FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Prima lovitura: HABIB HABIBOU (ProSport)!

«123»
narkiss24.12.2007 11:12

fratilor nu va mai agitati atat ca nu a aparut pe site-ul oficial(deci poate sa nu vina) si in caz ca vine poate explodeaza la noi mai stiti :D si poate nu e el transferul bomba ca au zis ca aduc 8 jucatori (Argaseala a zis) poate dupa Craciun vine transferul bomba :D. :steagcruce:

MIREL6RADOI24.12.2007 11:24

L-am luat pe noul Adebayor! :biggrin: Are ceva caracteristici..e inalt,slab si negru.Sa vedem ce stie cu besica!:D

il_scorpio24.12.2007 11:27

Primul transfer bomba...ma si mir cum au putut obtine semnatura acestei super stele a fotbalului mondial. Cred ca gata odata cu aducerea acestui maret jucator nu mai avem nevoie de alti atacanti....sa joci 2 meciuri titular la Charleroi intr-un tur de campionat mi se pare intr-adevar ceva de necrezut.

steaua_gloria24.12.2007 11:59

Cu asta spulberam chiar si pe arsenal cu siguranta.

Deliric124.12.2007 12:07

E clar Steaua nu are atacant la ora actola (sau ce are e iesit din forma fen Badea ,Neaga) singuru atacant care mai baga mingea in ate la ora actola mi se pare a fi Zaharia dar clubu din cate aud nu stie cum sa scape de el .In conditile astea acest HABIB HABIBOU nu poate decat sa fie ceva in plus , sper sa aive sansa lui de a confirma , la Steaua e mai greu fie conducerea nu te lasa sa joci fie suporteri .Un lucru e sigur m-am saturat pana in gat de Victoras Iacob , Croitoru si mai sunt cativa "fantastici "dastia.

AlexV24.12.2007 12:08

Adevarul este ca nici unul din noi nu stie cum joaca acest baiat. Oricum prefer acest gen de transfer cumpararii unor fotbalisti gen Croitoru/Badoi. Cred ca va ocupa un post de titular fara mare bataie de cap daca stie macar sa preia o minge. Badea, Iacob, Surdu si Neaga au fost praf in tur iar Zaharia, singurul care a mai miscat, va fi vandut.

zloty24.12.2007 12:13
Primul transfer bomba...ma si mir cum au putut obtine semnatura acestei super stele a fotbalului mondial. Cred ca gata odata cu aducerea acestui maret jucator nu mai avem nevoie de alti atacanti....sa joci 2 meciuri titular la Charleroi intr-un tur de campionat mi se pare intr-adevar ceva de necrezut.

super stele?? pai un jucator din argentina de la o echipa slab cotata a ales sevilia b in dauna Stelei deci cine vroiai tu sa vina??? e mult mai tanar ca Thereau si probabil daia a jucat asea putin ,asteapta sal vezi si dupaia sal critici

Joga Bonito24.12.2007 12:31

zloty frate,

Dc Sevilla B se inscriu in campionatul nostru, il castiga cu 20 de p avans, au o super trupa. Anul asta vor promova in Primera Division... Dc sunt lasati bineinteles...

Kustic24.12.2007 12:34

eu cred ca este un transfer bomba... foarte bine ca investim in jucatori tineri :) omu are tot ce ii trebuie e inalt are viteza cred ca o sa se joace cu defensiva oricarei echipe din campionat.

cu toate ca e de banuit daca scoala a facut=o la psg de ce nu l-au tinut aia ca oricum sunt in prag de retrogradare :).... oricum ii urez multe goluri pentru Steaua :)

sper sa nu fie asta atacantul de 5 mil de euro de care vbea Becali sau poate a exagerat cu un 0 cand se lauda :)

vlad7524.12.2007 12:58

fssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!

vorba lui Militianul de Netoiu,la vara vor ecploda bombele!

