In numele colectivului FcSteaua.Ro va urez Sarbatori Fericite, toate cele bune si un an nou mai bun !
PS Poate si un fifa 2009 mai reusit ![]()
Ca idee, pe unde plecati si cand reveniti, sa stim cand dam drumul la campionat dupa aceasta mini-vacanta ?
In numele colectivului FcSteaua.Ro va urez Sarbatori Fericite, toate cele bune si un an nou mai bun !
PS Poate si un fifa 2009 mai reusit ![]()
Ca idee, pe unde plecati si cand reveniti, sa stim cand dam drumul la campionat dupa aceasta mini-vacanta ?
Sarbatori fericite tuturor !
plec pe 21 si revin pe 26...
Sarbatori fericite tuturor...un an nou fericit cu multe bucurii....
eu voi pleca pe 26 in germania si ma voi intoarce cam prin 12-13 daca incepe mai repede returul as dori sa amanati etapele si cum ajung le voi juca...ms pentru intelegere!!
io plec zilele astea si revin pe 4-5
Sarbatori fericite tuturor!!
Yo plec km intr-o ora si revin p la 1 dimineata
) ![]()
@Ronaldo: Un fular cu Bayern si se rezolva ![]()
Sarbatori Fericite, pentru toti stelistii si pentru toti user'i acestui forum !
Chiar si tie, Klaus ! ![]()
Yo zic sa terminam cu asa zisele " intepaturi" , "atacuri" etc. Asta nu o zic de fatzada si nici ca i'ai zis lui i0nutz, ca el sa'mi transmita sa nu ne mai atacam.
Pana la urma, Steaua si FIFA ne'a adus pe acest forum si in acest campionat.
Bafta tuturor !
Sarbatori fericite micutzilor :* ![]()
mi-e dor sa joc fifa cu voi
ionutze 2 ![]()
Sarbatori fericite la allllllll....
SArbatori fericite si sa ne gasiim in 08 cu acelasi spirit.
@Ronaldo: Un fular cu Bayern si se rezolva![]()
S-A FACUT...........
))
SARBATORI FERICITE va pup pe toti si forzZa Steaua :steag_steaua_ro:
Multumim la fel 4_ever_steaua ! Cu banurile si cu urarile ce mai aducem si noi lume pe sectiune ![]()
PS Ce profund e god, cu spirit, cu astea..
Apropo, god, vezi ca zilele astea ajung prin ploiesti.. Sa vad cu ce te prezinti
)
cu placere Forza steauaa
Multumim la fel 4_ever_steaua ! Cu banurile si cu urarile ce mai aducem si noi lume pe sectiune
PS Ce profund e god, cu spirit, cu astea..
Apropo, god, vezi ca zilele astea ajung prin ploiesti.. Sa vad cu ce te prezinti
)
Ionut ce mai e un Suc:)).
Te astept boss.
@god: Am voie in Pl cu nr de B ? ![]()
Tare rima. ![]()
@god: Am voie in Pl cu nr de B ?
Dai cu smuceala si ai voie:)).
Apropo, cred ca o sa mai fie timp de niste etape, vreo 3-4 probabil, dupa care lasam oamenii in vacanta si ne revedem cand s-o putea. Cel mai probabil dupa 9, ca dupa toata puzderia de sarbatori pe 5 ian e ziua mea iar pe 7 Sf Ion .. Deci treburile sunt clare
)
Santa Klaus va ureaza un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un an nou de 10 ori mai bun decat cel care a trecut !!!
Roby nu am nimic de impartit cu tine atata timp cat nu ma ataci si nu sunt genul care sa port pica. La multi ani si tie !
Craciun Fericit tuturor si un calduros La Multi Ani
Sarbatori Fericite tuturor!
Sarbatori fericite !