FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un singur monstru intre toti nedemnii

«123»
fcsteaua.ro10.12.2007 12:46

Am avut totul. Am avut o echipa minunata. Am avut un manager tanar si modern care avea grija de acea echipa si de antrenorii ei. Am avut doi antrenori distinsi,cu pedigree regal si necontaminati de mizeria interna( unul a ramas asa, altul...), am avut suporteri care vedeau o echipa jucand fotbal, nu aparandu-se disperat cu Ceahlaul...

Intre timp, tu si anturajul tau infect l-ati transformat pe manager intr-un om cu nervii la pamant, atins de atmosfera bolnava in care isi facea meseria, celor doi printi straini le-ai facut vant( disperat dupa revansa, unul s-a facut caine) si i-ai inlocuit un un sclav autohton care te-a pupat in fund mereu, dupa care a inceput declinul. Incet, incet, poticnirile din campionat au permis aparitia derapajelor tale verbale la adresa celor mai putin vinovati: jucatorii. Intai a fost Carlos,apoi Thereau ca nu-ti placea freza lui, Saban, Elton, apoi Golanski, Zaharia, Iacob, Dica. Dupa ce l-ai pus pe Hagi, ti-ai batut joc de el si de o natie intreaga, iar acum iti bati joc de 60 de ani de glorie suparandu-te ca o echipa nu se preda in fata "marelui razboinic".

Din pacate, din istoria asta trista, n-am invatat nimic. Singurii care sunt scosi in fata, singurii vinovati de serviciu sunt jucatorii. Si multi dintre noi continua sa marseze in jocul lui: inca sunt destui care posteaza impotriva unor Surdu sau Croitoru. Ce vina au ei? Cine mai poate juca fotbal intr-un astfel de climat? Trebuie sa fii surd sau strain, sa nu intelegi tot ce spune creditorul( intamplator Zapata si Eme sunt cei mai buni?). Ii faceti mercenari pe jucatori, ii injurati ca nu tin cu Steaua. Dar au tinut vreodata? Cand jucau bine erau tot la fel de mercenari ca si acum. Daca ati fi in locul lor, la mana unor straini care va decid destinele, v-ati mai gandi la suporteri? Sau v-ati gandi sa va dati viata pe teren sa castigati, stiind ca doar asa voi si familia voastra are un viitor? Haideti sa nu mai fim absurzi sa pretindem loialitate de la niste oameni care au meserie care prin natura ei nu are aceasta caracateristica. Voi iubiti firma la care munciti?

E ceva pentru care ma bucur totusi: pe el si pe acolitii lui, ii refuza toata lumea. A fost Camus, apoi Armenteros, urmeaza Thereau. Din "lunga" lui lista de intariri, n-a mai ramas nimic. M-as bucura sa il refuze si un jucator de divizia A gen Buhaescu sau mai stiu ce "talent". Vreau sa ramana singur, sa joace el si sa-l incurajeze nepotii. Atunci, pe cine o sa mai dai vina? Intre timp, haideti duminica pe stadion, sa-i facem viata un calvar. Pana nu va fi prea tarziu, pentru ca asa cum extraordinar a punctat The Radical, somnul natiunii naste monstri...

Mihai Somanescu

radusor10.12.2007 13:06

de ce il faci pe Oli sclav? Olaroiu facea c voia el si il impaca si pe oier.asta e dovada de inteligenta, pe langa toate rezultatele pe care le'a avut. crezi ca au fost intamplatoare?crezi ca distanta dintre linii nu conteaza intr'o echipa d fotbal? de ce crezi jucatorii nostri nu mai alearga ca inainte? pentru ca ii epuizeaza noii antrenori care nu ii organizeaza.asta e!

Olaroiu e un antrenor bun, dar ghinionist, il putem compara cu Lucescu din pct asta d vedere.din pacate nu le este observata inteligenta si suporterii pun mai mult pret pe declaratiile de la TV ale antrenorilor.pentru ca sunt sigur ca sunt suporteri ai Stelei care ii considera pe Andone, Rednic, popa antrenori mai buni ca Oli.

am fost norocosi sa il avem pe Oli pe banca, care dupa parerea mea, e printre singurii antrenori adevarati romani.ar mai fi Lucescu, Boloni, Lucescu jr si Dan Petrescu.

Zenga...e printu cainilor. e un caracter 0, care aducea spectacol 0 si nervi cat cuprinde.mare kkt ca i'a prins p valencia in criza si pe Steaua pentru prima oara in primavara europeana dupa multi ani, deci cu moralu f ridicat.

