Surdu
Surdu
As zice: Neaga, are si experienta, m-a dezamagit. Dar si Surdu, il consideram un jucator bun, sa plece din iarna
.
Treaba sta in felul urmator:
1)Neaga - de la el se astepta cel mai mult, fiind cel mai asteptat transfer in vara, nu?
3)Croitoru - Anul trecut toata lumea urla la Olaroiu(suporterii) pentru ca nu-l juca pe Croitoru. Turul asta am vazut si motivul pentru care Croitoru era tinut pe banca. Hagi s-a incapatanat sa-l titularizeze ceva meciuri, dupa care Lacatus l-a trimis inapoi intre rezerve, observand limitele omului. Sa fie iubit...
2)Badea - e absent total de cand a avut stupidul accident de masina. L-a afectat rau, se pare.
3)Iacob - Daca inainte era lent, turul asta a fost chiar un om invizibil si un magnet de offside-uri.
4)Banel - In nota cu care ne-a obisnuit. Banel poate fi considerat drept deceptie de cand a venit la Steaua. Un jucator evolueaza in 3 ani. El nu a evoluat la niciun capitol, ba mai rau... e in regres total. Adevarata eclipsa. Dupa mine Banel e o deceptie pentru el, in primul rand, nu pentru echipa. La fel cum suporterii+Becali+presa i-aui desfiintat pe Lovin sau Ov. Petre(primu` cu ceva motive reale, al 2-lea doar din cauza afilierii acestuia cu Oli), asa a fost ridicat in slavi Banel, un OM de suflet si un atlet desavarsit dar un fotbalist mediocru...
5)Cristocea - El e rezerva, nu poti cere multe de la el.
De la Surdu n-avem ce cere, pentru ca n-a prea jucat si cand a facut-o au avut grija suporterii sa-i strice ziua, incat sa nu mai fie bun de nimic pe teren, episod repetat si la Arsenal. Aici bila neagra le-o dau suporterilor nu doar lui Surdu. Aceiasi bine pentru ei de cate ori au fluierat cate un jucator al Stelei.
Ce nu inteleg eu: de ce fluerati jucatorii? N-aveti pe cine fluiera sau pur si simplu v-ati saturat de Becali si cautati alte tinte?
Vorba cuiva intr-un comentariu la articolul Steaua-Farul: suporterii poarta partea lor de vina in semi-esecul Stelei in turul asta de campionat. Daca Becali are 50% din vina, staff-ul tehnic 30%, suporterilor le revin restu` de 20%... cu indulgenta.
Toti v-ati vazut cu wallpaper al Stelei cu trofeul UCL pe calculator, varianta 2007-2008. Sa nu uitam ca daca "putin bagi, putin primesti" functioneaza. Steaua, adica creditorul echipei, nu a bagat... asa ca nu a avut ce primi. Ecuatia e simpla.
Cam difil sa aleg dintre ei cam toti au fost o dezamagire dar parca ma asteptam la mai mult de la Badea !
1 Badea
2 Neaga
3 Badoi
Dupa perioada de transferuri ma gandeam: joaca Golanski fundas dreapta, Badoi mijlocas dreapta si o sa aveam si noi oameni care sa centreze nu sa dea in peluza cum face Banel. Sper sa il vad pe Banel mai des pe banca de rezerver si sa nu plece Golanski si Zapata
Badea și Neaga. M-am sãturat sã le gãsesc scuze...
Neaga clar!!
Neaga....
Nicolita
Badea
Goian
p Marin
Iacob
Ma asteptam sa revina dupa accidentare intr-o forma mai buna.
Apoi Badoi.. fata de ce a aratat la Rapid, la Steaua nici pe jumate nu a jucat ca acolo.
Cristocea si Badea au fost accidentati si e greu sa revii intr-o forma extraordinara dupa o accidentare. Deceptii sunt Neaga si Surdu care nu joaca la nivelul cu care ne-am obisnuit.
Nici eu nu ma asteptam la nimic de la Surdu. Pentru mine, a fost minune ca a reusit sa reziste la acel "umar-la-umar" de pe "Emirates" si sa dea pasa inapoi la Lovin... Cred ca e singura faza de fotbalist pe care a produs-o de cand a venit la noi. In rest, a fost praful tzandarilor!
Sunt dispus sa-l mai astept pe Neaga. In primul rand, pentru alearga de trei ori mai mult decat intreaga noastra linie de mijloc, se vede ca vrea mai mult. In al doilea rand, pentru ca Lacatus a declarat ca il introduce ca titular pentru ca munceste enorm la antrenamente. Bineinteles ca, in afara golului cu Dinamo si a altor doua (cred...) jocuri bune, a fost sub asteptari. Pentru mine, cuvantul "deceptie" e cam mult in ceea ce-l priveste.
