FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prima lovitura: HABIB HABIBOU (ProSport)!

«123»
fcsteaua.ro24.12.2007 02:26

ACHIZITIE Bucurestenii au rezolvat primul transfer. E vorba despre un atacant francez de 20 de ani, de 1,90 metri înaltime.

Armenteros, Camus, Thereau si de la capat. In ultima perioada, Steaua a alergat dupa o serie de jucatori, însa pâna la urma primul transfer pentru 2008 s-a dovedit a fi altcineva.

"Poate ca "Mosul" va aduce un transfer-bomba pentru noi de Craciun", a anuntat ieri, la prânz, presedintele bucurestenilor, Valeriu Argaseala.

Desi acesta a refuzat sa dezvaluie numele jucatorului, ProSport a aflat despre cine este vorba. Habib Habibou (foto) este un atacant francez de 20 de ani, achizitionat de la Charleroi, formatie unde evolueaza un alt fotbalist monitorizat de gruparea din Ghencea, Camus. Habibou pare a fi masivul atacant de careu de lipsa caruia stelistii s-au tot plâns în acest sezon.

Francezul are 1,90 metri înaltime si 75 de kilograme. El a fost format la Centrul de copii si juniori al celor de la Paris Saint-Germain si a mai evoluat la AFC Tubize (Liga a doua din Belgia), acolo unde a punctat de 12 ori în 11 partide.

In acest sezon, Habibou a bifat doar doua meciuri ca titular la Charleroi, a totalizat 305 minute de joc si a înscris doua goluri în partidele cu Gent si Mons.

Pentru achizitionarea jucatorului cotat la 350.000 de euro, ros-albastrii s-au luptat cu cei de la Sparta Rotterdam si Fortuna Dusseldorf.

Surse din cadrul clubului ne-au dezvaluit ca Steaua si Charleroi au semnat deja contractul, urmând ca jucatorul sa se prezinte la reunirea lotului ce va avea loc pe 8 ianuarie.

2 goluri a înscris Habibou în acest sezon pentru Charleroi în partidele cu Gent si Mons.

chisinau8624.12.2007 05:51

Mda asta da transfer, acum tremura toata europa!!!!!

nemilosul24.12.2007 06:47

a avut dreptate lingaseala cand a spus ca o sa facem un transfer bomba de ATENTIE!!!350.000 e

cu rezerve de la Charleroi sigur o sa speriem europa

ros-albastru4ever24.12.2007 07:07

ce transferuri "bomba" mai face si Jiji...nu mai luam rebuturi din Romania,le luam pe cele din Belgia...Charleroi e o echipa de jumatatea clasamentului cand joaca cu titularii,daramite cu rezervele :|...e clar,ne-am ars de tot sezonu asta

AndyQ24.12.2007 07:40

Asa ati zis si de Zapata, cand ati auzit de transfer. Asa ati facut de fiecare data cand a venit cate un jucator. Probabil o sa-l dispretuiti din primul minut, iar in momentul in care o sa dea 1-2 goluri pe meci si tot atatea asisturi, o sa schimbati foaia si o sa-l iubiti neconditionat, nu?

costy_k1_G.24.12.2007 07:42

Stati linistiti ca poate nici Habib nu va veni...cred ca bombele sunt Radoi, Plesan si Ghionea...si restul de la satelitul Stelei...

SS Lazio24.12.2007 07:58

Masiv, atacant de careu, marcator, tanar , dorit de 3 echipe...dar costa doar 350.000 euro, a inscris doar in Liga 2 , e rezerva la charleloi[echipa care nu e de pluton].

Oricat de optimist as fi , de acest transfer nu ma pot declara multumit dat fiind faptul ca nu putem spune despre el ca e bun sau rau. Nu stim daca e de valoare, daca se descurca, daca se obisnuieste in Romania,daca e disciplinat, daca e "cuminte"...

