FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scrisoare deschisã cãtre președintele României

«123»
dee22.12.2007 19:39
Asta spre deliciul "grasilor" pomeniti mai devreme de mine.

"cand voi nu veti mai fi,

cantecele vor lipsi,

si noi ne vom aminti

ca au fost o data.... ultrasi."

Lasand gluma la o parte, nu inteleg de ce afirmatia " sunt impotriva violentei" este interpretata ca fiind "sunt impotriva ultrasilor"? Nu noi am pus egalitate intre aceste doua afirmatii si nimeni nu este impotriva voastra, nimeni nu doreste suprimarea spectacolului si cu atat mai putin inalaturarea voastra de pe stadion. Excesele sunt cele care ridica semne de intrebare. Eu stau mai mereu la t1, insa nu pot concepe un meci fara prezenta peluzelor. (fie si o mana de oameni, numai sa fie)

Stanici22.12.2007 19:43

@Axl-Numai ca samantarii de care vorbesti sunt dispusi sa accepte incalcarea drepturilor omului de dragul de a avea stadionul ca "teren de picnic". "Sa va impuste pe toti, bine va face!" vs "decat sa veniti la meci si sa nu va sustineti echipa, mai bine stati dreaq acasa". Vede-i-as pe toti victimele unor abuzuri din partea nulitatilor.

@Dee -Sa stii ca ai dat dovada de umor (pe mine ma apuca rasu-plansu, ce-i drept).Revenind la subiect, pe un om il apreciezi si cu bune si cu rele. Asa e in viata, asa e si pe stadion.

P.S. - tu vrei si cu sufletul in rai?:))

axl22.12.2007 19:54

@Stanici

Nu ma fac avocatul niciunei parti dar esti subiectiv. Nu toti samantarii/cetatenii ii vor pe ultrasi impuscati precum nu toti ultrasii se imbraca in galben si intra pe teren incercand jenant sa loveasca un portar nevinovat care trecea si el pe-acolo. Exemple si contra-exemple sunt multiple, la fel ca argumente si contra-argumente. Ideea e sa reusim sa convietuim cu totii, si daca se ridica unul mai sus ca noi sa-i dam in cap.

P.S. Apropo de "decat sa veniti la meci si sa nu va sustineti echipa, mai bine stati dreaq acasa", imi aduc aminte de "cetateni, M**E cetateni". Intamplator ma aflam la tribuna I cand s-a strigat asta in momentul cand, condusi de Sevilla in Cupa UEFA, cativa se indreptau spre iesire. Nu m-am simtit vizat. Tot intamplator ma aflam in Peluza Sud cand, tot condusi de Sevilla in grupele CL, cativa se indreptau spre iesire. Nici atunci nu m-am simtit vizat.

bodanelu22.12.2007 19:58
condusi de Sevilla in Cupa UEFA ... condusi de Sevilla in grupele CL

sa nu te mai prind la meciuri :laugh:

axl22.12.2007 20:01

@Bodanelu

Anul asta in niciun caz.

novac22.12.2007 20:41
FABULOS! FABULOS! FABULOS ! =))

Mi-au curs lacrimile de ras! In sfarsit un om realist, un stelist care cunoaste ceea ce se intampla!

@SS Lazio ai dreptate textul, este FABULOS, ironie de buna calitate si din pacate pentru noi este foarte adevarat. Cu un ochi radem si cu doi plangem. Sunt de aceiasi parere cu tine asa ca o mai scriu si eu :.Presedintelui nu-i pasa de noi,ba mai mult: nu are niciun interes in a ne ajuta. Legea va iesi de la sine si in primavara o sa incepem sa adunam amenzi si umilinte de la "aparatorii legii" spre bucuria unora...stalearrrr in gat sarmaua si carnatul.