Sarbatoti fericite tuturor!

steaua-no124.12.2007 13:18

ba ce conducere de rahat avem la Steaua.......ba daca tot vrei sa cumperi un jucator de care nu a auzit nimeni cheama-l frate aici baga-l in 2-3 meciuri amicale si iti faci o idee despre el......asa plm s-au 2 dvd-uri cu el si gata hai sa-l cumparam.........pai ce **** mea e asta? lesinatii astia care raspund de transferuri nu au auzit de PROBE DE JOC?

ThereauRistul24.12.2007 13:23
zloty frate,

Dc Sevilla B se inscriu in campionatul nostru, il castiga cu 20 de p avans, au o super trupa. Anul asta vor promova in Primera Division... Dc sunt lasati bineinteles...

..................................................

joga bonito ai dreptate sevilla B are echipa buna de tot (vezi armenteros,trecarichi.crespo,fazio,lolo,mosquera,),dar problema e ca nu au voie sa promoveze...pentru ca regulamentul nu le permite

zloty24.12.2007 13:24
zloty frate,

frate asea e si arsenal 2 si alte echipe au echipe secunde puternice , dar un njucator anonim a refuzat Steaua pentru echipa a 2 a seviliei si lumea spera la cine stie ce talente sa fie aduse la club ,pa cine credeau ca va transfera Steaua??? pa Henry??mai bine iei dastia tineri , daca si faru a ajuns sa aduca jucatori de 16 17 ani din afara ,in schimb la Steaua vad ca nu se incearca nimica

john_8624.12.2007 13:24
L-am luat pe noul Adebayor! :biggrin: Are ceva caracteristici..e inalt,slab si negru.Sa vedem ce stie cu besica!:D

mie mi se pare ca seamana mai mult cu drogba, acum sa il vedem si la lucru. in atacul Stelei isi va castiga usor un loc de titular, in lupta directa cu Badea sau Iacob. haideti sa il primim bine pana cand ne va demonstra contrariul. eu personal am incredere in el si cred ca vom avea multe ocazii sa ii strigam numele dupa ce de la statie i se va striga prenumele. Habib!!!!!!! Habibou!!!!!!!!

Khalid24.12.2007 13:30
ba ce conducere de rahat avem la Steaua.......ba daca tot vrei sa cumperi un jucator de care nu a auzit nimeni cheama-l frate aici baga-l in 2-3 meciuri amicale si iti faci o idee despre el......asa plm s-au 2 dvd-uri cu el si gata hai sa-l cumparam.........pai ce **** mea e asta? lesinatii astia care raspund de transferuri nu au auzit de PROBE DE JOC?

Majoritatea de aici stiti cum il cheama, cati ani are si ca a dat 2 goluri pentru Charleroi. Ceva nou : omul a dat 12 goluri in 11 meciuri pentru Tubize in perioada ianuarie-iulie 2007. Intradevar, e Liga secunda belgiana, insa a inscris destul de mult pentru varsta lui. Nu il ridic in slavi, insa mie mi-ar place sa avem la echipa un jucator capabil sa rezolve un meci de campionat din deplasare (meciurile alea agasante care parca nu se termina niciodata, gen Iasi,Vaslui). Este atacant de careu, tanar, care promite(parerea mea) si cred ca ar fi bine sa vedem ce stie pe teren.

P.S: Sunt de acord ca avem o conducere de rah"t.

ThereauRistul24.12.2007 13:35

Pe site-ul oficial ac lui RCS Charleroi este confirmata stirea privind transferul lui Habib la Steaua,doar ca din cate inteleg eu e vorba de un imprumut cu optiune de cumparare definitiva...Asa ca tranferul lui Linguseala nu prea e pe 5 ani.

steaua-no124.12.2007 13:48
Majoritatea de aici stiti cum il cheama, cati ani are si ca a dat 2 goluri pentru Charleroi. Ceva nou : omul a dat 12 goluri in 11 meciuri pentru Tubize in perioada ianuarie-iulie 2007. Intradevar, e Liga secunda belgiana, insa a inscris destul de mult pentru varsta lui. Nu il ridic in slavi, insa mie mi-ar place sa avem la echipa un jucator capabil sa rezolve un meci de campionat din deplasare (meciurile alea agasante care parca nu se termina niciodata, gen Iasi,Vaslui). Este atacant de careu, tanar, care promite(parerea mea) si cred ca ar fi bine sa vedem ce stie pe teren.