Se pare ca noua politica a scouterilor [?!] si celor care aduc jucatori este sa transfere fotbalisti,de culoare mai nou, care inca nu au spus nimic, despre care nici macar nu se poate afirma ca au potential .

Doar riscul si hazardul coordoneaza ultimele noastre transferuri. Mergem pe principiul "hai sa vedem si ce a fi ,a fi" .

PE-NI-BIL! A mia bila neagra pentru cei care se ocupa de astfel de lucruri.

In loc sa ne concentram pe jucatori care AU CONFIRMAT[pentru ca o echipa de talia Stelei are nevoie DOAR DE CERTE TALENTE],noi mai bine luam jucatori din afara care nu prea promit, ba mai mult ne si CFR-izam[se pare ca inferioritatea i-a covarsit pe oier si pe slugoii lui ,care incearca sa imite doar,ca orice imbecili , care din cauza iq-ului infim nu pot sa gandeasca ,ci doar sa "fure"].

Sunt jucatori romani foarte buni, dar acestia nu vor veni fiindca Becali e mult prea notoriu, asa ca luam negri care nu ne inteleg limba.

Fereasca Dumnezeu....

Deja 2008 a inceput prost.

AndyQ24.12.2007 08:05

@ SS Lazio

Probabil asta o sa fie moda lui 2008: negru...

axl24.12.2007 08:09

Eu zic ca inca nu e momentul sa ne scandalizam. In fond transferul nici macar nu e confirmat.

Si chiar de-ar fi, nu stim nimic despre respectivul, poate e un atacant bun. Sarim in sus cand vedem ca a costat putin dar imi pare ca in asta consta succesul in afacerea numita fotbal: sa iei ieftin, sa cresti, sa dai scump.

AndyQ24.12.2007 08:14

@ axl

Nu strica trend-ul creat intre stelisiti: Datul cu parerea doar la vederea ambalajului. Avem o traditie in asa ceva si ma gandesc ca fiind in perioada sarbatorilor de iarna, sa ne respetam traditia. :)

@ SS Lazio

In primul rand o echipa de talia Stelei are nevoie de un conducator/finantator/creditor de mare valoare si caracter, abia dupa ce l-am gasit pe ala putem spera la REALE TALENTE

c.ronaldo1724.12.2007 08:22

Mai prost ca V.Iacob nu cred ca poate fi, asa ca, bun venit!

Sylvyx24.12.2007 08:32

Eu nu sunt de parere cu voi.De ce tot spuneti ca nu e transfer bun un cand nici macar nu l-ati vazut la treaba.Poate e in stare de ceva nu se stie niciodata.Dar undeva pe mysport zicea ca Steaua a rezol;avat transferul lui Emiliano Armenteros pe suma de 1,5 mil euro dar nu a anuntat nici pe gsp ici la stiri,numai acolo am vazut.E fake cumva??

FORZA Steaua ! !

SS Lazio24.12.2007 08:35
Si chiar de-ar fi, nu stim nimic despre respectivul, poate e un atacant bun. Sarim in sus cand vedem ca a costat putin dar imi pare ca in asta consta succesul in afacerea numita fotbal: sa iei ieftin, sa cresti, sa dai scump.

Ca sa-ti raspund , va trebui sa ma repet :

1.In loc sa ne concentram pe jucatori care AU CONFIRMAT[pentru ca o echipa de talia Stelei are nevoie DOAR DE CERTE TALENTE],noi mai bine luam jucatori din afara care nu prea promit, ba mai mult ne si CFR-izam.

2.Doar riscul si hazardul coordoneaza ultimele noastre transferuri. Mergem pe principiul "hai sa vedem si ce a fi ,a fi" .

M-am saturat de acest "Poate".

De exemplu :

Poate Neaga va fi golgeter[n-a fost]

Poate Carlos va fi portarul Anului

Poate Badoi va fi mai bun ca la rapid

Poate Cristocea va straluci

Poate Dica va fi acelasi exceptional jucator

Poate nu vor fi jucatori accidentati[haha!]