Protasov e un antrenor bun, dar cum unui jucator daca i se ofera 1mil d euro salariu, nu il mai poti tine pentru ca nu mai are chef sa joace. asa si Protasov, a plecat in tara lui, p bani multi, unde deja incepe sa faca performanta.

in momentu de fata singura scapare a Stelei e sa se impace oieru cu MM si sa il aduca si pe Dan Petrescu odata cu el.eventual si pe b Stancu..pentru ca de plecat fecali nu va pleca prea curand. doar sa nu intre in parlament si sa renunte la tot. politica, Steaua, etc.dar cred ca deja e dependent de imaginea publica.

andyro10.12.2007 13:23

Haideti sa nu transformam articolul asta, care atinge cateva puncte esentiale, intr-o disputa pro/contra Oli si a ceea ce a facut el. NU asta e problema noastra acum. Si nu o sa incep sa-ti contraargumentez ineptiile, radusor, doar pentru a transforma articolul intr-o astfel de disputa. Unii inca mai cred ca totul se poate rezolva prin peticirea cu un jucator, cu altul...poate un alt antrenor...pana o sa se termine draq toti antrenorii care vor sa antreneze echipa asta, si o sa ne realizeze si cei mai tampiti dintre noi ca nu jucatorii si nu antrenorul sunt problemele Stelei acum.

ULTRASSICK10.12.2007 13:25

HAIDETI PE STADION SA FIE PLIN SI SA STRIGAM IN COR : Becali LASA-NE! MORI Becali!

Forta Steaua Mereu Campioni! :steag_steaua_ro:

st_194710.12.2007 13:29

Duminica la 17:00 cat mai multi

Mihai Gruia10.12.2007 13:29

Am citit numai inceputul articolului si nu-mi vine sa cred ...acum michele este managerul tanar si modern? chiar ca am ajuns rau ...

DelPiero1010.12.2007 13:32

Ati vazut declaratiile oierului la adresa impotriva lui Lacatus?Incredibil,astia e chiar idiot!Nu gandeste...o eventuala demitere a lui Laca rep[rezinta inceputul sfarsitului pentru acest cioban infect...

john_8610.12.2007 13:36
HAIDETI PE STADION SA FIE PLIN SI SA STRIGAM IN COR : Becali LASA-NE! MORI Becali!

Forta Steaua Mereu Campioni! :steag_steaua_ro:

mie imi surade ideea :D eu ma bag

Mihai Somanescu10.12.2007 13:36

@radusor

Pai cine a dus-o pe Steaua in primvara europeana pentru prima oara? Cine era antrenor? Lippi, Marin Barbu sau Florin Marin?

Tu chiar nu intelegi ca problema Stelei nu consta in antrenor sau in manager sau oricine alticneva? Tu nu vezi ca nimeni nu vrea sa-si mai asocieze numele cu Steaua ciobanului?

Zerg10.12.2007 13:50
Am citit numai inceputul articolului si nu-mi vine sa cred ...acum michele este managerul tanar si modern? chiar ca am ajuns rau ...

In comparatie cu Adi Ilie si Argaseala :) hai sa fim realisti chiar daca uni nu il suportati, de cand a plecat MM ciobanul s'a dezlantuit, el era singurul care il tempera si il potolea. Speram ca lipsa lui MM sa nu se simta asa de rau dar din pacate de la plecarea lui mergem numai si numai in jos (deoarece nu mai este nimeni care sa il potoleasca pe cioban si acum chiar ca face ce vrea fara nici un resentiment)

Este doar punctul meu de vedere pe care l'am sustinut si il voi sustine mereu :)

adi_steaua10.12.2007 13:57

Da ma, chiar Michele e managerul tanar si modern. Tu ce crezi? Ar fi Adrian Ilie?

adi_steaua10.12.2007 14:01

Deci haideti sa ne intelegem? Venim 20.000 duminica sa-i uram de bine ciobanului?

ssinpadureacualune10.12.2007 14:07

Nu cititi ziarele.A luat'o razna iar.E clar,suntem terminati!Nu ne mai salveaza nimeni!

zoloz200510.12.2007 14:09
Deci haideti sa ne intelegem? Venim 20.000 duminica sa-i uram de bine ciobanului????????????????????????????????????????????

mai greu pentru cei din nord...ca Gigi are oamenii lui acolo..si nu de la BGS...ci sunt intrupati in sefii de galerie..

makaan10.12.2007 14:15

La meci pe stadion, cu Farul, si nu mai tot analizati ce a fost...a fost si gata! important e ce o sa fie...sa-l distrugem psihic pe acest infect pastor...

adi_steaua10.12.2007 14:19
mai greu pentru cei din nord...ca Gigi are oamenii lui acolo..si nu de la BGS...ci sunt intrupati in sefii de galerie..

