un Craciun fericit 22ror si un caldutz HAPPY NEW YEAR!!! :">
un Craciun fericit 22ror si un caldutz HAPPY NEW YEAR!!! :">
sarbatori fericite tuturor!
si felicitari klaus pentru ca ai luat permisu :biggrin:
Sarbatori Fericite la toti stelistii
Sarbatori fericite tuturor !! Sper sa aveti parte de tot ce va doriti !!
Sarvrbaturi Fericite Tuturor !!! Mai ales lui Ionutz si lu Dragos !!! Dragos am auzit ca vei sta acasa de sarbatori ca ai picioru rups , si ti se umfla ceva cu H
. Sper ca dupa sarbatori sa revenim si sa gasim o Stea care straluceste in adevaratu sens al cuvantului , si cu o echipa refacuta ![]()
Sarbatori Fericite Tuturor !!! >
<
Ba esti nebun , nu se mai suporta fifangii astia de pe aici ... ba prin Germania , ba pe la munte , ba prin tarile calde ... va permiteti mai nebunilor. Nu ca astia mai amarati care stau in orasul natal si nu au niciun plan batut in cuie... eu probabil de craciun voi bea foarte mult , iar de revelion voi bea extrem de mult. Dupa treaba cu bautul probabil voi merge neinvitat la toate petrecerile cunoscutilor si le voi strica buna dispozitie... cam atat pentru anul` asta.
Voua ce-as putea sa va urez decat tot binele din lume , sa fiti fericiti , iubiti , sa rupeti tastatura-n 3 la fifa ... si traiti linistiti 110 ani fara reparatii auto X(
Acum cateva vorbe despre divizia B in care sunt in prezent.
Chiar nu ma asteptam sa fie asa frumos
toti cei care i-am intalnit pana acum au fost super baieti cu care ma voi intelege de minune sezonul asta...ca de sezonul viitor ma intorc in Liga lu` Ion pentru ca acolo imi este locul ![]()
Jeleu , Kama , God , Nucleo ... chiar va simt lipsa
poate ve-ti reveni ...
SARBATORI FERICITE , UN AN 2008 CAT MAI FERICIT SI PLIN DE REALIZARI !
FORZA Steaua , **** Gigi ... augh,augh,augh...
P.S. Ioane mi-a soptit o pasarica ca in 08-09 ai de gand sa te legi la cap cu Cristina :X
sarbatori fericite la fostii mei colegi de suferinta...la multi ani...bla bla bla:(
OOOOOOOOOOOOOOOO
Ho hoho
Si merry christmas
asa se scrie ? ![]()
in orice caz sarbatori fericite pentru totzi inclusiv god ![]()
..........Sa avetzi parte de tot ce va doritzi
G0d u de o fata ![]()
si cam atat :X
Yo de Craciun o sa boschetez probabil pe la neamuri si chefuri cu pretenii p-acilea si de revelion la o cabana
Beau un pahar pentru voi ![]()
![]()
V-am pupat :*
Craciun fericit si un an nou plin de bucurie si fericire!
Si cu Steluta pana la moarte ca am auzit eu ca de la anul straluceste;))
OOOOOOOOOOOOOOOOHo hoho
Si merry christmas
asa se scrie ?
in orice caz sarbatori fericite pentru totzi inclusiv god
..........Sa avetzi parte de tot ce va doritzi
G0d u de o fata
si cam atat :X
Yo de Craciun o sa boschetez probabil pe la neamuri si chefuri cu pretenii p-acilea si de revelion la o cabana
Beau un pahar pentru voi
V-am pupat :*
Multumesc sarbatori fericite si tie,si sa ai parte de bucurii.
Eu cred ca o sa il fac akasa.
Maicamea lucreaza ,taicamiu nu e in tara..
Un Craciun de toata frumusetea:)).
Macar sa fie ceva la TV ca altfel mor.
Insa Revelionu il fac la unii,o sa beau,ca dupa ce ma imbat trebuie sa mai beau ca sa ma dreg.
ce palpitant... :>
Mersi danny esti singurul care se simte p-acii....
Da-ti o palma cu hematomu ala ca mi-a tecut, am scos picioru, mai da 1 poate scrii si corect ![]()
te voi stresa pana iti indrepti scrisul...
Deic inca o data . Sarbatori Fericite Dragoshel , si picior de atlet !!!
Si Ionutz , Sarbatori Fericite si sa ai parte de un moderat de AR !! ![]()
sarbatori fericite tuturor!!!!
si macar in topicul asta nu va mai intepati:P
Luna Decembrie si sarbatorile de iarna sa va aduca numai caldura in case si in suflete ! Sa aveti masa imbelshugata si buzunare pline de bani ! Si mai important, persoanele care va sunt cele mai aproape de inima ( parinti, iubita, tovarasii,tastatura ) sa le aveti aproape.
Pretuiti sanatatea fiindca este foarte importanta ! Acest forum este " leaganul virtual " al suporterilor stelisti, sa continuam sa-l facem din ce in ce mai cautat si apreciat .
Eu de Craciun as vrea sa plec pe undeva, si Revelionu` o sa-l fac la serviciu, tzinand cont ca e un club , nu imi vor lipsi mancarea buna si bautura.
Sa auzim numai de bine. La anul si la multi ani !!! Si cand ne-o fi rau, sa ne scaldam in Jack Daniels.
Happy Holidays! Sa speram la un an bogat in Ghencea!
Craciun fericit tuturor !
Nu particip la campionat , insa urez tuturor SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI !
PS: stiu, si voi mie , nu ? :biggrin:
Nici eu nu particip,dar "Sarbatori Fericite" ![]()
Ho Ho Ho ! Santa Klaus va ureaza in Ajun , Un Imbelsugat Craciun , Sanatate si iubire , Fericire si implinire ![]()
La multi ani!!!! Un an nou mai bun si multa sanatate si tot ce va doriti.
@Ionutz.Vreau si io sa ma inscriu cand pot sa fac asta si cum?
Aproape de incheierea actualului sezon, aproximativ 15-20 ianuarie, vei gasi in aceasta sectiune un topic special dedicat inscrierilor. Vei afla de acolo de conditii trebuie sa indeplinesti, care va fi procedura de inscriere, etc.
Craciun fericit tuturor !
un an nou fericit
cu cat mai multe impliniri
ps: poate revin
ma mai primiti :-s
nu ca te-ai retras