Poate Becali pleaca [ de doua ori "haha!"]

Poate strangem 12 puncte in CL

Si ,finalmente, poate ,te citez, acest atacant va confirma.

Daca ar fi aplicata o politica santoasa la Steaua, astfel incat sa cumparam ieftin si sa dam scump dupa cum spui tu, ar trebui sa AVEM scouteri ,oameni care cunosc fotbalul, observatori de calitate. Din pacate, in preajma clubului nu avem oameni de acest fel. Deloc. Tineti minte episodul cu Ienei?[alt moment penibil pentru administratia Stelei].

Chiar nu vad cum am putea noi sa crestem talente si valori intr-un astfel de mediu cum este acum la Steaua.

Nu vad cine ar aduce jucatori de certa valoare

Nu vad cine ar face o oarecare selectie dupa aceea

Nu vad cine ar avea rabdare

Nu vad de ce nu ar fi una dintre multiplele rateuri ale noastre

Succesul ,oricum ai lua-o , ti-l faci singur.

Faptul ca am avut noroc cu Zapata si ca Zaharia si-a mai dat drumul pe final nu inseamna ca avem "ochiul format" pentru transferuri.

Permite-mi sa cred ca a fost doar un noroc colosal in primul caz ,iar in al doilea un pic de evaluare a unor statistici[Zaharia fiind golgeter veritabil la gloria].

Eu as zice mai intai sa evaluam generatia tanara pe care nu am prea bagat-o in seama, transferand aiurea niste petarde. Bicfalvi, Nesu,Balan[cat a fost si el] s-au impus doar fiindca aveau valoare ,nu ca ar fi fost crescuti de club . Sa fim seriosi ,formarea echipei Steaua e aceeasi cu temperamentul lui Becali :vulcanic, hazardat ,aiurit. Exceptiile sunt prea putine. Trebuia sa mai avem sau ,cel putin ,sa nu dam pe nimic la Buzau [ca sa avem un satelit care sa faca egal cu noi,haha] pe cei tineri ai nostri.

Dupa ce ne-am batjocorit mare parte a tinerilor, dupa ce am sters tusa cu ei, dupa ce am bagat niste nimicuri in locul lor[ Nicolita, Lovin, Cristocea] ,care au fost deceptii pe toate planurile, dupa ce nu le-am acordat sanse, dupa ce am dat cu piciorul in ei, acum ne este varat pe gura un jucator de culoare care nu promite absolut nimic,dupa cum ziceam si inainte.

Asa ca ,draga axl, permite-mi sa fiu cat se poate de scandalizat.

axl24.12.2007 08:36
asa ca luam negri care nu ne inteleg limba.

Nu vreau sa isc discutii pe teme fumate intre noi dar doi dintre cei mai buni jucatori ai Stelei din tur (daca nu cei mai buni) sunt negri si cand au fost transferati nu ne cunosteau limba. Deci precedente exista.

In plus eu-s de acord cu tine ca transferurile se fac (daca se fac) dupa ureche si ca stam scandalos de slab la capitolul asta, eu doar atrag atentia sa nu desfiintam un jucator doar pentru ca a fost rezerva la Charleroi, a costat ieftin si e negru. Daca facem asta poate o sa ne dea peste nas. Ceea ce mi-ar placea foarte mult.

g_funk2824.12.2007 08:41

si Thereau cand a venit a costat doar 500 000 euro .....

c.ronaldo1724.12.2007 08:45

@SS Lazio

Oare de ce cei de la Sevilla il doreau pe Ochirosii? Are vreo performanta in palmares acest pusti (poate doar acea Supercupa cu Rapid)? Oare Eboue, Denilson sau Wallcot anuntau ceva cand au venit la Arsenal? Nu vreau sa iau partea unor jegosi precum cei din conducere, insa nu mi se pare corect sa sarim la gatul fiecarui jucator nou-venit la Steaua.

