FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

VIVA ZAPATA!

«123»
acelasi yo14.12.2007 15:14

Este cea mai buna achizitie a Stelei din acest an. Un adevarat jucator care merita sa fie in lotul Stelei este singurul datorita lui Steaua este pe locul doi la egalitate de puncte cu urziceniu si rapidu. VIVA ZAPATA un fotbalist care stie sa pretuiasca suporterii si culorile clubului la care evolueaza. :steag_steaua_ro: :steagcruce::steagcruce:fular-campionii

eusunt14.12.2007 15:26
:steag_steaua_ro: zapata e cel mai bun jucator al Stelei merita banderola de capitan dar si Dica o merita ,,, parerea mea e ca Dica zapata si Goian ar trebui sa stea mereu la Steaua ..........si ZAPATA sa fie naturalizat ca sa ajute nationala Romaniei :::::::::::::::::: CEL MAI BUN PORTAR DIN Romania : locul 1 este ocupat de ZAPATA si locu 2 Lobont :steag_steaua_ro: :steagcruce:fular-campionii

Pacat ca pui mult suflet in ce scrii dar nu tot ce scrii e si bun... Zapata a jucat pentru tara lui natala si nu mai poate ajuta Romania ..decat pe Steaua si sper sa nu plece...

elias_custura14.12.2007 18:32

SUPERB ATICOL!!!!

FELICITARI!!!

si eu am trait exact ca si tine la golul acela! simteam ca chiar aveam nevoie de asa ceva!!!

Steaua FOREVERE...and ever.....and ever....and ever!!!

steaua forever tm14.12.2007 18:38

:steagcruce:

ceau !

zapata e adevaratul star al echipei; mi-as dori sa ramana mult timp in Ghencea, dar mi-as dori si sa plece deoarece ii pune pe ceilalti jucatori intr-o lumina proasta; de acest fapt se face "vinovata" doar valoarea lui

Wally14.12.2007 18:58
ZAPADA este un portar de SUPER CLASA.

imi place de el mult de tot un ROMAN adevarat

Zapada e pe afara de vreo 2 zile de cand a nins. Daca ar fi roman Zapata...

Undertop15.12.2007 10:45

ba Zapata,Goian,Rada,Emegara si Ov.Petre fac tot meciul Stelei.Mi-ash dori ca din iarna sa se faca fundzatzenie generala,sa-i schimbe pe totzi inafara de cei mentzionatzi.Zapata o sa intre sigur in istoria Stelei,sper ca la aceasta echipa sa imbatraneasca si sa nu plece nici daca-i face Barca` oferta(ca sigur dejea pregatesc vreuna).Viva Zapata

Sunnyblack15.12.2007 18:46
Zapada e pe afara de vreo 2 zile de cand a nins. Daca ar fi roman Zapata...

:-))

4_ever_steaua16.12.2007 10:13

zapata e cel mai bun portar al Stelei si cel mai bun jucator ne salveaza mereu de la unele situatii penibile...FORZZA Steaua 4 EVER

stelist_sic8616.12.2007 14:33

:steag_steaua_ro: zapata unicul stelist!

«123»