finalul turului. ªi a jucat în majoritatea meciurilor pânã la accidentare.

nu de accidentarea asta vb , ci de cea precedenta cand a stat CCA 1 luna pe tusa ... cam acum un an , nu mai tin minte bine

alexblaja11.01.2008 20:29

In primul rand, eu nu spuneam nicaieri in articolul meu ca Badoi a jucat prost, sau ca a jucat bine. De asemenea, nici nu am aruncat cu noroi in el, am spus ca este o tiganie ceea ce face. Daca nu a avut tupeul sa spuna nimic pana acum, putea foarte bine sa-si tina gura si in continuare, eu la asta ma refer. Prin vorbele pe care le spune acum nu vrea decat sa-si repare un pic imaginea sifonata.

@ala care a zis ca e un articol de kkt: ba postul tau e de cacao. Vino frate cu argumente, e simplu sa zici ca ceva e de kkt si sa-ti pui palma-n dos.

@crafft: crede-ma ca Badoi nu a fost si nici nu va fi idolul meu, am spus doar ca il apreciam ca jucator de fotbal. Nici macar nu ma intereseaza in acest moment a cui e vina ca din cel mai bun pasator al Ligii I s-a transformat intr-o rezerva obosita, care nu mai avea chef sa joace. Problema pe care o ridic eu aici este ca s-a comportat aiurea cand a declarat toate chestiile alea.

REPET; problema nu este cum a jucat Badoi sau din cauza cui nu a jucat el. Problema este ca se comporta ca un marlan!

yo_marius11.01.2008 20:37

@alex

badoi zice asta :"Am auzit ce a spus Lacatus si cred ca ar trebui sa nu mai vorbeasca el despre mine, pentru ca stie toata lumea cine face echipa la Steaua. Lacatus e doar antrenor secund, nu are el ultimul cuvant. Degeaba tragi tare la antrenamente, Lacatus nu face echipa singur"

azi vine jijidiotul si zice asa :"Badoi vorbeste tampenii. El spune ca nu a jucat din cauza mea, dar nu stie de cate ori l-am impus eu in prima echipa, iar el nu a stiut sa profite. Ce puteam sa-i fac eu? Sa joc in locul lui?"

eu tind sa-i dau dreptate lui Badoi....in fond,ideea e ca pana sa se transefere la Poli omul avea contract legal cu Steaua,iar o declaratie in genul celei facute acum l-ar fi usturat rau de tot la buzunar!!!asadar,desi nu as fi de acord cu comportamentul asta (bine ai spus - tiganesc),trebuie macar sa recunosti ca Badoi are macar o urma de dreptate in ceea ce zice...fapt confirmat azi de creditor!!!ce ar mai putea sa zica Laca acum??ca jijidiotul minte??

nu cred...

fedora11.01.2008 20:42
problema nu este cum a jucat Badoi sau din cauza cui nu a jucat el. Problema este ca se comporta ca un marlan!

Mai bine ca a spus adevarul si a fost marlan

Decat sa fi tacut si sa fi ramas "carlan"

PS: nu-mi vine sa cred ca nici dupa argumentele prezentate nu ti-ai schimbat parerea.

alexblaja11.01.2008 20:50

@fedora

Opiniile pe care mi le formez sunt bazate pe niste argumente si pe niste valori interioare si pe niste principii. Nu-mi plac oamenii care incearca sa-si scuze randamentul slab pe care l-au dat, INDIFERENT DE MOTIV, aruncand vina pe altii. dar nu as vrea sa vorbesc acum despre motivele pentru care Badoi nu a jucat bine. Spun doar atat: si Zaharia a fost si este in dizgratia conducerii si ce a facut? A intrat pe teren si a dat goluri. Acolo chiar s-a facut o nedreptate.

Badoi spune chestiile astea prin care il ataca pe Lacatus doar ca sa se faca placut noilor lui stapani! Asta e problema!

Daca a fost tratat prost? Da, dar la caracterul pe care il are, poate ca merita!

PS Si pana la proba contrarie, pe cine sa cred: pe badoi sau pe Lacatus?

@Marius

da, nici eu nu as fi spus ceva in locul lui, ca, vorba lui andyro, nu sunt imbecil sa-mi injur seful...dar nici dupa aia n-as mai fi comentat nimic. As fi spus ceva de genul: "nu m-am adaptat la Steaua", mai ales ca, acuma sa fim sinceri, nici nu si-a dorit sa joace, el singur a spus ca si-a batut joc de fotbal cat a fost la Steaua. Adica din declaratiile lui se vede ca e un caracter infect. Zaharia mi se pare un om de bun simt, le-a dat peste nas cand le-a zis ca nu-i vine sa creada ca Steaua renunta la al doilea nostru marcator in Cupele Europene. Aia e atitudine de profesionist. Badoi, ce sa zica, cu ce sa se laude?

fedora11.01.2008 21:02
Badoi spune chestiile astea prin care il ataca pe Lacatus doar ca sa se faca placut noilor lui stapani! Asta e problema!

Poate ca esti tu profesor in psihologie si ti-ai dat seama de asta, eu sunt mai neavizat.

Eu cred ca problema ta e ca te deranjeaza adevarul pe care l-a spus.

Nu-mi pasa ca a aruncat cu noroi (cu atat mai putin caracterul lui Badoi) atata timp cat acuzele sunt reale si se bazeaza pe viata de zi cu zi de la Steaua. Ar trebui sa te deranjeze si pe tine. Cum poate fi Lacatus antrenor cand Surdu joaca asa cum joaca si tot apare in echipa, cand singurul mijlocas stanga din LOT este lasat sa plece fara sa se stie cine il va inlocui si lista poate continua... Asta e problema mea acum, nu Badoi.

PS: Poti sa-l crezi pe Lacatus ca Badoi nu s-a antrenat bine dar la fel de bine poti sa-l crezi si pe Badoi ca Gigi face jocurile.

«123»