Deci hahaha, Piturca prin telefon la Sport.ro si in platou la GSP TV. Ambele emisiuni "in direct". Deci HAHAHA!
Deci hahaha, Piturca prin telefon la Sport.ro si in platou la GSP TV. Ambele emisiuni "in direct". Deci HAHAHA!
Na Li - Sorana Cirstea pentru un loc in optimi la Roland Garros, EUROSPORT 2.
La ora 23 pe Eurosport este finala mica a campionatului mondial U17 , unde se intalnesc Germania si Brazilia. Va fi un meci tare de tot , al carei castigatoare cred eu ca va fi Germania.
La ora 02:00 pe acelasi canal puteti viziona si finala mare intre Mexic, tara gazda si Uruguay. Pronosticul meu este victorie la handicap pentru Mexic. Uruguay a ajuns in finala datorita norocului , chiar daca au batut lejer 3-0 pe brazilia si aparent, ar putea parea ca n-au avut deloc probleme.
@Tvr 1
tragerea la sorti compionatul mondial din 2014.
Acum la gigisport, Surdulica lufteaza in direct. O placere sa-l vezi chinuind nervii altora ![]()
Acum pe postul TVR3 (probabil si pe alte canale ale postului national) se desfasoara Campionatele nationale de gimnastica desfasurate la Onesti, impresiile sunt:
-o editie peste nivelul anilor trecutie
-un public foarte respectuos si civilizat
-comentariul Alinei Alexoi mai coerent si mai placut ca niciodata
din pacate transmisia nu e prea grozava, cadrele sunt foarte enervante, uneori nici nu vezi in intregime aparatul sau corpul sportivului.
ACUM, pe TVR 2, prima semifinala de la CM al cluburilor: Kashima - Santos.
Incredibil ce fotbal poa' sa joace japonezii...
Sau brazilienii....
In afara de cele doua goluri, fabuloase, nu am vazut mare lucru la brazilieni. Pe cand japonezii, cel putin la 0-0, au avut o atitudine fantastica, dupa parerea mea.
Mexicani pe Antena 2 ![]()
in gura presei , antena 3
La 5 o sa fie Lecce pe antena 3.
Pentru astia care nu sunteti gabori, nu lucrati in institutii si nu trebuie sa fiti prezenti chiar la 8 la locul de munca maine dimineata, recomand un clasic (fix dupa Barca-Real), de la 1 noaptea, pe antena1.: The Sting. Il recomand mai ales celor care l-au vazut deja.
Serbia - Croatia @ Dolcesport
O prima repriza fenomenala , atmosfera superba !
Recomand a II-a repriza !
Ce Serbia - Croatia, vedeti ca domnul fecali pe toate canalele de sport.
Romania - Spania la futsal pe Eurosport.
Lyon - PSG, Digisport 3 si AC Milan-Juventus, Digisport 1. Recomandarea mea este meciul din Franta. O prima repriza superba.
oieru + portocalii= kk... pe toate astea de stiri.
Astazi, ora 18:00 Steaua '86 - "nationala" artistilor/"nationala" ziaristilor
GSP TV
Va fi interesant pentru cei ce au in grila scarbosul post TV!
Eu nu-l am,si nici nu ma intereseaza postul lui Gigi(sau fost),dar imi pare rau ca nu vad meciul acesta...
Ceva mai bun decat meciul de la Brasov, pe DigiSport 2 e finala Euroligii la baschet, TSKA - Olympiakos !!! La pauza rusii conduc cu 34-20 ! Sper sa si castige. ![]()
Incepe Liga I , Pandurii - U. Cluj , ora 18:30 , Digisport.
Un roman boxeaza la Olimpiada . Este vorba de Bogdan Juratoni, meciul fiind transmis pe tvr 1 chiar acum.
22.55 - 200 de metri masculin - finală - Eurosport, TVR 1, Dolce.
Usain Bolt , Yohan Blake , Warren Weir, Cristophe Lemaitre si altii se bat pentru aur.