FABULOS! FABULOS! FABULOS ! =))
Mi-au curs lacrimile de ras! In sfarsit un om realist, un stelist care cunoaste ceea ce se intampla!
@SS Lazio ai dreptate textul, este FABULOS, ironie de buna calitate si din pacate pentru noi este foarte adevarat. Cu un ochi radem si cu doi plangem. Sunt de aceiasi parere cu tine asa ca o mai scriu si eu :.Presedintelui nu-i pasa de noi,ba mai mult: nu are niciun interes in a ne ajuta. Legea va iesi de la sine si in primavara o sa incepem sa adunam amenzi si umilinte de la "aparatorii legii" spre bucuria unora...stalearrrr in gat sarmaua si carnatul.
Si daca tot m-am bagat in seama cu tine, ardelean cu principii sanatoase, spune-mi te rog daca gresesc:
Ardealul, desi are deschiderea cea mai mare spre vest, a reusit sa conserve anumite traditiile si obiceiurile sanatoase mai bine ca multe zone ale tarii. Am fost placut surprins vazand ca in Cluj, Arad, Deva sau Lugoj traditiile si sarbatorile sunt "tinute" strict de catre oraseni. Fata de ce se intampla aici (in Bucuresti unde shoping-ul a devenit sport de masa) oamenii de acolo sunt realmente de apreciat si invidiat. Tot acolo am vazut care este relatia corecta, ocupatiile firesti ale femeii si barbarului intr-o familie. Fraze de genul "femeia la cratita" eu nu am auzit in 10 ani de cand merg frecvent pe acolo, pentru ca ar fi un nonsens. Bucataria este teritoriul exclusiv al femeii, este job-ul ei si cel mai istet mod de a tine barbatul langa casa. Asta nu inseamna ca femeile nu sunt respectate, nu primesc tot ce merita sau mai rau ca sunt discriminate.
@dee tu esti nascuta in Ardeal sau asa, esti cu treaba pe acolo? Nu te trimite nimeni la cratita (cu toate ca fiind sarbatoarea Craciunului ar trebui sa ai alte ocupatii decat sa scrii pe globuri) dar mai clar decat ce a scris @micodo nu cred ca va avea nimeni rabdare sa o faca. Meciul de fotbal a fost, este si va fi la fel: pasiune si adrenalina, locul un care se injura ... ca pe stadion. Violentele si pumnii schimbati cu galeria si suporterii adversi se vor schimba mai aprig, la fel cum si conflictele cu jandarmii vor creste in intensitate. De fapt cred ca asta se si incearca. Cresterea tensiunilor si surpriza: de alegeri noi vom fi exemplu negativ si ei premiantii care au readus linistea in tara.