Discutati aici despre evolutia sondajului de pe site cu titlul: "Deceptia primei parti a sezonului 2007 - 2008".
Candidati:
Cristocea
Croitoru
Neaga
Surdu
Badea
Discutati aici despre evolutia sondajului de pe site cu titlul: "Deceptia primei parti a sezonului 2007 - 2008".
Candidati:
Cristocea
Croitoru
Neaga
Surdu
Badea
Candidati:
Cristocea
Croitoru
Neaga
Surdu
Badea
Nu cred ca Surdu poate fi inclus la "deceptii" deoarece oricum de la el nu asteptam nimic. Neaga, cat o fi jucat el de prost de-alungul campionatului, a dat gol cu Dinamo, deci restul sezonului i se iarta. Sa zicem Croitoru....
Surdu , Neaga - la gunoi !
Din punctul meu de vedere: Vali Badea. M-am asteptat mult de la el, dar nu a reusit mai nimic...
Steaua, in general..
Am votat Badea pentru ca este singurul dintre cei cinci de la care ma asteptam la mai mult.
Neaga,cand a ajuns la Steaua m-am bazat ca o sa joace asa cum il stiam eu,insa m-a dezamagit complet,Badea a fost accidentat,deobicei dupa ce vin dupa o accidentare multi isi pierd din pofta jocului!!
Singurul dintre cei mentionati Croitoru mi se pare ca joaca chiar bine.Fata de Badea care ia mingia il atingi pica...nu`l atingi pica ...si se mai si vaita...halal jucator
Cam toti sunt deceptii. Dar cele mai mari Neaga si Vali Badea. Pentru ca de la ei asteptam foarte mult
Badea e nr.1...
apoi romica surdulica....si poate Croitoru......
Candidati:
Cristocea
Croitoru
Neaga
Surdu
Badea
deceptia cea mai mare e Neaga...yo unu de la romeo surdu nu ma asteptam la nimic sa fie luat in calcul ca deceptie..a venit ca si balast...insa la Neaga ma asteptam la mai mult
Croitoru si surdu nu au cum sa fie deceptii! Cristocea si Badea au fost mult timp accidentati si era mai greu sa isi revina la forma de anul trecut, iar Neaga a venit ca un jucator in mare forma si nu a jucat mai nimic! Se vede ca nu prea joaca bine extrema stanga sau varf impins! Dupa mine deceptia acestui tur este Nicolita e foarte foarte mult sub forma de anul trecut:|
Neaga e adevarata deceptie.
Cristocea si Badea nu se pot pune, fiind accidentati iar Croitoru a jucat destul de bine.
cea mai mare deceptie este Neaga, tinand cont de cate sanse i s-a dat.
Neaga sigur.Apoi Badea si Crisotcea,dar ei au fost si accidentati.Croitoru e si el praf iar Surdu nu mai zic,dar in el nu imi puneam sperante.
Deceptiile:
1. Nicolita
2. Nicolita
3. Nicolita
4. Iacob
5. Neaga
1)Surdu 2)Cristocea 3)Iacob (
)
Dica & Neaga cele mai mari deceptii
Romica Bunica :laugh:
Este vorba de fotbalisti de la care aveam anumite asteptari. Surdu nu are de ce sa fie deceptia primei parti a sezonului deoarece nimeni nu se astepta la nimic din partea lui si nu cred ca ar trebui bagat in sondaj.
Sunt destui candidati: Dica in primul rand, Iacob, Badea, Nicolita, Neaga, Cristocea, chiar si Goian mi-a pus de multe ori anumite intrebari. Nici Petre Marin nu a facut prea multe... Prea multi jucatori au fost iesiti din forma in acest tur lucru care ne-a adus in starea de fata. Ov.Petre si Lovin nu pot fi numiti deceptii pentru ca nu te astepti la mai multe din partea lor, iar pe mana lui Ov.Petre am pierdut 2 meciuri de care imi aduc acum aminte. Lovin in schimb a mers mai bine decat cu ce ne obisnuise in trecut.
1)Neaga
2)Iacob
3)Badea
4)Banel
5)Cristocea
De la Surdu nu ma asteptam la multe...
Da, deceptie nu poate fi decat cineva de la care aveai asteptari. Nu e cazul lui Surdu.
Nu stiu pe cine sa aleg intre Badea si Neaga.
Neaga categoric , find o vedeta, se asteptau multe de la el ...
Cristocea, Croitoru si Badea sunt jucatori de banca de rezerve ...
Surdu nici nu are ce cauta in echipa macar ...
Oricum ce mai mare deceptie a primei parti a sezonului , zic eu ca este pozitia ocupata in clasament
Da, deceptie nu poate fi decat cineva de la care aveai asteptari. Nu e cazul lui Surdu.
Nu stiu pe cine sa aleg intre Badea si Neaga.
Poate multa lume se astepta la ceva din partea lui Surdu..in multe sondaje in care era pusa intrebarea:"Va doritzi sa vina Surdu la Steaua" erau peste 60 la suta cei care au votat "DA".La cei 23 de ani ai sai avand deja multe sezoane in Liga 1 in care a jucat bine chiar si la tineret pana in urma cu 1 an jumate-2
Pai dupa mine cred ca e Badea. Bine a spus tipul ala, ca nu poti avea exceptii de la cineva de la care chiar nu te astepti.Deceptia primei parti ii clar Badea, dupa care vine Neaga ( el macar si-a mai revenit in ultimele meciuri cat de cat).Transferul cel mai reusit ii clar a lui Surdu care nu are fata de Steaua sincer, poate de Steaua II.