Pe Badea l-am votat ca "deceptia primei parti a sezonului". Mi se pare inredibil cat de prost joaca: e surprins in vreo 5 off-side-uri pe meci (pe "Emirates" a dat lectii!) pentru ca e halucinant de bezmetic, nu mai e in stare nici sa protejeze ca lumea baloane simple, suturile lui l-ar face invidios pe Sir Wilkinson, iar efortul lui (pentru ca omu' chiar se zbate) mi se pare chiar zadarnic. Nicolita si Neaga mai acopera o zona, ceva, mai resping mingi din aparare...
Badea zici ca e trimis pe teren sa-si filmeze colegii si sa le vanda pozele, sa aiba si el de-un cico...
Dar in fruntea listei, l-as aseza trainic pe Iacob. Nu am rabdare sa vorbesc despre el.
Badoi cred ca nu se simte imbracat in rosu si albastru. Din cate am mai citit, el nu s-a adaptat foarte bine in Ghencea. Nu joaca aia rummy cu el, nu stiu... Pacat! Dar acum ii inteleg pe rapidisti, care-l injurau ca nu-i ieseau decat vreo 3 centrari din 20, cate dadea el pe meci. Consider ca putem gasi altu' mai bun. Nu-l regret.
Am sa vorbesc in continuare despre Croitoru tot atat de mult, pe cate realizari are el la Steaua.
Eu am senzatia ca Vasilica Cristocea nu alearga suficient. Omu' vede destul de bine jocul, poate dribla, in zilele lui bune, si poate pasa si centra excelent. Din pacate, se fereste cat poate de tacklinguri si, de multe ori, l-am vazut demarcandu-se in doru' lelii. Un jucator ok pentru Liga I. Pentru ce ne dorim noi, insa, am mari rezerve.
1.Surdu
2.Badoi
3.Neaga
4.Badea
L-am votat pe Neaga care n-a reusit sa se integreze deloc in cadrul echipei. Mai mereu pare ratacit pe teren, apatic, parca e decupat dintr-un alt film. Se pare ca impactul cu fotbalul romanesc i-a fost fatal dupa 2 ani de absenta, iar din cel mai bun jucator din campionat in 2004, a ajuns .... ce a ajuns.
Din pacate nivelul de aspiratie e mult mai mare decat cel de expectanta si asta nu numai in cazul lui Neaga, deci pentru a doua mare dezamagire l-as nominaliza pe Badea. Surdu ar fi pe pozitia a 3-a cu mentiunea ca la el, aspiratia e cat de cat egala cu expectanta.
Neaga,pentru ca de al el ma asteptam la multe lucruri!Pe Surdu il stiam ce-i poate pielea...
dupa parerea mea Surdu,apoi Neaga..de la care ma asteptam la mult mai multe fiind un jucator foarte bun..cel putin asa era acum cativa ani.....din pacate mai este si Badea......mda....si Dica ma cam dezamageste pentru ca rateaza dar Neaga,SURDU,Badea....aia raman cei mei slabi Forza Steaua ![]()
Neaga si Badea, in care ordine preferati.
Surdu trebuie sa plece! :steag_steaua_ro:
intr-adevar asteptam mult mai mult de la Surdu...pacat de acest baiat
surdu a fost cel mai rau jucator de la Steaua eu as vrea sa plece si sa vina un jucator mai bun in locul lui
Sur - du !!!
Sur - du !!!
Ce dracu aveti cu Surdu ma e tanar are timp sa fie bun,dar Neaga freaca pisoiul de cand a venit
Io zic ca Neaga taia frunze la dinamuvisti :biggrin:
daca ne gandim mai bine, parca deceptia cea mai mare a fost Steaua noastra din Liga Campionilor: din 12 puncte cat visam la inceput, au ajuns 1-2 si la sfarsit a ramas un singur punct!
cred ca si cu transferurile va fi la fel: Dica de la 5 mil va pleca pe vreo 500.000, Goian in loc de 10 mil, poate 1 mil, iar de venit vor reveni manjii de la buzau si altii gen africanul de la charleroi. ceea ce nu e totusi rau, pentru ca e bine sa avem in echipa jucatori care sa si alerge, ca de staruri suntem satui!
o alta mare deceptie ar fi si Hagi, avea ocazia sa-i dea multa muhhhe in direct si la ora de varf lui bekkali, dar a evitat un conflict deschis. sper insa ca i-o coace pe ascuns si ne va scapa de fekali definitiv!
Ce dracu aveti cu Surdu ma e tanar are timp sa fie bun,
bine dar sa invete in alta parte ca in momentu de fata ne trebuie jucotori care sa fie buni daca vrem campionatu nu avem voie sa mai pierdem ![]()