P.S: Sunt de acord ca avem o conducere de rah"t.

eu nu am nimic cu jucatorul asta.......nu l-am vazut niciodata jucand, deci as fi ridicol sa-mi dau cu parerea despre talentul lui.......am spus doar ca trebuia chemat la niste probe de joc daca tot nu se stiu asa multe despre el si abia apoi sa decida cineva CARE STIE FOTBAL daca-l cumpara sau nu.

revivo24.12.2007 13:55

Eu cred ca ar trebui sa-l primim cu drag si sa-l incurajam asa cum stim noi sa o facem.

Nu trebuie sa-l balamam din start, doar pentru ca nu am auzit de el sau era rezerva.

Cine a auzit inainte de a veni in Romania despre stanierii CFR-ului?????Eu unul, NU.

A jucat vreunul in Liga Campionilor??? In nationala Braziliei, Argentinei, Portugaliei???

Si uite ca CFR-ul cu stranieri de mana a X-a a dominat campionatul.

Joint24.12.2007 14:16

Daca este real acest transfer, eu zic sa-i uram BUN VENIT si sa ne ofere macar tot atatea bucurii pe cate ne-a oferit Thereau. In plus, la ce atacanti de "geniu" avem noi acum, Iacob si Badea, nu avem de ce sa ne temem, mai prost decat astia doi nu cred ca poate fi nici daca ar vrea. Pe de alta parte, vorbele de genul "nu are valoare de Steaua, ca vine de la Charleroi", suna cel putin desuet, spre penibil. Ce mai reprezinta Steaua de azi, ca sa mai facem astfel de nazuri? mai bine ne intrebam daca mai are Steaua valoare pentru anumiti fotbalisti.

Asa ca spun inca o data : Bun venit si multa bafta, Habib Habibou !

horse3724.12.2007 14:41

bine ai venit H H in saivanul ggbecali. numai fiti rautaciosi, si-l judecati pe pusti numai pentru faptul ca este rezerva si ca vine de la charleroi. fie care are o sansa si sa dovedeasca ce stie.

alde arsenal ne-au facut cu d'aia de umbla cu mama si cu tata asa ca...

CRACIUN FERICIT!

MIREL6RADOI24.12.2007 14:55

Speram sa nu fie Habi-BOU..pe teren... :rolleyes::cool: Oare Gigi il va ruga sa treaca la ortodoxism?:rolleyes:

novac24.12.2007 16:59
Subscriu!

Si eu, deci VIVA HABIBI, sau cum dracu o fi in araba. Craciun sa aveti!

AmuntBoy24.12.2007 17:07

eu ma voi pronunta dupa 2-3 meciuri amicale

asa a fost si cu zapata, cativa de aici au zis ca a al doilea Carlos dupa faza cu lubin in Ghencea

dar omul a avut nevoie de 4-5 meciuri sa isi arate valoarea

si apoi in Liga a salvat rusinea asta de echipa ce am avut in acest tur ....

DelPiero1024.12.2007 18:40

Asta cine mai e?A costat mai putin decat Zaharia,deci mari prtenetii nu am...

danimarcu24.12.2007 19:20
Nu trebuie sa-l balamam din start...

Nici sa nu-l "balamam",nici sa nu-l credem salvatorul corabiei!

Eu unul prefer jucatori de acest gen,tanar, cu scoala fotbalului bine invatata,nu ca Banel...

Daca e petarda sau nu,vom vedea...

Important este ca a fost ieftin si nu isi va taia jijisor venele daca nu confirma!... :biggrin:

«123»