" Camus, apoi Armenteros, urmeaza Thereau " - acestia sunt jucatori descoperiti de MM .. Adrian Ilie ce face ?? pleaca in vacanta in alte tari ?? sau sa aduca jucatori descoperiti de MM .. ??
mori ciobane
" Camus, apoi Armenteros, urmeaza Thereau " - acestia sunt jucatori descoperiti de MM .. Adrian Ilie ce face ?? pleaca in vacanta in alte tari ?? sau sa aduca jucatori descoperiti de MM .. ??
mori ciobane
Doamne pana unde are de gand sa ajunga ciobanul asta infect?? Nu-i ajunge ca si-a batut joc de MM ..de Hagi dar mai ales de Steaua noastra?? Nu-i ajunge ? Nu cred ca va avea vreodata curajul sa-l dea afara pe Laca pentru ca ar insemna sa nu mai iasa din casa! Trebuie sa ne dam viata pentru a-l indeparta pe oier? Daca asa trebuie ..o vom face ..........cu Steaua pana la moarte .....si dincolo de ea !!! Eu cred si sper ca vom fi in nr cat mai mare duminica la meci!! Hai sa terminam o data pentru totdeauna cu ciobanul!! Sa avem o Stea libera, in care echipa sa o faca ANTRENORII nu patronul, si in care fiecare om ajuns in calitate de oficial la acest club ...sa traiasca fiecare zi cu spaima ca intr-o zi ..va avea parte de acelasi tratament pe care l-au avut ...MM, Hagi,etc! Hai sa fim uniti ca odinioara si sa invingem RAUL asta!! acest MONSTRU! FORZZA Steaua PANA LA MOARTE SI DUPA EA !!!!>>>>>>>>> :steag_steaua_ro:
NU TOTI SUNTEM MILOGI !Si unii nu se multumesc cu putin, mai ales ca se poate mult mai mult.
Daca s-ar renunta la circ si ar exista management nu stana am fi mult mai departe, daca nu acum in cativa ani.
Hai sa zicem ca episodul Boro asa a fost sa fie, ca de destinul asta ne joaca pe degete ca pe niste papusi. Sa trecem peste faptul ca am jucat la nivel de divizia C mare parte din acel meci.
Sa presupunem ca Oli este un mare antrenor, iti mai amintesti episodul Bistrita ? Sau ai uitat UMILINTA cu dinamu din primavara ?
Protasov nu e un antrenor mare, nu comunica mai deloc in timpul meciurilor, dar echipa batea cu 4 la x in multe meciuri. Sub Protasov Steaua a reinviat, a reinviat acel joc spectaculos , cu multe ocazii.
In acest sezon avem cel mai prost atac din istorie raportat la nr de etape, in Cupa ne-a eliminat marea Chelsea de Urziceni, in campionat cel mult sanse la UEFA, in Europa cele mai putine suturi pe poarta din toate combatantele. Ar trebui sa fim multumiti, sa-i multumim oierului pentru aceste "realizari" demne de Steaua Bucuresti ?
Oierul este patron in acte, de fapt locul lui este la Balaceanca sau la ZOO. A distrus clubul, s-a inconjurat de lingai, poate cea mai joasa speta de oameni, de incompetenti care i-au suflat in.... si l-au facut sa creada ca este priceput in toate. A investit la greu in non-valori pe care a reusit sa le transforme in non-non-non valori.
La juniori suntem praf, viitorul e "roz".
Legat de vinovatul cel mare, este drept ca unii s-au prins mai greu, insa nu cred ca exista stelisti din generatia veche care se mandresc ca un specimen la marginea civilizatiei CONDUCE Steaua si isi asociaza IMAGINEA cu Steaua.
Este o mare insulta, ca sa nu spun o flegma pe stema si blazonul Stelei.
Fiindca tot faci referire la Hagi, care nu e tocmai cel mai stralucit antrenor, poate nici caracter, dar care are totusi meritul de a fi STELIST (50,60,80% sau cat o fi), tie ti se pare normal ca un analfabet sa iti puna piedici la tot pasul si apoi sa raga la TV ca nu ii place cum joaca echipa, pe care tot el a distrus-o ? Sau e chestia ca Hagi nu e antrenor, ca asa zice presa ?
Deci rezumand la Steaua este ca in ghena cat timp oaia va conduce. Din pacate protestul daca va fi sa fie este din nou tardiv si din pacate mult prea tarziu. Duminica este ultimul meci din acest an, un eventual protest cu sanse de reusita, fie ca aceasta inseamna internarea oierului la ospiciu fie plecarea lui din Ghencea. trebuie sa aiba ca durata un retur intreg si sa fie similar cel putin cu cel de dupa meciul cu Ceahlaul din sezonul trecut. Miza este salvarea Stelei si aruncarea balastului care o pangareste de ani intregi.
Cu batiste albe sau cu orice alt mijloc de protest TREBUIE sa venim cat mai multi sa scapam de cangrena care ne-a invadat sufletul si inima(Steaua).Sper sa nu fim lasi si sa lasam spiritul mioritei macar la meciurile de acasa. ![]()
Bun articol!!! Sunt in totalitate de aceeasi parere!!! Cat timp Meme a fost la Steaua, echipa juca fotbal nu turca, si antrnorii erau antrenori nu marionete!!! " ALE ALE Protasov ALE" Cat despre jucatori, presiunea si declaratiile "oierului" cred ca i`au afectata!!! Si chiar am ramas mirat cand am vazut ca nu i`a convenit Thereau care era cel mai bun pe atunci la Steaua!!! si cu Golanski se va intampla la fel si el un jucator bun care are primul 11 interzis!!!"ALESS Thereau"!!!! Insa eu mai am o explicatie ..."BANI" ..au prea multi si nu mai alearga !!! Toti suporterii STELISTI sa vina pe stadion la meciul cu Farul!!! INsa nu vreau sa vina ca sa facem atm ostila asupra jucatorilor..SA vina si sa fie laturi de Steaua!!!!! CU Steaua PANA LA MOARTE ...Pana la moarte..Cu Steaua pana la moarte!!!!!>>>>>