Foarte adevarat graiesti! Dar hai la tribuna a II. Oricum...avem Peluza Sud de partea noastra.

Razvypitesti10.12.2007 14:44

Vine Crãciunul, hai sã lãsãm rãutãțile, mergem la stadion, la începutul meciul "îl încurajãm 5 min pe el" dupã care hai sã lãsãm asta și sã încurajãm echipa ca și cum ar fi, acolo sus, unde îi este locul! :steag_steaua_ro:

st_194710.12.2007 14:47
Foarte adevarat graiesti! Dar hai la tribuna a II. Oricum...avem Peluza Sud de partea noastra.

veniti ma la sud;) e singuru loc unde se afiseaza msj-e anti creditor ,iar cand incep toti sa bata din palme ..pai TOTI BAT

AdrianUltras2510.12.2007 14:56

"Am lasat echipa pe mana antrenorilor. I-am lasat sa faca ce vor ei. Dupa Hagi, l-am lasat pe Pedrazzini, iar acum pe Lacatus. Dupa meciul cu Farul, o sa ma implic din nou la echipa. Aseara cei de la Ceahlaul au facut circ cu noi. Am avut emotii. Eu, care pana acum nu am avut vreo emotie", a declarat Gigi Becali

si uite asa a disparut Steaua!

Die sheepherder!!!!!!!!

mirceaor10.12.2007 15:16

Intr-adevar ,paharul s-a umplut. Acum e momentul sa lovim cancerul. Dar o intrebare acida ma macina : Ce se va intampla in cazul fericit cand intr-un fel sau altul vom scapa de molima, asa cum lumea a scapat de ciuma ? ce va urma? mai rau de atat nu prea se poate, dar totusi, ce ar putea urma? Pe mana cui va incapea "clubul nostru drag..."?

florin_b_*10.12.2007 16:19
"Am lasat echipa pe mana antrenorilor. I-am lasat sa faca ce vor ei. Dupa Hagi, l-am lasat pe Pedrazzini, iar acum pe Lacatus. Dupa meciul cu Farul, o sa ma implic din nou la echipa. Aseara cei de la Ceahlaul au facut circ cu noi. Am avut emotii. Eu, care pana acum nu am avut vreo emotie", a declarat Gigi Becali

si uite asa a disparut Steaua!

Die sheepherder!!!!!!!!

"Am avut emotii. Eu, care pana acum nu am avut vreo emotie" :))))

Ce handicapat. Uita meciurile din perioada lui Oli... Daca ar fi asasinat cred ca s-ar da petrecere intre toti stelistii!

swamp10.12.2007 16:22

Apel catre toti stelistii: Duminica,la meci,cu bucurestean si cu provincial ! Sa-i facem viatza amara acestui nemernic ce ne-a acrit vietile de cand a venit. Trebuie sa ne mobilizam, tribune si peluze impotriva lui. Haideti sa demonstram ca ne iubim echipa,ca suntem uniti in aceste clipe de restriste pentru echipa noastra iubita. Va curge sange ros-albastru in vene ?

IUBESC Steaua !

JDERUL10.12.2007 16:30

Atata timp cat isi primesc banii (si din cate stiu eu salariile sunt platite la timp) jucatorii trebuie sa joace. Atat ! Pentru asta sunt angajati si trebuie sa joace in orice conditii indiferent de ce atmosfera este la un moment sau altul in conducerea echipei!

MarkCortez10.12.2007 16:34

Iti doresc, nea Jiji, de sarbatori, sa ne dai vestea cea mare. Ca ai Cancer. Sau SIDA. Sau orice alta boala incurabila. Sa ne lasi pe noi stelistii si in general aceasta tara in pace, pentru ca NU TE MAI SUPORTAM. Un parvenit de doi bani, un retardat, un oligofren. Stiu ca acest mesaj nu va ajunge niciodata la tine, dar iti zic: sa te fereasca Domnul sa-l dai afara pe Lacatus asa cum l-ai dat afara pe Hagi. Sau macar cu un cuvant sa-l jignesti pe Lacatus. Pentru ca iti jur ca atmosfera ostila ca in Ghencea nu o sa mai gasesti nicaieri.

IONUTZ-CIPRIAN10.12.2007 16:38

Eu ii doresc sa-i cada pomul de craciun in cap!

«123»