Si daca tot m-am bagat in seama cu tine, ardelean cu principii sanatoase, spune-mi te rog daca gresesc:

Ardealul, desi are deschiderea cea mai mare spre vest, a reusit sa conserve anumite traditiile si obiceiurile sanatoase mai bine ca multe zone ale tarii. Am fost placut surprins vazand ca in Cluj, Arad, Deva sau Lugoj traditiile si sarbatorile sunt "tinute" strict de catre oraseni. Fata de ce se intampla aici (in Bucuresti unde shoping-ul a devenit sport de masa) oamenii de acolo sunt realmente de apreciat si invidiat. Tot acolo am vazut care este relatia corecta, ocupatiile firesti ale femeii si barbarului intr-o familie. Fraze de genul "femeia la cratita" eu nu am auzit in 10 ani de cand merg frecvent pe acolo, pentru ca ar fi un nonsens. Bucataria este teritoriul exclusiv al femeii, este job-ul ei si cel mai istet mod de a tine barbatul langa casa. Asta nu inseamna ca femeile nu sunt respectate, nu primesc tot ce merita sau mai rau ca sunt discriminate.

@dee tu esti nascuta in Ardeal sau asa, esti cu treaba pe acolo? Nu te trimite nimeni la cratita (cu toate ca fiind sarbatoarea Craciunului ar trebui sa ai alte ocupatii decat sa scrii pe globuri) dar mai clar decat ce a scris @micodo nu cred ca va avea nimeni rabdare sa o faca. Meciul de fotbal a fost, este si va fi la fel: pasiune si adrenalina, locul un care se injura ... ca pe stadion. Violentele si pumnii schimbati cu galeria si suporterii adversi se vor schimba mai aprig, la fel cum si conflictele cu jandarmii vor creste in intensitate. De fapt cred ca asta se si incearca. Cresterea tensiunilor si surpriza: de alegeri noi vom fi exemplu negativ si ei premiantii care au readus linistea in tara.

Stanici22.12.2007 20:45

Si masa de bovine care aplauda "salvatorii neamului".

axl22.12.2007 21:00

In 17 cazuri din 18 eu sunt cel care gateste. In schimb, tot eu fac cumparaturile, aspir, spal vasele, duc gunoiul, schimb canalele la TV cand se termina bateriile la telecomanda.

Stanici22.12.2007 21:03

"Din cate stiu, in Regat se poarta barbatul la cratita " - da, avem bucatarii amenajate in peluze. Intre doua torte, pregatim supica de pui sub privirile exigente ale consoartelor venite sa isi sustina cu pasiune favoritii. Consoarte care, la nevoie, isi pun fularele pe fata si se iau la bataie cu suporterele adverse si cu garda.

Asta in cazul in care nu ai vrut sa ne dai o idee de fel de mancare -"barbat la cratita". Se prepara la foc iute sau domol?

eusunt25.12.2007 12:31

HEHE cemi place chestia cu "daca suporteri nu sunt nu o sa mai fie cantece" HEHEHE ce cantece fratrilor??? HAI NU PE BUNE chiar sa afiseze cineva cantecele suporterilor Steaua dar cantece nu aberatii fonice...si sa vedem daca avem ce regreta daca asea zisii suporteri or sa fie spectatori o sa avem ce regreta...atunci CAND stadionul Ghencea va canta precum cel al lui Liverpool atunci aveti dreptul la cerinte de la presedinte....

Apropo cate steaguri ati vazut voi la El`Clasico??? dar am vazut o coregrafie de nota 1000000 pe cand la Steaua??? ce is alea coregrafii???

ACUM nu pe bune eu cred ca ar trebui sa ne adunam noi si sa ne punem mintea la contributie si sa facem cantece pentru culori nu pentru GG sa ne vedem de spectacolul tribunei si asea vor veni si rezultate.......

PS: Sa ne fie rusine ca suntem singurul club de pe soclul CupeiCampionilor care nu avem IMN...

tam tam tam taram tam tam.scooter rusine fratilor RUSINE!!!

cyclon07.01.2008 17:34
:steagcruce: va rog faceti diferenta intre spectacol si violenta ... uitati-va putin la filmuletul acesta
... cred ca oricarui roman i-ar place sa vada o astfel de atmosfera pe stadion :steagcruce:
Gezets07.01.2008 18:51

nunta asta numesti tu spectacol???.....

«123»