Eu zic sa asteptam, oricum altceva nu putem face..

AndyQ24.12.2007 08:46

In cazul Thereau cei de la Anderlecht ar trebui sa fie foarte suparati pentru ca au dat o gramada de bani pe el si baiatu` nu s-a adaptat.

Daca Steaua ar cumpara un jucator la pretul la care a fost vandut Thereau si acesta nu confirma, ce se intampla? Punem de-o revolutie?!

Eu il inteleg pe SS Lazio, pentru ca ne-a cam ajuns cutitul la os. Suntem la un pas de isterie din pricina evenimentelor din ultimii 2 ani de la Steaua. Avem parte de circul ieftin al unui conducator meschin, un prefacut cu mai mult de 2 fețe, care ne mananca zilele de cand a venit, dar parca mai accentuat in ultima vreme.

E normal sa fim sceptici in momentul in care vedem cate-un transfer, desi uneori exageram putin si o dam in cealalta extrema, cand desfiintam jucatorul.

axl24.12.2007 08:57

A little bit of pain never hurt anyone.

Transferul asta, daca e adevarat, poate fi primul dintr-o serie de transferuri frumoase, spectaculoase, eficiente. Sau poate fi punctul culminant al iernii.

Sa asteptam inceputul turului si-apoi tragem linie, desfiintam, laudam, etc.

zloty24.12.2007 09:19

sa vedem ce poate si baiatul acesta dupa primele meciuri putem sa comentam acuma nare rost , banuiesc ca a fost cumparat cu un scop ca doar nu l-au vzt odata si l-au cumparat

Lionheart24.12.2007 09:41
Mai prost ca V.Iacob nu cred ca poate fi, asa ca, bun venit!

Subscriu!

cRiss4Steaua24.12.2007 10:07

Wow asta da transfer bomba :O va dati seama .. Habibou la Steaua, trebuie sa il primim ca si pe Zidane ce mai... 2 meciuri ca titular pentru o echipa ca Charleroi ii ceva sa fim seriosi.

AndyQ24.12.2007 10:29

Ce nu inteleg eu:

Cand s-a vehiculat transferul lui Cyril Thereau la Steaua, cati dintre stelisti stiau cine e Thereau? Unde a jucat Thereau, inainte de Steaua, in afara de Charleroi si Liga a 3-a de la ei, pentru ca unii dintre voi sa-l si desfiintati pe Habib asta, inainte de sosire?

Nu uitati ca si Habib vine tot de la Charleroi, ca si Thereau, si au in mare cam acelasi trecut: Liga inferioara si Charleroi.

Nu uitati ca la fel ati facut si cu Thereau, si ati ajuns sa plageti dupa el, la plecare.

Nu judecati un jucator inainte sa-l vedeti in teren. Nu fiti penibili...

P.S. incep sa ma indoiesc de cunostintele fotbalistice si bunul simt al unora din cei peste 30.000 de suporteri ai Stelei inscrisi pe site-ul asta...

cRiss4Steaua24.12.2007 10:45

Thereau a marcat 2 goluri in 3 meciuri, a dat pase de gol, a jucam multe meciuri ca titular. Iar asta.. 2 meciuri doar ?!

AmuntBoy24.12.2007 10:52

e bine venit si din partea mea

dar nu cred ca Argaseala stie cine inseamna trasfer-bomba

baiatul asta francez nu poate fi numit asa

un no-name la 350k totusi ...

Khalid24.12.2007 10:53

Poate nu a fost folosit ca titular din cauza varstei, asa cum nici la Steaua nu au fost folositi din primul minut Bicfalvi si Ochirosii (exceptand cateva meciuri). Thereau ce carte de vizita avea cand a ajuns la Steaua?!

P.S: Lasati-o mai moale cu "jucatori care sunt o certe valori" & shit. Aia sunt prea scumpi si cu salariul prea mare pentru bugetul lui Gigi.

«123»