Eu o sa par penibil,dar Becali aici are dreptate,cind ia jucatori eftini,dar tineri si in plus de asa talie(1,90m.80kg).Eu zic ca din 2,3 transferuri d-astea cel putin 1 confirma,sai acordam o sansa
P.S Pacat ca nure un filmulet,sal vedem si noi.
Eu o sa par penibil,dar Becali aici are dreptate,cind ia jucatori eftini,dar tineri si in plus de asa talie(1,90m.80kg).Eu zic ca din 2,3 transferuri d-astea cel putin 1 confirma,sai acordam o sansa
P.S Pacat ca nure un filmulet,sal vedem si noi.
Nu stiu cate injuraturi o sa imi iau , dar ... haideti fratilor sa fim seriosi ... ce fel de "bomba" e asta ? ... o rezerva de la o echipa de pluton din Belgia ? ... sincer , cred ca as fi preferat sa ii dam 5 milioane de lire sterline lui Arsenal , si sa ne imprumute echipa de juniori pana la vara ... pentru ca sunt sigur ca ar rupe tot in Romania .
In legatura cu Habib ... nu am nimic cu el (Doamne fereste) ... dar acest transfer este ... sa zicem Neagu de la Vaslui la AEK Athena ... ca la fel de mult au jucat ... 300 de minute intr-un sezon intreg
... waw ... cred ca e un record ... fara suparare , dar cred ca este inca o teapa romaneasca , din aceea din care ne-am cam obisnuit (Andrey , Carlos , Saban) ... singurul transfer pe care intr-adevar in consider bun (din strainatatea) , este Zapata ... si Thereau ... fara suparare ... dar noi il cam pupam in fund pentru ca era strain ... nu pentru o valoare certa . ![]()
dar cred ca este inca o teapa romaneasca , din aceea din care ne-am cam obisnuit (Andrey , Carlos , Saban) ... singurul transfer pe care intr-adevar in consider bun (din strainatatea) , este Zapata ... si Thereau ... fara suparare ... dar noi il cam pupam in fund pentru ca era strain ... nu pentru o valoare certa ..
Aici ma-i l-as adauga pe Elton care a confirmat la Steaua dar dupa parerea mea ceilalti jucatori din echipa nu ereau de nivelu lui (chiar daca aici i-mi sare lumea in cap),Elton nu avea cu cine sa joace fotbal la Steaua
.(probabil asta a fost una dintre cauzele pentru care l-au dat afara , isi cam face coechipieri de ras prin diferenta de valoare).In tot returu asta i-am auzit pe toti ca Steaua nu are conducator de joc , pai cum sa aiba cand e dat afara ca face spectatol si pentru asta oieru la numit circar...
Sa nu ne mai dam cu parerea pana nu vedem ce poate.Ce ziceti?
mda....e bine ca a venit...acum sa vedem ce poate la Steaua..o fi jucat el bine unde a jucat dar nu se stie aici..
Da .... peste tot se spune numai ca e transfer bomba .. ca mai vin 2 nume grele ... si tot asa .
Singurul lucru .. transferul asta si cu alea "2 nume grele" doar mai da Stelei un pic de aer ... sunt ferm convins ca daca Gigi mai ia 2-3 jucatori zice ca e echipa gata .. vin Radoi , Ghionea si plesan .. Nu am ce sa zic despre cei 3 .. dar totusi nu prea e de ajuns .... parerea mea e ca trebuiesc 2-3 mijlocasi de afara neaparat .. sa se inteleaga intre ei ... sa avem si noi altfel de jocuri ... cel putin daca se termina 1-0 sa nu mai fie asa tras de par ...
Ciudat .. am vazut pe alt site un clip cu Elton .. deja din cate am inteles este cel mai bun pasator din Arabia Saudita .. sincer imi pare foarte rau ca am pierdut un asa mijlocas ..
Voi m-ati inteles gresit poate ca omul asta peste 2-3 sezoane va fi bun..dar un jucator care a bifat doar 2 meciuri ca titular intr-o echipa ca Charleroi nu cred ca este ceea ce era indicat pentru Steaua in momentul asta.
Noi avem nevoie de jucatori maturi de 3-4 milioane( nu super stele cum intelesese cineva mai sus), dar care sa aibe alfabetul fotbalului: o preluare corecta, o pasa corecta, un sut bun, procentaj de macar 90% in situatie de singur cu portarul pentru atacanti. Si apoi dupa ce toti atacantii din lotul Stelei vor avea calitatile astea ne putem gandi la alti fotbalisti mai valorosi. Din pacate nici unul dintre actualii atacanti ai echipei noastre favorite nu se apropie de descrierea facuta mai sus. In plus le lipseste total si determinarea.
Iar acest tanar Habibou mi s-ar fi parut o achizitie buna in conditiile in care pana acum am fi achizionat deja alti 2-3 atacanti, dar parca vad ca aceasta a fost MAREA BOMBA. Eventual mai vine vreun expirat de la Otelul sau Vaslui.
asteptam sa vedem c poate baiatul...eu am 1,80 si 76 d kile...asa ca nush cat de masiv e.dar nu asta conteaza.sa il vedem in meciuri,ca doar acolo ne putem forma o parere.
La vazut cineva jucand?E ceva de capul lui?Sau a fost adus de ochii lumii si de dragul de a face transferuri??