Voiam sã intitulez acest articol "Ciuca bãtãilor". Mã împiedicã însã prestația extraordinarã a acestui columbian, Robinson Zapata, care își spune pe bunã dreptate Rufay. El este exponentul rãutãții lui Lãcãtuș de altã datã, el a dat semnalul pentru revenirea extraordinarã a Stelei din a doua reprizã a meciului cu Arsenal. Sunt convins cã fãrã dubla lui intervenție nu ar fi existat nici dãruirea lui Surdu, care a dus la pasa spre Lovin, care la rândul lui a centrat spre Zaharia. M-am bucurat la gol ca un copil, am sãrit prin casã de bucurie, m-am bucurat cum de mult nu am fãcut-o.
ªtiu, am pierdut, am fost dominați copios în prima reprizã. Îmi doream însã acest gol, îmi doream sã nu plecãm de pe Emirates îngenuncheați cum s-a întâmplat cu cehii de la Slavia. Am uitat greșelile lui Dicã, care chiar cã e blazat dacã își permite sã joace așa când toți cãutãtorii sunt cu ochii pe el. Am uitat de declarația lui Lovin conform cãreia fiecare va încerca sã-și facã datoria pentru cã scouterii vor fi prezenți la acest meci, nu pentru cã onoarea le-o cere. Am uitat de behãielile Creditorului, de vorbele lui despre oile pe care acum câtva timp îi considera românii verzi care le vor da peste bot strãinilor din Champions League și vor acumula 12 puncte. Am uitat de rânjetele tâmpe ale angajaților Oierului-ªef, am uitat de terfelirea simbolurilor. Am auzit chiar și din îndepãrtata Anglie scandarea unui Nume: "Lãcãtuș! Lãcãtuș!". Am vãzut în teren rãutatea lui Lãcã, ciudat, la un portar, dar am vãzut-o apoi transmisã celorlați jucãtori. Zapata ar merita banderola de cãpitan pentru felul în care înțelege sã-și facã datoria! Da,el, mercenarul care a spus cã a venit la Steaua pentru bani! În schimbul banilor pe care îi primește este însã în stare sã-și dea sufletul pe teren. Viva ZAPATA
alexblaja