oof eu nici nu vad bine mingea , Dica rateaza mai mereu,Neaga cade in fata portii, e bine ca avem 1-0 dar vreau sa le mai dam macar un gol forzza Steaua
...si eu care credeam ca sunt singurul care a dat in strabism subit....
)
oof eu nici nu vad bine mingea , Dica rateaza mai mereu,Neaga cade in fata portii, e bine ca avem 1-0 dar vreau sa le mai dam macar un gol forzza Steaua
...si eu care credeam ca sunt singurul care a dat in strabism subit....
)
oooooooooooooooooooooof,l-a scos pe Badea.....firar sa fie..........
Frate deci ma dor ochii de la meciul asta!Incerc sa urmaresc mingea aia dar fara succes!Dupa maxim 2 pase o pierd!
Frate deci ma dor ochii de la meciul asta!Incerc sa urmaresc mingea aia dar fara succes!Dupa maxim 2 pase o pierd!
))) eu o vad doar cand e in aer...
gooooooooooooooooooooooooooooooooooool....Nicolaie Dicaaaaaaaa ![]()
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAa 2-0
gazon cu incalzire o laie... au investit o gramada de bani in ce? ca tot e plin de zapada. la clubul asta nu merge nimic
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool STEAUAAAAAAAAAAAAAAAAAa 2-0
:biggrin: am postat in acelasi timp
Curca e omul nostru, ca de obicei.
La fel as fi crezut si eu daca ar fi fost 5-0 pentru noi.
Da, e criminal cu mingea. N-o pot vedea decat la close up uri. Da dureri de cap daca incerci sa o urmaresti.
Bine ca am dat 2 goluri. Acum putem fi linistiti ca vom castiga aceasta partida si ca ne mentinem inca aproape de locul 2.
ggggggggggggggggggooooooooooooollllllll
2-0 ggggggggggooooooooooooooool dicaaaaa forzza steauaaaaaaaa
3-0 . Hilar ! ![]()
goooooooooooooooooooooool....Zahariaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]()
E bine si 3-0 ![]()
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool iaaaaar:)))
forzza Steaua 3-0 ![]()
goooooooooooooooooooooooooll STEAUAAAAAAAAAaa 3-0 se adevereste pronosticul meu ![]()
Un comentariu "perfect". ca de obicei. Mai mult decat obiectivi acesti comentatori "obiectivi". Mai aveau putin si plangeau. Bucuria lor spune tot: "la naiba, bine ca Steaua castiga, iar ai nostri caini pierd". Traiasca obiectivitatea....
O seara frumoasa...
ce bara a dat Bicfalvi :O :O :O
Pacat ca Bicfalvi n-a incheiat turul cum l-a inceput: cu un gol superb.
Bravo Bicfalvi ! In sfarsit un sut !
Comentatorii sunt praf, da-i dracu. Habar n-au ce e aia obiectivitate si care-i treaba cu gramatica.
gataa s-a terminat 3-0 pentru steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa oohhhh yeeaa:)))
iubesc Steaua forza steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
in sfarsit vad un scor 3-0......hai ca revenim incetul cu incetul
:D:D BRAVO Steaua!!FORZZA Steaua!!!
:steag_steaua_ro: ![]()
![]()
sa speram ca acest meci va fi inceputul revenirii Stelei.
baietii au jucat bine.
HAHAHAH Valentin Badea a fost travestit din atacant in mijlocas, iar Emeghara comite un pui de "hentz" =)))))))) AM RAS CU LACRIMI
Sunt printre cei mai optimisti suporteri .. dar am dat 3 goluri deoarece au fost ei praf nu ca am fost noi buni ![]()