pentru Steaua Toronto
Daca la Steaua spui ca a fost dezastru anul asta, la Dinamo cred ca nu ai mai gasi superlativ depreciativ:) Sa nu exageram!
Cred ca aspiratiile noastre transced realitatea si daca ne-am vazut in LC, multi am si vazut trofeul in vitrina Stelei.Din pacate, pana acolo mai e!Asa ca e bine sa stim sa cerem atat cat ne este plapuma. In opinia mea, Steaua a iesit din LC mai onorabil decat a facut-o anul trecut in confruntarea cu echipele mari Arsenal si Sevilla, dar norocul pe care l-a avut cu Dinamo Kiev la avut Slavia in meciurile directe. Pana si comentatorii TV in LC parca nu erau romani atat de antiromanesc suna comentariul lor (desi se voia anti-Steaua)!Niste cretini, ca si cei din seara asta!
In campionat, se putea si mai rau avand in vedere ca toata lumea a pus tunurile pe echipa. Becali, presa si ce este mai trist...si suporterii!
In conditiile accidentarilor, a presiunii mediatice si fonice ale suporterilor, a schimbarii antrenorilor, a plumbului turnat in ghete de Becali prin declaratii tembele, este o minune ca Steaua are 38 puncte si ca a pierdut in LC la limita de 4 ori si prin mare ghinion.
Nu uitati ca si ei sunt oameni si nu roboti, iar campionatul asta e mult mai tare decat cel de anul trecut. Rapid a avut, cel putin in 3-4 meciuri "bafta chioara"(ultimul cu Bistrita), altfel era alaturi de Dinamo si nu la egalitate cu Steaua.
Cred ca ceea ce a lipsit Stelei in exprimarea Constanta si continua a ceea ce aratat ca stie in unele meciuri sau portiuni din ele, pe langa cele enumerate mai sus, a fost si lipsa unei constante in formula de joc, care sa aiba un schelet de 7-8 jucatori de baza si rulaj a 2-3 jucatori. La noi a fost invers ceea ce nu a favorizat formarea acelor automatisme intre jucatorii vechi si cei noi, ci a unui joc la "ce iese".
De ce la CFR si Urziceni este ok?Pentru ca acolo este liniste.De la patron la presa. "Zgomotele" produse numai de uralele si cantecele de incurajare ale suporterilor si nu de coruri imense intonad "Oda bucuriei" prin injuraturi si flieraturi.
Si CFR-ul a facut jocuri f proaste, dar a avut noroc si pe tabela si din partea suporterilor care i-au sustinut si la greu. Ceea ce nu a fost cazul la Steaua!
E bine ca in viata sa visezi, dar cand ai capul in nori musai trebuie sa ai picioarele pe pamant si sa nu vezi un dezastru din cateva infrangeri.
Haide Steaua!!!
Un comentariu foarte pertinent si in conformitate cu realitatea!
BRAVO !!!
![]()